​Mina dagar spenderas på gymmet gymmet gymmet. Nu har jag börjat med en liten deff igen. Med dom enkla anledningarna att jag känner mig obekväm OCH att jag för en gångs skull vill kunna njuta denna sommaren. Minns inte när jag inte gick på diet på sommaren sist. Är väldigt trött, såklart när man ligger på underskott. Men detta ska gå, för jag äger!

Asså, jag vet egentligen inte så mycket om vänskap. Jag har aldrig haft en massa vänner, då jag alltid känt att jag inte hört hemma. Visst, jag var aldrig "mobbad" men inte speciellt omtyckt heller. Avunden var verkligen STOR när mina syskon hade kompiskvällar, sov över med vännerna och cyklade till sjön. Men jag, jag har ju alltid bara haft mig själv.

Men ni vet soulmates? När 2 personer blir till en. Jag förstod och kände äntligen vad som menades med just det. Samma person. Avsluta varandras meningar. Köpa DEGlöjliga exakt likadana kläder. ALLT tillsammans. Ni vet, är vi vänner eller flickvänner? Jag tycker det är URLÖJLIGT att tro att saker ska vara föralltid. Det är ren bullshit och jag spyr på mig själv för att jag trodde det. För en dag så står du där ensam. Då finns det inte längre någon som förstår dig, som du kan skratta ikapp med eller någon som håller din hand hela vägen. Jag har lärt mig nu. Man är tydligen inte alltid 2 i en relation. Bara för att du skulle ta miljoner skott för någon, sätta den före allt annat i världen och ALDRIG någonsin göra något för att svika den, så betyder det inte att den skulle göra samma sak för dig. Jag vet inte varför det är så, men jag vet att det känns som en del av mig slitits bort. Att jag står här med ett tomt hål. Och jag vet också att lies really hurt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Vi grillade igår. Jag åt halloumihamburgare. Wiho första grillningen hemma.. Inget speciellt. Men mysigt. Skulle stuckit till gymmet idag och tagit ett litet pass, har lite ångest för att jag inte gjort det. Men mådde hemskt igårkväll och är fortfarande illamående och dålig idag. Sen tänkte jag att det kunde jämnas ut om jag går en runda istället. Det är jättefint väder och jag hade mått bättre om jag fick gå vid typ en sjö, se solen glittra i vattnet och höra fåglarna kvittra. Det kan låta sinnesjukt men det är bättre än all anti-depp på jorden. Men jag kan ju inte ta mig någonstans. Därför blev jag ännu mer less nu. Jag mår ju lite bättre när det är sol ute men vad gör det för skillnad? Jag kan ju inte ta mig någonstans. Jag har ju inga vänner att vara med och jag "bor ju" i min systers ena sänghalva. Även om jag vill försöka med saker så har jag inga möjligheter. Jag gick och la mig igen. Jag tänker gråta till hemsk musik och tvinga mig till söms. Jävla skit. Jävla jag.

Vill även bara säga att jag fått lite respons och stöttning. Och jag kan aldrig nog tacka er för det. Vill därför också klargöra samtidigt att jag inte vill att någon ska tycka synd om mig för att jag fått oturen att handskas med psykisk ohälsa, utan min mening var att visa just min verklighet. Jag kan lätt låtsas med nights out med vänner, grillkväll med familjen eller ett riktigt grymt gympass. Men det är inte riktigt så min vardag ser ut. Jag kan inte göra såna saker utan att må dåligt, någon slags ångest finns där. Och jag vill att folk ska veta och förstå att man inte väljer att bli sjuk och att man inte ska känna sig freaking ensam.


Pls njut av solen och varandra idag! Och lite åt mig med tack.

XoXo


Likes

Comments

Har varit i Karlskrona och hämtat mina nya skor. Kommer alltså reppa Reebok nu också. Köpte dom på stadium. Så first of all, nu tar vi en tyst minut för mina nya fantastiska skor för att dom är så fräsiga. MEN, har blivit lite många adidas på senaste tiden haha. Tror jag har en manisk period nu, har köpt nya sneakers varje månad, denna gången 2 st. Ville köpa ett par till idag men alltså, kanske man ska betala hyran först hallå? Vi ska åka någonstans idag, mamma och några av mina syskon. Kanske Växjö eller något? Ikea? Vet inte ännu. Jag är förresten avundsjuk på er människor som precis börjat må psykiskt dåligt och som blir tagna på allvar direkt. Riktigt jävla avis. Eller först och främst FETT ledsen för er skull. Men mest avis. För vet ni? Bara för att jag har varit psykiskt sjuk så här länge så räknas inte det. Då ska livet alltså levas precis som vanligt. Jag förväntas att skapa en vardag med min depression. Jag förväntas att leva precis som vanligt. Och behandlas som vem som. Jag spyr fan snart. Jag spyr på att jag varit sjuk i så många jävla år att folk tillochmed glömt av det. Jag spyr på den ynka lilla hjälp jag fått jaga under dessa 6 år. Och jag VRÅLSPYR över att stöttningen från "mina vänner" har varit likamed 0. NOLL. Jag har gått igenom allt detta ensam, trots att jag tagit min sista kraft för att be om hjälp, som alla blundat för. Jag är ju fan bra. Jag är fan bäst. Nästan.

Men IDAG ÄR DET SÅ VARMT! Happy faces and kisses from me

Likes

Comments

​Det bara brister. Igår pallade jag inte ens träna. Och jag ville faktiskt inte ens försöka. Jag åkte och la lite blommor på graven. Fanns inte ens några vaser så dom lär fan ändå ruttna direkt. Det är sjukt att det gått 2 år nu. Att jag känt den där hemska känslan av tomhet i 24 månader. Och att inget förändrats. Jag är fortfarande väldigt kär i den där galna människan. Det pirrar fortfarande i magen när jag hör hans namn. Vi hade trots allt en ganska bra tid tillsammans. Väldigt kort. Kanske inte mycket för honom. Men för mig perfekt. Kosten är väl sådär just nu. Har ätit nåt på donken, har ätit lite pizza och choklad. Men ärligt. Bryr mig inte så mycket. Vet att jag kommer känna ångesten över hur mycket kroppen svullnar, men måste ju samtidigt leva lite. Får väl äta bort sorgen och smärtan. Vad ska man göra? Köpte mig lite vin och lyssna på sad freakin musik. In i dimman typ. Annars? Fylla i ett papper på af och dra till gymmet och få ut ilska och hat. Och idag äter jag proteinglass till frukost. För att jag vill och kan.

Xoxo

Likes

Comments


Försöker mig på bloggandet igen. Det blir vad det blir. NU skulle jag vilja säga är en förjävla dålig period. Eller jag skulle nästan vilja säga åt helvete. Ibland förstår jag inte VARFÖR jag vill dölja så mycket, ibland förstår jag inte varför jag inte tillåter mig själv att bryta ihop, varför jag aldrig tillåter mig själv att skaffa hjälp och varför jag tror att jag är svag om jag nu visar att jag gråter. Jag är sjuk. Jag förstår inte varför jag försöker leka frisk på utsidan, när insidan är dödssjuk. Och mötena på arbetsförmedlingen som leder 0, förutom hur dom gång på gång bara missförstår mig, som alla andra. Det är hemskt att vara missförstådd och vilsen, det är hemskt hemskt hemskt. Jag har gått ut med gråten i halsen och totalbrytit ihop efter varje möte, såklart när jag varit ensam. Men tjejen jag träffar där nu är faktiskt väldigt snäll mot mig, vill mig väl och försöker förstå sig på saker. Då och då känner jag mig som en queen, jag ser mitt hårda arbete med gymmet, jag kan kolla på mig själv och älska det jag ser. Jag är stolt över att jag äter nyttigt och skippar skitmat. Men oftast finner jag mest bara massa fel. Oftast mår jag så dåligt att jag inte kan ta mig vidare. Då virvlar alla självmordssätt som finns runt i mitt huvud. Då suktar jag efter att skada mig själv. Då är det nära. Då är jag rädd för mig själv. Och jag vet att den perioden går över tillslut. Men jag vill kunna lära mig leva även när jag vill dö. Och mest av allt behöver jag någon som stöttar mig i min kamp och som FÖRSTÅR. Until then It's Me Myself and I. What to do what to do.


Beso beso 💋

Likes

Comments

​Livet är inte att känna ett tryck över bröstet såfort man öppnar ögonen. Livet är inte att gå upp på morgonen, äta lite och gå och lägga sig igen. Livet är inte att ta sig upp bara för att man måste det. Livet är inte att planera sin död varje sekund eller att lida av varje andetag man tar. Livet ska inte vara enkelt hela tiden, men det ska inte göra ont hela tiden.


Jag ber på djupet av alla mirakel att någon ska ta mig härifrån. Jag ber för att jag ska slippa klara mig igenom dagen. För att orken ska ta slut. Sen finns dom där, dom som älskar livet. Dom som hade gjort allt för att få överleva. Som står vid sin bädd och slutet av stigen, och ber. Dom ber för varje dag dom får och dom ber för att dom ska få uppleva fler.


Dom gråter, av lycka för att dom fick förgylla ännu en dag.


Jag gråter, av sorg för att jag tvingats lida mig igenom ännu en meningslös dag.


Ett liv värt att leva är ett liv med familj och vänner. Rikedom och guld och gröna skogar betyder ingenting om man inte har en familj. Rikedom är inte pengar, rikedom är folk som bryr sig om en, som den man är.


Ett liv värt att leva är med personer som står vid ens sida oavsett vad. Och som inte lämnar den för att det blir svårt, eller för att något bättre kommer i deras väg. Dom håller din hand stenhårt hela vägen.


Om jag inte har det?


Vad har jag egentligen då?Likes

Comments

SANDRA KOLLA PÅ MINA BEN! EEW DET ÄR JU GROPAR! KOLLA HIT ALLA SOM VILL SE "VACKRA UT", DET ÄR SÅHÄR MAN FÅR BORT SIN APELSINHUD! jag sökte på just "celluliter" på google precis nyss. vad kom fram? joo, femtioelva annonser "effektivt mot celluliter" "snabb cellulitbehandling".

då vill jag komma med nej nej nej & nej. snälla kan vi alla människor inte bara stanna upp för ett litet litet tag? det är okej att fortsätta andas, inte mig emot. men stopp ett tag. det är ok att ha celluliter.

det första jag kom fram till, ÄR DOM I VÄGEN FÖR DIG? kommer du kanske inte ut & in genom din dörr för att dom helt enkelt tar för mycket plats? måste du köpa en svindyr jäkla säng för att bara halva du får plats? du kanske inte kan ha en så kallad sovkamrat i din säng för att det inte finns tillräckligt med utrymme för det pga att du faktiskt har lite celluliter på din kropp. det är ok att ha celluliter.

men vet ni förresten vad jag la märke till en gång i livet? (låter som om jag är 100 år haha). nä men till SAKEN. jag såg alltså tjejer som vann massa coola priset på OS. gissa vad? DOM HADE CELLULITER. kvinnliga atleter har det. det är ok att ha celluliter.

slå upp närmsta tidningen eller magasinet. är 98 procent säker på att 3/4 av den "hänvisar" dig till att "gå ner en miljon kilo på 1 timme", få bort celluliterna en gång för alla, betala alla pengar du äger för att någon annan ska ta bort dom, här hittar du självförtroendet. en hel lista på saker du "ska" göra för att bli som samhället säger "perfekt". samtidigt som det är bilder på personer som irl inte alls ser ut så. som sagt, det sista man hittar där är just SJÄLVFÖRTROENDE. det är inte ok.

men tror du att dina celluliter verkligen gör någon skillnad i din vardag egentligen? förutom din tappade självkänsla. saken är att jag inte kan förstå att det har blivit till nåt så negativt. det finns människor som äter massa dålig mat 24 timmar om dygnet & som ALDRIG tränar. vissa av dom har INTE celluliter. det finns även personer som tränar hela tiden & bara äter "rätt" mat. och trots det, så har dom faktiskt celluliter. det handlar inte bara om att träna livet av sig. det är ok att ha celluliter.

visst finns det tjejer som inte har celluliter? visst kan ni känna er så himla avundsjuka på dom ibland? ofta? alltid? vad tänker dom? jag tror knappast dom tänker "åh jag har inga celluliter, det har hon där borta, stackars henne". det tror jag bara inte på. det kanske ni gör, då får ni göra det. inga rätt. inga fel. men till 99%, så tror jag att även dom har problem med sin kropp. kanske saker som du aldrig ens tänkt på förut. det är ok att inte ha celluliter.

jag säger inte att det är fel att kämpa för att få bort sina små gropar, men jag säger att det kan finnas saker som är betydligt mycket viktigare. om du inte kände som mig i den frågan & alltså mer "nej det är faktiskt så viktigt för mig". då är det ok.

jag är avundsjuk. inte på tjejer som inte har en enda cellulit på sin kropp, utan jag är avundsjuk på tjejer som har celluliter & vågar att älska dom. låtsas som om dom inte ens var där & vänder det hela till något positivt. det är ok att ha självförtroende. det är ok att inte ha självförtroende. det är ok att vara sig själv.

Likes

Comments

Ibland på helgerna brukar jag givetvis lyxa till det med lite roligare frukost. För just nu dricker jag annars min slim shake från womansbest som frulle varje dag. Då brukar det oftast bli knäckebröd toppat med avokado och tomat. Kan nog aaaldrig tröttna på just dessa linfröknäckebröden ifrån semper. De är helt glutenfria, vilket är bra för mig då min mage så sjukt lätt sväller upp utav mjöl och mjölk. Plus att det är knappt 50 kcal per knäcke. Sen håller jag mig faktiskt mätt ganska länge på en sån här frukost.

Träna när man är sjuk?

Jag har tänkt träna så länge nu men det har kommit så mycket emellan. Har en hel drös med träningskläder att inviga. Tanken var att jag skulle köra igång igen efter en vecka av massa tråkigheter. Men jag har blivit ÄNNU mer sjuk.. Vad tycker ni är okej när det gäller det där med att faktiskt träna trots att man egentligen är sjuk? Tror nog vartenda människa av oss inser att det aldrig är bra att anstränga sig som ett monster när kroppen inte är helt 100. Jag som tränat mot en bikinifitness-kropp förut har automatiskt lärt in att enda gången man ska skippa gymmet är när man har feber eller minsta lilla ont i halsen. Så lite snuva eller huvudvärk är ingenting som stoppar mig från att gå till gymmet. Men såna grejer har alla människor olika åsikter om. Det viktigaste är nog att man lyssnar på sin egna kropp och aldrig gör något om kroppen skriker totalnej.

Likes

Comments

Att ha psykisk ohälsa gör inte att träning och kost är omöjlig. Men jag ska inte ljuga, det blir himla mycket svårare. Jag har länge kämpat med att må bättre psykiskt genom att ta till med maten. Vilket har gjort min kropp hemsk, fysiskt. Jag insåg heller aldrig att det beteendet jag hade då var något som var fel eller konstigt.

Så hur hanterar man det?

Givetvis så är det precis som allt annat olika från person till person. Jag har lärt mig med tiden att jag faktiskt inte mår bättre av att äta. Men dom dagar då jag har en dålig dag så är suget efter mat absolut mycket större. Men nu kan jag lätt dom där dagarna istället vräka i mig nyttiga saker om jag nu verkligen måste vräka i mig nåt. Detta är mina top five.

Frukt - nyttigt och väldigt sött och gott.

Riskakor - inte särskilt mättande men ganska få kalorier och är nåt att tugga på.

Morötter - även det är bra för sötsuget eftersom det är såå sött. och håller ett tag.

Bars - verkligen inte det bästa alternativet men om jag har chokladcraving så är det top noch.

Propud - proteinpudding. älskar den med smak av choklad. ett tips är att skiva i banan också.


​Detta setet är ifrån BIK BOK och heter Kylie för er som undrar :)

Likes

Comments