MICHI Stardust Treningstights

Heisann!

Det blir litt oppdateringer sånn her og der, men det får bare være.. Jeg har vært på posten for å hente ut en pakke som ventet på meg, jeg ELSKER pakker. Spesielt denne!

Jeg har vunnet en konkurranse på Instagram! Lucky girl her altså. Det var C33, en ny nettbytikk, som holdt en konkurranse der man kunne vinne en treningstights som bare er såå fin. Jeg ELSKER den, det er helt klart den beste tightsen jeg har hatt hittil. Jeg har min i størrelse S :-)

"Fantastisk tights med høy ytelse og åtte-veis stretch. Tightsen har en stilfull og elegant design med åpne sider som gir maksimal airflow. Høy midje med et 3″ høyt, mykt og elastisk linning. Linningen fungerer som en behagelig midjebånd og smalner midjen. Denne tightsen kan brukes til fritid og aktiv trening."

Fornøyd jente! Vil du også ha en sånn tights? Du finner den HER.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere! Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet. Jeg ser det er mange som har vært inne på bloggen min i det siste, spesielt rundt konkurransedatoen. Det ble ikke noe finaleplass på meg denne gangen, og det er egentlig helt greit. Jeg er fornøyd med egen innsats og jeg har gjort STORE forandringer med kroppen min på kort tid. Jeg visste jo før jeg gikk på scenen at formen kunne vært bedre, men dette er første gang jeg stiller. Jeg er heller ikke helt fornøyd med sceneopprteden, da hodet mitt koblet litt ut på grunn av nervene tror jeg. Jeg glemte å stramme magen, frontposeringen min satt ikke som jeg hadde øvd på, skuldrene var anspente og backposen var halvveis. Det er ikke noe man får gjort noe med, og alt i alt gjorde jeg det jo ok. Og selv om nervene holdt på å drepe meg var det så sinnsykt gøy!! Jeg kan nesten ikke vente til neste gang, og da skal formen være såå mye bedre :-)

Nå er det bare å stå på fremover, trene hardt og spise godt. Det er såå deilig å ha litt mer energi i hverdagen og på trening igjen. Nå skal det bygges!

Likes

Comments

Jeg jobber som vekter.

Jeg har atopisk eksem. Heldigvis kan jeg kontrollere det med kremer og salver, så det er ikke noe som vises så ofte. Sol hjelper også. En gang hadde jeg et ekstremt utbrudd over hele kroppen, og jeg så ikke ut. Jeg så ut som et verdenskart i ansiktet og gikk ikke ut døra til det gikk over.

Jeg elsker å danse.

Jeg spiller Pokémon GO, Jeg er i level 21 og har over 100 forskjellige pokemons. Haha, nerd. Skal sies at jeg har blitt litt lei nå da..

Jeg tisser HELE tiden. Haha.

Jeg ELSKER dyr! Jeg har både katt og hund, og hadde jeg hatt større leilighet/hus hadde jeg sikkert hatt 10 til.

Jeg har blitt helt avhengig av Pepsi Max. Det er virkelig en lifesaver for meg på diett! Pepsi for alle penga.

Jeg er bare 160 cm høy.

Jeg elsker natten og å være lenge oppe. Elsker å sove til l.

Jeg elsker grøt!! Det er det jeg har hatt mest lyst på gjennom hele dietten.

  • 421 lesere

Likes

Comments

Helloo! Har dere hatt en bra helg så langt? Idag var det opp og hopp klokken 05:45 og på jobb kl. 07:00. Det var litt i tidligste laget for meg på en lørdag, men utrolig deilig å være ferdig 13:30 og ha hele dagen ledig. Jeg dro rett fra jobb til treningsstudioet, der det ble en time på mølla. Det ble også en økt nr. 2 litt senere på kvelden, der rumpe, legger og mage sto på programmet. Såå, her har dere mine 3 favoritter for rumpe!


Glute kickbacks. Bildet forklarer vel det meste hvordan man utfører denne øvelsen. Fest kabelen rundt foten, hold tak i noe og dra foten bakover. Husk å hele tiden fokusere på kontakt med rumpemuskelen! Her kjørte jeg 3 sett med 15 reps.

Ettbeins hipthrust på kasse eller lignende. Jeg har et elsk/hat forhold til alle slags måter å utføre hipthrust på, da denne øvelsen sviir. Vondt og digg! Enkelt og greit, sett foten på kassen/benken, løft opp rumpa og skviis på toppen! Her kan du kjøre 3 sett med 10-15 reps.

Standing cable abduction. Trynet sier vel sitt her, haha. Litt den samme greia som glute kickbacks, bare sidelengs. Det som er viktig her er at du står stødig på foten og holder kroppen i ro, det er bare foten du løfter som skal bevege seg. Det er ikke nødvendig med høye vekter, selv kjører jeg med det letteste her. Her kjørte jeg 3 sett med 10 reps.


Som oppvarming kan du kjøre forskjellige øvelser med strikk for å aktivere rumpemuskelen, det kan hjelpe deg til å få bedre kontakt under øvelsene. Det samme kan gjøres etter du er ferdig, kjør på med glute finishers for å skvise ut det siste du har å gå på :-) HER er en video av hvordan dere kan utføre glute finishers. Lykke til med økta! 

Hva er deres beste rumpeøvelser? 

  • 558 lesere

Likes

Comments

Hei dere! Dagen idag har gått i ett med trening og jobb. Hadde vært fint å tatt helg nå, men jeg må nok jobbe i helgen også. Herregud, nå er det bare 35 dager igjen til konkurranse! Nå er det bare å gi full gass og bruke tiden godt. Uansett, her er dagens økt!

Dips
Pushups
Hantelpress over hodet uten ryggstøtte
Sidehev
Omvendt flyes
Tricepsextensions over hodet med tau
Triseps pushdowns med tau

​Jeg har dessverre ikke tid i dag til å lage innlegget med utfordringen som jeg lovte dere igår, det beklager jeg! Satser på at den kommer i morgen :-) Ha en fin kveld alle sammen!

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en like fin dag som meg. Først vil jeg bare takke for alle kommentarer og likes på innlegget mitt før idag! Det gir meg så utrolig mye motivasjon til å stå på fremover, dere aner ikke.

Dagen i dag har gått i trening og jobb. Det var legday på planen, og her har jeg en liten utfordring til dere som jeg legger ut senere! Jeg lover dere, gjennomfører dere denne går det fort fra legday til legDIE. Gled dere! Ønsker alle en fin dag videre, og igjen, tusen takk for all oppmerksomheten <3

Likes

Comments

Surrehode. Det er det jeg har vært de siste årene. Oppturer. Nedturer. Mange nedturer. Stilendringer. Opp og ned i vekt. Trene mye. Trene lite. Alt dette med ett felles mål; finne meg selv. Jeg har hatt mange tøffe perioder. Tøffere enn folk vet. Tøffere enn jeg selv viste. Stenge meg inne, leve i min egen lille boble. Sove. Bare sove bort dagen, kanskje morgendagen blir bedre. Nei, den ble ikke det. Sove på nytt. Et knips, så hadde det gått 3 år. Sånn føles det. Jeg har gått rundt som en zombie, tom og uten mål og meninger. Følt at jeg ikke er noe. At jeg ikke betyr noe. Har du hørt noe så dumt?

Jeg føler jeg er på rett veg. Jeg har det bra med meg selv nå. Jeg har slått meg til ro. Med meg selv. Jeg satser fullt på trening, og jeg elsker følelsen og mooden jeg går inn i når jeg står på treningssenteret. Da har jeg det vondt på en god måte. Samtidig som jeg kvitter meg med alt det andre som gjør vondt på en ikke-god måte. Jeg har satt meg et mål og skal fullføre det. NM i bikini fitness. Hvor sykt? Har noe og se frem til. For det er noe jeg har begynt med. Se frem til ting, glede meg over ting. Jeg har funnet noe som gjør meg glad og bedre, og det er så jævla digg.

Jeg er noe. Jeg betyr noe. Har du hørt noe så fint? Alt handler om hvordan man ser på seg selv. Og det er ikke lett å se seg i speilet og tenke at JEG, jeg er faktisk ganske bra. Det er noe de fleste må jobbe med. Jeg har jobbet med det. Og har aldri følt meg så bra før. Jeg spiser sunt, trener og det vises ikke bare på utsiden. "Du har blitt mye gladere og livligere, du har så mye mer energi" sa kjæresten min for noen uker siden. Det betyr mye, for det er sant. Jeg har blitt en ny og bedre versjon av meg selv. Og jeg elsker den nye meg.

Likes

Comments

Denne sommeren har gått alt for fort. Jeg føler jeg har gått fra å smøre meg med solkrem før jobb til å ta på meg lammeullskjerf på under en uke. Sitter å fryser akkurat nå, så da måtte jeg se tilbake på noen bilder fra sommeren. Hva synes dere om bildene?

  • 803 lesere

Likes

Comments

Ukens opptur Bilen min ser ut til å bli ferdig! Jeg har ikke nevt det her, men min kjære lille Opel Astra har vært på sykehus og fått en hjertetransplantasjon (skiftet hele jævla motoren).

Ukens nedtur Jeg har hatt litt oppturer og nedturer med dietten, og er så SINNSYKT gira på sjokolade hele tiden. Ellers tror jeg ikke jeg har hatt noen andre nedturer, så at sjokolade er det eneste jeg kan sutre over i livet mitt akkurat nå skal jeg jeg ikke klage!

Ukens tanke NM i bikini fitness nærmer seg med stormskritt! Tenk det da, 6 små uker igjen, det skal jeg klare. Får sommerfugler i magen bare av å skrive det! Shit!

Ukens craving Hehe, trenger vel egentlig ikke å svare på den med tanke på hva jeg skrev over.. Sjokolade!!

Ukens musikk Hører veldig mye på Heathens - Twenty One Pilots.

Ukens flause Det er vel ikke akkurat en flause, men på søndag var det poseringstrening. Vi hadde ikke nøkkel til rommet vi bruker, så denne gangen skulle vi øve inne på gymmet. Denne av alle gangene skulle jeg ha på meg stringtruse. Med sånn gjennomsiktig blondestoff. Følte meg ikke veldig komfortabel der jeg gikk og viftet med rumpa foran alle som trente!

Ukens film/serie Enkelt, keeping up with the Kardashians for alle penga.

Sånn ellers Har dette vært en bra treningsuke, humøret og energinivået har vært ganske bra! Jeg har jobbet mye og jeg kjenner at det tar på med de lange vaktene.


Hvordan har deres uke vært?

  • 728 lesere

Likes

Comments


  • 849 lesere

Likes

Comments