Hei dere!

Dagens gode gjerning foregikk på blodbanken; jeg har gitt blod! Det er så enkelt, smertefritt, raskt og ikke minst VIKTIG. Også sitter man igjen med god samvittighet (og en valgfri gave, jeg valgte mummi kopp!). Og ja, jeg vet at den nåla der ser helt jævlig og FORBANNA svær ut, men det kjennes nesten ikke når man blir stukket, jeg lover. Så til alle sammen; GI BLOD :-)

Etter jeg er ferdig på jobb skal jeg trene, og økta kommer til å se sånn ut:

- RYGG, BICEPS OG LEGGER -


Calf jumps
Sittende tåhev
Pullups
Standing high rows
Omvendt flyes
Hantelroing
Skrå hantelcurls
Cable curls

Jeg har forresten fått en del spørsmål i det siste om mine favorittøvelser for div. muskelgrupper, da spesielt mage. Jeg tenker kanskje å lage et eget innlegg om det eller eventuelt en video, om det er ønskelig? Rop ut :D

Ønsker alle sammen en fin kveld videre <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 345 Lesere

Likes

Comments

Jeg får seriøst største blodåra i panna når jeg har drukket, haha...

Hei dere! I går feiret vi bursdagen min som var på onsdag, og det var såå morsomt! Kjæresten min hadde invitert venner uten at jeg visste noe om det, og en kompis fra STAVANGER dukket til og med opp på døren. Verdens beste kjæreste og venner <3

- Birthday Party -

Mikias som kom helt fra Stavanger <3

Fine stesøsteren min og kjæresten hennes, Birger!

Håper alle har hatt en like fin helg som det jeg har :-)

Klem

  • 547 Lesere

Likes

Comments

Åh, jeg måtte bare dele disse bildene med dere igjen. Hvor ble det egentlig av sommeren, da? Jeg får en såå god følelse når jeg ser tilbake på denne dagen, sol og varme. Samtidig som jeg spør meg selv hvor i h*lvete det har blitt av den sportsbh'en der?! Kan ikke huske sist jeg brukte den, haha. Settet er forresten frawww.stronger.no. Fint, ikke sant?

  • 485 Lesere

Likes

Comments

NAM! Denne oppskriften har jeg delt før, men det er så lenge siden at jeg deler den på nytt. Kos dere!

 ♥ 25 g proteinpulver
♥ 2 dl skummet melk
♥ 1 frossen banan
♥ isbiter
♥ litt vann
♥ ønsket mengde kaffe

Fra Strongbody sin matplan

  • 516 Lesere

Likes

Comments

Shiit, jeg er så stolt av meg selv. På mandag klarte jeg 2x90 kg i knebøy! Altså, jeg har aldri prøvd 90 kg før, så knuser jeg på med to reps. Jeg hadde ikke anelse om at jeg kunne løfte så tungt, haha. Jeg gleder meg til fortsettelsen, for en motivasjonsboost. Neste gang blir det 100 kg! Heldigvis filmet jeg det sånn at jeg kan dele det med dere <3

  • 521 Lesere

Likes

Comments

Jeg spiser havregrøt til frokost hver eneste dag. Noen ganger til lunsj også. Og kveldsmat. Hehe. Det er fordi det ER så godt med dette proteinpulveret! Det er helt sykt! Det er Protiloxpulveret fra Nanox med cappuccino smak. Kan kjøpes HER eller på Extreme Fitness i Trondheim. Jeg bruker mellom 30 og 60 g havregryn og 30-40 g proteinpulver.

Hell havregryn i ei skål, ha oppi vann til det står rett over grynene ca og varm i mikrobølgeovnen. Rør inn proteinpulveret når grøten er ferdig og TADAA - du har tidenes diggeste frokost.


Flere som elsker havregrøt?


Likes

Comments

MICHI Stardust Treningstights

Heisann!

Det blir litt oppdateringer sånn her og der, men det får bare være.. Jeg har vært på posten for å hente ut en pakke som ventet på meg, jeg ELSKER pakker. Spesielt denne!

Jeg har vunnet en konkurranse på Instagram! Lucky girl her altså. Det var C33, en ny nettbytikk, som holdt en konkurranse der man kunne vinne en treningstights som bare er såå fin. Jeg ELSKER den, det er helt klart den beste tightsen jeg har hatt hittil. Jeg har min i størrelse S :-)

"Fantastisk tights med høy ytelse og åtte-veis stretch. Tightsen har en stilfull og elegant design med åpne sider som gir maksimal airflow. Høy midje med et 3″ høyt, mykt og elastisk linning. Linningen fungerer som en behagelig midjebånd og smalner midjen. Denne tightsen kan brukes til fritid og aktiv trening."

Fornøyd jente! Vil du også ha en sånn tights? Du finner den HER.

  • 491 Lesere

Likes

Comments

Hei dere! Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet. Jeg ser det er mange som har vært inne på bloggen min i det siste, spesielt rundt konkurransedatoen. Det ble ikke noe finaleplass på meg denne gangen, og det er egentlig helt greit. Jeg er fornøyd med egen innsats og jeg har gjort STORE forandringer med kroppen min på kort tid. Jeg visste jo før jeg gikk på scenen at formen kunne vært bedre, men dette er første gang jeg stiller. Jeg er heller ikke helt fornøyd med sceneopprteden, da hodet mitt koblet litt ut på grunn av nervene tror jeg. Jeg glemte å stramme magen, frontposeringen min satt ikke som jeg hadde øvd på, skuldrene var anspente og backposen var halvveis. Det er ikke noe man får gjort noe med, og alt i alt gjorde jeg det jo ok. Og selv om nervene holdt på å drepe meg var det så sinnsykt gøy!! Jeg kan nesten ikke vente til neste gang, og da skal formen være såå mye bedre :-)

Nå er det bare å stå på fremover, trene hardt og spise godt. Det er såå deilig å ha litt mer energi i hverdagen og på trening igjen. Nå skal det bygges!

Likes

Comments

Jeg jobber som vekter.

Jeg har atopisk eksem. Heldigvis kan jeg kontrollere det med kremer og salver, så det er ikke noe som vises så ofte. Sol hjelper også. En gang hadde jeg et ekstremt utbrudd over hele kroppen, og jeg så ikke ut. Jeg så ut som et verdenskart i ansiktet og gikk ikke ut døra til det gikk over.

Jeg elsker å danse.

Jeg spiller Pokémon GO, Jeg er i level 21 og har over 100 forskjellige pokemons. Haha, nerd. Skal sies at jeg har blitt litt lei nå da..

Jeg tisser HELE tiden. Haha.

Jeg ELSKER dyr! Jeg har både katt og hund, og hadde jeg hatt større leilighet/hus hadde jeg sikkert hatt 10 til.

Jeg har blitt helt avhengig av Pepsi Max. Det er virkelig en lifesaver for meg på diett! Pepsi for alle penga.

Jeg er bare 160 cm høy.

Jeg elsker natten og å være lenge oppe. Elsker å sove til l.

Jeg elsker grøt!! Det er det jeg har hatt mest lyst på gjennom hele dietten.

  • 844 Lesere

Likes

Comments

Hei dere! Dagen idag har gått i ett med trening og jobb. Hadde vært fint å tatt helg nå, men jeg må nok jobbe i helgen også. Herregud, nå er det bare 35 dager igjen til konkurranse! Nå er det bare å gi full gass og bruke tiden godt. Uansett, her er dagens økt!

Dips
Pushups
Hantelpress over hodet uten ryggstøtte
Sidehev
Omvendt flyes
Tricepsextensions over hodet med tau
Triseps pushdowns med tau

​Jeg har dessverre ikke tid i dag til å lage innlegget med utfordringen som jeg lovte dere igår, det beklager jeg! Satser på at den kommer i morgen :-) Ha en fin kveld alle sammen!

Likes

Comments