View tracker

Jeg har gledet meg lenge til å dele dette med dere! Vil du ha større og fyldigere lepper UTEN restylane eller botox? Contouring lipgloss hjelper deg med akkurat det. Denne lipglossen har jeg testet i noen dager nå, og jeg ser virkelig forskjell. Jeg har hørt såå mange gode tilbakemeldinger og før/etter bilder på denne!

Nå har de også kommet i farger, yeyy!

💄Tender beige
💄Sweet pink
💄Crystal Clear

Vil du sikre deg en? 🙋

Kommenter e-postadressen din under så tar jeg kontakt, eller bli medlem i facebookgruppen min HER.
  • 190 lesere

Likes

Comments

View tracker

spør om hva som helst

Jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang en liten spørsmålsrunde! Jeg har fått en del spørsmål her og der, så jeg tenke det var greit å samle alle på ett sted. Kanskje er det flere som lurer på det samme?
​ Spør i vei, ingen spørsmål er dumme :-)


Kommer det mange nok spørsmål tar jeg det på video.

  • 272 lesere

Likes

Comments

View tracker

Hei dere!

Dagens gode gjerning foregikk på blodbanken; jeg har gitt blod! Det er så enkelt, smertefritt, raskt og ikke minst VIKTIG. Også sitter man igjen med god samvittighet (og en valgfri gave, jeg valgte mummi kopp!). Og ja, jeg vet at den nåla der ser helt jævlig og FORBANNA svær ut, men det kjennes nesten ikke når man blir stukket, jeg lover. Så til alle sammen; GI BLOD :-)

Etter jeg er ferdig på jobb skal jeg trene, og økta kommer til å se sånn ut:

- RYGG, BICEPS OG LEGGER -


Calf jumps
Sittende tåhev
Pullups
Standing high rows
Omvendt flyes
Hantelroing
Skrå hantelcurls
Cable curls

Jeg har forresten fått en del spørsmål i det siste om mine favorittøvelser for div. muskelgrupper, da spesielt mage. Jeg tenker kanskje å lage et eget innlegg om det eller eventuelt en video, om det er ønskelig? Rop ut :D

Ønsker alle sammen en fin kveld videre <3

  • 251 lesere

Likes

Comments

- Mandag = legday - 

Hello!

Mandag. Ny uke, nye muligheter. Jeg har fri i dag og startet dagen med å kjøre kompisen vår som var på besøk i helgen til flyplassen.

Mandag = legday (som ble mer til legDIE). Det var såå digg på trening idag, jeg koste meg og kjørte bena helt ut. Nå skal jeg virkelig ta meg selv i nakkeskinnet igjen og komme tilbake til den gamle rutinen.

Nå slapper jeg av med en episode av The Kardashians og spiser middag. Senere i kveld blir det ei økt nr. 2 samtidig som jeg henter kjæresten på jobb. Jeg kjenner det gjorde såå godt med fri og jeg har hatt en kjempefin dag! HAHA, ikke se på den hårete genseren min på bildene under. Jeg har både hund og katt, begge med lyse hår! 

Jeg har forresten satt på nye vipper i helga, ble det ikke fint? :D

Lille grisen min <3

Ønsker alle ei fin uke og at helga kommer fort!

  • 318 lesere

Likes

Comments

Jeg får seriøst største blodåra i panna når jeg har drukket, haha...

Hei dere! I går feiret vi bursdagen min som var på onsdag, og det var såå morsomt! Kjæresten min hadde invitert venner uten at jeg visste noe om det, og en kompis fra STAVANGER dukket til og med opp på døren. Verdens beste kjæreste og venner <3

- Birthday Party -

Mikias som kom helt fra Stavanger <3

Fine stesøsteren min og kjæresten hennes, Birger!

Håper alle har hatt en like fin helg som det jeg har :-)

Klem

  • 453 lesere

Likes

Comments

Åh, jeg måtte bare dele disse bildene med dere igjen. Hvor ble det egentlig av sommeren, da? Jeg får en såå god følelse når jeg ser tilbake på denne dagen, sol og varme. Samtidig som jeg spør meg selv hvor i h*lvete det har blitt av den sportsbh'en der?! Kan ikke huske sist jeg brukte den, haha. Settet er forresten frawww.stronger.no. Fint, ikke sant?

  • 391 lesere

Likes

Comments

- 22 -

Jeg har bursdag i dag! Dagen startet helt nydelig med at jeg ikke fikk start på bilen og stresset meg halvt ihjel på vei til jobb, yey.  Det går bedre nå da, og har så langt hatt en veldig fin dag. Og dere? Jeg har fått en sånn kaffemaskin som jeg har ønsket meg lenge - råfornøyd jente! Kjæresten min as <3 Vi kommer ikke til å gjøre noe stort ut av dagen, bare jobbe og trene (kanskje det blir en liten sjokkis til kvelds?). Tar heller en liten feiring på lørdag!

Ønsker dere en fin dag videre <3

  • 370 lesere

Likes

Comments

Lyst på frisk hud, som føles som ny.. hver dag?

Leirmaska som alle digger , både menn og kvinner! 👍😍 Hvorfor?

SUPER enkel å bruke
Vaskes av med lunkent/varmt vann
Fjerner smuss og døde hudceller
Genial for urein hud
Full av mineraler ->rett til huden!
♥ Gir deg babymyk hud
Kan brukes både i ansikt/på kropp
♥ Passer alle hudtyper

Herlig måte å starte eller avslutte dagen på og det blir jo alltid litt gøy når man holder på. Denne har fått fast plass i kveldsrutinen min, jeg elsker den.

Send meg en melding for info eller besøk facebookgruppen min HER!
Ha en magisk kveld alle sammen <3
  • 374 lesere

Likes

Comments

NAM! Denne oppskriften har jeg delt før, men det er så lenge siden at jeg deler den på nytt. Kos dere!

 ♥ 25 g proteinpulver
♥ 2 dl skummet melk
♥ 1 frossen banan
♥ isbiter
♥ litt vann
♥ ønsket mengde kaffe

Fra Strongbody sin matplan

  • 421 lesere

Likes

Comments

Shiit, jeg er så stolt av meg selv. På mandag klarte jeg 2x90 kg i knebøy! Altså, jeg har aldri prøvd 90 kg før, så knuser jeg på med to reps. Jeg hadde ikke anelse om at jeg kunne løfte så tungt, haha. Jeg gleder meg til fortsettelsen, for en motivasjonsboost. Neste gang blir det 100 kg! Heldigvis filmet jeg det sånn at jeg kan dele det med dere <3

  • 428 lesere

Likes

Comments