Sko Vest Kjole

I det siste har jeg funnet meg så mye fint på forskjellige nettsider. Livet som er fattig er kjipt! Heldigvis er det ikke lenge til jul, da er jo disse på den ønskelisten.  Litt blanding med vinterklær og "sommer"klær. Jeg har så lyst å forandre på stilen min, mesteparten av klærne øverste er fra Junkyard, Elsker virkelig den nettsiden, så mye fiint!!

Nå skal jeg begynne å ordne meg før jeg drar på party! Det jeg virkelig trenger nå er å slipp meg selv løs litt. Ungdomstiden er forbasket tid der man blir mye såret, hate at jeg gått på den samme feilen igjen!.

Likes

Comments

Hei!

Her er ønskelisten min for i år! Man opp i hvert fall 1000-lappen for disse tingene. Alt av dette er noe jeg har ønsket meg ganske lenge, men har aldri ville kjøpt noe av de når jeg virkelig har hatt penger, hvorfor? de har jeg null peiling på. Det bare skjer og jeg sparer en del når jeg først har penger som blir brukt på reiser osv. Så jeg lar de heller står på ønskelisten til jeg virkelig vil kjøp en av de. Jeg skal skriv et innlegg om ønsker av klær og interiør også.

Trykk på bildene for å kom innpå nettsidene, og alle bildene finner man på weheartit


​Noe dyre tinger du har på ønskelisten?

Likes

Comments


♥Jeg gikk til Bup i 1 år pga. dårlig selvtillit, angst og selvskading.
Ting har blitt mye vanskeligere for meg etter jeg ble enig med psykologen om å avslutte møtene mine ettersom jeg klarte meg så bra på den tiden....

♥Jeg sovner overalt, til og med i de rareset stillingene. Bussen, do, bakken, i timene, you name it.

♥Jeg biter negler... Jeg hater det! Klarer å slutte i noen måneder, men brekker en negl eller blir mye shit under neglen, betyr det biting.

♥Jeg er sykt dårlig til å formler meg. Jeg er flink til å få folk til å misforstå meg. De tenker sikkert hvor teit jeg er.....

♥Jeg har lese- og skrivvansker. Noe som trer mye på hverdagen min. Startet nettopp på mitt fjerde år på videregående., og det er ikke påbygg. Tar opp fellesfag for å få karaktersnitt slik at jeg kommer innpå påbygg. Rådgiver på skolen jeg går på, mente jeg at det var best for min egen skyld og ta fritak i fellesfagene. Sitter igjen med et ekstra år på vgs. jippii......

♥Jeg klarer aldri å sitte helt stille. Da begynner jeg å fikle med ting rundt meg eller gjør mye rart med mobilen min, og mye annet.

♥Jeg er glad i dyr. Er stor grunn for jeg valgt naturbruk når jeg skulle søke på videregående, men angrer at jeg søkte akkurat det. Dyr kommer bare til å være en hobby for meg.

♥Jeg hører på musikk i ca. 6-8 timer hver dag. Når jeg skal trene, gjøre lekser, sitter på bussen, går en tur har jeg alltid øreplugger i øret.

♥Jeg er fullstendig avhengi av Iphonen min. Går ingen steder uten den, har den i hånden eller lommen hele tiden. Sjekker konstant om jeg har fått varsler osv.

♥ Jeg er utrolig glad i alle vennene mine. Hvem som ikke er det?... haha


Likes

Comments

God ettermiddag!

I over lengre tid har jeg lest en blogg om som handler om hunder i Alanya. Det er ei dame med navn Tulay som tar inn hunder som hun finner på gata i Alanya, og hjelper de med alt det de trenger. Tulay har fått inn så mange hunder at det er for slitsomt for henne. Alle hundene trenger et nytt hjem. Det er for mange hunder enda som ikke adoptert enda.

Det er rundt 16 valper og 17 voksende hunder som trenger hjelp. Det blir mye jobb for bare 1 dame. Alle hundene skal ha vaksiner og det som er nødvendig som mat, vann og kjærlighet.

Hvis det ikke hadde vært for jeg bor hjemme og har dårlig råd fra før, ville ha absolutt adoptert 1-2 av de hundene. Jeg fant 3 stk jeg falt pladask for! Jeg håper at noen gjorde det samme som meg for disse hundene. For de trenger virkelig nye hjem!

Bare se på hvor søte de 6 hundene er!! de tre nederst kunne jeg gjerne hadde hjemmet mitt. '

Jeg anbefaler alle å stikk innom bloggen! De trenger din hjelp!

Likes

Comments

Heihei💜

Det er evigheter siden jeg blogget sist. Tiden går fort når man har så mye å tenke på. Å gå om noen få fag på et år er mer slitsomt enn det jeg trodde. Jeg har ingen heldager på skolen. Jeg har prøvd i over 1 månede å få meg en jobb siden skoledagene er for korte og kjeder meg om dagene. Det er rett å slett bare for lite for meg.

Om jobbsøkinga har lyktes? Nei, det har det ikke. Det kommer til å bli vanskelig for meg fremover hvis jeg ikke får meg jobb. Jeg får ikke verken stipend og penger fra foreldrene mine. Grunnen er at jeg har for få timer til stipend og foreldrene mine har ikke råd til gi meg penger. Så klart får jeg litt, men det vil sammenlignes med om jeg hadde hatt jobb. Jeg vil virkelig ha en jobb, gir ikke opp før jeg har en jobb.

Nå som det er helg skal jeg bruke på å søk på jobber og skriv åpen søknad, og jobbe med fagene, ellers vær med venner. Så jeg håper alle får en riktig fin helg!❤

Likes

Comments

Endelig er det helg igjen! Merker man setter mer pris på helgene er det jeg gjorde før. Med 5 dager med skole blir veldig mye på 13 år med skole, og om skal høyere utdanning, blir vanskeligere for hvert år man går. Må vel sitt med litt naturfag i dag. Ikke at det er det som friste nå som det er helg.

I morgen blir det innflyttingsfest til en kompis. Gleder meg til å ha det gøøy igjen!! Vanskelig å tenke på noe sosialt for tiden. ALle på innflyttingsfestene er jo selvfølgelig 20 år, så de skal jo ute på byen senere på kvelden, 20årsgrense. Så da når de drar til byen, blir jeg hentet av kompis som skal på privat fest, blir med han istedet for å dra hjem tidlig.

​Håper alle får en fin helg og NYT DEN før begynner med ny skoleuke!

Likes

Comments

Ettersom jeg klarte og sovne på sofaen, følte jeg ikke helt for å skrive et kjedelig innlegg på hvor kjedelig dagen min har vært. Det er ikke meningen at jeg skulle sovne i 2 og halv time på sofaen... Jeg hadde jo så mye jeg hadde tenkte å gjøre i dag, men blir heller nødt til å sitte med dobbeldose i morgen før og etter skolen... Så jeg tenkt heller å bare legg ut Just girly thing- innlegg for i dag.


Likes

Comments

I dag skulle jeg egentlig begynne på skolen halv 1, men siden jeg hadde mageknipper i morrest, ville jeg ikke dra på skolen likevel. Da ble det heller en hjemme-dag på meg. Så i dag skal blant annet lese MYE på samfunnsfag og skrive jobbsøknad.. Jeg har 11 timer på skolen, så syns det er for lite for meg på et år, så da trenger jeg noe mer å gjøre. Å jobbe er ikke dårlig ide i hvert fall.

​Bildet er gammel, fra 2012 eller 2013

Likes

Comments

I dag har jeg vært på familiebursdag til tantebarnet til stemor, ellers har jeg ikke absolutt ingen ting. Jeg er slapp og sliten etter turen til byen i natt. haha, det var ikke meningen vi skulle dra til byen. Vi skulle egentlig bare ha liten jentekveld og snakk gossip, og bare kose oss - Med andre ord, det ble ikke slikt vi hadde tenkt. Vi dro inntil byen etter et par timer. Vi møte på mange bekjente og ble kjent med nye. Kjempekoselig kveld ble det.

1. Da vi skulle ta bussen, klart Birgitte tryne før hun klarte å kom seg til settet😂 2. Mine venner og meg.- Birgitte, Camilla og meg. 3. Møte på Julian som var på bursdagsfeiring i byen, oppi høyre er selvfølgelig meg. 4. Ble litt selfie på kvelden også. hahah.

Håper alle har hatt en fin helg og klar for en ny uke med skole, jobbe og trening. Vi snakkes! 

Likes

Comments