Hej

nu är klockan 9 och jag har varit på en fotbollsmatch där några jag känner spelade . Dom vann med 3-0 så det var nice men nu ska jag duscha och gör mig redo för sängen eller vad man nu säger haha. Denna veckan har varit skit bra jag har umgåtts med vänner och det har varit otroligt väder. Men det som har varit ett minus är att jag har varit förkyld så jag var hemma två dagar ifrån skolan. men nu känner jag mig bättre och hoppas på en ännu bättre vecka.

Puss/Sandra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag är det söndag och jag vaknade runt tolv vilket var skönt. Jag kände att jag behövde sova ut. Idag har jag legat ute i solen och sen åkte jag och pappa iväg, vi köpte då Donken. Nu ligger jag inne en liten stund men ska ut igen.
Jag skriver ett litet inlägg lite senare så vi hörs.
Puss/Sandra

Likes

Comments

Hejsan

hoppas ni mår bra, själv mår jag toppen. idag har vädret även varit fantastiskt så jag har legat och solat. men innan jag la mig i solen var jag en runda på överby. Jag skulle köpa en ny bikini men hittade bara bikinitrosor, det blev ett par svarta. nu ska jag käka middag med hela familjen, det blir kyckling och klyftpotatis mums. Sen ska jag kanske träffa några, så det kommer bli mys. hoppas ni haft en bra dag och kommer få en bra kväll.

Puss/Sandra

Likes

Comments

Hej detta är mitt första inlägg på denna bloggen fast jag har haft flertal andra som ej har funkat men nu ger bloggandet ett försök till. hoppas ni kommer vilja läsa min blogg, i mina inlägg kommer jag berätta om min dag och dom kommer innehålla många bilder.

Idag är det då fredag och jag vaknade runt tolv på grund utav att vi var lediga i idag och igår för att det var Kristi himmelsfärdsdagen igår. Idag var det så härligt väder 21 grader i solen och blå himmel. det enda jag gjorde på dagen var att ligga ute i solen och lite inne i sängen och har kikat på youtube. Sen runt halv 6 kom min kompis Sofia. vi åkte ner till stan med bussen och där köpte vi först en lyxshake på max sedan gick vi runt vid vattnet, jättemysigt var det. Lite senare försökte vi få bord vid strandgatan men det fanns det ej så vi gick runt lite till men sen kom vi tillbaks och fick ett bord jippi! Där tog jag bara en fanta och Sofia en kaffe. vi satt och prata om allt möjligt men sen var vi tvunga och dra hem. Nu har jag varit hemma i några timmar och ska kolla på en film men vi hörs i nästa inlägg.

Puss/Sandra

Likes

Comments