Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och mina systrar fyller alla år i juli, och i år bestämde vi att vi ska sluta köpa presenter till varandra, och istället gå ut och äta, bara vi tre, varje sommar. Det blev av förra veckan och vilken kul kväll vi hade! Det var länge sedan jag skrattade så mycket om jag gjorde då. Jag är så glad att jag får ha Sissi och Amanda i mitt liv! ❤

Likes

Comments

Förra veckan packade jag och Elin ihop oss och drog ner till västkusten. Vi bodde en natt på ett hotell i Varberg och dagen efter åkte vi till Ullared! Vi hade det jättemysigt. Och eftersom både jag och Elin älskar att åka bil, lyssna på musik, äta godis och dricka kaffe - så gick resan väldigt bra!
Vi lyssnade på två delar, De dödas röster och Darknet, av P3 Serie också. Tips!!

Likes

Comments

Vilma har börjat vakna på natten och vill sova hos oss. Jättemysigt, är det! Men eftersom hon absolut måste ligga PÅ, helst i, mig, blir det lite trångt. Inatt såg jag till exempel att jag hade lika stor (eller liten) plats i sängen som både Diddi och Emils mobil och då kändes det lite orättvist.

Vi var till tippen och slängde två säckar skrot idag, och då passade vi på att åka till ta till vara också. (Eller så skulle vi till ta till vara och passade på att svänga förbi tippen också.) Jag gjorde mig av med alla mina mynt som går ut och hittade massa böcker, både till Vilma och till Julia som fyller år snart. Den här boken till exempel, har vi läst mycket idag. Vilma älskar den! Bara ett par stora sidor fylld med både djur och fordon. Perfekt pekbok!

När Vilma sov middag kollade jag på vloggar och virkade lite. Jag började med den här filten i ull för ett par månader sedan, men tappade suget efter ett tag. Nu har jag dock kommit på att jag vill göra en regnbågsfilt till Vilma och då måste den här bli klar först. Men visst blir den magiskt fin?! Perfekt att ha i vagnen i vinter.

Likes

Comments

Igår satt jag här vid min dator och fixade lite. Såna där viktiga saker, ni vet - leta efter en fin bakgrund, fixade bokmärken i chrome osv. När jag loggade in i min mail såg jag att jag hade massa skräp i skräpposten, den mappen ser jag aldrig via mobilen, så jag tänkte tömma den. Men då fick jag se ett mail som det stod "Antagningsbesked" på. Jag har kommit in på skolan till hösten! GRATTIS TILL MIG! På Svok, ska jag läsa till Barnskötare i höst.
Nu är Emil inne på sina två sista veckor innan semestern, och sen är han hemma med oss ända tills Vilma ska börja sin inskolning på förskolan. Alltså är jag och Vilma inne på våra två sista veckor ensamma tillsammans. Det känns lite sorgligt. Att det är slut snart. Vi har ju ändå varit hemma länge tillsammans, och för oss båda är ju det vardag. Men nu börjar snart ny del i vårt liv! Och vad skönt det ska bli. Det är ganska tröttsamt (och tråkigt och roligt och drygt och jävligt och underbart) att vara ensam hemma med en 1,5-åring hela dagarna. Men nu ska vi passa på att njtua av om dagar vi har kvar. Fast mest kommer vi nog längta tills Emil går hem på semester och vi får fem veckor tillsammans, hela familjen.

Idag tog vi bussen (det var första gången jag och Vilma åker buss tillsammans!) till stan med Vilmas kusiner och deras pappa. Vi lekte lite på biblioteket, åt lunch, och rååkade springa in i en stor Fiolfikus som var på rea... Jag har velat haft en sån länge och nu kostade den 50 kr istället för 179! Det var inget tvek på saken!
Appropå växter så kan jag tala om för er att jag aldrig mer (nåja, ni känner väl mig) ska köpa någon växt på plantagen mer. Inom loppet av ett år har jag, vid helt olika tillfällen, fått hem ullöss två gånger, sorgmygg två gånger (en gång via en jordpåse) och sköldlöss en gång. Sorgmyggsjävlarna kämpar jag fortfarande med.

Men jaja, här kommer lite bilder från vår mysiga dag!

Likes

Comments

Alltså febern Vilma fick av senaste vaccinet (1,5 år) var inte nådig! Hela torsdagen var hon varm som en kamin och varken Alvedon eller ipren hjälpte helt. Jag tänker det nästan varje gång - men det var värsta febern hon har haft!
På fredagen var det mycket bättre och vi kunde fira lite midsommar. På förmiddagen och över lunch var vi hemma i Vika med min familj och bonusfamilj (där somnade Vilma i hängmattan, så att vi kunde äta lunch i lugn och ro!) och sen åkte vi vidare till Emils familjs sommarstuga utanför Bjurs. Där var det fullt med folk och Vilma blev piggare, så hon höll igång utan gnäll resten av dagen. (Det blev väldigt lugnt och skönt för oss, och jag hörde att det var bra att vi lämnade Vika i tid - dom var inte lika pigga som oss dagen efter, haha.) Vilma somnade utan problem strax innan klockan åtta, och sen sov hon fram tills klockan fem, ungefär. Då fick hon lite välling och somnade om igen, och vaknade....... klockan 10:13! What! Rekod, tror jag! Vi ska nog alltid sova där ute ;)

Dagen efter både regnade och åskade det, så det blev en ännu lugnare dag. Vi var ut mellan skurarna och annars myste vi inne i stugan, och åkte hem på kvällen.

Likes

Comments