På tirsdag hadde jeg en konsultasjonstime hos reisevaksiner Trondheim. Vaksiner er veldig viktig i forhold til at vi skal reise til land med sykdommer som kan være veldig alvorlige, dersom man blir smittet. Vi så igjennom reiseruten min, og sykepleieren anbefalte meg disse vaksinene: Hepatitt A+B, rabies og tyfoid. Vi var innom malariapiller, men det var noe vi skulle vurdere litt senere.


En annen vaksine hun sa jeg burde vurdere selv var japansk encefalitt. Den finnes for det meste på landsbygden og uten for byene, det er en liten risiko for å bli bitt av denne myggen, men konsekvensene dersom man blir bitt er alvorlige! Jeg har bestemt meg for å ikke ta denne vaksinen siden vi skal for det meste være i byene, og steder der denne myggen ikke oppholder seg.

Noen av vaksinene må fylles på etter en periode, så på tirsdag tok jeg:

* Hepatitt A + B - må fylles på etter 1 mnd + 6mnd etter dette for å få livsvarig varighet

* Rabies - som må fylles på etter 1 uke + etter 1 mnd

* Tyfoid - som er bare en gangs vaksine


Reisevaksiner Trondheim er virkelig å anbefale! I forhold til fastlegen så er de som jobber der eksperter på vaksiner og de har alle vaksinene på kontoret, slik at man slipper å komme tilbake flere gangen enn nødvendig. Dere bør sjekke ut nettsiden deres eller ringe de dersom dere lurer på noe!

http://www.reisevaksiner.no

Håper at noe av denne informasjonen var til hjelp for noen! 

Snakkes


  • 10 lesere

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg! På bloggen min kommer jeg til å skrive en del om min tur jorden rundt. Jeg kommer til å vise dere reiseruten min, hva jeg pakker med meg og mye annet. Kanskje dere har noen tips til hva man skal ha med seg eller hva man bør oppleve?


Turen jeg skal på er organsiert og planlagt igjennom kilroy.no. Kilroy arrangerer mange ulike fellesreiser, der de som vil ute å reise men ikke vil reise alene kan melde seg på. Gruppen jeg reiser med består av 10 jenter inkludert meg. Jeg har ikke møtt noen av de ifra før, så dette blir spennende. Vi skal heldigvis møtes på forhånd i oktober, slik at vi kan bli litt bedre kjent før turen. 

Vi starte reisen vår 21.januar 2017, og jeg gleder meg sykt mye! Håper dette er noe dere vil følge med på, og kanskje blir dere inspirert til å planlegge deres egen tur.

Snakkes!

  • 23 lesere

Likes

Comments