Nå skjer det! I hele dag har jeg sagt adjø til familie og venner, men var ikke før jeg tok siste farvel med kjæresten og satte meg på toget at jeg innså at nå drar jeg. Så det bli mildt sagt en tårevåt avskjed... Når jeg var kommet meg på toget, med tårevåte kinn så var side mannen så snill å gav meg papir til tårene, haha!

Nå kribler det virkelig i magen og jeg gleder meg til å møte reisefølget på Gardemoen klokken 7 om morgenen! Første reisemål er Vietnam!!

Vi ankommer Hanoi 16:05 på søndagen i deres tid, som vil tilsvare 10:05 i norsk tid. Her skal vi bli med på en gruppereise med flere turister, kanskje backpackere før vi reiser videre til Thailand!

Er så spent!

  • 77 lesere

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg! På bloggen min kommer jeg til å skrive en del om min tur jorden rundt. Jeg kommer til å vise dere reiseruten min, hva jeg pakker med meg og mye annet. Kanskje dere har noen tips til hva man skal ha med seg eller hva man bør oppleve?


Turen jeg skal på er organsiert og planlagt igjennom kilroy.no. Kilroy arrangerer mange ulike fellesreiser, der de som vil ute å reise men ikke vil reise alene kan melde seg på. Gruppen jeg reiser med består av 8 jenter inkludert meg. Jeg har ikke møtt noen av de ifra før, så dette blir spennende. Vi skal heldigvis møtes på forhånd i oktober, slik at vi kan bli litt bedre kjent før turen.

Vi starte reisen vår 21.januar 2017, og jeg gleder meg sykt mye! Håper dette er noe dere vil følge med på, og kanskje blir dere inspirert til å planlegge deres egen tur.

Snakkes!

  • 111 lesere

Likes

Comments