spenderade mina lediga dagar hos tönten efter en hemsk månad med massa plugg och tentor. Kände att jag behövde byta miljö men samtidigt återupphämta mig från all stress.  Detta var välbehövligt. Jag har bara chillat för det mesta och umgåtts  med bejb.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

lets grow old together 😂

Likes

Comments

this is mah jam atm, so good.. haha hade varit nice mee way out west festival i sommaaaaar men nix pix Sandra har inga vänner som vill hänga med :( NGN SOM LÄSER MIN BLOGG SOM VILL JOINA MIG ?

Likes

Comments

hahaha srry för kawaii bilder men tyckte att mitt hår såg rätt ok ut här (med tanke på att jag har förstört mitt hår i Vietnam 😭). Funderar på att klippa mig kort igen, vill bara kapa allt xD

Likes

Comments

Jag har nog kommit till den gränsen där jag känner att jag behöver stanna, ta paus, andas, leva och börja tänka på min hälsa. Jag har presterat och kämpat varje dag för att få det att fungera trots all stress och ångest som jag bemöter varje dag. Jag vet mycket väl att jag bör ta paus från allt och alla men varför tillåter jag mig själv att fortsätta trots att jag mår så psykisk dålig?

Likes

Comments