helt klart en av de bästa sushi ställe som jag har ätit, dessutom så är det billigt och väldigt mättande 😋!

Likes

Comments

testade matte liquid lipstick från gerard  cosmetics i färgen invasion 😅. not really my type of colour men men vad ska man göra när man har köpt fel färg 😂.

Likes

Comments

filmredigering på g! ska ju bli youtuber på heltid nu så passade på att tvinga tönten att sminka mig (fick tjata 1 år innan han gick med på dt..). Jk, tyckte att detta var en kul grej  så vi passade på att filma bara, måste bara säga att jag är stolt över honom (jag såg rätt flawless ut haha 😂 ) men men här får ni lite behind the scenes bilder och resultatet från

 sminkningen 😁
Make up by the famous mua M.B

Ps: han gjorde min "Marilyn Monroe leverfläck" med flit -.- 

Likes

Comments

det var ett tag sen kära blogg, tänkte bara göra en update här nu när jag har kommit hem från vietnam resan. Har haft 3 underbara veckor i Asien (nope, jag vill inte hem än) och nu är jag redo för att plugga.... typ..anyway ville bara säga hej. Får se om jag pallar uppdatera ngt senare :)

Likes

Comments

Köpenhamn part 2 med bestie, trangiie och chrilläää

Likes

Comments

en throwback från när vi var i Köpenhamn. Kan slänga upp våra vlogs ifall jag orkar Hehe.

Likes

Comments

yaaay I survived! första veckan på Apoteket är avklarad. Kommer förmodligen att jobba ungefär 1,5 månad sen tar jag semesteeer, får nog boka en resa för jag orkar inte vara kvar i Sverigeeee. Vi får se vart jag hamnar.
Nu blir det anime timeeeee ^___^

Likes

Comments

Bilder från i fredagens festligheter då vi firade mina kusiner som tog examen och studenten ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments