Den här helgen har gått svin fort känner jag! Kändes nyss som att det var måndag hahah. Nåväl igår så var jag med Sanna & Nampi och vi bestämde oss för att göra en frukttallrik och njuta av den sista dagen utav det fina vädret... Det var gott iallafall och har saknat att spendera sån där kvalitetstid med de 2 <3. Nu idag på söndagen när jag rullade upp rullgardinen så vaknar jag upp till snö? De är sista helgen i maj och det snöar? Önskar så mycket att jag var i södra Sverige istället för där verkar det vara finare väder än här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Igår ikväll så var jag på en lite längre promenad då jag hade tänkt gå till Malmberget och hem igen, men när jag väl hade kommit fram till innerstaden så fastnade jag där utav det fina vädret som lyste så vackert över staden så jag valde att gå runt och stanna lite längre. Jag gick runt och kollade på alla igenstängda affärer och det var då det slog mig. Att allt detta kommer inte finnas om 10-20 år, allt kommer vara rivet eller instängt bakom galler. Det är en sån sjuk känsla att stället man vuxit upp på, ett helt samhälle, bara ska försvinna rakt av och man kan inte komma hit om 30 år och se tillbaka på hur det såg ut, det enda man kommer ha med sig om staden är ett par bilder och minnen. Så jag bestämde mig för att fota några bilder i det fina vädret runt omkring i staden som ett minne, för vem vet när det kommer rivas?

Likes

Comments

Inte gjort en "tag" på länge så detta ska bli kul! Blir ett lite längre inlägg för engångsskull .

Godis / Glass - Godis, då jag lätt blir trött på glass efter ett tag

Smink / Utan smink - Smink, då jag gillar att sminka mig och känner mig mer självsäker i det.

Sommar / Vinter - Sommar, jag gillar båda lika mycket så är det värmen och de sena sommarkvällarna som får mig att välja just sommaren före vinter.

Förhållande / Singel - Förhållande, fastän jag är singel så tycker jag nog att förhållanden är lite mysigare än att vara själv.

Bok / Tidning - Tidning, tycker det är rätt långtråkigt att läsa böcker då jag oftast inte hittar någon som faller mig i smaken.

Kjol / Klänning - Klänning, jag känner mig mer bekväm i en klänning än i en kjol på något sätt.

Levande ljus / Lampor - Levande ljus, tycker det ger en varmare känsla i rummet än med en lampa i taket.

Tjäna pengar / Få pengar - Få pengar, nog är det alltid kul att få välförtjänta pengar men det är nog lite roligare att få pengar från ingenstans utan att behöva ha gjort något arbete hahah.

Hund / Katt - Katt, har nog alltid varit en kattmänniska då jag tycker att de är så otroligt söta och gosiga!

Gina / H&M - Gina, brukar inte köpa mycket kläder på någon av butikerna men väljer gina då jag tycker att h&m har börjat att få en klädstil som jag inte tycker om.

Jordgubbar / Hallon - Jordgubbar, speciellt chokladdoppade jordgubbar. Det slår nästan ALLT.

Frukt / Godis - Frukt, tänk en stor tallrik bara med massa färska frukter ex. melon, äpple, banan.. så gott!

Vatten / Läsk - Vatten, då jag tycker att det blir för mycket kolsyra och sötma i munnen efter man druckit.

Armband / Halsband - Halsband, då jag hellre använder klockor runt handen istället för armband

Träna / Vila - Träna, det är inte ofta man gör det men är på gång att börja seriöst med träningen. Men man säger väl inte nej till en vilodag precis.

Pool / Havet - Pool, jag tycker att det är så obehagligt när man något som rör vid en under havsbotten, man vet ju inte vad som finns under ytan heller??

Vaken / Sova - Sova, inget är skönare än att vila ut efter en hektisk dag.

Instagram / Facebook - Instagram, då man får redigera och lägga ut bilder och göra som sin egna lilla "sida" med minnen.

Borste / Kam - Borste, jag tycker att när man kammer håret så blir det som mer slickat än när man borstar det, så hellre borste.

Grönan / Liseberg - Liseberg, då jag är från göteborg så har vi alltid varit där varje sommar för att hälsa på släkt och vänner. Då blir det automatiskt att man far en heldag på liseberg under vistelsen. Tycker även att parken är mycket större och finare än grönalund.

Stockholm / Göteborg - Stockholm, fastän jag är från göteborg och älskar västkusten så är det något med stockholm som får mig att vilja bo där, något med strukturen och kulturen som finns i staden får mig att vilja se mer.

Surt / Salt - Surt, då mina favoritgodisar oftast e sura!

Jeans / Mjukisbyxor - Jeans, gillar mer att ha tighta jeans än slappa mjukisbyxor, vet inte varför men gillar det för att man kan ha jeans till nästan allting och alla evenemang.

Film hemma / Bio - Bio, det är någon speciell känsla som uppstår när man kollar film på bio som jag verkligen älskar. Sedan ser jag inte på film så ofta hemma.

Landet / Storstad - Storstad, jag gillar när det alltid händer saker runt omkring en

Morgonmänniska / Nattmänniska - Nattmänniska, fastän jag gillar att sova så gillar jag ändå mest att vara uppe på natten, en liten nattuggla kan man säga.

Bil / Flygplan - Bil, heltklart väljer jag det då bilar är ett utav mina intressen jag har men vid längre resor så väljer jag flyg då det oftast bekvämare och snabbare. Lite dyrare men det får man tåla ibland.

Nätshoppa / Shoppa irl - Shoppa irl, gillar mer att kolla på och testa prylarna innan jag väljer att köpa istället för att bara se en bild.

Tidsoptimist/-Pessimist - Jag vet inte jag är en blandning utav båda, det beror helt på sammanhanget av tiden.

----------------------------------------------------------------------

Likes

Comments

Idag så har jag inte gjort något värst speciellt utan den här dagen har varit mer utav en vilodag då man har kollat serier och slappat. Förutom att man har slappat så har jag varit ute och övningskört, det känns som att jag har börjat få kläm på den manuella växellådan nu! Jag har även varit ute på en mindre promenad i det fina vädret för att komma ut lite och ta vara på solen medans den är framme.

Bjuder även på min nya favoritlåt för tillfället! Axwell / Ingrosso har gjort det igen❤️

Likes

Comments

Nu har jag haft bloggen nere i ett år snart (!?) och har under ett tag funderat på att starta upp den igen. Så istället för att skapa en helt ny sida så väljer jag att fortsätta på den här som jag redan har med alla gamla inlägg kvar. Hoppas det håller i sig nu och att jag börjar på riktigt med bloggandet och vara mer aktiv! Hahah men man kan alltid drömma ;)

Likes

Comments

Igår klev vi upp typ 04.00 vilket var hemskt eftersom att jag somnat 01 den natten. Vi fixade i ordning allt och kanske åkte 05.00 då den långa färden började. Vi körde flera timmar i sträck men stannade någon enstaka gång för att äta. Vi kom fram till Gävle vid 18 tiden där vi sedan skulle sova över hos min bonus brorsa innan vi skulle till Stockholm.

Idag klev jag upp vid 7 och gick och duschade innan vi senare skulle åka till Stockholm. Från att åka i ösregn hela vägen ner till Gävle för att bli mött med 20+ och sol tackade man inte nej till. Vi kom fram vid 11 å checkade in på hotellet, lämnade väskorna och tog pendeln in till Djurgården där vi gick på Vasa muséet vilket jag tyckte var väldigt intressant och kul att se tillbaka i Sveriges historia. Vi gick sedan till gamla stan och åt för att sedan strosa runt på stan ett tag å sen ta pendeln tillbaka till hotellet där jag nu bara tar de lugnt efter en hektisk dag.

Likes

Comments

Har inte bloggat på länge nu ett tag och känner att jag vill komma igång med bloggen igen nu under sommaren så tänker att jag startar igång den igen nu med en summer tag jag hittade!

Dina planer under sommaren: Jag har sommarjobbat nu de tre första veckorna i Aitik gruvan och slutade då nå i fredags så nu känns det som att sommaren äntligen är här! Nästa vecka så ska jag iväg till Gävle, Stockholm, Göteborg och Nyköping.

Bästa sommarstället?: Jag absolut älskar västkusten under sommaren då vi är där varje sommar så blir de bästa sommarstället.

Var badar du helst?: Helst badar jag i en pol. Jag hatar när man känner t.ex sjögräs under en när man nuddar botten i havet/sjön men jag säger inte nej till en dag på stranden!

Hur länge ska du vara ledig?: Jag ska vara ledig i cirka 7 veckor då jag jobbat 3 veckor.

Vad ser du mest fram emot?: Att i Nyköping få träffa vänner jag och min kompis lärt känna över internet (längtar!)

Vad lyssnar du helst på i sommar?: Jag absolut älskar tropisk house så det blir då mycket av de i sommar hihi!

Favorit sommardoft?: Stunden precis efter att det har regnat och det är soligt. Lagom fuktigt i luften och luktar blött gräs.

Hur kommer du minnas sommar 2016 på hösten?: Hoppas då att det kommer vara ett av de bästa sommarloven på länge och hoppas att få många bra minnen!

​Länkat mina favorit låtar just nu där nere som får mig att komma in i den glada sommarkänslan...

Likes

Comments

Idag är det 5 december och 19 dagar kvar till julafton!
Jag har heller inte köpt några julklappar!! Det är svårt å veta vad de vill ha och man måste beställa eller åka till närmaste "stad" för att hitta något.

Jag kan inte fatta att det snart är 2016, 2015 har gått så fort och många ändringar har hänt.
Kändes som att jag nyss bytte skola men det är snart ett år sedan??!
Nåjo i min klass trivs jag ändå rätt bra men då och då så vill man faktiskt tillbaka till den gamla klassen å ha det som de brukade vara.
Saknar de flesta där ifrån.

I februari kommer man att lämna in sin ansökan om vilken linje man vill gå i Gymnasiet.
Jag håller på att välja mellan två stycken, Natur eller Ekonomi, fast det lutar mest åt Natur för tillfället och det var inte ens en tanke för ett år sedan då jag inte ville alls gå natur pga all matte å mera NO då jag inte var/är så jätte stort fan utav det. Men jag känner att jag kan jobba med det om man är med sånna som "gillar" sånt och arbetar på "allvar" och inte pratar och stör hela tiden för har lätt för att komma ut fokus å börja prata å så.

Nåjo jag är väldigt taggad på julen och jag har varit det sedan september. Jag bara älskar känslan runt jul då det är allmänt mysigt och ljus är tända i mörkret.
Sen har jag varit taggad på december då jag fyller år då (den 18de) sex dagar innan jul!
Det är ibland jobbigt när man fyller år sent och precis innan jul men det är en sak som man får lära sig att leva med.

Likes

Comments