Igår klev vi upp typ 04.00 vilket var hemskt eftersom att jag somnat 01 den natten. Vi fixade i ordning allt och kanske åkte 05.00 då den långa färden började. Vi körde flera timmar i sträck men stannade någon enstaka gång för att äta. Vi kom fram till Gävle vid 18 tiden där vi sedan skulle sova över hos min bonus brorsa innan vi skulle till Stockholm.

Idag klev jag upp vid 7 och gick och duschade innan vi senare skulle åka till Stockholm. Från att åka i ösregn hela vägen ner till Gävle för att bli mött med 20+ och sol tackade man inte nej till. Vi kom fram vid 11 å checkade in på hotellet, lämnade väskorna och tog pendeln in till Djurgården där vi gick på Vasa muséet vilket jag tyckte var väldigt intressant och kul att se tillbaka i Sveriges historia. Vi gick sedan till gamla stan och åt för att sedan strosa runt på stan ett tag å sen ta pendeln tillbaka till hotellet där jag nu bara tar de lugnt efter en hektisk dag.

Likes

Comments

Har inte bloggat på länge nu ett tag och känner att jag vill komma igång med bloggen igen nu under sommaren så tänker att jag startar igång den igen nu med en summer tag jag hittade!

Dina planer under sommaren: Jag har sommarjobbat nu de tre första veckorna i Aitik gruvan och slutade då nå i fredags så nu känns det som att sommaren äntligen är här! Nästa vecka så ska jag iväg till Gävle, Stockholm, Göteborg och Nyköping.

Bästa sommarstället?: Jag absolut älskar västkusten under sommaren då vi är där varje sommar så blir de bästa sommarstället.

Var badar du helst?: Helst badar jag i en pol. Jag hatar när man känner t.ex sjögräs under en när man nuddar botten i havet/sjön men jag säger inte nej till en dag på stranden!

Hur länge ska du vara ledig?: Jag ska vara ledig i cirka 7 veckor då jag jobbat 3 veckor.

Vad ser du mest fram emot?: Att i Nyköping få träffa vänner jag och min kompis lärt känna över internet (längtar!)

Vad lyssnar du helst på i sommar?: Jag absolut älskar tropisk house så det blir då mycket av de i sommar hihi!

Favorit sommardoft?: Stunden precis efter att det har regnat och det är soligt. Lagom fuktigt i luften och luktar blött gräs.

Hur kommer du minnas sommar 2016 på hösten?: Hoppas då att det kommer vara ett av de bästa sommarloven på länge och hoppas att få många bra minnen!

​Länkat mina favorit låtar just nu där nere som får mig att komma in i den glada sommarkänslan...

Likes

Comments

Idag är det 5 december och 19 dagar kvar till julafton!
Jag har heller inte köpt några julklappar!! Det är svårt å veta vad de vill ha och man måste beställa eller åka till närmaste "stad" för att hitta något.

Jag kan inte fatta att det snart är 2016, 2015 har gått så fort och många ändringar har hänt.
Kändes som att jag nyss bytte skola men det är snart ett år sedan??!
Nåjo i min klass trivs jag ändå rätt bra men då och då så vill man faktiskt tillbaka till den gamla klassen å ha det som de brukade vara.
Saknar de flesta där ifrån.

I februari kommer man att lämna in sin ansökan om vilken linje man vill gå i Gymnasiet.
Jag håller på att välja mellan två stycken, Natur eller Ekonomi, fast det lutar mest åt Natur för tillfället och det var inte ens en tanke för ett år sedan då jag inte ville alls gå natur pga all matte å mera NO då jag inte var/är så jätte stort fan utav det. Men jag känner att jag kan jobba med det om man är med sånna som "gillar" sånt och arbetar på "allvar" och inte pratar och stör hela tiden för har lätt för att komma ut fokus å börja prata å så.

Nåjo jag är väldigt taggad på julen och jag har varit det sedan september. Jag bara älskar känslan runt jul då det är allmänt mysigt och ljus är tända i mörkret.
Sen har jag varit taggad på december då jag fyller år då (den 18de) sex dagar innan jul!
Det är ibland jobbigt när man fyller år sent och precis innan jul men det är en sak som man får lära sig att leva med.

Likes

Comments

Har så mycket saker nu i skolan och vill inte ligga efter å få dåliga betyg nu till ansökningen om gymnasieplats! Så har glömt bort helt att blogga. Nu vid tillfället så packar jag för att åka iväg till pappa och vara där över helgen👏🏻
Imorrn ska jag åka till Haparanda/Tornio och vara där å kolla runt i affärerna
☺️☺️
Nåjo ska försöka blogga vid jullovet oftare!

Likes

Comments

Den senaste skolveckan har varit rätt bra för att vara direkt efter lovet, nå har man varit trött å de men man har varit med bra personer som då fått en på bättre humör😊
Veckan har varit rätt chill egentligen men alltså är man skolhatare så är man, men jag måste börja ta tag i skolan om jag ska komma in på den linjen jag vill fastän jag är trött atm så måste jag.
Nåväl skolkatalogen kom i måndags så när jag kom hem så åt jag pizza medans jag kollade i den, sen kom jag på att det var bio på kvällen så då ringde jag Hannah å frågade om hon hade lust att hänka ti bion då å kolla den nya James Bond "Spectre".
Såklart ville hon med så då gick vi å kollade på den, det var min första Bond film att se och fan va bra den va!

Men nu ska jag iväg på min farbrors bröllop och jag ska börja blogga lite oftare men skolan kommer först så att säga! Hade än så länge👋🏻

Likes

Comments

Alltså jag tycker själv att det är konstigt, alltså de flesta är vid tillfället helt fästa vid hösten och halloween men själv är man helt fast för vintern och julen?😂
Det är ju först om några månader och snön har inte kommit ännu. Den är väldigt sen i år då den brukar komma i mitten utav oktober
😔
Men det känns ändå som om man borde tagga lite till halloween å så då det är bara någon enstaka vecka kvar.
Nästa vecka är det de efterlängtade höstlovet! Och under höstlovet har jag inte några stora planer direkt men jag ska iaf den första helgen åka till Umeå och träffa min vän som jag kännt ett tag för första gången! Är väldigt spänd på det
😋😋
Aja denna vecka som är nu har man 3st prov på onsdag
😓😓 men man har ju tränat lite😏 de är Engelska, Tyska och musik prov. Men musiken har jag tränat mycket på då jag fått låna en gitarr utav min kusin under en period!😋🎸

Likes

Comments

Hejhej jag har inte bloggat på as länge men det är väldigt mycket i skolan nu å jag har inte så mycket om skriva om på vardagarna nu när man bara gör läxor å så, menmen jag får försöka hitta tid å skriva på bloggen å hoppas att ni fortsätter å läsa☺️

Btw min favorit låt ATM får ni höra här å😎👇🏻

Likes

Comments