Ett minutt senere
du ser enda på meg

blank i blikket
ordene i halsen

Ett minutt senere
jeg føler ingenting

stirrer tilbake
sier

Aldri ett minutt til med deg igjen


Likes

Comments

Hverdag

Hei, det er bare Sandra!

Etter flere år borte fra tastaturet har jeg bestemt meg for å starte en ny blogg. Jeg er ikke så alt for glad i å bruke tastene ettersom jeg elsker blyanten for høyt, men jeg liker å dele. Da får jeg gjøre nettopp det; dele hva som foregår både i hodet og på utsiden av det. Ikke fordi jeg tror jeg er så ufattelig mer interessant enn alle andre, helt ærlig hadde jeg likt å lese litt om enhver person i nær krets - men sånn er det dessverre ikke. Det er ikke så mange som liker å dele det personlige i form av tekst, man faller heller for de tryggere plattformene som instagram, vsco og lignende.

Ikke misforstå. Jeg elsker disse plattformene like høyt som en god del av dere. Men jeg synes det er litt trist at bare enkelte sider ved en personlighet kommer frem, når det er så mye mer å lære. Jeg skal derfor prøve så godt jeg kan å ikke fremstå som om jeg lever i en perfekt verden - for det gjør jeg så absolutt ikke. De fleste dager stikker håret ut til alle kanter, sminken er omhyggelig gjemt bort på øverste hylle og kjærestens store genser er på. Og dette er bare det overfladiske! Alt kaoset som foregår på innsiden av det vimsete lille hodet mitt tør jeg ikke begynne på en gang.

Jeg håper du kan smile av å lese her. For alt jeg vet, kanskje gjør du det akkurat nå? Eller så blir du bare ekstremt klein av det faktum at jeg prøver å være morsom - noe jeg sjeldent er. Uansett så smiler jeg. Fordi det føltes godt å dele noe igjen.

Vi snakkes!

Likes

Comments