Idag har varit en jobbig dag för att det är måndag. Måndagar är så jävla jobbig, man måste kliva upp tidigt och hålla på!! men jag har haft en bra måndag med mina fina vänner. Det sämsta med denna måndagen var idrotten, vi hade orgentering. Jag kan inte ens läsa en karta.

nu ska jag sova. Godnatt. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon finisar! det kanske kommer upp en video på yotube men jag vet inte. jag ska iaf blogga. Hoppas ni får en bra dag❤

puss

Likes

Comments

Kommentera vad ni vill att jag ska göra för videos på youtube, när jag nått upp till 500 prenumenanter så kommer jag ha en stor giveaway. Så sprid❤️

Kommenteraaaaa

  • Jag

Likes

Comments

Varje vecka kommer jag blogga om en outfit jag tycker är snygg, veckans outfit  är väldigt vardaglig som man kan ha i skolan utan att tycka att man är för fin. Tröjan jag valde kommer från Ralph Louren, en vit kavelstickad tröja som är väldigt varm och mysig. Byxorna jag valt är en par ljus blåa jeans från Hollister, jeansen är väldigt fina och passar perfekt till den vita tröjan. Under den vita tröjan som är lite urringad så kan man ha en vit, rosa, blå skorta eller den färg man tycker är fin och passar. Ett par vita låga Converse passar väldigt bra till denna outfit och det är precis sånna jag valt. Frisyren till outfiten så har jag valt naturliga lockar. Och det sista som piffar upp outfiten är ett 4-Ever armband och ett par pärlörhängen. Hoppas att ni gillade detta inlägg och om ni vill att jag ska fortsätta med detta så får ni gilla eller kommentera. Glöm inte att följa
Puss puss

Likes

Comments

Hej, jag vet att jag inte har bloggat på ungefär några månader. och nu så ska jag förklara varför. Jag har sagt att jag sak börja blogga minst 10 gånger! jag bloggar i en vecka sen ger jag upp.... startar en ny blogg, säger till mig själv att "nu ska jag börja blogga" bloggar i en vecka och sen ger jag upp. jag är väldigt ledsen att det blir så, men nu så ska jag verkligen börja blogga. Nu säger jag inte det bara för att utan nu säger jag det för att jag verkligen ska försöka börja blogga. 

Jag har en youtube kanal som ni gärna får gå in och titta på och prenummenera på mig <3

sök på: sandramelsom

Likes

Comments

Har haft världens bästa fredag den kunde inte blivit bättre bara, den är uppbyggd av Alwa och lina. Har bara chillat och mystes mina två älsklingar. Har även haft mitt löshär från rapunzel.
Puss puss
  • Jag

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge men saken är att jag är sjuk, men nu så är det lite bättre. Jag hoppas att ni förstår mig för att jag inte uppdaterat, är väldigt väldigt ledsen för det.
Det har inte hänt så mycket faktist, men i onsdags så var jag och fikade med bästa Aina, Lina, Julia och Alwa. Efter fikat så dansade jag Lina, Linn och Alwa disco. Det var första gången i tävling två, jag såg ut som en kossa som blivit överkörd!
På Torsdagen så vart jag sjuk och var hemma från skolan på fredag också, men nu är det lördag och jag mår lite bättre iallafall:)
Nu har ni gått en liten uppdatering så, hoppas att ni gillade inlägget, puss puss  • Jag

Likes

Comments

Fika på en jobbig måndag passar ju braLikes

Comments

Har köpt en ny klocka, den kostade ungefär 249 kr tror jag
Puss

Likes

Comments