Blomman hittar ni på rum28 i Kristianstad. 49 kronor. Passa på!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

godmorgon, solen skiner genom mitt fönster så det är bara till att gå upp. Tog på mig träningskläderna så ska snart ta mig till gymmet. Bra start på denna fredagen☀️☀️☀️ kram!

Likes

Comments

....ett löv eller ett försök till ett i alla fall, det är på god väg!! 😜😜😜
Försöker lära mig att göra hjärta men är nog inte så kärleksfull av mig tyvärr....

Likes

Comments

nu åker den gråa kappan på, lite tunnare än min svarta kappa! Och dessutom solglasögonen!!! ☀☀☀

Nu ska jag jobba, vi hörs...

Likes

Comments

började dagen med att ta mig till gymmet. Har börjat komma igång med träningen nu igen, försöker i alla fall köra tre gånger i veckan. Och helst på morgonen innan jobbet, eftersom man blir så mycket piggare och på bättre humör under dagen!! Nu ska jag in i duschen för att sen skynda mig till jobbet.
Haaaajdå.

Likes

Comments

Älskar söndagar, det är den bästa dagen. Bara vila och ta det lugnt. Har på sistone tänkt på hur beroende man är av andra människor, att man ständigt ska ha bekräftelse. Jag är trött på det, jag vill kunna vara säker i mig själv och inte känna mig beroende av någon annan, särkilt inte en kille! Så veckans utmaning blir att inte gå och vänta på att någon ska höra av sig och hitta på saker som jag själv vill göra. Är ni med mig? Kram.

Likes

Comments

Cassandra & Freja

firade min lediga helg med mina fina vänner inklusive, vin, dans och musik. Hur bra!! På bilderna står vi på Elviras balkong, en fin utsikt ifrån söders gator, då jag fick till en bra bild av alla bilder jag tog... Men fan så kul vi hade! Kram ❤

Likes

Comments

Kappa-h&m / Tröja- Gina / Byxor- Levis / Skor- vagabond / Väska- MK #nouwoutfit

Likes

Comments

köpte en ny blomma till mitt soffbord. Tyckte att det behövdes piffas till lite, älskar dessutom gröna växter, det blir så mysigt.

Blomma plus kruka kostade bara 60 kronor på växthuset. Tips.

Likes

Comments

I fredags var jag uppe hos syrran och åt pannkakor till lunch, det fick bli en extrem onyttig lunch men det va så gott! Man får passa på att vara lite onyttig på fredagar... Idag började jag på jobbet igen, klockan 06.00, så nu är jag helt slut, men ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det alla hjärtans dag, och jag tycker det är lika roligt varje gång eftersom jag har aldrig har haft en dejt på den dagen. Men thats life, underbart att vara själv. Puss o kram alla där ute.

Likes

Comments