Fick denna väskan när jag fyllde år och har använt den hur mycket som helst! Den passar perfekt till när man har en helsvart outfit för att piffa upp den lite, även till om du vill vara extra färgglad. Den kommer ifrån Åhléns, märket WERA. Tips tips tips!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Centrum
Började dagen med att shoppa, vi hittade några fina saker och åt på en god resturang. Älskar Göteborg staden är så fin!!

Hemma
När vi kände oss färdiga med vår shoppingrunda åkte vi hem igen för att försöka peppa igång oss med lite kaffe. Det hjälpte lite i alla fall så då var det bara att fixa sig.

Färdiga
Påväg till spårvagnen för att träffa några vänner till Frida på en bar, fick bli några bilder på outfiten (köpte klänningen samma dag). Älskar den!!!

Klänningen är ifrån märket WERA ❤

Likes

Comments

Hej!!
Hur är det med er?
Nu har man kommit tillbaka till jobbet igen efter två underbara veckors ledighet. Jättestressigt på jobbet just nu under sommaren, alla turister och lediga människor som vill fika, förstår dem helt. Lagade kyckling med broccoli till middag idag eftersom jag kom hem sent, kände att det inte var bästa fantasin på matvalet men vad gör det? Nu ska jag försöka varva ner och sen sova. GODNATT ❤

Likes

Comments

min helg i Göteborg började med att Frida mötte upp mig på centralen efter fyra timmars tågresa. Direkt efter det tog vi spårvagnen hem till henne för att äta lite mat på hennes altan. När vi hade ätit upp maten och druckit lite rosé började vi fixa oss för att sedan åka in till stan igen. Där träffade vi helt underbara människor medans vi drack öl på olika pubar. Kvällen slutade på en nattklubb där vi dansade under bar himmel på en takterass. Jättemysig kväll!!!

På Linneterrassen

Martin, Johanna & Frida

❤❤❤

Likes

Comments

här är bilderna som jag tog ifrån stranden i Ystad. Älskar hur fint det var där!! Och hur underbart hade det inte varit att gifta sig här?! Nu förstår jag varför många vill gifta sig på denna strand😍

Likes

Comments

i fredags åkte jag för att luncha med min efterlängtad vän elin, vi åt på graffiti eftersom vi hade ingen tålamod till att leta efter något nytt ställe, men det var gott och särkilt mysigt att få snacka om allt som har hänt. När jag skulle hem var det lite mer bekymmer, alla tågen var inställda!!! Så i panikens hastighet körde elin mig hem till Kristianstad. Tur det!! Annars hade jag inte kommit hem på ett bra tag.

Likes

Comments

måndag- lägger in denna selfie på dagens humör- det är livet att ha semester!!!
Idag har jag varit på stranden tills det blev molnigt, känns som att det kommer att börja regna ikväll, så jag håller mig inomhus framför min tv, jag tänkte kolla serier och slappa. Återigen det är livet att ha semester. Och jag njuter. Kram ❤

Likes

Comments

Förra veckan åkte jag och Lollo till Ystad, för att göra en liten utflykt. Ingen av hos hade varit i Ystad innan så det var mysigt och kolla runt på alla fina gator. Supermysiga små hus och fina blommor överallt. När vi var klara så åkte vi ner till stranden för att kolla lite där, men det kommer ett till inlägg om det, för fler bilder har jag...

Likes

Comments

såhär såg min tisdagskväll ut, vi satt på bishops, umgicks, drack och åt, det är ju semester!!! Helt underbart ☀️☀️☀️

Likes

Comments