En trött tjej säger godnatt!

Dröm sött, nu ska jag lyssna på musik, ed sheeran ofc!

Puss.

Likes

Comments

I lördags så behövde verkligen mina vänner få mig på bättre humör, så vi körde en spontanare, förfest hos mig och sedan gick vi ut. Älskar verkligen hur kul man kan ha det när det blir såhär spontant, även fast det var hundra gånger så roligare hemma hos mig än ute.

Kan säga att hälften av alla bilder stod Cassandra för, blir lätt så när kameran står framme.

Elvira & Cassandra

<3<3<3

Likes

Comments

fredag, och ledig dag, i alla fall för dem flesta. Tog en runda i det fina men kalla vädret. Fick verkligen ha strumpbyxor under mina vanliga byxor, obekvämt men varmt haha. När jag kom hem pratade jag i telefon med min saknade vän. Ikväll får jag se vad som händer.

Njut av ledigheten, kram <3

Likes

Comments

Kappa-H&M // Byxor-H&M // Väska-MK // Mössa-Acne

Likes

Comments

Torsdag, idag åkte jag och Emma ut till elgiganten och sedan åkte vi och handlade, eftersom det är jag som ska stå för maten idag. Emma och mamma kommer hem till mig senare idag, så får väl visa mina bästa matkunskaper.

Just nu sitter vi och kollar på tv, och bara myser eftersom det är sjukligt kallt ute!!! Gick knappt att hålla i kameran när vi skulle ta bilder innan, så ni som inte har varit ute, ta på vantar och mössa. Puss.

Likes

Comments

​Mössa-Acne // Tröja-Aima // Kappa-H&M

Börjar året med att vara ledig, har verkligen massa grejor att ta igen och särkilit att vila upp mig för. 

Detta året har jag verkligen satt upp mål för mig själv, mål för att hitta sig själv och att man inte ska vara beroende av andra människor. Jag måste också lära mig av mina misstag och inte göra saker som andra vill att jag ska göra. Jag vill heller inte jämföra mig med andra människor, utan jag vill känna mig tillräcklig som jag är. Det handlar om att bli en självsäker och självständig kvinna. Och det tror jag att alla måste hitta, för det är väldigt lätt att tappa bort sig själv ibland. Kram till er, 2017 kommer bli ett bra år ❤

Likes

Comments

Pappa, jag & Emma åkte till Köpenhamn för att hälsa på farfar och Karin med hennes familj. Vi åt på en italiensk restaurang och drack tuborg. På eftermiddagen sen åkte vi hem igen så det var bara ett snabbt besök, inga affärer hade öppet heller så fanns inte så jättemycket att göra. Men det var trevligt att hälsa på farfar eftersom man inte träffar han så ofta.

Pappa & farfar

Likes

Comments

Kofta-Bikbok // Tröja-Gina // Byxor-Aima

GOD JUL TILL ER!!! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Igår firade vi jul hos min pappa, vi brukar fira någon dag innan jul eftersom man hinner inte fira alla på julafton. Men det var väldigt mysigt med god mat och fina julklappar.

såhär såg jag ut

min syster

senare på kvällen kollade vi på bingolottos uppesittarkväll & åt efterrätt.

och här är pappa, tack för kvällen, puss & kram.

Likes

Comments

Öppnade idag på jobbet. Jag gjorde supergoda gröna smoothies, naturell yoghurt, spenat & mango. Som ni måste testa att göra! Efter jobbet gick jag till min syster sen åkte vi och handlade. Sjukaste trafiken ute och hur mycket folk som helst. Tur jag handlade idag för imorgon kommer det verkligen vara kaos, eftersom alla får sin lön, (även jag) längtar!!!! Imorgon kör vi ett pass till och sen tar jag två dagars ledighet. 

Likes

Comments