Har ibland glömt av att jag har en blogg som jag knappt uppdaterar längre. Jag ursäktar till dom som intensivt undrar hur mitt liv går och ska lägga upp några extremt saftiga faktan. Hoppas ni känner min starka sarkasm och inte tro att jag är uppblåst och självcentrerad. Kanske är det iallafall, Vem vet?

Okej, såhär ligger det till..

Det var meningen att jag skulle jobba under La Pampas semesterledighet på El Capricho men som vanligt så biter mina dåliga val mig i livet. Dåliga val jag aldrig skulle ha upprepat idag och har nu under två veckor varit arbetslös och kollat mellan topp till tå efter jobb. Har även nyligen hört med Arbetsförmedlingen som inte kan hjälpa mig så mycket heller och A-kassan som aldrig hört talats om ett liknande fall förut säger att det är liten chans att de kan göra något överhuvudtaget. Tillslut hittade jag ett jobb i Marieberg. Ett café som heter Garden. Om jag har lite tur på min sida så hinner jag jobba upp några tusen till lönen.

Har även inhandlat lite vårdslöst på kläder, smink och parfymer. Man vad vore vi utan dessa underbara produkter? Tråkiga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förhållanden kommer och går. Precis som vänner. Ingenting varar för evigt och det kanske är lika bra så.

Jag känner att efter varje förhållande så går jag igenom olika stadier. Sörjande, förnekelse, ensamhet och tillslut klarar man av att vakna på morgonen utan en endaste dröm om personen. Självständigheten växer långsamt stadigt tillbaka och man hittar sig själv igen. Inget beroende av någon. Men det roliga är att jag saknar nästan längtar efter nästa beroende för att livet känns otillfredsställande utan att känna att det är någon som verkligen bryr sig om en. "Har du kommit hem säkert?" "Saknar dig". "Har köpt hem din favoritmat". Såna sms saknar jag ibland när ensamheten kryper in. Hur stabil och säker jag känner mig med en pojkvän.

Önskade att det fanns en slags handbok om hur man klarar sig i singellivet för att utan några speciellt sakliga regler struntar jag i logiken och kör mina dagar impulsivt. Fest, vänner och killar. Allt för att slippa komma hem tidigt från jobbet och märka hur ensamt jag har det. Ingen som väntar på mig. Men jag tror även att man måste gå igenom självständigheten, förkrossade hjärtan, kärlek, och ensamhet som en slags förberedelse så att jag klarar det riktiga provet. Men allt det här är bara en tanke denna sena söndagskväll.

Peace&out

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp med Nico hos mig och sedan vi drog skilda vägar då jag skulle fira en väldigt nära vän till mig som tagit studenten. Skulle nog ha gråtit av mitt smink om inte jag hade ett jobbpass direkt efter. Vi stängde La Pampa tidigare och jag började min kväll på El Capricho och sedan drog jag och kocken Alberto till Harry's. Jag tycker det är så roligt att prova nya ställen med Alberto för det blir alltid någon slags stark stämning. Denna gång glad som tur var. Efter stängningen drog vi tillbaka till Capricho och delade på en flaska vin till cirka fem på morgonen och lärde honom svenskt bugg i morgonljuset. Den roliga natten/ morgonen resulterade i att fortfarande vakna upp full hos Nico och sen börja jobba 16:30. Dumma infall och idéer man får ibland..

Peace&out

Likes

Comments

Kom tillbaka förra måndagens natt inpå tisdagen och har aldrig varit lika lycklig än när jag såg min dörr från trappen. Familjesemestern var fin och trevlig men ytterligare en vecka och vi hade förmodligen strypt varandra.

Det var fullt av bad, promenader och väldigt mycket drinkar samt lite shopping för min del. Det kryllade verkligen av Michael Kors väskor och plånböcker i varje butik att det blev uttjatat tillslut men var tvungen att få med mig hem två ändå. Undrar vilket märke som blir nästa trend?

Köpte även billig sprit som jag ska fylla mitt barskåp på här hemma samt lite souvenirer.

Och veckan efter semestern flöt på som vanligt med jobb och mycket misstag i kärleken. Typiskt att jag aldrig lär mig.

Peace& Out.

Likes

Comments

Igår var både jag och diskaren lediga så då tänkte vi passa på att äta hos vår kompis Eiad på Sorella där han jobbar som kock. Maten var såklart perfekt och sällskapet växte sedan och då förflyttade vi oss till Satins uteservering. 

Skulle precis köpa en päroncider och väl där får jag syn på en gäst från La Pampa som står vid baren, glad att se servitrisen utanför jobbet. Hanbestämde sig för att köpa varsin drink till oss. Som tjej så blir man vidskeplig  för att man tänker "gratis drink, halva inne", men han begärde inte så mycket mer. 

Vissa har väl så mycket pengar att de bara strör det på gatan som bröd och vi är fåglarna som hungrar efter de generösa. 

Under denna tid hinner en annan man vid baren snegla på mig för att sedan peka generat på sin kompis med orden "min kompis tycker du ser bra ut och han skulle vilja ha ditt nummer". Kompisen sitter där vid bordet bredvid baren ännu mer generat än pekaren men var såklart tvungen att tacka nej och använda det typiska svaret "träffar redan någon", men denna gång var det faktiskt sant. 

Och sen har jag redan hunnit göra planer inför hela helgen med utgång efter jobbet och sedan på söndag natt så åker jag bakis till Arlanda med hela familjen för att sedan anlända till värmen ☀️

Likes

Comments

Livet är en berg- och dalbana och jag har varit på toppen av berget hela veckan. Resultatet blev en trött kropp och en arg lever.

Familjen kom över i fredags och firade mig. På kvällen hamnade jag på El Capricho och fick drickbara "presenter" av min gamla chef och hamnade tillslut på Satins uteservering igen. Såklart. Fem dagar non- stop utgång efter varje jobbpass  men nu känner jag för att vara trevlig mot kroppen och ta det lugnt. Kanske... Ikväll iallafall. 

15 dagar kvar till familjesemestern på Gran Canaria. Behöver verkligen det nu.😍💃🏻🎉👌

Likes

Comments

Varför blir det bra resultat efter dåliga handlingar och tvärtom? Mitt liv i ett nötskal.

Inatt var Satins uteservering helt fullpackad och såklart var jag där igen och firade min födelsedag vid klockslaget och efter det började mina presenter rulla in - drinkarna. Det sköna med åldern är att jag har lärt mig att hantera alkohol så inatt var inga problem för varken kroppen eller min heder.

Väntar just nu på att bli firad av familjen och sedan blir det en jävligt god middag med nära vänner på Grekiska Kolgrillsbaren. Efter vi är mätta och belåtna kommer det bara gå utför efter det. Natten är ung och man fyller bara 22år en gång i livet.

Likes

Comments

Igårvar jag ledig så då drog jag upp på stan i soliga Örebro och fyndade några födelsedagspresenter till en kompis! Blev en blomstring käpp och en väldigt ful slips. Men tro inte att jag är en hemsk kompis nu. Skojpresent.

Efter Myrorna satt jag och en kompis på den arabiska restaurangen Palmen och åt för första gången hemmagjorda falafelbullar. Rekommenderar starkt 👌

Drog sen till El Capricho och träffade gamla kollegorna och efter det spårade allt ut efter några roséglas. Slutade på Satin. Efter det var jag mitt vilda jag och fick skjuts hem av främlingar. Gick innanför dörren och blev inbjuden på åk runt stan av en annan kompis. Kom hem klockan tre på natten nu.. Hela sommaren kommer se ut såhär tror jag. Hjälp

Peace&out!

Likes

Comments

Hela denna helgen har varit ett energitömmande äventyr. Varit ute med de nya kollegorna och deras vänner på Ritz. Dagen efter på Valborg jobbade jag sen var det planerat en utgång men det sket sig.

Satt på gamla jobbet en stund istället och fick råd efter råd av gamla chefen. Vet aldrig om det är ett trick med honom om han gör det till sin egna förtjänst att få tillbaka mig till jobbet eller om han ärligt vill att jag ska ha det bra i livet. Jobbigt att ens behöva tänka i de här banorna..

Likes

Comments

Har nog aldrig varit så uttråkad som jag har varit ända sen i måndags utan dator med bara underhållning med det som finns på teven och mobilen. Det är verkligen inte kul att vara sjuk. Tyck synd om mig. Men maten var ett plus iallafall. Och tuppluren på fyra timmar... Detta var nog det tråkigaste inlägget jag lagt upp hittills. Sorry not sorry. Och imorgon dags för jobb, jobb och mera jobb.

Peace&out

Likes

Comments