Hemma igen ifrån babycafét

För några månader sedan var jag på något som heter babycafé här där jag bor. Föräldrar som träffas med barnen och sjunger, fikar och leker. Jag gick dock aldrig tillbaka igen utan var där bara den gången. Fram tills idag. Anledningen till att jag inte varit där fler gånger tidigare är att jag har så otroligt svårt för att träffa nya människor, själv. Med några års mobbning i bagaget så tror och inbillar jag mig om att de runt om mig pratar ont om mig och har förutfattade meningar. För att det är just det som jag är van vid. Jag blir tillbakadragen och tystlåten och det känns mycket bättre för mig att ha någon med mig som jag känner för att jag på något sätt blir mer avslappnad då.
Men, vi tog oss dit idag, bara jag och Freja. Inte för min skull utan för Frejas skull. Hon ÄLSKAR att härja runt tillsammans med andra barn, men får inte göra det tillräckligt ofta. Så detta var ju verkligen himmelriket för henne och för mig eftersom jag fick se hur roligt min dotter hade under dessa två timmar. Det gick rätt bra ändå.
Så jag ska absolut tvinga mig själv till att gå dit nu varje tisdag och hoppas på att det kommer kännas lika bra för mig som det gör med Freja sen. Jag måste tänka på Freja just i denna situationen, + att det kan hjälpa mig själv en hel del också. Heja heja!

Vi är iallafall hemma igen och det är en trött tjej som sitter framför babblarna nu. Ska snart ta och lägga henne för en tupplur innan vi ska dra in till stan för att hämta hem bilen från verkstan. Ska bli så skönt att få hem sin egen bil igen och nu hoppas jag att den inte går sönder något mer på ett väldigt bra tag. Hur har ni haft det idag?

/SMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vann och nu är jag fast

Åh, första söndagsbingon, och jag VANN! Inte ny lott eller de där ynka 100kr utan 500 kr. Det är den största vinsten jag någonsin vunnit när jag spelat bingo. Så jag fastande ju så klart, var som ett tecken från ovan att jag ska fortsätta spela bingo om söndagarna, haha! Så jag klickade mig in på hemsidan och startade en prenumeration, såklart. Typisk Sandra.. Men, kostar inget extra, bara en massa förmåner så varför inte om man ändå ska betala samma summa när man köper lotterna i butiken? :)

Nu sitter jag iallafall framför spårlöst, älskar det programmet och blir så blödig när de väl hittar sina rötter och den de letar efter. Tänk alla känslor! Sen blir det iallafall nog sängen för mig, Freja har som rutin att vakna vid 05 och då är det bara att stiga upp. Godnatt på er och hoppas ni alla haft en toppen helg!

/S

Likes

Comments

Biljetten bokad

Ni läser rätt! Biljetten till Conor Maynard är bokad. Den 2 december dyker han upp i Malmö och jag kommer stå där. Han gör så otroligt bra covers så det är helt magiskt, har ni inte hört honom - GÖR DET! Eller är här kanske någon mer som bokat biljetter?

/S

Likes

Comments

Helgens to do list


 • Städa ovanvåningen
 • Spacka väggen (tog nyligen ner väggfästet till TV:n och det satt som berg och drog med sig en hel del tapet, suck!)
 • Klippa gräset
 • Tvätta
 • Köra till tippen
 • Rensa bokhyllan (har en stor expedithylla och i den samlas de mest onödiga grejerna, så tid att rensa bort det onödiga och snygga till den istället)
 • Puttsa klart fönsterna
 • Sortera tvätt
 • Städa uterummet
 • Göra rent mikron
 • Packa undan bebissakerna

Det skönaste som finns är ett nystädat hem. Idag skrev jag och sambon ner en lista på saker vi ska hinna fixa i helgen och än så länge har vi hunnit med hälften av listan, bara nu på förmiddagen. Super skönt verkligen! Vi har puttsat fönster, städat ovanvåningen, tvätten är igång, spacklat väggen, fixat i bokhyllan och packat ut bebissakerna i förrådet. Tänkte att vi skulle hinna med lite till innan dagen är slut för imorgon ska vi ut till sambons föräldrar på landet under eftermiddagen. Dessutom är det söndagsbingo imorgon kväll, Y E S !

Freja har iallafall somnat precis och jag ska ta en liten paus innan jag sätter igång igen. Hoppas att ni alla har en härlig helg!

/S

Likes

Comments


Igår var jag tvungen att köra in med bilen till verkstan då generatorn så klart skulle gå sönder, suck! Lillasyster följde med och efteråt svängde vi in om blomsteraffären för att kolla runt lite. Jag hittade växten som jag så länge velat ha så det ända rätta var att ta med den hem, M O N S T E R A ! Jag hade inte kunnat vara lyckligare och den passar så otroligt bra i vardagsrummet. Så nu har jag läst på lite om den och har förstått att den är en väldigt lättskött växt som älskar fukt. Så att ta fram sprayflaskan med vatten och spraya på bladen några gånger om dagen är något jag ska få in på rutin. Vill verkligen att den ska må så bra den kan och växa så det knakar. Hoppas hoppas!

Idag ska jag putsa fönster, glad är jag att jag fick låna mammas elektriska fönsterputs. Så mycket snabbare, smidigare och det blir verkligen bra resultat! Helgen är här och vi har inget planerat, skönt att kunna göra vad man känner för. Jag vet iallafall att det blir bingolotto på söndag, jag Ä L S K A R bingo och spelade det hela tiden tillsammans med min mormor och morfar när jag var liten. Nu när vi äntligen har fått TV här hemma så har jag bestämt (iallafall för mig själv) att söndagskvällar betyder bingolotto.

Fler här som älskar bingolotto och brukar spela?

/S

Likes

Comments

Hej på er!

Mitt namn är Sandra och är i skrivande stund 25 år gammal med en dotter på 10 månader. Har bloggat för inte så länge sen men bestämde mig för att börja om på ny kula. Så vad är då inte bättre än en helt ny blogg? Valde dessutom helt rätt dag att göra det på. KANELBULLENS DAG!
Så min förmiddag har bestått av bullbak och ni kan ju tänka er doften som just nu fyller vartenda rum här hemma. Underbart! Dessutom firar jag och sambon 2 år tillsammans och jag kan inte tänka mig hur mitt liv hade sett ut utan honom, han är helt fantastisk på alla sätt och vis och inte att tala om vilken fantastisk pappa han är.

I denna bloggen kommer det dyka upp lite av allt. Jag älskar bla att fotografera, laga mat och odla. Tillsammans med min sambo drömmer och letar vi efter vår drömgård som vi har stora planer för i framtiden. Jag hoppas att ni vill följa mig i min vardag vare sig den är spännande eller dötrist!
Kan börja med att ge er en läskande bild på de nybakade kanelbullarna.


Hoppas att vi ses igen!

S

Likes

Comments