​har superkul i skolan just nu eftersom att någon bestämde sig för att bli sjuk *host* erica *host* hahah 

nä men har bara en lektion kvar så ska nog överleva 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt liv består endas av en klump av massa känslor just nu, allt är så upp och ner.Har svårt att tänka och fokusera på saker. Jag är generellt lycklig men det är så mycket känslor i det att jag blir galen, min hjärna har svårt att bearbeta allt.

jag blir osäker på om det jag vill göra verkligen är det jag vill. VAD VILL JAG ENS GÖRA MED MITT LIV?!                        jag har inte mått så här bra på väldigt länge, vilket skrämmer mig.

känner mig lost.

så otroligt lost.

kaos.

Likes

Comments

kära män bara för att jag inte svarar när ni pratar med mig så ger det er ej rätt att kalla mig hora eller liknande.

Likes

Comments

Gjorde Quesadillas med två olika fyllningar (vegansk) cheddar ost, kidneybönor, samba olek, rödlök och blad persilja och en med (vegansk) cheddar ost ,avokado , paprika och bladpersilja.

Gjorde en vegan cheesecake efter detta recept http://www.theawesomegreen.com/a-blueberry-raw-cheesecake-for-a-special-valentine/. Hade inga mandlar så bytte det mot hasselnötter, sen så var jag för lat för att göra en egen kokosmjölk för att göra den "raw" så köpte men det blir säkert bra.

Den står just nu i frysen (tog ut den efter tre timmar för att ta lite bilder hehe) så ska smaka den imorgon

Är just nu på landet men ska åka hem i morgon och blir nitton naj yaya

Likes

Comments

På mitt första jobb idag så sydde jag och brukaren en tygväska. Första gången jag gjorde det så det blev inte jättebra men den funkade.

snap bilder haha

Sen på mitt andra jobb var jag i världens finaste park (Typ) den hade jätte gulliga små båthus. Det var mycket grejer inne i husen. Tack och lov kan folk för en gångs skull inte tar och förstöra saker. Det var låga dörrar men ändå precis så höga så att en vuxen kunde gå med in. Var inte på över våningarna den här gången, men det får bli någon annan gång! Allt var bara så gulligt och fint. Kändes så välplanerat och verkligen bra för barn. Funderar på att dra dit näsa helg när jag jobbar haha

Likes

Comments

Just nu jobbar jag bara jätte mycket. Avklarade idag pass 4 och 5 av de 8 arbetspass jag har under 5 dagar. har inte haft en enda ensam och ledig dag på över två veckor. Så börjar nu bli ganska slutkörd, men på lördag ska jag bara ta det lungt och titta på serier!

alla bilder är från samma kväll med Anjelica och Erica.

En highlight under allt jobb var dock när jag var på Aqvaria med mitt jobb. inte varit där sen jag var liten var mycket mindre än vad jag kom ihåg det som! kände lite att jag bondade lite bättre med killen jag är personlig assistent till.

En highlight ur mitt liv var nog att träffa carl igår, som är på en snabb visit i Stockholm. var lite roligt att träffa honom efter som det var ett tag sen.

händer inte så mycket mer i mitt liv tudelu

Likes

Comments

mitt jobb verkligen suger verkligen ibland. jag förstår att människorna här inte alltid kan rå för vad de gör. men det är så jobbigt när man blir utsatt för något. är just nu ute och går på en promenad själv för att kunna rensa tankarna lite. försöker tänka bort smärtan i huvudet. det är så jobbigt när man inte är beredd på det. brukaren fick tag på mitt hår och bara drog. det jobbiga är att inte kan få bort greppet och när det börjar lossna så tar personen ett nytt grepp och det är ju inte löst det är så hårt att man tappar hår. sen kan man inte ta händerna hur man vill för att man riskerar att bli biten. det skapar en sån stark känslomässig reaktion. jag börjar bara stor gråta en stund efter det är över. alla känslor jag har i kroppen bara väller upp på en gång och det tar inte stopp. ​ska börja gå tillbaka nu och kolla om det finns Alvedon 

Likes

Comments

sitter på jobbet nu på den dagliga verksamheten just nu. Har jobbat med samma person tre dagar i rad för att ingen som varit på den här sidan av huset har jobbat med hen. Så det börjar bli lite tradigt. Mina stadarn 7 timmars dagar blir 8 istället. Men man får se det från den posetiva sidan, mer pengar! Haha och två timmar till lunch 😂Tänkte lägga upp ett annat inlägg men har inte bilderna jag behöver på min nya mobil så får fixa det senare

Likes

Comments

Vad har hänt med värmen? Igår cyklade jag och Johanna till lövstabadet. Det var verkligen jätte fint väder! vi hittade ett avskilt ställe som hade en brygga. sen kom det en jätte äcklig kille som tittade (stirrade) på oss flera gånger. Vi bestämde oss att ta våra saker och gå till några klippor och sätta oss och äta lite lunch. gick inte att bada där. Så vi tog våra cyklar och och tog oss till ett jätte fint och avskilt ställe en bit bort. Vi flyttade på oss mycket haha. men där stannade vi ett par timmar. Badade i det iskalla vattnet och snackade lite skit. nu är jag på väg in till stan för att träffa Anjelica bye!

Likes

Comments

Var hemma hos carl igår eller det var mer idag. han drar till Skåne idag så fick passa på att träffa honom eftersom vi inte träffas i sommar.

Åkte hem vid halv 3 tiden. träffade en del jätte obehagliga människor på vägen hem. Först en på tuben och sen några sinnessjuk obehagliga människor när jag gick från tuben. Den andra situationen tror jag inte hade slutat så bra om det inte var för att jag pratade med carl i mobilen. Stor grät sista vägen hem efter det där.​Men nu sitter jag på tuben på väg till jobbet bye!

Likes

Comments