Veckorna rusar. I lördags klippte jag lugg och på kvällen drack vi öl i Vasa jag, Lisa och Anna. Söndagen spenderades ute i solen, vi drack smoothies från the Foxx o promenerade genom Haga upp till Skansen Kronan. Fin helg.

Likes

Comments

Jag har spenderat helgen i Örebro tillsammans med härliga Mathilda och Madde som pluggar där. Kom upp i fredags kväll, vi käkade tacos framför Idol och snackade ikapp. I lördags vaknade vi med solen, tog en lång promenad och jag fick se Örebro från sin bästa sida. På kvällen åt vi middag på Lilla Örebro och gick vidare till Makeriet för pangdrinkar. Riktigt härligt ställe! Avslutade kvällen i bäddsoffan med naturgodis framför Linas kvällsbok och blev som vanligt kära i Ivar.


Söndagen inledde vi i skogen innan en sväng på stan och ännu mer god mat. Jag tog tåget hem till Göteborg och så var den helgen slut. Det är så synd att man inte kan ha alla vänner inom fem minuters gångavstånd...

Likes

Comments

Vin, köttbullar och världens bästa Sara. That's what I call lillelördag! Gick bananas på stan efter jobbet, köpte både höstjacka och en ny väska. Wow. Tror det härliga vädret satte sina spår i min lilla själ. Shoppingsjälen.. Folk som inte säger att man kan köpa lycka, ha! Både nya grejer, mat och icke att förglömma - vin. Can I get a halleluja?

Likes

Comments

Vilken tisdag, va??

Jar haft min mest produktiva kväll på länge! Efter jobbet skyndade jag mig hem för att slänga in en maskin tvätt, gick till Willys och hämtade ut ett paket och köpte en liten gurka innan jag gick hem, startade nästa tvätt och började rensa en byrå med kläder. Never ending story. Byrån var så tung att den höll på att ramla frammåt och rakt på mig. Har hunnit lagat mat, gjort matlådor och städat lägenheten också, plus duschat och gjort inpackning! Ja alltså, ni hör ju. Heja mig!

Heja Kate Moss citat som jag fastande för mitt i scrollandet förut - även det "tråkiga" kan ju faktiskt bli kul, om man bara väljer den vägen!

Likes

Comments

Så var det måndag igen. Det var en segstartad morgon men efter några omgångar kaffe så rullade dagen på. Efter jobbet mötte jag upp Lisa och Fanny för en fika innan vi promenerade bort till Bergakungen. Spenderade kvällen på biografen innan jag tog vagnen hem. Nu står jag i köket och löser matlåda inför morgondagen, i mitt lilla kök utan fläkt. 

Likes

Comments