Vår lilla bebbe. 67 sidor kandidatuppsats och jag är SÅ stolt över mig själv och Johanna! Imorgon går vi upp i slutseminariet och efter det är det tack och hej till LNU. Tre år. Tiden går bevisligen snabbt när man har roligt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här är jag och bästa Miccis på examenssittningen vi hade i lördags. En fin kväll med klassen och dans in på småtimmarna. I söndags skickade jag och Johanna in VR C-uppsats och på fredag har CI vårt slutseminarium. Det känns surrealistiskt men så himla roligt, att avsluta ett kapitel i livet med många fina vänner och fortsätta mot nya utmaningar!

Men först har jag ännu en uppsats att läsa igenom och förbereda en opponering på inför fredag. Good times!

Likes

Comments

Oh my, vilken dag! 8.30-20.00 har vi krigat på med uppsatsen. Hade handledning i eftermiddags och åkte tillbaks till UB även efteråt, ihop med lite kvällsmat. När UB stängde blev vi eskorterade av Securitas, var tydligen lite väl benägna att sitta kvar och plugga..

Kramades hejdå, sa god jul och ses om en vecka. När jag kom hem la jag mig lamslagen i sängen ett tag och nu har jag tagit mig i kragen och packat ihop x antal väskor för morgondagens hemfärd! Har förmodligen glömt massa viktiga saker, men what to do. För trött för att dubbelkolla. Det får duga!

Likes

Comments

100% julmys hemma hos Johanna med tjejerna. Julklappsleken, glögg, pepparkakor, skumtomtar, clementiner och så utsläppet av Musikhjälpen. Så himla fint! Mina vinster i Julklappsleken var SLIME (hur fantastiskt?!) och piffiga nummertags för glas, perfekt för mina framtida tillställningar. En annan klapp som blev poppis var "charken" och mini-biljardet som Lovisa kammade hem - Miccis var först ut att testa, haha. Jonnas fina idé med inramad bild på oss tjejer var GULD.

Ännu en helg som bara flugit förbi.. Det tyder ju på att man har roligt så jag aka absolut inte klaga! Näst intill omöjligt när man har så fina människor omkring sig. Love u all forever n ever x stjärnstopp

Likes

Comments

Igår fyllde Fanny 22 år vilket firades med italienskt på Ernesto. Att alla tio brudarna kunde vara med hör ju till ovanligheten, så det var extra kul såhär innan jul och ja, examen.. En drink på Pinchos fick avsluta den fina kvällen!

I helgen står jobb på schemat, varvar det med att försöka klura ut någon form av framtid. Det går sådär, än så länge har det mest gett mig ångest och huvudvärk. Oh well, en dag i taget.

Likes

Comments

En dimmig utsikt från slottet / Jul på Stortorget / Tom Odell x2

Inleder detta bloggkalas med en TBT till förra helgen.

En weekend i Prag var precis som behövdes för att bota min minimalistiska men ack så påtagliga höstdepression . Vi åt och drack gott mest hela tiden, turistade en hel del och resans höjdpunkt - den magiska spelningen under lördagkvällen. Tom Odell är magisk live, den energin han levererar ihop med sitt piano gör att det spritter i hela kroppen. Åh, ryser av att tänka tillbaks på det! Både Prag och Tom Odell är något jag vill uppleva igen, helt klart.

Likes

Comments