Mye har skjedd siden jeg oppdaterte sist. Den største forandringen må vel være at jeg nå endelig har flyttet ut for meg selv, og leiligheten er så og si ferdig innredet allerede. Det gjenstår så klart noen småting her og der, men det mest nødvendige er på plass allerede. Det har vært veldig hektisk den siste uken med overtakelse og utallige flyttelass, men heldigvis har jeg hatt svært god hjelp fra E. under hele prosessen. Gull verdt den gutten der. Så dette er det offisielle første blogg-innlegget fra ny leilighet, bilder vil komme underveis når alt begynner å ferdigstilles! Takk til alle som har hjulpet meg underveis!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg endte med å takke nei til leiligheten, så i skrivende stund sitter jeg og E. og prøver å finne noe annet som kan være passende. Leiligheten i seg selv var fin nok den, men med tanke på antall kvm og det faktum at jeg ikke klarte å se meg selv i den i det hele tatt, så måtte jeg dessverre takke nei. Så letingen fortsetter, og forhåpentligvis finner jeg noe permanent ganske snart.
So what to do in the meantime?

Likes

Comments

Som jeg skrev i det første innlegget her inne, så er jeg midt i prosessen med å finne meg noe eget, og som alle andre jenter i utflytningsprosess, er det ekstremt lett å la seg rive meg på ulike interiør nettsider. Og i dag etter visningen har jeg virkelig allerede begynt å innrede leiligheten, til tross for at jeg enda ikke er sikker på at det er den jeg vil ha, haha. Men allikevel så tenker jeg at disse tingene er noe som kan passe til de fleste moderne leiligheter, så jeg holder fortsatt en liten knapp på disse tingene foreløpig. Jeg tok meg meg en person til på visningen i dag, ganske enkelt fordi jeg som oftest faller for det estetiske, og har sjeldent et øye for det praktiske. Derfor tok jeg med meg en gutt som står meg veldig nær, slik at vi dekket alle de nødvendige aspektene som bør være med på en visning. Så her i heimen skal det diskuteres videre om dette leiligheten er aktuell eller ikke, update vil komme!

Likes

Comments

Første innlegg, og det er kaos i hodet. De siste fire ukene har livet mitt vært i en slags standby modus, bare ventende på at neste stein skal falle ned i sekken og bli en del av byrden som er der fra før. Etter en uoverensstemmelse fant jeg meg selv i teorien hjemløs. Og den siste måneden har jeg bodd i bagger hos en som har vært så snill å ta meg inn midlertidig. Men to personer som lever oppå hverandre på under 20 kvm fungerer ikke i lengden, så det er nå på tide at jeg klarer å finne meg noe permanent. Per dags dato har jeg funnet frem til et par aktuelle leiligheter i Oslo, og skal faktisk på en visning allerede i morgen. Så vi krysser fingrene for at noe permanent er på vei mot meg den nærmeste fremtiden, slik at livet mitt kan begynne å komme i orden igjen.

Jeg har hatt utallige blogger opp igjennom livet, men jeg har aldri funnet en plattform før nå som har latt meg holde på nøyaktig slik jeg selv ønsker. Tidligere har jeg også hatt såkalte "temablogger" hvor det fort har blitt lite å skrive om, og hvor presset om å legge ut innlegg daglig har vært for stort til at jeg har klart å holde interessen oppe. Så denne bloggen vil ikke ha noe av dette. Den vil bli oppdatert når jeg selv føler for det, og den vil ikke ha noe annet tema enn meg selv og hva som skjer i mitt liv. Enkelt forklart vil dette være en måte for fjerne å nære og holde seg oppdatert på hvor jeg befinner meg, og hva som foregår i livet mitt da jeg er svært dårlig på å opprettholde kommunikasjon med de som trenger det.

Likes

Comments