Header
instagram: dressageteamlodin och sandralodin
Its the brown bomber, Leonardo II, Övrigt

Hej allesammans! Gud, nu är nästa vecka igång och det är snart bara en vecka kvar till höstlovet!!! Gud vad roligt, längtar så sjukt mycket. Som några vet så har Leo gått riktigt hårt den senaste tiden och har därför vilat ett tag för att återhämta sig ordentligt och nu är han snart igång igen. Just nu är han på Equirehab där han kommer få vara i två veckor för att bygga upp muskler. Han ska få gå i vatten och på gångband för att komma igång ordentligt och sedan ska jag få börja sätta igång han igen.

Igår tog jag en tur i skogen med Bomber där han skötte sig så bra och sedan tog jag ett kortare pass i ridhuset men väldigt intensivt. Både Bomber och jag var helt färdiga efter det hårda passet igår! Men han blev så fin och riktigt avslappnad. Han var finast i galoppen då han på slutet verkligen galoppera igenom kroppen som han skulle och verkligen slappnade av. Är så glad att det går så bra med honom just nu. Det känns super härligt!

Idag tänkte jag ta en sväng ut med Bomber och skritta lite på varierat underlag så det får bli lite lugnare idag.

Vi hörs hur det går!

1000 kramar från mig och hästarna

Dressageteamlodin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Its the brown bomber

Hej allesammans! Igår red jag lektion för Josefin på Bomber vilket gick över förväntan bra. Han har under dom senaste dagarna varit väldigt pigg och okoncentrerad vilket har gjort att jag inte fått någon bra känsla. På lektionen tränade vi bara på att få tillbaka honom och att jag skulle slappna av och få han på banan igen. Jag blir ofta lite stark i handen när han blir pigg vilket gör att det bara blir en dragkamp och tillslut tröttnar både jag och han.

Vi tränade på att jag skulle ge mjuka hjälper och följa med med min vikt och hand och balansera upp honom på det sättet och inte bara att jag låser innerhanden. Efter ett tag slappnade både jag och han av och han stretchade ordentligt. Galoppen gick också väldigt bra. Jag fick en så bra känsla på slutet!!

Är så glad att jag har en sådan bra tränare, det var som en annan ponny på slutet!

Ha en trevlig helg allihopa!

1000 kramar från mig och hästarna

Dressageteamlodin

Likes

Comments

Its the brown bomber, Leonardo II, Övrigt

Hej allesammans! Gud nu är det FREDAG!!! Gud vad tiden rinner iväg just nu. Bomber har återigen presterat ett toppen pass med mig och det känns verkligen som att vi är påväg åt rätt håll nu. Igår tränade vi mycket på övergångar mellan galopp och trav samt några byten som han igår gjorde riktigt bra. Vi satt flera styckena rena byten och välbalanserade!

Som några redan vet så har Leo gått väldigt hårt på senaste tiden och det har blivit lite tuffa veckor så just nu är han överansträng och får vila ett tag för återhämtning så just nu går vi bara mysiga promenader och tar det lugnt.

Igår kom jag till stallet runt åtta på kvällen då jag hade vart hos Ebba tidigare och ridit Dollar. Så för att komma hem så fort som möjligt så fick Leo skritta med Bomber när vi skulle skritta fram och sedan efter ca 30min så sprang jag upp till stallet med båda ponnysarna, släppte Leo i boxen och sedan sprang jag tillbaka ner till ridhuset och startade bombers träningspass som inledes med stretchning på långa tyglar i alla gångarter och sedan tog jag upp honom och börja samla ihop hans energi och jäklar vad fin. Han galopperade verkligen igenom kroppen och blev så avslappnad mot slutet. Stor stjärna till honom.

Vi hörs!

1000 kramar från mig och hästarna+trevlig helg

Dressageteamlodin

Likes

Comments

Övrigt

Hej allesammans! Som några kanske vet så äger jag en webshop där man kan köpa lyckosmycken att ha på tävlingar och träningar osv. Nu har vi höstrea och hela shoppen har upp till 70% billigare produkter. In och passa på att beställa ditt egna lyckosmycke! Paketet skickas samma dag som det beställs.

OBS! Detta erbjudande gäller endast denna vecka ut sedan återgår priserna till det normala.

För er som väljer betalningsmetoden "swish" skickas swish nummret med eran betalningsbekräftelse till den angiva mailadressen.

Klicka här för att komma till Matysa Equestrian

1000 kramar från mig och hästarna

Dressageteamlodin

Likes

Comments

Its the brown bomber, Tävling , Övrigt

Hej allesammans! Gud vilken härlig helg det har varit. Bomberson har presterat på topp dom senaste träningarna och vi gör just nu verkligen stora framsteg. Från att jag inte ens har kunnat trava utanför volten då han har så mycket energi i sig så kan jag nu jobba han ordentligt i alla gångarter och vi har verkligen fått ordning på galoppen. I förrgår satte vi även väldigt fina och rena byten i galoppen, så himla kul!

Igår drog vi också iväg till Stockholm och gick på grönan. Är inte något fan utav karuseller men några åkte jag och sedan lyckades mamma dra in mig i "house of nightmares" också. Förutom att jag halvblundade mig igenom hela huset så var det ändå rätt så roligt och dom har verkligen gjort det fint och detaljerat där inne.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om förutom att ni ska hålla ägonen öppna för idag prick klockan tre så kommer det upp en tävling här på bloggen där du får chansen att vinna två lyckoänglar från "matysaequestrian" ni kan besöka webshoppen här

Ha en trevlig vecka och glöm inte att besöka min blogg varje måndag, onsdag, fredag och söndag för då uppdateras den med nya fräscha inlägg.

1000 kramar från mig och hästarna

Dressageteamlodin

Likes

Comments