View tracker

Okej, nu är det dags. Melvin är ett och ett halvt år. Nu ska han börja på förskolan. Jag vill inte, men han måste då jag ska studera några dagar i veckan. Jag är ändå glad att han inte kommer behöva vara där varje dag, eller hela dagar än så länge. Om inte jag blir tvungen att hoppa in som vikarie någonstans då. Helst av allt skulle jag vilja vara hemma med honom tills han blir åtminstone 2-3 år. Men när jag studerar och vi vill köpa hus så funkar inte riktigt det.

Vi skulle ha varit på första inskolningsdagen idag, men Melvin var inte riktigt pigg (förkyld) så vi fick bli hemma. Hoppas att han är piggare imorgon.

Pusshej.

Likes

Comments

Nu har jag testat probiotika och probimage sedan 5 september. Och jag mår helt klart bättre! Jag mår inte bra, men mycket bättre. Så att jag hoppas att det finns en ljus framtid för mitt liv med min mage. Det tror jag också att det gör. Det är bara att fortsätta kämpa!

Likes

Comments

Ja ni.. Det snurrar en hel del i mitt huvud just nu, men det känns bra. Jag vill inte skriva ned det som snurrar ännu, för jag vill att det ska vara helt klart innan det börjas pratas. Men det känns bra, så mycket kan jag säga. Det kommer bli bra.

Likes

Comments

Idag kom tabletterna!! Blev så glad! Nu får jag äntligen sätta igång. Jag hoppas detta hjälper mig nu. Så idag har jag tagit dom för första gången. 2 probimage på morgonen och 2 på kvällen, samt 1 probiotika på morgonen och 1 på kvällen.

Dom ser typ identiska ut.. Probiotikan är bara liiite större.

Likes

Comments

Självklart påverkas kroppen av för lite sömn och för min del blir min mage sämre. Jag blir mer orolig och behöver springa fler gånger på toaletten. Så promenaden idag blev psykiskt jobbig. Stor skillnad mot för igår.. Under hela promenaden fick jag intala mig att "det går bra", "jag behöver inte gå hem".. Jag klarade av en promenad och att söva Melvin, så jag kan vara nöjd över det. Trots att det inte var helt enkelt!

Likes

Comments

Vi har börjat kämpa med att Melvin inte ska dricka välling mitt i natten, eftersom han egentligen inte behöver det. Det har gått bra några nätter då han somnat relativt fort, men i natt var det en jobbig natt.. Han låg vaken, satte sig upp, vände på sig, gnällde och grinade i några timmar. Så nu är jag riktigt trött i huvudet.. Behöver jag säga att jag längtar tills han ska sova middag?

Likes

Comments

Ännu en promenad avklarad! Det känns så bra att kunna gå på promenader som är längre bort än 500 m från huset. Jag hade inte nån panik alls på denna promenad, ingen panik att springa hem. Jag gick och njöt av promenaden. Det kan låta så jävla fjantigt, men för mig betyder det så jävla mycket. En enkel promenad är guld för mig!

Jag går och längtar tills pobiotikan och probimage ploppar ned i brevlådan!! Jag vill börja nuuuu..

Likes

Comments

Idag klarade jag av en till promenad med min lilla familj! Men det blev en ganska snabb innan det var dags för pappan att åka iväg till Malmö och jobba. Så nu är jag och tokungen själva igen! Men det klarar vi nog, vi har så mycket hjälp ifall vi behöver. <3 och pappan är snart hemma igen!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw