Header

Woho! Vill bara berätta att potträningen går framåt! Idag har vi fått ett par träffar på pottan och han börjar förstå nu att "jag måste kissa". Det har varit några jobbiga dagar, men nu börjar jag få tillbaka hoppet. Han kommer ju inte alltid att kissa ner sig, det går ju över. Men det är svårt när man är mitt upp i någonting att inse att det inte kommer vara likadant för evigt. Det är en otrolig kick för både honom och mig när det lyckas komma kiss & bajs i pottan! Vi gör "high five" varje gång. 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, idag är dagen. Dagen jag träffade Patric för första gången irl, den dagen då vi bestämde att det var han och jag. Vi hade pratat några månader innan på nätet men denna dag för 9 år (år 2008) sedan träffades vi på Gröna Lund (jag gick ur nian och åkte med skolan). Så grattis till oss, woho! 😅👌 Nästa år blir ju lite speciellt, 10 år! Förstå vad länge 😅

Bjuder på lite fula bilder på oss 😂👌

Likes

Comments

Potträning - på 3 dagar. Japp. Så heter boken. Det är den metoden jag och Melvin har börjat med igår. Pekpinnar undanbedes! Läs boken innan ni dömmer. Lite kortfattat så handlar metoden om att man tar bort blöjan helt och låter barnet gå utan byxor, lyfter barnet till pottan när hen kissar och ska till och bajsa. Barnet är naket ned till i början för att hen ska lära känna sin kropp och få reflexen som säger att "Jag behöver kissa". Man lyfter barnet till pottan för att de ska börja förstå sammanhanget med att kisset och bajset ska vara i pottan, inte blöjan som tidigare.. I början förstår de inte vad som händer. Det blir många olyckor i början, men metoden är effektiv vad jag förstått av både boken och Facebook-gruppen jag är med i. LÄS BOKEN!

Det går lite segt just nu för oss. Men vi har fått några träffar med rutinkissandet, han var torr hela natten och han vägrar inte pottan längre som han gjorde innan. Så det är lite framsteg!

Likes

Comments

Läste under en bild på Instagram och en känslostorm drog över mig.. Två människor i min närhet lämnade jordelivet inom loppet av 2 månader och dom kom in i mina tankar ikväll.

Varför blev han mördad? Varför en av de snällaste människorna? Jag kan inte förstå... Han hade hittat kärleken, men alltid finns det någon som vill förstöra det goda. Jag ångrar att jag inte pratade med dig den där gången.. det var sista gången jag såg dig i livet. Jag ångrar det så jävla mycket.

Och varför fick denna unga kille hjärtstillestånd? Varför var han tvungen att dö?? Varför Albin? En sån fin människa och så ung. Dom hade ju planerat, han skulle ju komma hit i sommar.. Han skulle inte dö. Nu står hans foto där på bänken och tittar på mig flera gånger om dagen när jag går förbi. Och ett foto av honom på kylskåpet. Foton som påminner oss om att han inte finns mer och att livet inte går att ta för givet. Vi ska alla dö någon gång och vi vet inte när.

Livet kan ta slut på en ynka sekund.

God natt.

Likes

Comments

Ja.. många är vi nog som blir slagna av våra barn. Första gångerna blir jag så arg, men sen blir jag så ledsen. Det som är lite konstigt är att det tar mer på min son när han ser mig gråta, för då kramar han mig och sen är det bra. Blir jag däremot arg på honom, då kan han bara slå mig fler gånger. Han har även sånt fruktansvärt humör just nu och det är bara jag som duger. Fast han slår mig.. livet som mamma antar jag. Men jag hoppas att han i slutändan växer upp och blir en bra människa som tittar tillbaka och ser hur mycket han faktiskt älskar sin lilla mamma! 😉

Det som stör mig.. är att när jag säger till folk att han slår mig, då säger de "det måste ni lära bort!!" NÄHÄÄ?! Haha, vad fan tror ni jag håller på med då?? Tror ni jag står där som en jävla slagpåse och bara tar emot?? 😂😅

Likes

Comments

Alltså ååh! Jag vill inte säga det, men jag börjar se ett ljus i tunneln på detta examensarbete! Jag har även fått ihop hela 5 stycken som kan tänka sig att läsa mitt arbete och ge kommentarer. Helt jävla sanslöst vad många goa människor det ändå finns! Tänkt att det finns människor som faktiskt vill hjälpa lilla mig?? Känner mig lyckligt lottad just nu! Åt helvete med stressen över allt! Just nu tänker jag känna mig omtyckt en liten stund. 😁

Melvin är hos sin kära g-mormor idag och vilar upp sig från febern. Tack och lov för de goda i min släkt! Vad hade jag gjort utan er?

Pusshej!

Likes

Comments

Tack och lov för min mamma! Vad jag älskar henne alltså. Jag hoppas att jag kan bli en lika bra mamma som hon. Melvin har som sagt feber och jag är stressad till tusen för att jag inte vet ifall jag skulle hinna färdigt med mitt examensarbete. MEN! Mamma har nu både igår och idag tagit hand om Melvin så att jag ska få skriva. Det är så oerhört betydelsefullt. Tack min älskade mamma!

Jag sitter i skrivandets stund i soffan och läser andras arbeten (som jag vet är godkända) för att se vad jag måste få med och hur jag bygger upp allt. Just nu har jag fokus på diskussionen. Men nu måste jag återgå för att inte slösa tid!

Pusshej!!

Likes

Comments

Har så mycket jag vill skriva.. Men jag har sån inre stress och oro just nu så jag kommer aldrig till ro att skriva något. Stress över allt jobbsökande, examensarbetet och över huset med lån och renovering.. vore skönt om något av det betades av snart så man slapp stressa över något utav det. På detta har Melvin fått feber så jag fick hämta honom igår på förskolan, så inget plugg igår hann jag med.. hoppas han är frisk till nästa vecka annars vet jag inte hur detta ska gå 😓

Bilderna är sen i torsdags när vi åkte ut till huset efter förskolan och åt middag och lekte nån timme.

Likes

Comments

Alltså det är så sjukt att kolla på gamla bilder!! Här jag ens sett ut så där? Har jag verkligen varit så där smal & sett så bra ut?! 😂 bjuder på lite gamla bilder på mig här.. tror de flesta är från gymnasiet 2008-2011.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw