Header

Wow! Från att ha vägt mig flera gånger varje dag så har jag nu hållt mig sen i onsdags och tänkte väga mig igen på onsdag morgon. Känns läskigt att inte kolla varje dag, samtidigt som det blir väldigt psykiskt jobbigt att de vågen gå upp och ner varje dag! xD har kört med att räkna kalorier på lifesum nu i ungefär två veckor tror jag.. Så vi får väll se ifall jag gått ned nått sen förra veckan. Vilket fall så mår jag bättre och det är väll kanske huvudsaken!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det har varit en väldigt jobbig dag för mig idag. Det har varit jobbigt psykiskt. Vi har idag flyttat åt min farmor för hon ska äntligen få flytta in på ett äldreboende. Det är många känslor som bubblar upp till ytan. För att göra historian kort.. min farmor har varit alkoholist så länge jag levt och har aldrig funnits där för mig. Jag var nästan aldrig där när jag var liten, av naturliga skäl, hon är alkoholist. Idag insåg jag varför jag orkar hjälpa till och flytta åt henne. Jag gör det för farfar. Min farfar dog av cancer december 2004. Han är den enda samhörighet jag kände till farmor. Sen också för pappas skull.

Detta är inget jag vill hymla med. Min farmor är alkoholist. Det är inget jag ska skämmas för och att vi aldrig haft någon bra relation är hennes fel.

Men självklart gör det ont inom mig. Jag har försökt och ett tag så "funkade" det mellan oss. Kanske låtsades jag också lite för att jag så gärna ville ha en bra relation till min farmor. Men det sprack och så gjorde hon mig så ledsen och arg. Jag pratade inte med henne på mer än ett år. Just nu är jag mest arg. Arg för att hon valt bort mig. Förbannad.

Likes

Comments

Mina nya kompisar! Jag har blivit med Samsung 😅 ingen mer iPhone..  😆 och har köpt mig en lite billigare "fitbit" från inf.se. Den kostar 199:-. Så nu räknar jag steg och det är så jädra roligt och peppande!! Woho!!

Likes

Comments

Igår åkte jag iväg till "torpet" (som det kallats i urminnes tider, fast nu är det inget torp längre) och fortsatte att skrapa bort tapeter på garderobsväggarna. Det går segt, men det går framåt. Gjorde en dörr. Så nu är 4 dörrar klar - 2 kvar och 6 små luckor kvar då. 😆👍🏽 Så det är en del kvar! Men jag tänkte att jag skulle försöka bli klar med detta tills Patric kommer hem nästa gång, för då blir det på allvar. Om man säger så.. 🙊

Det är vatten jag haft på, ifall ni undrar. Fick tips från där vi köpte färg till listerna. Tapeterna lossnar bättre efter en stund med vatten på sig.

Det blev grillad fläskkarré till middag. Första gången jag åt det och det var ingenting för mig, men Patric älskade det. Melvin var inte så imponerad. Tror vi grillar korv till Melvin nästa gång vi grillar.

Likes

Comments

Extreeeemt trött. Inte mycket sömn inatt. Känns att jag har blivit sjuk nu också. Tjock i halsen. Vilken jädra natt. Det är bara mamma som hjälper också. Det är så frustrerande. Jag är helt slut i huvudet. Vet knappt vad jag skriver.. kanske är dumt att blogga då 😂😅👌🏽🙈

Hoppas ni sovit gott! God morgon 🌸

Likes

Comments

Jag gick och la mig klockan 23. Melvin vaknar HEEELA tiden och gråter. Jag överdriver inte när jag säger med 5-10 minuters intervaller. Jag är helt slut.. nu har äntligen Patric gått och lagt sig med, klockan var tydligen 02.00 nu.. visste inte att den hunnit blivit så mycket. Jag är helt snurrig. Jag längtar tills denna natt är över. Han har feber och hostar. Nu grinar han efter mig hör jag.. jag är på toaletten. Åh fy.. sov så gott mina vänner. I'm going in....

Likes

Comments

Man måste ju föreviga när man lockat håret! Haha 😅 Jag inte så bra på att locka ännu, men det tar sig! Glad påsk på er 😘

Likes

Comments

Idag blev det tuggbar frukost! Kände att jag behövde det idag.. inte så många kalorier vilket fall, så det känns ju bra!

Melvin fick feber inatt. Detta ständiga insjuknande.. vet att andra har det mycket värre än oss och jag lider med dom. Men det är fasen inte kul när Melvin blir sjuk heller, så jag får också klaga! 😣 Men mamma ska vara barnvakt idag ändå. Hon är febrig hon med, så de ska vara sjuka tillsammans sa hon. 😆👍🏽 Så åker jag, Patric och pappa till huset och fortsätter lite till.

Likes

Comments

Idag har vi varit och jobbat på huset. Vi flyttade ut gamla grejer som stod kvar, rev tapeter, köpte och målade socklar (golvlister) och lister till dörrarna. Imorgon ska vi tillbaka igen, fortsätta måla lister och ta bort tapeter som sitter på garderobsdörrarna i vårt blivande sovrum. Man kan tydligen ha på vatten för att det ska gå lättare att skrapa bort. Provade det lite idag.. sjukt svårt i början, men nu vet jag att det behövs mycket vatten och låta det blötas upp en stund!

Melvin fick vara med sin mormor idag och morfarn hjälpte mig och Patric! ❤👍🏽

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw