Det har hänt mycket på nio veckor.. 2 människor i min närhet har lämnat jordelivet och en till har inte långt kvar. Jag orkar inte tänka på det i mellan åt. Det blir för jobbigt. Men så kommer det stunder när jag bara bryter ihop, för jag mår inte bra. Jag mår piss. Jag har förlorat så många fina själar och tyvärr är det nu mera en vana.. Jag bara väntar på nästa. Det är tungt just nu.

Likes

Comments

Idag hade vi verkligen ingen aning om vad vi skulle göra för mat.. så jag satt och letade på internet och så blev det, det här:

http://www.ica.se/recept/hamburgare-med-tzatziki-och-fetaostsallad-721045/

Likes

Comments

Vilken jädra dag.. Idag hade vi planerat att vi skulle åka till Söderhamn och träffa Bolibompa Draken klockan 12. Vi kom iväg sent så vi fick brotom och det gick lite fortare än det borde ha gjort. När vi kommer till Mo, vid Mio, så smäller det och en bil slängs över på våran sida och ner i diket. Bilen framför oss tvärnitar och vi lika så. Det ryker kraftigt från ena bilen och personerna i den bilen flyger ut ur bilen! Jag tänkte direkt att de måste vara i chock! Patric flyger ur bilen å jag flyger ur bilen! De framför har redan hunnit sprungit fram till bilen nere i diket och personen där sitter still chockad. Jag sa till Patric att fråga hur det var med de tre personerna som sprang ut från andra bilen. Nån ringer polisen. Det var kaos! Helt skakis allihopa av vad som hände. Jag fick dock stanna med Melvin (som sov i bilen).

Ja sen konstigt nog så fortsatte vi till Söderhamn efter att polis, brandmännen och ambulans åkt. Vi åkte på Lekia, mc Donalds och sen var det dags klockan 14.30 för Draken, eftersom vi missade den andra tiden. Melvin var så jädra trött, så vi hann se en skymt av Draken sen grina och skrek han så vi åkte hem.

Sen skulle vi ut och äta på spicy cow! Hjääälp.. varför stannade vi inte bara hemma?! Melvin var som galen och odräglig. Det var riktigt pinsamt. Jag ville bara därifrån. Men det är vårt fel inte hans.. vi skulle inte ha åkt dit. Och vi borde ha åkt hem efter olyckan.

Nu ska Melvin nattas. Pusshej!

Likes

Comments

Woho! Då kör vi igen! De två dagar Melvin ska vara på förskolan denna vecka (eftersom pappan kommer hem på tisdag natt) så kommer han vara där 9-16 istället. Kände förra veckan att jag faktiskt behövde 1 timme till, till pluggandet, och det gick så bra för Melvin på förskolan så det känns okej att lämna honom. :D

Nu ska vi äta frukost och göra oss i ordning!

Pusshej!

Likes

Comments

Nu börjar "allvaret" igen. Sista terminen, sista kursen, innan jag kan titulera mig förskollärare. Är lite stressad, nervös och samtidigt peppad. Jag har ett ämne jag vill skriva om, men det gäller bara att hitta tillräckligt många forskningsartiklar om det ämnet så att det går att skriva om. Jag hoppas att det gör det. Jag har inte kunnat sätta igång och leta ännu, men kommer att börja på onsdag. På onsdag börjar också Melvin på förskolan... så jag är ju nervös över det också. Han kommer att vara där 9-15 (6timmar) till att börja med. Jag kommer antagligen behöva mer tid känner jag, men tänkte prova så här till en början. Så att det inte blir för många timmar för han till en början heller!

Ha det, pusshej!

Likes

Comments

Okej, nu är det dags. Melvin är ett och ett halvt år. Nu ska han börja på förskolan. Jag vill inte, men han måste då jag ska studera några dagar i veckan. Jag är ändå glad att han inte kommer behöva vara där varje dag, eller hela dagar än så länge. Om inte jag blir tvungen att hoppa in som vikarie någonstans då. Helst av allt skulle jag vilja vara hemma med honom tills han blir åtminstone 2-3 år. Men när jag studerar och vi vill köpa hus så funkar inte riktigt det.

Vi skulle ha varit på första inskolningsdagen idag, men Melvin var inte riktigt pigg (förkyld) så vi fick bli hemma. Hoppas att han är piggare imorgon.

Pusshej.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw