Hej och hallå! Det var ett tag sen, men jag har haft fullt upp med jobb och diverse andra saker. De diverse andra sakerna innebär ännu mer jobb, haha! Det har varit en helt sjuk vecka på avdelningen, otroligt mycket överbeläggningar och därmed också väldigt mycket att göra. Jag har jobbat över alla dagar den här veckan, förutom idag då jag faktiskt flexade ut kl 15. 45 minuter innan jag egentligen slutar. Skönt en fredag när en ledig helg står på vänt.

Imorgon ska jag ha hand om Liam, min kusins minsta plutt på 1 och 1/2 år. Så mysigt litet charmtroll! Jag har planerat lunch på McDonalds och sedan ska vi åka in med resten av familjen och kolla på Beckas innebandymatch i IFU-arena om lillskruttis inte är allt för ledsen för att mamma och pappa inte är med. Då hittar vi på något annat!

Nu väntar alldeles strax pappas hemmagjorda pizza. Mums! Vi hörs! Hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag är det sista jobbdagen av fyra på raken som betas av. Sedan är jag ledig imorgon (onsdag), och så på det igen på torsdag och fredag. Hittills har det varit en rätt så rörig vecka, mycket patienter och mycket pyssel. Jag ser fram emot en ledig helg och hoppas på bra väder!

Så här ser utsikten ut från sjuksköterskeexpeditionen på min avdelning, otroligt fint just på hösten då löven skiftar färg och solen ligger på. Bakom alla träd skymtar slottet.

Likes

Comments

Jag har precis blivit månadsgivare för Barncancerfonden. Bli det du med! Tillsammans kan vi i framtiden krossa den vidriga sjukdomen som redan tagit alldeles för många och alldeles för unga liv ❤️

Likes

Comments

Hej och hallå! Sitter just nu i soffan på jobbet, en kvällstur är det jag betar av. Det var otroligt rörigt när jag kom vid 14-tiden. Extremt rörigt. Men just precis nu har det börjat lägga sig. Vi har haft mycket stora kirurgier den här veckan, och nu börjar det stora återhämtningsarbetet. Det finns att göra kan man lugnt säga! Men åå, vad jag tycker om det här. Klockan 21.45 hoppas jag på att få stämpla ut, åka hem till sängen, sova ett par timmar och sen ska jag vara tillbaka här klockan 06.45 imorgonbitti igen.

Likes

Comments

Hej! Ledig dag nummer 1, check! Just nu ligger jag i sängen, kikar på lite olika Youtube-klipp.

Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknat och gått upp ur sängen i lagom tempo. Ätit frukost, tittat lite på film och sen kom Becka hem med lunch. Jag åkte senare under dagen in och träffade Elin. Min fina, fina Elin. Jag mår som bäst när jag får umgås med henne. Och tänk då att jag faktiskt har turen att nästan varenda dag få jobba med en person som betyder så extremt mycket!

Imorgonbitti knallar jag och Becka över till vår kusin och hennes killar. Mysigt! Efter det åker jag in en sväng till jobbet för att ha slutbedömningssamtal med en sjuksköterskestudent som gått med mig i fem veckor. Och på lördag väntar jobb!

Likes

Comments

Hallå! Jag har precis bäddat ner mig i sängen. Så otroligt skönt att äntligen få göra det, OCH veta att man har sovmorgon imorgon. Jag är nämligen ledig i två dagar nu, torsdag och fredag. Sedan stundar jobbhelg. Det har varit hektiskt hela veckan, men idag har jag fått sitta och jobba lite administrativt. Skönt att få pyssla med lite annat emellanåt.

Magen då? Det är som sist. Jag kräks en eller två gånger varje morgon, och har ett sådant sjukt illamående. Och nej, jag är inte gravid. Skulle kunna ta betalt för varje gång jag har fått höra den frågan de sista dagarna. Jag har inte den där direkta smärtan högt upp i magen som man brukar kunna ha vid typisk magkatarr, utan mer som knivar som skär snabbt någon gång ibland men det är inte ofta. Illamåendet är värst. Jag har köpt Zantac på Apoteket och hoppas på att det hjälper. Det ska bli skönt att få vara ledig nu, vila magen och stressa ner. Men jag längtar faktiskt redan till lördag då klockan slår 13 och jag får bege mig mot jobbet.

Imorgon får jag som sagt sova exakt hur länge jag vill, känner jag mig själv rätt vaknar jag säkert redan vid sju-tiden och kommer då inte kunna somna om. Jag och Elin planerar att hitta på någonting imorgon. Vi båda behöver få umgås, bara skratta och ta det lugnt. Det återstår att se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Godkväll! Hela gårdagen gick åt till sömn. Jag sov nästan precis HELA dagen. Jag vaknade på morgonen, åt frukost och somnade, vaknade, åt lunch och somnade, vaknade, åt middag och somnade igen för natten vid klockan 20.30. Jag behöver nog sova i kapp.

Precis som rubriken lyder, fyller jag idag 23 år. Inte så värst mycket att fira enligt mig, ingenting särskilt har ändrats och inte ett dugg klokare har jag blivit heller. Men familjen har grattat med presenter och tårta. Min kusin och gudson var här under eftermiddagen och han hade ritat den finaste lilla teckningen. Blir alltid lika glad när han väljer att rita något åt just mig. Blir varm i hjärtat. Mormor är här just nu och vi har precis ätit god lax till middag. Min syster är i Umeå på match och kommer hem inatt, så imorgon ville hon fira mig.

Veckan då, hur ser den ut? Jag jobbar dag på måndag, tisdag och onsdag. Sedan är jag ledig torsdag och fredag, och sen stundar helgjobb. Vi får se vad veckan har att erbjuda! Hej!

Likes

Comments

Godmorgon! Vilken vecka! Överbeläggningar upp över öronen, jobb, slit och stress. I onsdags fick jag lov att jobba heldag, alltså från klockan 06.45 till 21.45. Just den dagen var fruktansvärd. Jag hann varken äta lunch eller middag. Till lunch hann jag på stående fot kasta i mig ungefär två pastaskruvar innan jag fick springa ut på golvet igen, till middagsrasten hann jag sitta ned i fem minuter innan det var kört. Efter en sådan dag är man rätt sliten, och till råga på det så har övriga dagar den här veckan sett ungefär likadana ut. Denna vecka har givit mig en fruktansvärd magkatarr. Det värker, bränner och jag mår illa. Igår när jag skulle köra hem från jobbet så mådde jag så illa att jag fick ha en påse liggandes bredvid mig på sätet, utifall att jag skulle vara tvungen att kräkas. Sen när jag kom hem så fick jag springa in och då kom det. Så den här helgen går bara åt till att vila mig i form. Och fylla år.

Likes

Comments

Hallå från jobbet! Ännu en helg med jobb. Jag sitter just nu och dokumenterar lite, ordnar lite med en hemgång. Det är väldigt lugnt på avdelningen, peppar peppar. Vi håller tummarna för att resten av helgen ska bli likadan. Efter jobbet åker jag direkt till IFU-arena för syrrans seriepremiär. Spännande!

Likes

Comments

Hallå från jobbet! Jag står just nu i hissen på g ner i omklädningsrummet för att byta skor. Dessa skor har jag tvättat uppe på avdelningen och efter det så har de blivit alldeles för tighta. De har krympt! Mina favoritskor, får köpa nya. Läget just nu på avdelningen är bra. Mycket patienter men det där lugnet ligger fortfarande över oss. Skönt!

Likes

Comments