Header

Hej igen! Idag är det söndag, vaknade runt 11 tiden dag och började dagen med lite te med honung i eftersom jag fortfarande är sjuk. Sen mot eftermiddagen så firade jag min syster som fyller 24 år så vi hade lite släkt hemma osv men höll mig mest i bakgrunden för att jag inte ville smitta någon så den också blir sjuk :P Vi åt en massa tårta och sen åt vi grillad kyckling och potatis sallad med bearnaise sås som va jätte gott! Någon timme efter det så åkte alla hem så då passade jag på att sätta mig och plugga ikapp det jag har missat i skolan när jag varit sjuk, hann inte klart med allt men ska fixa resten imorgon tror jag om jag har orken att göra det. Men resten av dagen har bara varit chill har lyssnat på lite musik och bara kopplat av. Sen har jag en del saker i skolan som jag ska hämta imorgon på dagen som jag också behöver jobba med, gaaah blir så sjukt stressad utav skolan det är helt insane. Brukar bli sjuk väldigt lätt så missar ofta väldigt mycket i skolan och hamnar lätt efter vilket är skit segt. Men nu ska jag dra och kolla på film men här kommer lite bilder från idag!


Likes

Comments

Tjena har tänkt börja blogga här på nouw! Jag heter Sandra och är en tjej från Dalarna på 15 år, mina intressen är att dansa,resa, fotografera och hänga med polare!

Kommer inläggen på bloggen kommer nog mest handla om vad som händer i min vardag ect :)

Idag har det inte hänt mycket saker alls för jag är hemma och är sjuk, varit det i ungefär en vecka nu så har mest legat hemma och kolla på serier och filmer hela dagarna och haft tråkigt. Men imorgon så får jag besök hemma hos mig för jag ska fira min syster som fyller 24 år, så då blir det att äta lite god mat och träffa lite släktingar osv :)


Likes

Comments