God eftermiddag, så kan vi säga nu va ? 😌

Det är inte direkt det vackraste vädret här hemma idag, fruktansvärt blåsigt och kallt.. men inte klagar go grabben för det om han får samtidigt avnjuta ett göttans ben.. 😁 Dock så har han lätt att börja blöda rätt så mycket då han inte har en lugn stund alls utan slaktar benen till 1000. 😅

Emil kom hem för ett tag sen, vi låg och myste i sängen ett tag och bara hade det bra, nu sattes han i jobb här hemma med målning för fulla rullar och det kommer bli så bra. Han är så duktig min Karl.
Kliar i fingrarna på mig för att snart inreda & städa 😌

Jag vart så sur på jotex också så jag var tvungen att skriva till dom på Facebook men lugnade mig snabbt.
Jag behöver göra en beställning där främst till vardagsrummet och deras hemsida ligger nere pågrund av " renovering " .. Det var så att sidan skulle vara klar idag 12.00 men dom är inte klar än.. pust!
Bara att vänta och hoppas på att det kommer in massor av nyheter också. 😉

Nu ska jag ta och allt lyfta på rumpan med och göra någon nytta, dock så är jag inte alls pigg, ont överallt och bara mår allmänt skit. 😒 Hoppas det vänder snart.

Syns i nästa inlägg , funderar på en Q&A 😇

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena! Kom hem kring halv 5 efter jag har jobbat sen kl 10 ca.
Dagen har gått rätt så snabbt, snabbare än vad jag trodde att den skulle göra då jag var så trött och risig i morse, men nu är jag hemma och har precis slängt mig i soffan under den skönaste filten i ägo ( fryser bananas ) . Jag och hjärtat fick för oss att grilla korv och bara må för en stund vilket vi gjorde.
Små saker kan göra susen.

Nu ska jag ladda upp min lilla energi som borde ligga på grönt men som ligger på rött just nu, städning står på schemat imorgon samt tvättning ikväll.. blää.

Haha måste även mentalt ladda för att ta blodprover någon gång under denna vecka, jag har ju som sagt dragit ut på det i snart två veckor ( känns lite sådär ) med tanke på att proverna är super viktiga. Inga problem med nålar eller så utan jag är väl mest nervös över vad dom skulle visa och att jag är ur usel att fasta på morgonen, nu måste jag även hålla mig till 14.15 ca innan Emil kommer hem och kör mig till mottagningen 😅

Förresten , tittat på " 1000 way's to die " tillsammans med Emil några kvällar i rad , helt sjuka saker som kan hända och självklart får man skrattgropar på köpet också. Finns på Netflix ( där tittar vi ) så in där och kika om ni vill skratta och titta på dom sjukaste dödsfallen ever !! 😅

Likes

Comments

Trött,arg,frustrerad,sjuk,deprimerad,förvirrad osv.. listan kan göras lång. Så trött på allt i princip nu.

Blev inget möte idag, struntade totalt i det av olika anledningar. Så jäkla trött så jag är nästan hundra på att jag kommer springa runt i myskläder , sova och bara vara hemma idag.
😁

Likes

Comments

Hej på er , måndag igen som får stå för ny vecka och nya tag.
Städmåndag står på mitt schema, för andra börjar skolan & andra har lov denna vecka om jag inte har helt fel
😁

Haha jag har helt klart glömt bort hur det är att gå i skolan, men glädjen när man fick lov är ju helt underbar.. så jag kan ju bara förstå nu hur glad ni som har / haft lov är.
😅

Imorgon upp på möte , äntligen bokat ett möte på arbetsförmedlingen imorgon.. får väl hoppas på att går bra.
Det är ju trots allt mitt första möte någonsin, haha är det nu jag måste börja bli vuxen också?
🙃 Jag gillar ju att vara liten och oskyldig haha.

Sjukt trött idag, somnade sent igår och just när jag ska somna in så har vi grannen ovanför som livar runt i lägenheten .. kl 02 på natten och jag fattar fan inte vad det är för fel på henne.
Sover hon ALDRIG ? idiot.
🤚🏻


Nej nu blir det till att internet shoppa, tvätta , städa & duscha en smutsig hund
😁

Likes

Comments

Hallå ni! Hur mår ni? Jag mår helt okej.. dock samma problem som innan och längtar ihjäl mig på en remiss. 😃

Nu sitter jag och Emil i bilen påväg hem från Sundsvall, vi har vart hos en fotograf och fotat, efter vi vart där åkte vi in till Birsta och shoppa lite.. Haha jag som brukar hitta såå mycket prylar och tjoffs när jag är ute och handlar hittade väldigt lite med prylar nu. Chockad själv haha. 😅 Men det var ju snällt mot plånboken.
Sen är jag faktiskt sjukt stolt över mig själv som klarade att gå igenom hela varuhuset . Jag hatar stora varuhus, jag hatar människor och jag hatar verkligen att kombinera dom båda.. men det gick bra förutom att jag kokade lite där inne av värmen😂 #stolt #ikea

Vi åt även på Dragon house ( kinesiskt ) helt ok..


Så nu åker jag, Emil och J hem.. borta bra men hemma bäst!
Vi hörs senare!😚

Likes

Comments