Jo jag har hunnit ta studenten. Flyttat 65mil till Stockholm. Jobbat helt sjukt mycket. Studentmottagning med saknad släkt och vänner. 1års mys med släkten då det var 1 år sedan min kusin lämnade oss. (Inte lika kul) livet rullar på efter skolan!
Men klart att det känns lite tråkigt att lämna alla. Men samtidigt så är det super skönt att få börja leva livet i ny stad, ny lägenhet och nytt jobb! :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Norrbyskär! Vi arrangerade gymnasiearbetet för 1or på skolan! En aktivitets fylld dag med skattjakt och teambuilding. Följt av grillning och snacks framför öppen eld på kvällen ! Natten var fylld av spökhistorier och spökrunda!Fler bilder kommer!

Likes

Comments

Införskaffat mig en ny bläckis!
Tusen tack till Philip på red dragon för att di återigen gör ett toppen jobb!!


Likes

Comments

Helt galet sjuk idag! Feber, illamående och allt mellan himmel och jord. Hela dagen har jag suttit med samhällsprövningen. Helt sjukt mycket uppgifter att göra, aldrig varit med om dess like.. I brist på pengar så tog jag det vi hade hemma och bakade bröd. Inte för att vi har så mycket hemma men allt som behövdes var: jäst, vetemjöl, vatten & salt. Helt sjukt enkelt och billigt! Blev riktigt gott också. Kallar det typ student bröd efterSom att det passar oss studenter helt sjukt bra!


Likes

Comments

Äntligen så har jag fått en lägenhet i Stockholm! 1a hands kontrakt på 2a i Högdalen blev det! Med balkong och badkar. Är helt överlycklig, går runt och ser ut som om jag svävar på rosa moln! Älskar livet!! Dessutom så fick jag besked tidigare idag att jag fått anställning till sommaren! Helt galet !! Känner mig helt fantastisk. Livet leker ❤️


Annars så fortsätter livet här på fjällstationen. Har haft helt fantastiskt väder bluebird var dag UTOM idag, min första lediga dag! För då stormar det. Har inte kunnat kliva utanför dörren ens. Chefen uppmanar oss att stanna inne!! Så spenderade dagen vid fönstret på span efter spännande föremål som passerade förbi med vinden.. Fick även reda på att gästernas packning hade blåst bort och var long gone. Alla sörjde och tröstade den förtvivlade familjen, utom jag! Jag stor skrattade i bakgrunden..

Likes

Comments

Fortsätter min resa upp till norr. Nu befinner jag mig 15mil ifrån Gällivare mitt ute bland renar och fjäll. Här arbetar man på en fjällstation. Vad gör jag då? Jo! Jag är med familjer på olika utflykter. Vi gör alltifrån att åka hundspann, pimpla, klappa renar & åka skidor på kalfjäll. På kvällarna så är jag med barnen och leker. Vi ser på hemma bio, har pulkarejs, går på skattjakt och dansar loss på disco! Säsongen här uppe är ganska kort, den sträcker sig mellan slutet på februari till 1april! Slänger in lite bilder från dagarna som varit.

Likes

Comments

Eftersom att jag ska iväg och jobba nästa vecka, så blir jag utan sportlov. Det är ju oacceptabelt älskar ju mina lov. Så bestämde mig för att ta det under veckan som var! Skönt att vila upp sig och pyssla lite hemma i lugn och ro. Jag harju förstås jobbat under kvällar och helg men är ändå ovanligt att ha så mycket fritid över. Har flängt runt i Umeå, shoppat och fixat ! Har även varit på en tripp upp till Över Kalix för att spana hockey match Simpan lirade med Norsjö HC!

Likes

Comments

Okej dålig på att uppdatera men har inte haft något internett på senaste veckorna, jäkla hotell!
Iaf saker som har hänt, har haft familj här på besök, ägde!
Har fått erbjudande om att stanna kvar över jul och jobba, samt att komma hit och jobba till sommaren.
Har även kommit super bra överens med min nya rumskompis. Alla tre kommer super bra överens och gillar verkligen alla mina arbetskamrater!
Min lediga dag idag har jag spenderat inne på hotellet eftersom att det är storm här på Teneriffa och jag behöver dansträning hela dagen, har huvudrollerna i dem nya Grease och saturday night feaver showerna som vi har.. Juste, har även jobbat extra på kvällar för lite cash !
Annars så flyger dagarna förbi, åker tillbaka till Sverige om 8 dagar! Helt sjukt att tiden gått så fort! Lite random bilder från jobbet här nedanför, ska även försöka mig på att ladda upp videos från shower och träningar!


  • teneriffa

Likes

Comments

Om 2h står jag på scenen och har mini disco om 4h står jag på scenen och har huvudrollen i kvällens show.. Nu går jag och äter middag!
Såhär ser mina dagar ut på hotellet! Tack och hej

Likes

Comments