Har nu gjort ett hållbar test på detta läppstick. Såhär ser det ut när jag applicerat det

Efter 4-5 timmar så har jag fortfarande läppstiftet på utan att fylla på det. Jag tycker det både har blivit mörkare och ljusare, mörkare på dom inre ställerna (på mitten av läppen) men ljusare på kanterna! Vid läpplinjen!

Tycker att detta läppstift är så värt att köpa eftersom den är så billig för en så bra kvalité. Ska köpa mer av dessa i fler färger!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

umgås med människor som ger energi som du bara vill ha mer av, detta är en av mina tips för att må bra.
Personer som vill dig väl, peppar dig på livet, driver dig till dina mål, bryr sig om och vill en att må bra. Sist men inte minst få dig att vara glad. Dessa människorna är det bästa du kan ha i ditt liv.

Människor som tar energi ifrån dig, kräver dig att göra något du inte vill, som bara är negativ, och drar ner dig i en djup håla. Och känner efteråt " nu är jag helt slut" Är inga bra personer att umgås med. Sånna som inte peppar dig, få dig att tro på att du kan = ska du undvika!
Detta är inte hälsosamt mot dig, med dennas problem som kanske inte vet om det själv måste inse fakta, och försöka göra något åt det. Den kan fortfarande vara din gamle vän men tipsa denna person att gå till någon legitimerad psykoterapeut, som kan hjälpa och reda ut vad som ligger i grunden. Det kan vara dålig uppmärksamhet under barndomen, ingen stöd från vuxen.
Nu hamnade jag lite ur spår, men som sagt det finns alltid en anledning.

Men för att du ska må bra, umgås med människor som ger dig energi för livet. Som tror på dig. Och för att hålla kvar dessa människor i livet, gör det samma! Det handlar på att ge och ta.

Likes

Comments

Hej på er! Kom hem idag med ett paket till mig! Som sagt så älskar jag paket som jag har beställt hem. Jag klickade ju hem en concealer från Urban decay, i färgen light neutral. Perfekt till sommaren för att highlighta och ha under ögonen!.. Hoppas jag!..

Älskar dessutom att få hem gratis prover, för gratis är inte bara gott ju!
Fick hem en parfym från biotherm, en foundation från Isadora som heter nude sensation som kom ut från ett tag sen, sedan en ansiktes kräm. Love IT! Ni kommer att få en First impression på concealern samt foundation. Och nej, allt. Ni får en First impression på allt, eller iaf inlägg om dem.

Likes

Comments

Ja varför tror ni? Har jag tappat min drivkraft?
Grejen är att jag går i skolan, har en pojkvän och en familj mycket är igång just nu. I min skola, i min klass ligger vi i efter i några ämnen pga lärar byten, lärare som inte har gjort vad som ska göras för att vi ska bli godkända i kursen. Hur vet vi elever vad vi ska göra för att uppnå alla kriterier? Vi vet inte alla uppgifter som lärare har skjutit undan. Jag kom till gymnasiet för två år sen med bra höga betyg som låg på C i svenska, nu pga alla klippor så är det för alla att sträva efter ett godkänt E. När man egentligen hade kanske haft chansen att få höga betyg ifall allt hade gått som det skulle.
Jag tycker det är tråkigt.

Så eftersom vi ligger efter en hel termin så måste vi göra klart hela svenskan på en termin, ett halv år. Eller minst sagt 2 månader.

Jag har skjutit undan sminkbloggen på grund av skolan, när jag får för mycket att göra, som inte är inom mitt intresse fält så gör jag inget. Det är min svaga sida. Vilket gör att jag lever dagarna med stress och press.

Detta leder till att jag hinner inte göra större sminkningar och inlägg, jag har inte en stor budget som skulle underlätta med att göra inlägg. För mina inlägg består av sminkningar då jag använder mig av mitt smink som jag har betalat själv. Jag blir inte sponsrad av någon.
För att bli sponsrad måste man ha många läsare och besökare, jag har inte många besökare, unika besökare.
Det ända som driver mig är mitt smink intresse, men det som driver mig att skriva, ta bilder och lägga upp inlägg här på smink bloggen är ni. Jag skulle verkligen uppskatta ifall ni visar er, att ni gör märken på min blogg, tyck till, säg till. Vad vill ni se? Detta är bara för att intressera er mer i min blogg. Fråga frågor som jag kan svara på. Gör jag saker som ni gillar och tycker om, då kommer ju ni vilja kolla mer. Men jag vet inte vad ni gillar. Därför skulle jag bli så glad ifall ni kommenterar, tycker till osv. För det är mina läsare jag gör detta.

Kram på er!

Likes

Comments

Hade tänkt mig att gå upp 05.20 för eran skull då jag skulle ha tagit lite kort på mitt hår då jag igårkväll gjorde lockar utan värme, samt First impression på contour paletten och bryn pennan som jag fick hem igår! Fan alltså.. Jag vaknade 05.20 stängde av alarmet för jag hade ställt in ett annat alarm 2 minuter efter. Men det ringde inte! Vaknade 06.50 alltså 10 minuter innan jag skulle gå. Så har sminkat mig lite på bussen och får fortsätta på min hål timme jag har efter första lektionen.

Likes

Comments

Att få ett sms om att mina paket är framme och väntar på mig på affären är det bästa jag vet, det är så mycket roligare att beställa än att gå i butik för då att det är så kul och öppna paketen, det känns ju då som att man fyller år! Haha.
Men som ni vet så beställde jag hem en bryn penna från nyx och en contour palett från Makeup Revolution i förrgår (?) och sedan beställde jag hem en mudmask också!
Så jag blev jätte glad att allt kom så snabbt!

Tog lite kort på allt och imorgon får ni höra vad jag tycker om allt som har med sminket att göra, för mudmasken kommer jag behöva använda för att se om det hjälper mot mina pormaskar osv. Så det kommer jag återkomma med om senare!

Likes

Comments

Alltså nej, under en hel vecka har det varit värsta april vädret.
Blir frustrerad över ruskigt väder, det tar på mitt humör!
Och inte nog med det så har jag varit tvungen att springa till bussen i en hel vecka haha.. Hur lyckas jag? Jag säger att jag ska gå 10 minuter innan bussen går så när det väl 10 min innan bussen går så sitter jag fortfarande uppe vid mitt sminkbord och sminkar mig, då måste jag göra klart allt jätte snabbt och springa ner till hallen och leta efter alla mina grejer och ta på mig kläder. Så har jag 4 minuter på mig och måste springa.

Idag så hände detta igen, som vanligt. Så jag glömde ta på mascara på mina lösögonfransar haha åh.. Men som tur är så är det inte så tydligt.

Detta är mina favorit snapchat effekter!

Usch på vädret!

Likes

Comments

Idag har jag sminkat min vackra mamma, på 46 år med ett vackert utseende. Hon brukar aldrig ha smink så jag sminkade henne väldigt naturligt! Har gjort en naturlig bas, sedan gjort en svag kontur och upplyftande som formar hennes ansikte, lite bryn och ögonskugga. Ögonskuggan gjorde jag anpassat till hennes ögonform, hon har täta ögon som ligger som sagt väldigt tätt intill varandra. Så jag la en ögonglobs skugga som matchade med hennes hudton och använde den i globlinjen och nedåt intill ögat och la skuggan där, det fiffiga är att inte göra en skarp övergång mellan ögonskuggan som är på hela locket (som i det här fallet var ljusrosa skimrigt) mot ögonglobsskuggan. För då framhäver jag hennes inåt ögon eftersom dom ligger lite "djupare" in. Så jag använde ögonglobsskuggan i ett stort omfång runt ögonglobslinjen och nedåt mot själva ögonlocket. Eftersom hon har täta ögon så lägger jag det ljusaste längst ut på ytterkanten av ögat! Till sist så använder jag lite mascara på ytterfransarna för att öppna upp ögat ännu mer, men endast på ytterfransarna för mamma bil att det sånt naturligt resultat som möjligt!
Både hon och jag blev rätte nöjda!!

Visst blev min fina mamma vacker?

Likes

Comments