Valborg 2015

 

Likes

Comments

Grillkväll

Gårdagen slutade hemma hos Sofia där vi tjejer grillade. Super mysigt och super gott!! Åkte sedan till Frölunda en stund för att träffa Isabella och några andra gamla vänner en väldigt lugn men skön lördag helt enkelt!

 

Likes

Comments

Fashionablefit for nelly

Bild 1 HÄR // Bild 2 HÄR // Bild 3 HÄR // Bild 4 HÄR

För er som är intresserade av träningskläder så har NLY sport fått in nya super snygga som Fashionablefit har designat! Träningskläder gör så mycket för träningsinspirationen. Är själv väldigt sugen på tightsen och tröjan hade varit super snyggt på gymmet!

 

Likes

Comments

15/4

Till middag idag fick det bli en ceasarsallad. Har haft en super skön dag idag inte gjort något alls. Fått gjort lite plugg, handlar present till Emma, gjort middag och ätit middag och nu ska ja ta mig iväg till gymmet. En skön dag helt enkelt!

 

Likes

Comments

Den senaste tiden

 

Likes

Comments

ALL BLACK

Idag blev den en svart outfit. Som på nästan alla nu för tiden? Vilket också är väldigt bekvämt. Kom nyss hem från en hel dag i stan med filmfestival, lite shopping och mat. Verkligen super skönt och mysigt. Resten av dagens planer blir att plugga teori samt senare gå på träning. Ska bli super skönt att få röra på sig lite nu efter en veckas slappande. Men redan imorgon börjar det jobbiga igen med riktig skola, massa läxor och stress USCH!

 

Likes

Comments

18 år

Helt sjukt. Nu är jag 18 år, asså 18 år? När jag var 10 var ja säker på att jag skulle skaffa barn och familj när jag var 18. Haha men de lär ju inte ske. När jag var 14 så började alla i min släkt bli 18 och jag drömde så mycket tills de blev min tur. Och nu har den varit. Tycker de är så tråkigt att en dag man byggt upp under en stor del av sitt liv bara försvinner på några timmar.

Men det är vad som hände igår som spelar roll. Och jag har verkligen de finaste vännerna som gjorde min dag så jag har velat ha den. Den var näst intill perfekt. Hade fixat en tjejkväll med rosa tema. Alltså skulle allt vara rosa. Så ja, jag är nöjd över min dag, över mina presenter, över alla min underbara vänner som kom och även de andra som inte var där de är verkligen super fina och över min underbara familj. De är dessa saker som gjorde min dag perfekt.

 

Likes

Comments

En tråkig migHar varit sjuk de senaste dagarna och har därför inte gjort någonting. Har endast legat i min säng och tittat på vampire diaries och sport. Mår bättre idag men fortfarande inte tillräckligt bra för att hitta på något tyvärr... Men har en del plugg som ligger och väntar på mig som jag verkligen inte vill börja med men borde verkligen de nu...

Så idag är de ännu en hemma dag vilket inte gör så mycket då de är hockey ikväll! Men imorgon så ska jag och min familj till Ullared så får hoppas att jag mår okej. Inte kul att vara där sjuk då de är varmt, trångt och stressigt usch o

 

Likes

Comments

Vinter/Vår 2014

 

Likes

Comments

Ett år sedan

Lite bilder från förra årets nyår. Och den var verkligen så bra. Minns den idag som är av de roligaste dagarna på året och ja hade fruktansvärt kul. Får hoppas att årets blir lika rolig. Kvällen började med att jag och Moa åkte till Alice där vi umgicks lite och gjorde b.la. chokladfondue. Senare åkte jag och Moa vidare till Olof där nästan alla mina vänner var. Från klassen och skolan.

Idag så är dagen lite oklar än så länge. Just nu är jag hemma och tar hand om mig lite med att raka benen, hår inpackning och allt sånt som är väldigt skönt ibland. Lite senare kommer Annie och Moa hit så ska vi förbereda oss lite till dit kvällen bär oss. Så vi får se hur den slutar. 

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw