Detta sommarlov har garanterat inte varit något att lägga på topp tio listan över bästa sommarloven. Sorgligt nog är det även mitt sista... Denna sommaren har bestått av regn och jobb. Fun right? Men som tur är så är det mindre än en vecka kvar tills jag befinner mig på mil favorit plats på hela jorden. Där jag alltid mår bra och inte behöver stressa över något. Ska bli så skönt med lite värme, färg på kroppen och avkoppling. Kan jag verkligen behöva nu efter dessa helvetes jobbiga veckor med enbart jobb dag ut och dag in.

Men måste försöka ta vara på denna veckan också så jag har lite att minnas från denna sommaren? Hade sådana stora förväntningar på detta sommarlov men inte nått har slagit in... Men men ska njuta till fullo av denna sista tiden det är kvar och sedan är det bara att köra STENHÅRT på sista året i gymnasiet.

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Gårdagen slutade hemma hos Sofia där vi tjejer grillade. Super mysigt och super gott!! Åkte sedan till Frölunda en stund för att träffa Isabella och några andra gamla vänner en väldigt lugn men skön lördag helt enkelt!

Likes

Comments

Bild 1 HÄR // Bild 2 HÄR // Bild 3 HÄR // Bild 4 HÄR

För er som är intresserade av träningskläder så har NLY sport fått in nya super snygga som Fashionablefit har designat! Träningskläder gör så mycket för träningsinspirationen. Är själv väldigt sugen på tightsen och tröjan hade varit super snyggt på gymmet!

Till middag idag fick det bli en ceasarsallad. Har haft en super skön dag idag inte gjort något alls. Fått gjort lite plugg, handlar present till Emma, gjort middag och ätit middag och nu ska ja ta mig iväg till gymmet. En skön dag helt enkelt!

Idag blev den en svart outfit. Som på nästan alla nu för tiden? Vilket också är väldigt bekvämt. Kom nyss hem från en hel dag i stan med filmfestival, lite shopping och mat. Verkligen super skönt och mysigt. Resten av dagens planer blir att plugga teori samt senare gå på träning. Ska bli super skönt att få röra på sig lite nu efter en veckas slappande. Men redan imorgon börjar det jobbiga igen med riktig skola, massa läxor och stress USCH!

Helt sjukt. Nu är jag 18 år, asså 18 år? När jag var 10 var ja säker på att jag skulle skaffa barn och familj när jag var 18. Haha men de lär ju inte ske. När jag var 14 så började alla i min släkt bli 18 och jag drömde så mycket tills de blev min tur. Och nu har den varit. Tycker de är så tråkigt att en dag man byggt upp under en stor del av sitt liv bara försvinner på några timmar.

Men det är vad som hände igår som spelar roll. Och jag har verkligen de finaste vännerna som gjorde min dag så jag har velat ha den. Den var näst intill perfekt. Hade fixat en tjejkväll med rosa tema. Alltså skulle allt vara rosa. Så ja, jag är nöjd över min dag, över mina presenter, över alla min underbara vänner som kom och även de andra som inte var där de är verkligen super fina och över min underbara familj. De är dessa saker som gjorde min dag perfekt.Har varit sjuk de senaste dagarna och har därför inte gjort någonting. Har endast legat i min säng och tittat på vampire diaries och sport. Mår bättre idag men fortfarande inte tillräckligt bra för att hitta på något tyvärr... Men har en del plugg som ligger och väntar på mig som jag verkligen inte vill börja med men borde verkligen de nu...

Så idag är de ännu en hemma dag vilket inte gör så mycket då de är hockey ikväll! Men imorgon så ska jag och min familj till Ullared så får hoppas att jag mår okej. Inte kul att vara där sjuk då de är varmt, trångt och stressigt usch o


Better Blogging Nouw