Som sagt så hände rätt mycket under veckan. I onsdags hämtade vi Valpen, som nu mera går under namnet Dante, och i torsdags hände ytterligare en lite annorlunda grej.

På morgonen blev det lite stressigt. Försov mig en timme och missade bussen så jag fick skjuts istället... väl framme på skolan var det dags för ett slags prov. Våran klass var med i den internationella matte-tävlingen kängurun. För mig gick det väldigt bra faktisk. Kom tvåa i klassen. Får se hur det följs upp sen.

Direkt efter provet var det dags för en utbildning jag väntat ett tag på. En styrelseutbildning av Sveriges elevkår. Då jag sitter med i vår skolas elevkår, och hela gruppen är nya, behövdes detta... själva utbildningen var jättespännande och intressant. Lärde mig faktiskt oväntat mycket på den korta tiden. Ska bli spännande att se vilka idéer vi kommer på nu fram över.

Knasbollen ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hämta vår nya valp!!

Jag har längtat som bara den efter den här dagen. Vi ska äntligen få hämta vår nya lilla valp hos uppfödaren. Vi har sedan tidigare en vuxen hane på tre år hemma som är sååå lugnt och go. Han är verkligen världens bästa, men han är lite ensam.

I höstas skaffade vi en kompis, i form av en valp, till honom. Detta slutade inte så bra som det var tänkt, så vi har tyvärr inte kvar honom hos oss längre.
Allt har varit rätt känslomässigt jobbigt den här perioden då vi blivit av med förra valpen och nu väntat på den nya. Har på ett sätt känts som om vi byter ut den förra valpen, vilket vi absolut inte gör, och på ett annat som att det är helt rätt sak att göra för vår andra hund.

Vill inte att stämningen i det här inlägget ska bli för nedstämt, så jag väljer att inte gå in på detaljer om förra valpen just nu. Men nu är vi i alla fall på väg till samma uppfödare som förut för att hämta vår nya valp. Valpen är halvsyskon men förra valpen också, så det känns som att vi får behålla Aslan (som den förra hette) ett tag till.

Jag tror att allt detta kommer bli bra. Vi har märkt hela familjen att Alfons (vuxna) saknar sällskapet han fick av Aslan. Känns verkligen helt rätt att han nu kommer att få den kompis han behöver på dagarna när vi som familj inte räcker till hel enkelt. Någon att busa med och uppfostra.

Längtar tills de möts!

En av alla tusen bilder jag tog på honom när vi hälsade på för cirka två veckor sedan ♡ älskar honom redan!

Likes

Comments

Tisdagar måste nog vara en av mina favorit dagar i veckan. Allt har kommit igång och man har fortfarande energi kvar till allt man vill. Även fast det är långt till helg går det bra ändå.

Den här veckan kommer gå fort känner jag! Det händer lite mer och lite större saker än vanligt, och så är det studie dag imorgon! Drar även iväg imorgon och gör en grej som jag tänkte skriva mer om då...

Just nu sitter jag och väntar på att få skriva ett prov i spanska. Känns väl sådär kan jag säga.
Känns inte riktigt som att jag presterar så bra som jag vet att jag kan just nu. Jag tar allt för lugnt. Pluggar väldigt lite för att gå natur faktiskt... men det har ju inte behövts. Vi har idag, det tredje provet för terminen. Det är ju ingenting? Tre prov på två månader är ju jätte lite för en linje man hört ska ha sååå mycket att plugga till. Kan ju bara säga att jag inte riktigt håller med om natur är så mycket stressigare eller jobbigare än något annat program. Det är bara något som alla säger. Men vad vet jag, det kommer väll att komma som en vägg om ett tag.

Eftersom jag tagit en rätt lång paus från bloggen nu tänkte jag att jag slänger in lite random bilder här. En liten update i bilder alltså.

Här lekte jag lite granna med mammas hår innan hon skulle iväg på middag. Hon har så underbar färg!!!

Jag och Alex slösade lite för mycket pengar här...

Detta är en bild från Marina Bays i Singapore! Var där för ett tag sen. Kan skriva mer om det senare

Lite bilder från min bal innan vi gick ut nian ♡ hade sååå kul!

Hörs mer sen!

Likes

Comments