Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra. Har inte bloggat alls på hur länge som helst, så jag känner att jag ville göra en liten ”sammanfattning” på mig sommar eller nåt, haha.
Tänkte börja med min och mammas semester på Teneriffa. Va där i en vecka och det var verkligen huuur underbart som helst! Trevligaste människorna och den vackraste miljön, för att inte tala om maten! Tog tyvärr inte så mycket bilder där då jag försökte att släppa telefonen så mycket som möjligt och bara vara själv med mamma en stund. Men jag har lagt in lite bilder iaf!

I juli var jag till Göteborg två gånger. Första gången var med min pappa och lillebror. Vi gick mest runt på stan och Liseberg och sånt. Gjorde väl kanske inte super mycket. Vi har väldigt mysigt iallafall. Var rätt länge sedan det bara var vi så det var härligt.

Två veckor efter det kan ha varit den bästa helgen i mitt liv. Jag och Alex tog tåget ner till Göteborg. Gick runt på stan i några timmar, checkade in på vårt hotell för att sedan går på Håkan Hellströms absolut sista konsert på några år. Vi kom dit bara 20 minuter innan insläppet men fick sååå bra platser. Tror vi stod ca 10m ifrån scenen. Och alltså det var så himla bra. Både jag och Alex nästan grät av lycka efteråt. Pratar fortfarande om den kvällen såhär två/tre månader efter, haha.

Sen blev det höst igen och skolan började osv, osv. Jag hann också med att cykla tjej-Vättern, simma Vansbro tjej-sim och nu förra helgen springa rosa bandet-loppet. Jag och mamma håller nämligen på med en tjejklassiker och nu är det bara 3 mil skidor också kvar. Utöver detta har jag bara jobbat, sen drog skolan igång igen.

Har helt ärligt varit grymt taggad på det här skolåret. Började tvåan och känner att det är rätt skönt att komma tillbaka till alla rutiner. Har aldrig känt mig stressad eller att det är jobbigt att gå till skolan. Visst det är mycket att göra å så, men det är inget som får mig att må dåligt. Mest skönt att faktiskt göra något med dagarna...

Följ mig på instagram och snapchat förresten! På instagram heter jag @s.kjellgard och snapchat sandrakjellgard!

Nu ska jag alldeles strax hem till Alexander och mysa med lite glass och film.. va rätt länge sedan nu!

Ni får ha det super bra så hörs vi förhoppningsvis snart! ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså oj vad jag är utsliten efter denna helg! Har städat precis hela helgen då vi hade visning i måndags. Mamma var bortrest så det var upp till mig och Fredrik att städa precis ALLT. Har skrubbat var enda vrå i huset och ett renare hus har iallafall inte jag bott i förut, Hahah!

Visningen gick bra, tror jag. Kom fler än vad vi räknat med och de va kvar en bra stund, vilket brukar tyda på ett intresse.

Vi ska flytta från stan till en lite mindre ort, tror inte jag sagt det här än. Det känns väl helt ärligt inte jätte bra. Det kommer ta mig två timmar att komma till skolan vilket inte är jättekul när jag börjar 08:40 och slutar som senast 16:00. Blir inte så mycket tid över till annat mer än plugga och äta typ.. Men ska se på det positivt! Massa andra möjligheter som vi inte förut haft är nu möjliga, vilket är en superbra förändring.

Nu när jag fått skriva av mig lite slänger jag in en random bild som inte alls har något med inlägget å göra, hehe.

Vi hörs! ❤️

Bilden är tagen på Island för en månad sedan.. får se om jag gör ett inlägg om det senare!

Likes

Comments

Ja snart är det sommarlov och jag vet helt ärligt inte riktigt hur jag känner. Viss kommer det bli huuur underbart som helst med en lång ledighet. Har massor inplanerat! Dock känner jag att det kom så fort. Har lixom inte hunnit tröttnat på skolan eller tyckt att det blivit jobbigt ännu, vilket inte alls är som jag förväntade mig.
Innan jag började gymnasiet och sa till folk att jag skulle läsa natur fick jag bara höra att det är extremt stressig och att de ställer orimliga krav och helt enkelt bara massa skit om hur jobbigt och tufft det kommer bli.

Visst är det mycket, men inte jobbigare än högstadiet om jag ska vara ärlig. Tycker inte att jag är stressad alls och har tagit det rätt lugnt och ändå presterat väldigt bra under det här första året. Kanske har jag bara en snällare skola eller så är jag kanske lite mer stress tålig än vanligt, eller så kommer det som en smäll i tvåan!

Jag sitter iallafall just nu och skriver klart en av de absolut sista uppgifterna för terminen, vilket är sjukt skönt att bli klar med! Dessutom är det vara två skoldagar för mig den här veckan vilket gör hela situationen ännu bättre, Hahah.

Får se hur mycket jag kommer blogga nu framöver. Kommer förhoppningsvis att blogga både under min Stockholms tripp och resa till Teneriffa under juni, men vi får se hur det blir helt enkelt!

Vi hörs❤️

Fick bli en bild på mina bebisar i brist på annat, haha!

Likes

Comments

Som sagt så hände rätt mycket under veckan. I onsdags hämtade vi Valpen, som nu mera går under namnet Dante, och i torsdags hände ytterligare en lite annorlunda grej.

På morgonen blev det lite stressigt. Försov mig en timme och missade bussen så jag fick skjuts istället... väl framme på skolan var det dags för ett slags prov. Våran klass var med i den internationella matte-tävlingen kängurun. För mig gick det väldigt bra faktisk. Kom tvåa i klassen. Får se hur det följs upp sen.

Direkt efter provet var det dags för en utbildning jag väntat ett tag på. En styrelseutbildning av Sveriges elevkår. Då jag sitter med i vår skolas elevkår, och hela gruppen är nya, behövdes detta... själva utbildningen var jättespännande och intressant. Lärde mig faktiskt oväntat mycket på den korta tiden. Ska bli spännande att se vilka idéer vi kommer på nu fram över.

Knasbollen ♡

Likes

Comments

Hämta vår nya valp!!

Jag har längtat som bara den efter den här dagen. Vi ska äntligen få hämta vår nya lilla valp hos uppfödaren. Vi har sedan tidigare en vuxen hane på tre år hemma som är sååå lugnt och go. Han är verkligen världens bästa, men han är lite ensam.

I höstas skaffade vi en kompis, i form av en valp, till honom. Detta slutade inte så bra som det var tänkt, så vi har tyvärr inte kvar honom hos oss längre.
Allt har varit rätt känslomässigt jobbigt den här perioden då vi blivit av med förra valpen och nu väntat på den nya. Har på ett sätt känts som om vi byter ut den förra valpen, vilket vi absolut inte gör, och på ett annat som att det är helt rätt sak att göra för vår andra hund.

Vill inte att stämningen i det här inlägget ska bli för nedstämt, så jag väljer att inte gå in på detaljer om förra valpen just nu. Men nu är vi i alla fall på väg till samma uppfödare som förut för att hämta vår nya valp. Valpen är halvsyskon men förra valpen också, så det känns som att vi får behålla Aslan (som den förra hette) ett tag till.

Jag tror att allt detta kommer bli bra. Vi har märkt hela familjen att Alfons (vuxna) saknar sällskapet han fick av Aslan. Känns verkligen helt rätt att han nu kommer att få den kompis han behöver på dagarna när vi som familj inte räcker till hel enkelt. Någon att busa med och uppfostra.

Längtar tills de möts!

En av alla tusen bilder jag tog på honom när vi hälsade på för cirka två veckor sedan ♡ älskar honom redan!

Likes

Comments