Alltså oj vad jag är utsliten efter denna helg! Har städat precis hela helgen då vi hade visning i måndags. Mamma var bortrest så det var upp till mig och Fredrik att städa precis ALLT. Har skrubbat var enda vrå i huset och ett renare hus har iallafall inte jag bott i förut, Hahah!

Visningen gick bra, tror jag. Kom fler än vad vi räknat med och de va kvar en bra stund, vilket brukar tyda på ett intresse.

Vi ska flytta från stan till en lite mindre ort, tror inte jag sagt det här än. Det känns väl helt ärligt inte jätte bra. Det kommer ta mig två timmar att komma till skolan vilket inte är jättekul när jag börjar 08:40 och slutar som senast 16:00. Blir inte så mycket tid över till annat mer än plugga och äta typ.. Men ska se på det positivt! Massa andra möjligheter som vi inte förut haft är nu möjliga, vilket är en superbra förändring.

Nu när jag fått skriva av mig lite slänger jag in en random bild som inte alls har något med inlägget å göra, hehe.

Vi hörs! ❤️

Bilden är tagen på Island för en månad sedan.. får se om jag gör ett inlägg om det senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja snart är det sommarlov och jag vet helt ärligt inte riktigt hur jag känner. Viss kommer det bli huuur underbart som helst med en lång ledighet. Har massor inplanerat! Dock känner jag att det kom så fort. Har lixom inte hunnit tröttnat på skolan eller tyckt att det blivit jobbigt ännu, vilket inte alls är som jag förväntade mig.
Innan jag började gymnasiet och sa till folk att jag skulle läsa natur fick jag bara höra att det är extremt stressig och att de ställer orimliga krav och helt enkelt bara massa skit om hur jobbigt och tufft det kommer bli.

Visst är det mycket, men inte jobbigare än högstadiet om jag ska vara ärlig. Tycker inte att jag är stressad alls och har tagit det rätt lugnt och ändå presterat väldigt bra under det här första året. Kanske har jag bara en snällare skola eller så är jag kanske lite mer stress tålig än vanligt, eller så kommer det som en smäll i tvåan!

Jag sitter iallafall just nu och skriver klart en av de absolut sista uppgifterna för terminen, vilket är sjukt skönt att bli klar med! Dessutom är det vara två skoldagar för mig den här veckan vilket gör hela situationen ännu bättre, Hahah.

Får se hur mycket jag kommer blogga nu framöver. Kommer förhoppningsvis att blogga både under min Stockholms tripp och resa till Teneriffa under juni, men vi får se hur det blir helt enkelt!

Vi hörs❤️

Fick bli en bild på mina bebisar i brist på annat, haha!

Likes

Comments

Som sagt så hände rätt mycket under veckan. I onsdags hämtade vi Valpen, som nu mera går under namnet Dante, och i torsdags hände ytterligare en lite annorlunda grej.

På morgonen blev det lite stressigt. Försov mig en timme och missade bussen så jag fick skjuts istället... väl framme på skolan var det dags för ett slags prov. Våran klass var med i den internationella matte-tävlingen kängurun. För mig gick det väldigt bra faktisk. Kom tvåa i klassen. Får se hur det följs upp sen.

Direkt efter provet var det dags för en utbildning jag väntat ett tag på. En styrelseutbildning av Sveriges elevkår. Då jag sitter med i vår skolas elevkår, och hela gruppen är nya, behövdes detta... själva utbildningen var jättespännande och intressant. Lärde mig faktiskt oväntat mycket på den korta tiden. Ska bli spännande att se vilka idéer vi kommer på nu fram över.

Knasbollen ♡

Likes

Comments

Hämta vår nya valp!!

Jag har längtat som bara den efter den här dagen. Vi ska äntligen få hämta vår nya lilla valp hos uppfödaren. Vi har sedan tidigare en vuxen hane på tre år hemma som är sååå lugnt och go. Han är verkligen världens bästa, men han är lite ensam.

I höstas skaffade vi en kompis, i form av en valp, till honom. Detta slutade inte så bra som det var tänkt, så vi har tyvärr inte kvar honom hos oss längre.
Allt har varit rätt känslomässigt jobbigt den här perioden då vi blivit av med förra valpen och nu väntat på den nya. Har på ett sätt känts som om vi byter ut den förra valpen, vilket vi absolut inte gör, och på ett annat som att det är helt rätt sak att göra för vår andra hund.

Vill inte att stämningen i det här inlägget ska bli för nedstämt, så jag väljer att inte gå in på detaljer om förra valpen just nu. Men nu är vi i alla fall på väg till samma uppfödare som förut för att hämta vår nya valp. Valpen är halvsyskon men förra valpen också, så det känns som att vi får behålla Aslan (som den förra hette) ett tag till.

Jag tror att allt detta kommer bli bra. Vi har märkt hela familjen att Alfons (vuxna) saknar sällskapet han fick av Aslan. Känns verkligen helt rätt att han nu kommer att få den kompis han behöver på dagarna när vi som familj inte räcker till hel enkelt. Någon att busa med och uppfostra.

Längtar tills de möts!

En av alla tusen bilder jag tog på honom när vi hälsade på för cirka två veckor sedan ♡ älskar honom redan!

Likes

Comments

Tisdagar måste nog vara en av mina favorit dagar i veckan. Allt har kommit igång och man har fortfarande energi kvar till allt man vill. Även fast det är långt till helg går det bra ändå.

Den här veckan kommer gå fort känner jag! Det händer lite mer och lite större saker än vanligt, och så är det studie dag imorgon! Drar även iväg imorgon och gör en grej som jag tänkte skriva mer om då...

Just nu sitter jag och väntar på att få skriva ett prov i spanska. Känns väl sådär kan jag säga.
Känns inte riktigt som att jag presterar så bra som jag vet att jag kan just nu. Jag tar allt för lugnt. Pluggar väldigt lite för att gå natur faktiskt... men det har ju inte behövts. Vi har idag, det tredje provet för terminen. Det är ju ingenting? Tre prov på två månader är ju jätte lite för en linje man hört ska ha sååå mycket att plugga till. Kan ju bara säga att jag inte riktigt håller med om natur är så mycket stressigare eller jobbigare än något annat program. Det är bara något som alla säger. Men vad vet jag, det kommer väll att komma som en vägg om ett tag.

Eftersom jag tagit en rätt lång paus från bloggen nu tänkte jag att jag slänger in lite random bilder här. En liten update i bilder alltså.

Här lekte jag lite granna med mammas hår innan hon skulle iväg på middag. Hon har så underbar färg!!!

Jag och Alex slösade lite för mycket pengar här...

Detta är en bild från Marina Bays i Singapore! Var där för ett tag sen. Kan skriva mer om det senare

Lite bilder från min bal innan vi gick ut nian ♡ hade sååå kul!

Hörs mer sen!

Likes

Comments