Igår kom första snön. Jag gillar snö men det är ju så kallt. Snö är så fint och man blir glad av det. Nu är det inte så långt kvar till julen märker man. För vissa är ju julen väldigt jobbig och den tid som flest tar självmord. Jag kan förstå att den är jobbig med den pressen man får inför jul. Men jag vill inte att ni ska må dåligt under julen försök tänka att ni kanske får någon fin present. Jag önskar mig en kamera i julklapp. Jag fyller år 9 december och då önskar jag mig sims 4 hundar och katter. Det var allt jag hade och skriva. Jag hoppas att ni får en fin dag.

Likes

Comments

Ja nu har jag ju många djur och har haft välldigt många olika sorters djur. Så nu har jag bestämt vilka som är mina favoritdjur och det är kaniner, hamster, marsvin och katt. Jag har ju sagt att jag förmodligen inte vill jobba med djur för jag vill ha många djur hemma och då kanske jag inte orkar ta hand om djuren hemma. Men om jag ska jobba med djur har jag bestämt att jag ska jobba med gnagare eftersom att det inte finns så många som jobbar med det som med hundar och katter.

Likes

Comments

Hej idag har jag filmat en video där jag bakar asså det blir alltid kaous när jag bakar så vi får väll se hur det blir nu💛 jag vet ju men inte ni

Likes

Comments

Allt bara händer för mig nu den senaste tiden.

Jag orkar verkligen inget inte ens gå till skolan jag orkar med typ en lektion om dagen sen blir jag så trött att jag somnar när jag kommer hem. Får panik över allt och ångest. Vissa lärare ringer och chatar att jag ska gå till skolan men om man inte mår så bra så kan man inte konsentrera sig på en lektion i 100 minuter. Jag orkar inte med att det är pratit runt om en hela tiden. Får typ ångest över att skolan startar igen. Nu har jag ju trots allt ok frånvaro alltdå att man ska vara ledig. Jag har inte haft min kompis nu i skolan då hon har opererats men hon kommer ni efter lovet så hoppas det ger mig mer energi till att orka med. Redan innan allt hände var jag på väg ner i båtten och så händer allt och då hamnar jag verkligen på båtten. Men nu ska jag va stark och stå emot alla lärare som chatar på mig och ta strid och inte bara gå därifrån.

Finns säket en massa stavfel nu men skriver från huvet och behöver skriva av mig.

Likes

Comments

Har sont jävla problem att om bara en liten sak är fel så börjar jag skrika och grina. Får panik över det. Jag vet att det stämmer in på flera diagnåser och jag ska fan fråga om dom kan kolla vilken diagnos jag har. Dom har ju gjort en utrefning denna termin som visade att jag hade läs och skriv svårigheter och nu ska jag få hjälp med vissa pogram på datorn mm. Men det kan också va tecken på en diagnos. Jag vill veta vilken diagnos jag har för allt blir lättare då och man kan få mer hjälp. Blir för allt som ingen annan blir arg på typ om jag tappar något eller så får jag panik eller att jag glömt att köpa något som jag vill. Eller att jag glömt något hemma som kanske ingen annan tycker är ett problem så ingen fattar hur jag känner av typ mina kompisa och så. Mamma kan förstå ibland. Hon känner ju mig.🌹🌷♥️

Likes

Comments

Färgade håret lila (Dark violett) i lördags. Hade ungefär orange hårfärg innan. En sak jag stör mig på är att på bilder så ser mitt hår rött ut. Men i verkligheten så är det mörklila och jättefint! 

Här nere kan ni se före och eftet bild👇👇🌼

Likes

Comments

Som dom flesta säker vet så är det viktigt med sömn. Men välldigt många ungdomar har problem med att sova liksom jag själv. När man sover så tänker man pga att det inte finns något annat att göra när man ska sova en att tänka. Oftast tänker man på saker som händer i ens liv eller saker som är jobbiga. Jag tänker ofta på vad som hände på min gamla skola där jag inte trivdes och var trygg.

Jag kände mig utanför och mobbad. Jag tänker även mycket på den nya skolan och allt jobbigt som händer just nu i mitt liv. Jag har en kompis med ätstörning som dem tvingar i mat och går till barnkliniken 1 gång i veckan. Jag tänker också på att vi fick ta bort min kanin förra torsdagen pga att hon hade tumörer i alla organ. Jag orkar verkligen inte med skolan i detta nu. Och det blir inte bättre av att jag inte kan sova på nätterna. Idag har jag iallefall fått tabletter utskrivet mot ångest och svårt att sova. När man har svårt att sova så brukar man ofta ta fram telefonen vilket leder till att man får ennu svårare att såva. Det är en ond cirkel som man måste bryta vilket är svårt VERKLIGEN. Jag tänkte att jag kunde ge er några tips om ni också har svårt att sova.

1. Ha svalt när du ska sova t.ex ett öppet fönster.

2. Ha ett tungt täcke t.ex så finns det med kedjor i.

3. Håll inte på med telefonen 20 minuter innan du ska sova.

4. Läs en bok för då får man annat att tänka på. HELST EN BRA BOK SOM DU ÄR INTRESERAD AV.

Det var mina tips som ni kan testa. Jag gar ju fortfarande svårt att sova men dem hör sakerna gör det lite lättare.

LYCKA TILL♥️🌹


Likes

Comments

Hej alla ni där ute!!! Just nu 21:30 sitter vi på tåget till mormor och morfar vi har med oss Tiger, Dennis och Prins. Det går faktiskt riktigt bra. Hunden har åkt 3-4 gånger tåg på bara 4 veckor så han är van. Tiger sover hela resan förutom när vi bytte tåg. Prins som är våran lilla hamster han är nyficken och står på bakbena hela tiden fasst nu sover han.

♥️♥️


Likes

Comments

Fina tiger följer med mig till skolan och följer med mig hem. Idag har jag filmat en video och lagt upp en ny video på youtube. Heter Sandrakastell där. Sen nu ska jag lägga upp det här blogg inlägget sen ska jag träffa en kompis. Och sen bara ta det lungt typ.

Likes

Comments