- GEORGE BERNAD SHAW

Idag unnade jag mig en morgon utan att ställa klockan, vilket resulterade i en lång sovmorgon!
Jag har dock hunnit tagit på mig ett lager av min favorit mudmask (information finns här ) som rengör på djupet, tar bort överflödig olja och döda hudceller! Älskar denna! Snart ska jag ut på en liten kortare PW och försöka hinna städa lite i lägenheten innan jag ska åka in till stan för möten och utbildning!

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Likes

Comments

Alla bilder är från min instagram

Jag är en person som gärna sätter upp mål och delmål eftersom jag vet att kämpar jag att nå mina mål, då tar jag mig framåt. Nu menar jag själklart inte att människor som inte sätter upp mål och delmål inte kommer någon stans i livet. Men jobbar och fungerar bättre när jag har ett mål framför mig själv. Jag kan inte kalla det nyårslöfte, men jag har mål som jag vill uppnå under 2017.
Många av målen innehåller resor, att jag måste utmana mig men samtidigt våga lita mer på mig själv.

I år vill jag:

- Resa!
Inget mer, inget mindre! men resa vill jag! Om mindre än en månad åker jag och Robin till Italien och i Maj blir det Spanien. Så detta mål kommer jag uppfylla utan tvekan!

- Göra saker som jag egentligen inte vågar göra!
Utmana mina rädslor, lita på fler människor och utöka mitt kontaktnät? tiden får utvisa..

-Jobba mer andligt!
Här har jag redan väldigt många planer på gång! Kommer bli riktigt spännande!


Jag har inte satt upp många eller direkta mål, utan saker som jag ska sträva efter att göra! Annars skulle jag bli så besviken på mig själv om jag inte hade klarat alla mål/saker jag hade bestämt mig för, haha!

Likes

Comments

I Lördags bestämde vi oss för att besöka Mall of Scandinavia för shopping och ett besök på filmstaden!
Vi såg Arrival, en film som handlar om att tolv rymdskepp landar runt om på jorden och människorna vill veta varför dom har besökt jorden. En film som man blir "mindfuckad" av. Enkel handling, men väldigt bra.

Jag är verkligen inget fan av filmer som utspelar sig i rymden, eller som handlar om något utomjordiskt. Men denna var ändå ganska "trovärdig"måste jag erkänna. Bra musik var det också i filmen, och jag tänkte direkt "meditaion" när jag hörde vissa av låtarna i filmen! Så ni som vill spåna vidare på det kan antingen klicka er in här för att hitta albumet på spotify - eller här för att beställa hem skivan!


Likes

Comments

Follow me around

När man är nyinflyttad i en lägenhet och inte har en tårtspade får man ta vad man har. I detta fall en osthyvel ;)

I flera år och månader har jag haft en längtan till Rom. En stad som enligt mina uppfattningar bjuder på bra mat, historia, italiensk energi och sena nätter. Jag har dock aldrig lyckats ta mig dit, jag har bara drömt mig bort till Rom via google maps och When in Rome. Men i början av Februari, då kommer jag äntligen att få besöka denna stad! Det ska bli så spännande att få åka dit och få se staden på riktigt! Jag och Robin kommer att åka till Rom i början av Februari, och vi kommer att vara där i 5 dagar!

Det kommer bli många resor i år. I Maj blir det en resa till marbella med företaget! Och jag planerar en resa i höst/vinter också. Vart får framtiden visa.Likes

Comments

I morse blev jag riktigt bortskämd. Frukost bestående av pannkakor, grädde och drottningsylt stod fram dukat på bordet när jag klev upp. Eftermiddagen spenderades mest i sängen framför Skam medans vi försökte tillfriskna från våran förkylning.

Nu mot kvällen känner vi oss lite piggare, och det firade vi med ohälsosam mat framför dokumentären Blackfish. Jag ber er, alla ni som har netflix - kolla på Blackfish! Den ger oss en inblick om hur späckhuggare har det i djurparker i USA. Dokumentären är väldigt lärorik och intressant, och man vill väl lära sig och veta bakgrunden om djuren det man går och kollar på, right.?

Likes

Comments

Livet

Nytt år, nya möjligheter. Klyschigt, men sant!
I år valde jag att inte fira julafton uppe i Jämtland, mamma åkte istället ner till mig vilket resulterade i en lugn, men mysig afton! Det var jag, Robin och mamma som tillsammans firade 2016 jul i min lilla etta. Det är första gången sedan jag flyttade ner till Stockholm som jag bor i lägenheten helt ensam, och riktigt skönt är det!

Julbordet bestod mestadels av vegetarisk mat. Vissa av oss kunde inte säga nej till korv, sill och köttbullar - så det var såklart med på julbordet också. Hade ni frågat mig hade jag skippat dom tillbehören.

En riktigt lugn jul, för första gången på 20 år. Men det var nog den bästa julen - än iallfall!

Likes

Comments

insperation

Igår tog jag och beställde hem ett stort paket från företaget med en massa julklappar både till mig själv och släkten. Riktigt skönt att inte ha den årliga "julklappsångesten"! Förra året var jag, som vanligt, ute i sista sekund med julklappar.. Nu är jag klar med dom flesta julklapparna, 2 veckor tillgodo!

Dock vill jag passa på och rekommendera er en av mina favorit produkter för håret (som passar perfekt som julklapp!) Denna hårinpackning ger viktig fukt genom att tränga in i hårstråna och tredubbla styrkan! Hårinpackningen innehåller även CS7 som är en innovativ mjukgörare som förseglar hårstrånas fjällsikt och förhindrar kluvna hårtoppar och hår som går av :) Denna inpackning är ett måste för mig, speciellt när vi går in mot kallare månader och håret (som huden) behöver mer återfuktning! :)

Glöm inte att om ni vill ha produkten innan jul är det senast ikväll som ni måste beställa den! :D Mer information finns som alltid här , och min produktsida kan ni hitta här där ni även kan kontakta mig :)


Likes

Comments

Blogglista

När öppnar du dina julklappar?
Vi har alltid haft som tradition att vi öppnar våra julklappar efter Karl-Bertil Johnssons julafton har varit på TV, alltså i samband med att Svensson Svensson sänds :)

Plastgran eller äkta?
Att ha en äkta julgran tycker jag ger mycket mer julkänsla, men dom flesta jularna så har det blivit att vi alltid har kört på plastgran, för att det har blivit mindre stökigt på det viset :)

Favorit juldoft?
Glögg, nejlika, pepparkaka och citrusfrukter!


Likes

Comments

Blogglista

Paradis eller Aladdin?

Paradis, den ligger mig varmt om hjärtat! Ingen jul utan Paradis har varit mitt motto dom senaste jularna. Detta år när jag nu äter veganskt kommer det bli spännande att se vad jag hittar som kommer att bli ett komplement till Paradis!

Glögg eller julmust?
Glögg, gärna med russin och mandlar i!

Ris a la malta eller risgrynsgröt?
Ris a la malta! Jag kan inte vänta tills jag har tid till att prova göra den vegansk!

Likes

Comments