"Vi står inför ännu en sommar med befarad vattenbrist på många håll" - Svensktvatten.se

Det är väl (förhoppningsvis) inte så många som har missat att vi sägs stå inför vattenbrist i år? Jag kom av en slump in på denna grymma video där Therese pratar om just vattenbristen och vad Vi kan göra för att motverka den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag har sovit så bra dom senaste nätterna, det är så tyst här uppe!

Om en stund ska vi åka upp till skogen och njuta vid vattnet. Nässelsoppan från igår tar vi självklart med oss till lunch. Jag ska också ta med mig mina orakelkort, kristaller och ett pappersark. Jag tänkte ta och jobba lite uppe i skogen, på något sätt så blir jag mer mottaglig när jag har mina kristaller tillhands och när jag är ute i skogen. Så det ska bli spännande att få se vilka budskap jag får idag! Jag tänkte också ta och dra kort inför nästa månads helger, jag känner att jag måste passa på när jag kommer att vara på min favorit "energi-plats"!

Senare i kväll ska vi åka på bilbingo! Jag har inte vart på bilbingo på jätte många år, så det ska bli riktigt mysigt!

Likes

Comments

Krishna berättade att vi måste lita på gudingen som kommer till oss. Intuitionen kan bara leda oss till något gott, så var inte rädd att följa din intuition. När du behöver ta svåra beslut (eller beslut överlag) fråga dig själv vilket som är bäst (och mest kärleksfullt) för dig själv och alla inblandade. Lita på allt du får till dig, det gör även så att du känner dig närmare "the divine".

And so it is❤


Likes

Comments

Vad det kan göra mycket att bara komma bort, bort från rutinerna och alla måsten! Gårdagens meditation var exakt vad jag behövde!


I kväll blir det middag på Vezzo med ett gäng fina vänner och jag ska bara nuta av vad denna kväll i Maj har att erbjuda :)

Likes

Comments

Nu är resan till Östersund bokad! Det kommer att bi riktigt skönt att få lämna storstaden, alla prestationer och alla måsten och bara få vara! Jag kommer att åka upp på Onsdagen så att jag hinner vara med på en gruppmeditation (samma som jag alltid gick på innan jag flyttade ner till Stockholm)

En resa för mig själv helt enkelt ☀

Likes

Comments

Paul The Venetian berättade att vi ska dela våra kunskaper med varandra, mer än vad vi idag kanske gör. Dela dina kunskaper med alla omkring dig (och ta emot kunskap från andra), dela kunskaperna med kärlek och glädje. Var tacksam och tacksamhet kommer att komma till dig. Vi ska lära oss av varandra helt enkelt och tro på oss själva, men vi måste också komma ihåg att ingen är bättre än någon annan.

And so it is❤

Likes

Comments

El Morya berättade att vi är alltid vakad av våra guider. Vi har alla guider som guidar oss i våran vardag, skyddar oss och som finns där för ett stöd för oss. Även universum är alltid med dig och du är alltid med Universum. Ni är ett, vi är ett. Be om ett skyddande täcke av kärlek och ljus och detta kommer skydda dig i din vardag samt att du höjer dig själv. Genom att höja dig själv höjer du även andra.

And so it is ❤

Likes

Comments

Hälsa, Träning

Som jag skrev igår så har jag börjat träna på ett nytt gym här i stockholm. Nu ska jag börja äta bättre (och oftare) och hoppas på att få bättre kondition och ökad muskelmassa! Mina träningsdagar kommer att se ut såhär:

Måndag: Ben
Tisdag: Kondition
Onsdag: Mage/Rygg
Torsdag: Armar
Fredag: Kondition
Lördag: Vila
Söndag: Ben/Mage

På grund av operationen kommer alla passen bli väldigt lätta till en början, utan vikter för att på bästa sätt börja bygga upp mig själv! Konditionen kommer just nu enbart att vara promenader. Om några veckor blir det äntligen intervaller igen!


Åh älskade tråd som finns på alla kläder och som alltid är i vägen..

Likes

Comments

Just nu..

Maj månad kommer att bjuda på helt nya möjligheter! Idag gick vi och skaffade ett nytt gymkort åt mig, så nu gymmar jag både inne i stan och utanför stan vilket är riktigt skönt! Nu har jag mycket närmare till gymmet :) Jag har dragit ner på mitt företagande med NU, för att nu börja jobba upp min egna hälsa och styrka. I morgon är det min sista dag ledigt efter operationen så jag ska passa på att vila upp mig ordentligt, och självklart börja min dag med en meditation.
Jag brukar alltid använda mig av guidade meditationer, men i morgon tänkte jag prova på sk "tyst meditation", alltså en icke guidad meditation där man istället går in i sig själv i tystnad. Det är alltid spännande att få prova på andra metoder och att träna och utveckla sig själv!

Nu är med mys framför TV:n med glass och hockey som gäller🌹

And so it is❤Likes

Comments

Card of the weekend

Änglarna berättade att vi bör jobba med våra känslor. Känslorna kommer alltid fram på olika sätt tillslut, så var snälla mot er själv och släpp fram dom direkt! Det är okej att känna ilska, sorg och kärlek. Sanningen kommer även som känslorna, alltid fram. Våga släppa fram ert sanna Jag! Lek, lev livet! Sluta se så allvarligt på livet, det finns så mycket mer än läxor, arbete och prestation! Se det lilla som det stora. Allting som händer er händer av en anledning och där just Du är idag är det en mening med att du ska vara. Våga ha tillit till det :) 

And so it is❤

Likes

Comments