View tracker

Just nu..

Andra December, 22 dagar kvar till julafton!

Jag har en ledig dag från Holy Greens, och självklart tar jag tillfället i akt att jobba med företaget! Mitt favorit ställe att jobba på är utan tvekan Espressohouse! Har ni sett att dom har fått in wraps som är veganska?! Den är nog bland den godaste som har har ätit! :D

Snart ska jag ta och bege mig hem och göra mig i ordning för kvällen! Det kommer bli restaurangbesök och bowling med trevligt sällskap! Men först ska jag ta och jobba lite mer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hälsa, Livet

November månad har varit helt magisk! Det känns som om jag inte kan utvecklas mer på sådan kort tid, men jag är så tacksam för allt det bra och det mindre bra som jag fått gå igenom!

Men jag älskar månadsavslut med businessen! Det går inte riktigt att sätta finger på det, men det är något speciellt dessa dagar. Alla får lite extra energi och sitter uppe några timmar längre för att jobba! Jag älskar detta driv alla människorna har! Drivet som tar dom ett steg längre, driver som tar Mig ett steg längre. För vi vet våra mål, och vi vet hur vi ska ta oss dit. Det gäller bara att göra det. Göra det som tar oss dig!

Nu ska jag ta och beställa hem lite produkter från företaget som jag ska ge i julklapp till vänner och familj (mer information om dom finns här )!
Efter en dag på SATS som bestod av 40 min cykel plus lite styrka är jag väldigt mör i kroppen. Mör, men taggad på vad den nya månaden - December kommer att erbjuda!


Glöm inte att gilla min facebooksida, tro mig - ni kommer inte vilja missa min facebooksida under december!! :o

Likes

Comments

View tracker

orakelkort

Idag jobbade jag med Jophiel, och det mäktiga när jag drog dessa kort var att alla 3 korten som jag drog tillsammans bildar nummret 11, som är ett mästartal!

Lita på er intuition! Skynda långsamt med ett steg i taget. Ni är alla där ni ska vara och allting ni behöver kommer att komma till er, be bara dina guider om hjälp och ha tålamod så kommer allting att lösa sig! Försök att ta mer ledarskap och organisera upp hemma. Det kan vara allt från att organisera upp i garderoben till att organisera upp bland papper. Sök er till avslappnande saker, tillexempel meditaion eller yoga. Genom att söka avslappning kan ni gå in i er själv och lyssna på er intuition och ert högre jag. Sök er till människor som har samma intressen <3°

Orakelkortlekar finns att hitta här !

Likes

Comments

orakelkort

KWow, vilket vackert kort jag drog som mitt första orakelkort här på denna blogg! :D Jag kopplade upp mig till både Haniel och Jophiel och kortet som jag drog idag var "Two of air";

Tveka inte på er själva och överanalysera inte situationer som ni hamnar i. Får ni uppfigter eller måste ta beslut försökt att inte skjuta upp dom. Försök att ta itu med dom direkt :) Be Haniel om hjälp för att lösa det svåra i uppgiften/situationen. Försök att se möjligheterna i varje motgång istället för att fokusera på det negativa. Se kärlek i varje uppförsbacke ni hamnar i och i varje människa som du möter! Kommer du i kontakt med något problem eller hamnar i en svacka blunda inte för situationen. Se till att problemet blir löst <3

Orakelkort från Doreen Virtue finns att hitta ​här°

Likes

Comments

orakelkort

Jag har fått väldigt många meddelanden och mail ang folk dom vill att jag ska dra orakelkort åt dom, men eftersom att jag jobbar deltid på holy Greens och deltid med mitt företag så finns det inte så jättemycket tid över till att kunna jobba med det andliga. Men eftersom att jag på något sätt måste "hålla igång" det andliga (dels för min egna utveckling och det är det spirituella som jag verkligen brinner för) så kommer jag från och med nu att varje dag lägga ut "daily card for humanity" dvs ett orakelkort som innehåller ett visst budskap.

Jag gjorde en kanalisering idag ang detta och Jophiel och Haniel kom in. Så jag kommer helt enkelt att jobba med Haniel och Jophiel när jag drar korten och ber om budskapen, och ni kommer tydligt få veta vilken av dom (eller båda) som ger budskapen åt er!

Jag har känt på senaste tiden att jag måste börja jobba mer andligt, och snart är det 1 år sedan jag gick kursen som Birkan Tore höll i! Men snart är planen på att jag kommer att göra privata readings och kanaliseringar, så håll utkik på bloggen eller på min facebook :) Men tills dess så får ni kika in här, för att varje dag kunna ta del av Daily card for humanity!


°Likes

Comments

Blogglista


Har du något smeknamn?
Nej, ett smeknamn har jag aldrig haft.. Jag har alltid velat ha ett, men det finns knappt något smeknamn till "Sandra", haha!


Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Jag måste alltid kolla 3 gånger om dörren är låst. Skulle jag glömma bort att kolla 3 gånger om dörren är låst måste jag gå tillbaka för att kolla..


Några lyxvanor?
Jag skulle a l d r i g köpa smink eller skönhetsprodukter från märken som jag vet har mineralolja eller andra farliga ämnen i sig! Jag tror på att bra produkter ger en bättre hälsa! Jag försöker också att välja bort märken som testar sina produkter på djur.


Vad stör du dig på hos andra?
Något som jag stör mig på hos andra är när folk inte respekterar andra människor och dömmer andra! Det låter klyschigt, men man vet aldrig orsaken bakom en persons beteende!


Vad är din sämsta sida?
Min sämsta sida är nog att jag har väldigt svårt att lita på nya människor! Man måste bevisa för mig att man är värd att lite påLikes

Comments

Livet

Usch, två riktigt jobbiga dagar! Igår blev det akuten för mig, men nu är jag äntligen hemma och mår bättre igen! I morgon blir det en helt ledig dag, ska försöka jobba lite med företaget - men annars blir det mest att ligga hemma i sängen och kolla på serier!

I kväll ska jag unna mig en kväll av utbildning och spa här hemma! Självklart kommer min favvo-scrub finns med, samt min favvo-mudmask! Alltså dessa två produkter har gjort underverk för min hud! Jag får så lätt blemmor och orena porer (trots min vegan-kost) men mudmasken och skrubben har tagit bort det mesta av mina orenheter! Tummarna upp för dessa produkter (som det går att hitta mer information om här ! ) :D

Likes

Comments

Livet

Idag känns det som att jag för en gångs skull har fått väldigt mycket gjort! Jag klev upp tidigt idag och började dagen som jag alltid gör, med att ta mina kosttillskott. Eftersom att jag är ledig från H G idag passade jag på att krypa ner i sängen igen för att kolla ikapp klipp på youtube för att få lite inspiration och motivation under dagen!

Städat lägenheten har jag också hunnit med idag och varit en sväng på Espresso house där jag har suttit och jobbat med företaget :) Egentligen ville jag redan nu börja dekorera lägenheten med julpynt (jag såg så mycket fint julpynt i centrum haha), men jag får nog vänta tills det är 1 december iallafall.. Det är ju redan nu mycket snö här i stockholm så jag har redan fått julkänslor haha :)

Nu väntas en mysig kväll med te och trevligt sällskap. I morgon blir det ett pass på H G igen, och om jag inte känner mig för trött ska jag springa förbi gymmet för ett pass också!


Likes

Comments

insperation, Livet

Kvalitetstid!

En ledig dag från Holy Greens, så idag blev det en tidig morgon för att jobba med företaget! Jag har fotat lite produktbilder, mailat folk och fått ut lite produkter. Och självklart har jag tagit mig tid till andligt arbete, meditation. Jag märker att när jag haft ett litet uppehåll med meditationer så blir jag helt knocked out, och somnar efter 5 minuter, haha!

I morgon är jag också ledig från Holy Greens, så imorgon ska jag unna mig en sovmorgon innan jag beger mig till Espresso house för en brunch och jobb med företaget!


Likes

Comments