Nu är resan till Östersund bokad! Det kommer att bi riktigt skönt att få lämna storstaden, alla prestationer och alla måsten och bara få vara! Jag kommer att åka upp på Onsdagen så att jag hinner vara med på en gruppmeditation (samma som jag alltid gick på innan jag flyttade ner till Stockholm)

En resa för mig själv helt enkelt ☀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Paul The Venetian berättade att vi ska dela våra kunskaper med varandra, mer än vad vi idag kanske gör. Dela dina kunskaper med alla omkring dig (och ta emot kunskap från andra), dela kunskaperna med kärlek och glädje. Var tacksam och tacksamhet kommer att komma till dig. Vi ska lära oss av varandra helt enkelt och tro på oss själva, men vi måste också komma ihåg att ingen är bättre än någon annan.

And so it is❤

Likes

Comments

El Morya berättade att vi är alltid vakad av våra guider. Vi har alla guider som guidar oss i våran vardag, skyddar oss och som finns där för ett stöd för oss. Även universum är alltid med dig och du är alltid med Universum. Ni är ett, vi är ett. Be om ett skyddande täcke av kärlek och ljus och detta kommer skydda dig i din vardag samt att du höjer dig själv. Genom att höja dig själv höjer du även andra.

And so it is ❤

Likes

Comments

Hälsa, Träning

Som jag skrev igår så har jag börjat träna på ett nytt gym här i stockholm. Nu ska jag börja äta bättre (och oftare) och hoppas på att få bättre kondition och ökad muskelmassa! Mina träningsdagar kommer att se ut såhär:

Måndag: Ben
Tisdag: Kondition
Onsdag: Mage/Rygg
Torsdag: Armar
Fredag: Kondition
Lördag: Vila
Söndag: Ben/Mage

På grund av operationen kommer alla passen bli väldigt lätta till en början, utan vikter för att på bästa sätt börja bygga upp mig själv! Konditionen kommer just nu enbart att vara promenader. Om några veckor blir det äntligen intervaller igen!


Åh älskade tråd som finns på alla kläder och som alltid är i vägen..

Likes

Comments

Just nu..

Maj månad kommer att bjuda på helt nya möjligheter! Idag gick vi och skaffade ett nytt gymkort åt mig, så nu gymmar jag både inne i stan och utanför stan vilket är riktigt skönt! Nu har jag mycket närmare till gymmet :) Jag har dragit ner på mitt företagande med NU, för att nu börja jobba upp min egna hälsa och styrka. I morgon är det min sista dag ledigt efter operationen så jag ska passa på att vila upp mig ordentligt, och självklart börja min dag med en meditation.
Jag brukar alltid använda mig av guidade meditationer, men i morgon tänkte jag prova på sk "tyst meditation", alltså en icke guidad meditation där man istället går in i sig själv i tystnad. Det är alltid spännande att få prova på andra metoder och att träna och utveckla sig själv!

Nu är med mys framför TV:n med glass och hockey som gäller🌹

And so it is❤Likes

Comments

Card of the weekend

Änglarna berättade att vi bör jobba med våra känslor. Känslorna kommer alltid fram på olika sätt tillslut, så var snälla mot er själv och släpp fram dom direkt! Det är okej att känna ilska, sorg och kärlek. Sanningen kommer även som känslorna, alltid fram. Våga släppa fram ert sanna Jag! Lek, lev livet! Sluta se så allvarligt på livet, det finns så mycket mer än läxor, arbete och prestation! Se det lilla som det stora. Allting som händer er händer av en anledning och där just Du är idag är det en mening med att du ska vara. Våga ha tillit till det :) 

And so it is❤

Likes

Comments

Vi har fått sådant fint väder här nere i Stockholm, och det blev självklart Sushi till mat igår (från vårt favoritställe i Spånga!). Vi fixade klart balkongen igår - så nu står utemöblerna framme! Välkommen sommar!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Förra veckan fick jag äntligen hem min nya orakelkortlek av det unga mediumet från UK, Kyle Grey! Jag har haft så höga förväntningar på denna kortlek, eftersom att hans förra orakelkortlek, Angel prayers har blivit en av mina favorit kort!
Denna är dock bättre enligt mig!

Bilderna är så otroligt fina och genomtänkta vilket jag vill att korten som jag jobbar med ska vara! :) Det är en sådan kraft i korten, det kommer bli så roligt att få börja komma i gång och jobba med dom - och den här gången inte bara med mig utan med er också!

Som vanligt när man köper en ny kortlek så följer det med en liten bok också där man förklarar hur man kan jobba med korten, vilka olika läggningar man kan göra och för vilka. Det följer också med en förklaring av varje kort ( Det är ju dock mer spännande att tolka korten själv! )

Denna kortlek är riktigt bra för nybörjare också!


En bild från min instagram när jag använde mig utav orakelkortleken. Min favorit måste jag erkänna! Ni kan beställa hem er egna Keepers of the light här (annonslänk): Keepers of the Light Oracle Cards!

Likes

Comments

Jag har nu bott här i över 1 år. Dock har jag varit så slö och inte gått och ätit ute så mycket (vilket jag ska unna mig mycket mer av i sommar. Tänk er en perfekt sommardag, en god måltid med trevligt sällskap. Inte mycket som kan slå det, right?)
Men trots det så har jag lyckats hitta mina topp 5 favorit restauranger här i huvudstaden:

1. Holy Greens (såklart?!)
Här har jag jobbat sedan min första dag i stockholm, och det är så kul att se Holy Greens utveckling! Matiga sallader som ligger rätt i tiden! Min favorit är Grönsakslandet med extra jordnötter! En sallad som är helt vegansk, och otroligt god!

2. Käk Petters kedja Käk, där hamburgare står i fokus. Den godaste vegetariska burgaren finns här enligt mig (då jag älskar svamp, som den vegetariska burgaren är gjord på!)

3. The Plant
Endast veganskt på detta ställe! Och riktigt gott är det! Ett måste att besöka för alla veganer!

4. Hermans
har en buffé som är den godaste jag ätit! Dom hämtar inspiration från världens alla hörn vilket innebär spännande kryddningar och maträtter!

5. Paradiset går det att läsa allting om härLikes

Comments

insperation, Hälsa

Antioxidanter!
Jag försöker alltid att boosta min hud med antioxidanter. Speciellt nu när jag bor i en större stad än vad gjorde innan, eftersom att antioxidanter hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och motverkar hudens åldrande!
Fria radikaler bildas bland annat naturligt i kroppen, men finns även i sk. yttrefaktorer som tillexempel UV-strålning, föroreningar och cigarettrök.

Fria radikaler gör att huden blir torrare, känsligare, förlust av fukt i huden och man får även sämre immunförsvar! Vissa säger till och med att att fria radikaler kan, i för stor dos, vara cancerframkallande!

Varför man tillsätter antioxidanter i hudvård är för att neutralisera de fria radikalerna. När de fria radikalerna angriper så står antioxidanterna redo att "boxa" bort de fria radikalerna. Några effektiva antioxidanter i hudvård är bland annat Vitamin C, Vitamin E, Grönt te, Ginko biloba, vindruvskärnextrakt, blåbär och granatäpple!

För en vecka sedan fick jag hem mina första anit-ageing produkter, och jag är riktigt nöjd med produkterna!!
Produkterna är från företaget som jag samarbetar med, och jag har fått mjukare hud med mycket mer lyster!
Mina porer som alltid har varit stora har minskat under veckan som jag använt dessa produkter, så enligt mig är dessa produkter värt varenda krona!
Här går det att läsa mer om om produkterna som jag rekommenderar till alla er som vill motverka åldrandets alla tecken, minska fina linjer och rynkor, förbättra strukturen och ge en jämnare hudton för ett allmänt ungdomligare utseende! Tummen upp för dessa! Eller varför inte skicka iväg ett DM så kan vi prata mer om antioxidanter, hälsa eller välmående! :D

Likes

Comments