Livet

Det här med att man kan välja vart man vill jobba, hur underbart är inte det egentligen? I kväll sitter jag i soffan, med dåligt ljus, inget smink men med bra musik och ska jobba påbörja morgondagens to do lista och svara på mail! Så skönt att redan nu kunna bocka av saker, så jag slipper ha världens längsta lista till med saker jag måste göra i morgon! Jag unnade mig en liten tid för mig själv också, med min favorit mudmask - jag kan inte ge den nog med cred den har hjälpt min hud att bli så mycket finare!

Nu ska jag fortsätta att jobba, Godnatt!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hälsa

​För några veckor sedan träffade jag en riktigt inspirerande man som kom förbi mitt jobb på Holy Greens. Han var väldigt spirituell och intresserad av astrologi och nummerlogi. Helt spontant kände han in att jag verkligen behövde en vattenfiltrerare. Samma kväll beställde jag hem en vattenrenare! Och Vad passar inte bättre till en vattenfiltrerare? En Klean Kanteen såklart! 

Denna flaska är tillverkad av är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är helt fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter! Den avger heller inte några smaker, som jag tycker vissa vattenflaskor kan ge vattnet ibland. 

Denna är perfekt att ha mitt filtrerade vatten i, känns onödigt att filtrera vatten om man ändå ska ha den i en flaska som innehåller farliga gifter! 
Du kan klicka hem din egna 
här! Likes

Comments

Hälsa, insperation, Livet

1. Denna "låten" kan få mig att gå från att var helt slut till att kunna fokusera 110%. Det finns inget bättre än att lyssna på denna när jag sitter på tunnelbanan påväg till jobbet. Den är magisk!

2. Mary-Kate och Ashley Olsen. Två unga entreprenörer som gick från att vara skådespelare till att bli två framgångsrika designers! Dessa kvinnor har jag mer eller mindre dyrkat sedan jag var 12 år, och deras stil är to die for! Så framgångsrik vill jag också vara!

​3. Birkan Tore. En av mina mentorer som har lärt mig så mycket inom det andliga, och jag skulle aldrig vara där jag är idag om det inte hade varit för hans hjälp! Tack Birkan!

​4. Målboken. Utan den hade jag aldrig insett att framgång kommer genom att ha en balans mellan pengar, tid, hälsa och vänner. Det är viktigt att jobba på alla dessa kategorier för att kunna vara framgångsrik, och samtidigt må bra!

5. Friidrotten. Den sakanar jag så mycket, och nu under hösten/vintern kommer jag satsa mycket på att bygga upp min styrka och kondition för att sedan komma tillbaka på banan, och på spåret till våren!


Nu kör vi.

Likes

Comments

.. i kapslar

Visste du att..

-Att grönt te hjälper till att skydda din kropp genom att förstärka kroppens eget försvar mot effekterna av fria radikaler från föroreningar, stress, rök och gifter?

-Att efter vatten är te den mest konsumerande drycken i världen, med 3 miljarder kg om året?

- Att grönt te är det fjärde mest vanliga kosttillskottet i USA?


Idag hade jag äntligen en lucka, och kunde hämta ut ett efterlängtat paket på mina favorit näringstillskott! Jag har haft slut på dessa kapslar nu ett långt tag, men äntligen har jag dom hemma igen! Dessa kapslar innehåller grönt te, och fördelarna med att äta dessa kan du läsa om ovan! Älskar dessa!

Vill du har mer information kan du klicka dig vidare här

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter med en yoghurt gjord på havre, svarar på mail och lyssnar på podcast! Snart ska jag ta och bege mig bort mot jobbet, men innan dess har jag lite saker jag måste hinna med innan.

Idag väntas några timmars jobb på Holy Greens, ett kort pass på gymmet och några möten under kvällen! Jag ska även ta och jobba med att fixa till min produktsida på Facebook (ni hittar den här).

Älskar verkligen att driva eget, eftersom jag kan välja vart och när jag vill jobba! Jag älskar verkligen friheten!Likes

Comments

Hälsa, insperation

​Efter en arbetsdag på Holy Greens och lite planering och målsättning inför kommande vecka tog vi och gjorde en riktigt god mat! 
​Jag tog och lagade veganska amerikanska pannkakor med soyagrädde, banan och mörkchoklad. Inte den nyttigaste middagen, men kände att det är på helgerna som man ska passa på att unna sig ;) 

Riktigt gott blev det, och jag känner att jag är i fasen där jag älskar att prova allt som är veganskt haha! Nästa gång ska jag nog göra en "frukt och bär"-mix till pannkakorna istället, för att uppdatera dom till en lite mer nyttig variation :) 
Likes

Comments

insperation, Livet

​Igår hade jag en hel ledig dag, så en rejäl sovmorgon unnade vi oss! Vi tog även tillfället i akt och åkte bort till Sundbyberg för att gå och äta på KÄK, en restaurang som rapparen Petter äger.
​Jag beställde en svampburgare vilket var den godaste veggie-burgaren som jag någonsin ätit! Inte ens Island hade bättre veggie-burgare! Till hamburgarna tog vi självklart en pommes som vi delade på, riktigt goda dom med!

Jag som också har ett intresse för graffiti blev imponerad av deras toalett, som var ner klottrade med tags och mandalas! Riktigt imponerande!

Så om ni någonsin har vägarna förbi Sundbyberg eller Hornstull, glöm inte att besöka KÄK! Ni kommer inte att bli besvikna!

Likes

Comments

insperation, Livet

​mina drömmar

För mig är det väldigt viktigt att jag alltid, vad jag än gör, jobbar & gör saker som gör att jag kommer ett steg närmare att få uppfylla mina drömmar. 

Sedan jag var liten har jag haft 3 stora drömmar. Jag har redan uppfyllt 2 av dom, och jag kommer uppfylla min 3:e om jag bara jobbar på i samma takt som jag gör, tänker positivt och inspirerar andra. 

°
°
°

Vad är dina drömmar?

Likes

Comments

Livet

​Dom senaste dagarna har varit helt fullbokade, från business-frukostar till andligt arbete och många gympass. 

Det blev att jag startade ett medlemsskap på SATS, och jag kan ärligt säga att det är det bästa gym som jag har varit på! 

Nu ska jag fortsätta med kvällens arbete, jag har lite kvar jag måste göra innan jag kan gå och lägga mig. 
Likes

Comments