insperation, Livet, Hälsa

Antioxidanter!
Jag försöker alltid att boosta min hud med antioxidanter. Speciellt nu när jag bor i en större stad än vad gjorde innan, eftersom att antioxidanter hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och motverkar hudens åldrande!
Fria radikaler bildas bland annat naturligt i kroppen, men finns även i sk. yttrefaktorer som tillexempel UV-strålning, föroreningar och cigarettrök.

Fria radikaler gör att huden blir torrare, känsligare, förlust av fukt i huden och man får även sämre immunförsvar! Vissa säger till och med att att fria radikaler kan, i för stor dos, vara cancerframkallande!

Varför man tillsätter antioxidanter i hudvård är för att neutralisera de fria radikalerna. När de fria radikalerna angriper så står antioxidanterna redo att "boxa" bort de fria radikalerna. Några effektiva antioxidanter i hudvård är bland annat Vitamin C, Vitamin E, Grönt te, Ginko biloba, vindruvskärnextrakt, blåbär och granatäpple!

För en vecka sedan fick jag hem mina första anit-ageing produkter, och jag är riktigt nöjd med produkterna!!
Produkterna är från företaget som jag samarbetar med, och jag har fått mjukare hud med mycket mer lyster!
Mina porer som alltid har varit stora har minskat under veckan som jag använt dessa produkter, så enligt mig är dessa produkter värt varenda krona!
Här går det att läsa mer om om produkterna som jag rekommenderar till alla er som vill motverka åldrandets alla tecken, minska fina linjer och rynkor, förbättra strukturen och ge en jämnare hudton för ett allmänt ungdomligare utseende! Tummen upp för dessa! Eller varför inte skicka iväg ett DM så kan vi prata mer om antioxidanter, hälsa eller välmående! :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links insperation, Livet, Mat

Inlägget innehåller affiliatelänkar!

Okej, jag kan också hålla med om att detta inte såg så jättegott ut. Men tro mig, det är det! Havregrynsgröt met chiafrön, kanel och gurkmeja! Såklart med sojamjölk till!
Sojamjölk är min favorit "mjölk" som är ett måste i min matlagning!
Det äldsta beviset på sojamjölksproduktion är från Kina där användningen av sojamjölk är inristade på en stenhäll daterad omkring år 25-220! 
Det bästa med Till skillnad från komjölk, innehåller sojamjölk ytterst små mängder mättat fett och inget kolestero

Idag har jag hunnit med att städa, haft möten (och bokat in massa möten!) och mediterat! Nu är det dax att börja göra sig i ordning innan det är dax för en pizzakväll! I helgen vankas det jobb, så jag kommer inte att ha en ledig stund alls tho.


Likes

Comments

Follow me around, insperation

Några slarviga bilder från min resa till Rom! Det kommer att komma många flera inlägg ang mina 5 dagar i Rom, vilket var min bästa resa hittills! Vi hann med att gå på Colosseum, äta glass vid Fontana di trevi, äta välgjorda pasta & pizza samt ett besök hos nunnorna i birgittaorden!

Likes

Comments

Follow me around

Nu är väskorna packade, passen hittade och vi är redo att börja åka in mot Arlanda! tio i tolv lyfter vi med flyget som kommer att ta oss mot Rom!! Jag har sett fram emot denna resa så länge nu! Självklart är handspriten (som hjälper till att bekämpa bakterier utan att torka ut huden eller skada nagellacket, goals?!) nedpackad också!

Nästa gång vi hörs, är vi i staden alla vägar leder till!


Likes

Comments

- GEORGE BERNAD SHAW

Idag unnade jag mig en morgon utan att ställa klockan, vilket resulterade i en lång sovmorgon!
Jag har dock hunnit tagit på mig ett lager av min favorit mudmask (information finns här ) som rengör på djupet, tar bort överflödig olja och döda hudceller! Älskar denna! Snart ska jag ut på en liten kortare PW och försöka hinna städa lite i lägenheten innan jag ska åka in till stan för möten och utbildning!

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Likes

Comments

Alla bilder är från min instagram

Jag är en person som gärna sätter upp mål och delmål eftersom jag vet att kämpar jag att nå mina mål, då tar jag mig framåt. Nu menar jag själklart inte att människor som inte sätter upp mål och delmål inte kommer någon stans i livet. Men jobbar och fungerar bättre när jag har ett mål framför mig själv. Jag kan inte kalla det nyårslöfte, men jag har mål som jag vill uppnå under 2017.
Många av målen innehåller resor, att jag måste utmana mig men samtidigt våga lita mer på mig själv.

I år vill jag:

- Resa!
Inget mer, inget mindre! men resa vill jag! Om mindre än en månad åker jag och Robin till Italien och i Maj blir det Spanien. Så detta mål kommer jag uppfylla utan tvekan!

- Göra saker som jag egentligen inte vågar göra!
Utmana mina rädslor, lita på fler människor och utöka mitt kontaktnät? tiden får utvisa..

-Jobba mer andligt!
Här har jag redan väldigt många planer på gång! Kommer bli riktigt spännande!


Jag har inte satt upp många eller direkta mål, utan saker som jag ska sträva efter att göra! Annars skulle jag bli så besviken på mig själv om jag inte hade klarat alla mål/saker jag hade bestämt mig för, haha!

Likes

Comments

I Lördags bestämde vi oss för att besöka Mall of Scandinavia för shopping och ett besök på filmstaden!
Vi såg Arrival, en film som handlar om att tolv rymdskepp landar runt om på jorden och människorna vill veta varför dom har besökt jorden. En film som man blir "mindfuckad" av. Enkel handling, men väldigt bra.

Jag är verkligen inget fan av filmer som utspelar sig i rymden, eller som handlar om något utomjordiskt. Men denna var ändå ganska "trovärdig"måste jag erkänna. Bra musik var det också i filmen, och jag tänkte direkt "meditaion" när jag hörde vissa av låtarna i filmen! Så ni som vill spåna vidare på det kan antingen klicka er in här för att hitta albumet på spotify - eller här för att beställa hem skivan!


Likes

Comments

Follow me around

När man är nyinflyttad i en lägenhet och inte har en tårtspade får man ta vad man har. I detta fall en osthyvel ;)

I flera år och månader har jag haft en längtan till Rom. En stad som enligt mina uppfattningar bjuder på bra mat, historia, italiensk energi och sena nätter. Jag har dock aldrig lyckats ta mig dit, jag har bara drömt mig bort till Rom via google maps och When in Rome. Men i början av Februari, då kommer jag äntligen att få besöka denna stad! Det ska bli så spännande att få åka dit och få se staden på riktigt! Jag och Robin kommer att åka till Rom i början av Februari, och vi kommer att vara där i 5 dagar!

Det kommer bli många resor i år. I Maj blir det en resa till marbella med företaget! Och jag planerar en resa i höst/vinter också. Vart får framtiden visa.Likes

Comments