Vilken dag och kväll, helt fantastiskt! Min fina syster tog studenten och att se henne springa ut från skolan var bara för härligt! Så himla glad och stolt över henne, hon är helt klart bäst. Massa firande med vänner och släkt. Sedan kom min bästa hem till oss innan vi drog oss vidare på ja troligtvis Halmstads roligaste studentfest gatan nedanför. Där var så mycket party det kan bli både för studenter, syskon, kompisar och familj. Helt klart en lyckad kväll. Nu såhär två dagar senare är man fortfarande lite sliten men vad gör det, det var ju trots allt studentfirande

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Nu är det inte många dagar kvar till julafton. För första gången ska vi fira julafton hemma hos oss, vi som annars brukar smita ifrån allt som har med julen att göra för att istället ligga på en strand och sola men inte i år. Utan nu blir det jul hemma med nästa hela vår (lilla) släkt!

Vi är inte direkt en familj som älskar julen så det här med julgran och julpynt är inte ett måste enligt våra föräldrar men sis och jag fick som vi ville, en julgran och lite pynt.. Hehe

Detta året klädde jag granen och den blev superfin tycker jag! Nöjd tjej. Dock kommer den kastas ut dagen efter jul då vi lämnar kylan för en sandstrand ute i kraibien men det gör inte oss något alls..
🎄☀️

Likes

Comments
Sons of anarchy är en jäkligt bra serie som jag har börjat kolla på! Serie älskare som man är har jag lyckats fastna för ytterligare en. En helt annan serie från vad jag brukar kolla på. Men inte är den sämre för det! Särskilt inte när det finns en riktigt heting med. Såklart Charlie Hunnam!
(Dreggel varning)

kollar inprincip varje ledig sekund jag får. Love it!

Likes

Comments


Vilken perfekt helg det har varit. Julbord på Bettans Bar som var helt fantastiskt. Sushi, skaldjur och ett smaskigt dessertbord! Behöver jag ens säga att man befann sig i matkoma efter allt detta!

Men kvällen tog inte slut där utan jag och sis tog oss vidare till en förfest där hennes kompis fyllde 18! Efter ett kort stopp tog vi oss in till city där jag mötte upp två utan mina bästisar, jessy och JennyPenny!

Det blev en superfestlig kväll med massa dans, drinkar och lite shots! Bästa kvällen på länge helt enkelt

💋

Likes

Comments
Morgonen började tidigt med fint luciafirande med lussebullar, pepparkakor och te.

Passade även på att släpa mig till gymmet för ett core pass innan kvällens julbord och festligheter

Likes

Comments

NU startar jag min första blogg. E N J O YLikes

Comments