Header

allmänt, träning

Hej på er!
Klockan visar halv 4 såhär på eftermiddagen och det är dags för en kopp kaffe. Sitter i soffan å känner hur solen värmer i ryggen. Man skulle lätt kunna tro att det är långt över 20 grader, men skenet bedrar. Faktum är att det bara är cirka 11 grader där ute.
Under morgonpasset var det ännu kallare, då jag stack iväg ut på min rullskidslänk visade termometern 5°C. Kan meddela att shorts nog inte var det bästa valet. Nå hursomhelst var vädret fint och 2h på rullskidorna gick hur snabbt som helst. Feelisen var på topp och kroppen kändes pigg.
För en stund sedan var vi till butiken och handlade mat för några dagar framåt. Det gick inte så snabbt eftersom det är ganska mycket mat vi handlar på samma gång så vi inte ska behöva åka till butiken varje dag.

Nu ska jag dricka upp kaffet och kolla några youtube videon innan jag ställer mej i ordning för dagens andra pass. På programmet står löpning och cirkelträning. Det vill säga en lite kortare träning. Helt skönt, då alla träningar hittils blivit närmare 2h. Men kan int säga annat än att livet ler och träningsmotivationen är på topp för tillfället.
Hoppas ni också har det bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

träning

För stunden sitter jag i bilen, påväg till Äkäs på träningsläger. Ser verkligen fram emot en vecka i Lappland med träning i härlig terräng. Man får liksom lite extra motivation då man sticker iväg bort från vardagen, stressen, skolan osv. Och då man kan koppla bort allt detta är det på samma gång lättare att fokusera på träningen.

Iallafall. Vi saka bo i Antons stuga och ska stanna där till söndag. (Med vi menar jag mig själv förstås och sex andra pojkar.) Tror det kommer bli hur bra som helst. En vecka med chill, träning och spelkvällar i bra sällskap kan ju knappast bli dålig. Det negativa är att vi är där på egenhand så det betyder att vi kokar maten åt oss själva. Nåja det ska vi väl fixa och då alla hjälper till lär det ju gå ganska snabbt.

***

Vi har åkt cirka 3 timmar nu och har dryga 5 timmar kvar av resan. Tror jag ska sova en stund. Man blir på något sätt så trött av bilsittandet. Men har verkligen ingenting emot att åka bil. Tvärtom, det är rätt avkopplande. Klarar dessutom lätt av att sova i bilen, så om jag vill vila en liten stund är det bara att stänga ögonen. Låter enkelt va? Nåja, ska brumma vidare och ni ska en bra söndagskväll! Höers :)

Här nedan bjuder jag på lite bilder från helgens äventyr i Vexala.Likes

Comments

allmänt

Varför inte? så tänkte jag för en stund sedan då tanken om att starta en blogg för 100 gången dök upp i huvudet.

Jag är en människa som är väldigt lat och dålig på att "ta tag i saker". Har nämligen länge funderat fram och tillbaka på det här med att starta en blogg, men har liksom inte "orkat". Idag är det lördag, ingen speciell dag för mig iallafall. Men detta kom då att bli dagen då jag startade en blogg. Liksom varför skjuta upp saker man kan göra idag? Om man vill att någåt ska hända måste man ju göra något för det också. Nåja hursomhelst, på denna blogg kommer jag skriva o alltmöjlig; min vardag, tankar och funderingar och om annat som dyker upp i mitt liv. Tänker dock inte sätta någon press och stress på bloggandet. Jag tänker mera att detta ska ge positiv energi åt mig eftersom jag älskar att uttrycka mig men framförallt att skriva. Det här ska vara något jag senare, framöver kan blicka tillbaka på och se hur jag utvecklas som person.

Likes

Comments