1 månad, så länge har vi fått njuta av dig ❤
Du har kommit långt i din utveckling och vi är så glada att just du kom till oss.

• du väger nu 4555 gram och är 55 cm lång.
• du lyfter ditt eget huvud (korta stunder)
• du vänder dig från rygg till sidan
• du ler mer och mer
• du följer med blicken när du hör våra röster
• du älskar spelmobilen över skötbordet
• du vill ha mat nu var 3-4e timme
• du tycker bara om att vara på mage när du ligger på någons bröstkorg
• du tycker om att bada
• du ÄLSKAR när man pillar dig i håret

Du gör säkert tusen andra saker men jag tänkte tona ner crazy mama snacket så nu ska vi njuta av morgonstunden en stund till 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

försökte ta lite bilder på lillan idag, gick ganska så bra ändå 💎💞
idag var det dags för bvc då hon blir 4 veckor på lördag 😍
4555 gram och 55 cm lång ❤
på lördag är det exakt en månad sedan hon kom, en kompis ringde idag och trodde att de bara hade gått två veckor (hon är i sin egen bebis bubbla) men tiden går himla fort!!
Jag börjar bli mer och mer rastlös då vädret är piss & inte haft någon bil. men det ska nog gå till sig 😁
nu hoppas jag lillan ska vakna så jag får mata henne!!
kram 💋

Likes

Comments

idag, som alla andra dagar den senaste tiden är vädret sååå dåligt så vi inte kan gå ut & ingen bil har vi heller då sambon har lämnat in sin på lagning & han jobbar eftermiddag just nu. har även bokat lokal nu för A's namngivelse och beställt lite dekoration. Vi väntar än på en förättare.
nu måste jag försöka hitta något att äta, igår fick jag världens migrän anfall och kallsvettning.
kram 😘

Likes

Comments

idag blev lillan fotograferad av duktiga Sandra, hon kissade och bajsade lite överallt men bilderna blev säkert fina i slutändan ❤ här är några "behind the scene" bilder.
hon har även varit här med oss nu i tre veckor, helt sjukt vad tiden går fort!! det firar vi vidare med att mysa här hemma, ska övertala pappan att fara på Ica och köpa något gott! 😇
Vi var även förbi min mammas jobb där hon fick visa upp Astrid och även väga och mäta henne, 4335 gram och 54 cm lång är hon Nu! hon växer så de knakar ❤❤

Likes

Comments

har en liten dam här hemma som har jätte magont så har knappt blivit någon sömn på två dagar. blir så ledsen när jag inte kan trösta henne..
tycker synd om sambon då han jobba förmiddag i veckan men han verka kunna sova ändå.
imorgon ska hon förevigas på foto, ska bli intressant att se hur det går.
nu ska den här mamman försöka vila! kram ❤❤

Likes

Comments

har knappt varit utanför dörren senaste tiden förutom när jag och Astrid tar en promenad, men mer och mer här vi varit ute på upptäcktsfärd, typ till maxi, hälsat på hennes farfar, varit hos hennes mormor och morfar tre gånger.. jag har iaf fått världens snällaste barn då hon sover så snällt varje gång man sätter henne i bilstolen eller i vagnen!
nu äter hon även var 4e timme, förra veckan hade vi hembesök av bvc. hon har gått upp från 3640 - 4020gram 😍
Per har börjat om att jobba nu idag och det har gått super bra! ❤ vi har börjat planera inför Astrids namngivelse, hoppas bara vi får tag i en lokal! 🏠
nu ska jag mysa vidare med det finaste jag har!

Likes

Comments

kan spamma sönder hela världen med bilder på det finaste jag har. helt otroligt hur mycket man kan älska en sån liten människa, från sekunden hon lades upp på mitt bröst visste jag de att jag skulle gå genom helvetet och tillbaka för henne ❤

Likes

Comments

lever i en bubbla, har spenderat två dagar på bb då de fann blåsljud på lillans hjärta men visade sig att inte vara något problem.
har gått ner 6 kg på 2 dagar, kroppen är magisk 💖
idag kom syster och Olle hem för att träffa lillan, även min mamma, pappa, mormor och morfar har hälsat lillan välkommen hem.
namnet är nu klart, Astrid Anette Elisabeth Lindström heter tösen, Astrid är tilltalsnamnet 💞
nu ska jag mysa med min familj, sjuk känsla 👨‍👩‍👧

Likes

Comments

kvällen 13 september ringer svärmor och säger att hon har kantareller till oss, (hon bor ca 6 mil ifrån oss) och rastlös som jag är som har gått över två dagar bestämmer att vi ska dit. känner lite sammandragningar i bilen och där, men inget tokigt. sen när jag kommer hem hinner jag rensa all svamp innan jag blev alldeles för trött i ryggen. under natten kunde jag inte sova då jag inbillade mig att jag inte kände bebisen eller nå.. så gick upp, åt Två mackor och duschade. sen kunde jag somna vid 3 tiden.

torsdag 14 september, går på toa som vanligt 20 tusen gånger men denna gång kommer de lite blod och känns som att jag ska få diarré. vid 11 bestämmer jag mig för att kliva upp, ringa Per på jobbet och säga att de är dags (helt lugn!) Ringde även förlossningen som välkomnade oss in. (Ha i åtanke att bebisen kom inom 4 timmar, har inte så bra tidsuppfattning när allt hände)

Efter det kom han hem i ilande fart och då bestämde jag mig för att ställa mig i duschen.. han blev lite irriterad på mig men då hann han äta och jag känna efter om det var värt att åka in.

Kom fram till sjukhuset 11.42 och tog en ctg kurva på ett rum, de syntes att jag hade värkar och de ville kolla hur öppen jag var, 3 cm (!) Bm frågade då om jag ville ha ett rum eller om jag ville åka hem, med tanke på att de tar 25 min från mitt hus till sjukhuset så ville jag stanna, Per hämtade väskorna och så fick vi ett rum och två alvedon. Provade gå på toa för kände mig jätte kissnödig men inget kom; när jag kom till bb rummet så gick vattnet (kl. 13, tror jag det var) sen var det i full rullning!!! Bm flyttade oss direkt från bb rummet till en förlossningssal, där fick jag byta om och gå en snabbkurs i lustgasen då allt gick himla fort.

Sedan så minns jag att jag fick lägga mig, de kopplade en elektrod i lillans huvud för att mäta hennes hjärtljud, sen krävde jag väl mer eller mindre epidural bedövning, sagt och gjort vid kl. 14.30 var första dosen utdelad. En halvtimme senare var jag öppen 10 cm. Hade nu tid att andas en stund tack vare bedövningen. Sedan efter 7 krystvärkar så var hon ute.

Klockan 16.28 föds min perfekta dotter på 3690 gram & 50 cm. Efter de syddes jag två stygn och sedan friade Per, svaret var självklart! Barnmorskan så att de var den snabbaste förlossningen det här året för en förstföderska. Nu njuter vi i vår bubbla.

Likes

Comments