Idag har jag tillbringat hela dagen på Hotel Tylösands spa. Det var en julklapp jag fick för ca 2 år sedan men vi har inte haft tid att göra de förrän nu och det var värt väntan!
Detta är precis vad jag behövde nu under höstlovet, lite avslappning och kvalitetstid med mamma!
Jag gjorde en ansiktsbehandling och det var så himla avkopplande så den rekommenderar jag starkt om ni åker hit någon gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På Köpenhamns Zoo tycker jag att dem har lyckats bra med att man får möjlighet att komma ganska nära djuren utan att skrämma eller störa djuren.

Det var även många av djuren som hade fått ungar och jag tror att vi såg alla vilket var väldigt roligt!

Likes

Comments

I sommar har jag även spenderat en helg i Malmö med familjen. En av dagarna åkte vi över till Köpenhamn för att gå lite på Strøget och även gå på Köpenhamns Zoo.

Den dagen vi åkte ner åkte jag och mamma ner lite tidigare för att vi ville gå och fika och shoppa lite innan pappa kom. På kvällen åt vi på restaurangen Pinchos vilket var gott men jag tyckte inte att det var bättre eller mer speciellt än någon annan restaurang.

När vi var på Köpenhamns Zoo var det förvånansvärt mycket djur som var aktiva och visade sig vilket var roligt. Dem hade gjort så att man kunde komma ganska nära djuren utan att skrämma eller störa dem. Det var väldigt roligt att se alla djuren vilket har gjort att jag har börjat sakna djuren på skolan.

I ett annat inlägg kommer det komma lite mer bilder på djuren.

När vi var i Köpenhamn var det även pride vilket gjorde att det var väldigt mycket folk och att dem hade gjort det fint med pride färgerna och pride flaggor nästan överallt.

Likes

Comments

Nu börjar sommarlovet gå mot sitt slut och det är snart dags att flytta tillbaka till Ingelstad.

Denna sommaren har jag helt ärligt inte gjort så mycket mer än att jobba.

Jag har träffat lite kompisar då och då och spenderat tid med familjen

Jag har också spenderat en vecka i underbara Hällevik på gymnastiklägret som underledare.

Jag har även tagit mig tiden att vara några dagar i våran sommarstuga och träffat några familjekompisar som kom ner från Stockholm.

Nu måste jag börja packa till skolan som börjar på onsdag. Är nyfiken på vilket rum jag kommer få, hoppas på samma som jag hade förra läsåret så får hålla tummarna nu!


Foto: Elin Lindvall

Likes

Comments

Igår hade jag skolavlutning i Ingelstad, alla ettor, tvåor och lärare åkte till kyrkan i Ingelstad och lyssnade på fin sång och fina tal.

Under avslutningen delade skolan ut pris till den person som hade blivit årets pedagog. Skolan delade även ut premier till de tre eleverna som hade haft bästa närvaron under läsåret., jag var en av de tre elever vilket var kul.

Det kommer bli lite konstigt att inte umgås med mina vänner varje dag.

Hoppas nu på en bra sommar med fint väder!

Likes

Comments

I helgen har jag varit och tävlat i Växjö, den tävlingen jag var på hette DM2 vilket är ett distriktsmästerskap.

Min trupp tävlade med två lag, lag svart och lag röd. Det laget som jag tävlade i var röd

Det blev en tredjeplats för lag svart och en andraplats för lag röd, detta var även min första tävling med Dacke så det var kul att mitt lag fick en andraplats.

Likes

Comments

Igår var det min 17-årsdag och det firade jag med att åka till Skånes djurpark eftersom jag älskar djur och älskar att fotografera, speciellt djur. Jag var där med mina föräldrar och Wilma, vi hade det mysigt med fint väder, grillning och fina djur.

Det var ovanligt många djur som var aktiva, vi fick bland annat se en grävling och en järv vilket brukar vara svårt.

Mot slutet av dagen passade även jag och Wilma på att mysa med ett får som var väldig kelig.

Likes

Comments

Vilken härlig dag det har varit idag! Solen är framme och det börjar äntligen kännas som vår, får bara hoppas att det håller i sig. Men eftersom det var så fint väder idag så tog jag ut Linus så han fick springa av sig lite. Fast nu är Wilma här och vi ska troligtvis sätta på en film och bara ha det mysigt.

Likes

Comments

Idag började jag och Wilma dagen med en mysig frukost med god smoothie och toast.
I våra smoothies hade vi hallon, blåbär, mjölk och hallon yoghurt

Likes

Comments

Igår var jag, Wilma och Erica i Växjö och kollade på Fifty shades darker, den var faktisk väldigt bra inte alls som den första filmen. Innan filmen åt vi på Café Coretto som ligger i Växjö.
Nu måste jag packa klart så jag kan åka tillbaka till Ingelstad och ha lite gymnastik träning med barnen.
Det har varit ett tag sedan jag skrev här och det beror på att jag kände att jag behövde en lite paus för att slappna av och fokusera lite på skolan.

Likes

Comments