Header

Foto, vardag

Hej på er! Tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg! Den senaste veckan har uppdateringen inte varit så livlig. Orsaken är som vanligt skolan, jusst nu innan jullovet har vi otroligt mycket att göra, tent efter tent, mina dagar går åt att sitta framför datorn och stressläsa igenom allt som skall hinnas läsas igenom. Men nästa vecka har vi jullov, då skall det bli ändring på uppdateringen!

3 bilder från i sommar fick fylla ut inlägget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vardag

Det självständiga finland fyller 100 år idag, grattis finland!

För att fira Finland 100 år, har jag dekorerat några pepparkakor dagen till ära men mitt tålamod tog slut efter att jag dekorerat ett par, så störtsta delen av alla kakor är bara slarvigt gjorda, men dom är lika goda ändå!

Somnade halv 7 imorse, orsaken var att grannen minnsann firade högljutt och glatt Finlands 100 års dag, med 4 timmars sömn ( för att inte vända om dygnet) har jag ny lyckast ta mig upp ur sängen, ätit frukost/lunch och duschat. Nu skall jag snart svepa i mig en kaffekopp och titta färdigt på filmen "okänd soldat", som går på tv:n just nu. sedan blir det tentläsning resten av kvällen.

Hoppas ni har en fin dag!

  • Filed under: vardag

Likes

Comments

vardag, Julen

Idag har jag bara tagit det lungt, jag passade på att mysa till det lite extra och gjorde några julstjärnor och tände julbelysningen. Hann också få det dokumenterat med några bilder innan solen gick ner, så tråkigt att det blir mörkt så snabbt nu, blir också välldigt trött när det blir mörkt så tidigt om dagarna.

Nu skall jag fortsätta läsa på lite tenter och  göra klartinlämmningsuppgfiter, hoppas ni får en trevlig fortsatt kväll.Likes

Comments

Foto

Några bilder från när jag var ute och fotograferade en snabbis idag innan jag fick vända hem igen eftersom jag höll på att frysa fingrarna av mig.

Bilderna är tagna med en canon eos 7D och ett sigma 10-20mm objektiv.

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Foto, vardag, Julen

De senaste dagarnarna, igår och idag. 

De senaste dagarna har jag skrivit klart inlämningsuppgifter, läst på tent, umgicks med vänner och familj, jul shoppat, ätit på restaurang med släkt och jobbar kommpisarna, varit ute, jobbat, stressat, firat lilla jul.

Igår firade vi lilla jul här hemma hos familjen, vi hade släkten på besök och åt god mat och efterätt. Sedan hade en liten tomtenisse lämnat några paket.

Idag är har jag läst på tent, och planerna för resten av dagen är att fortsätta läsa på tent, kan säga att jag längtar mer än någonsin till jullovet, då slipper tänka på alla deadlines efter deadlines.

Likes

Comments

Julen

Här om dagen kikade jag in på sidan weheartit, och nu längtar jag till julen mer än någonsin. Det är verkligen något speciellt med julen, stämmningen, snön, pynten, julen är helt enkelt en mysig tid på året. Det är väll nog acceptabelt att få börja längta till julen nu och få julstämning? Det är ju ändå bara c. 5 veckor kvar nu till julen.

Julpynta hemmet

Visst är det mysigt att få plocka fram granen och julbelysningen.

Djuren

Baka pepparkakor

Att baka pepparkakor och dekorera dem får en verkligen i julstämmning.

Stickade tröjor

Hur skönt är det inte att få dra på sig en varm stickad tjock tröjja när det är kallt och snöit utomhus.

Julpynta julgranen

Att pynta granen är lika roligt och mysigt varje år!

Dricka var chocklad

Att pynta granen är lika roligt och mysigt varje år!

Ta det lugnt

Hur skönt är det inte att få dra på sig en varm stickad tjock tröjja när det är kallt och snöit utomhus.

Alla bilder kommer från wehartit

  • Filed under: Julen

Likes

Comments

vardag

Hej på er! Det är måndag idag villket innebär en ny vecka och nya möjlighter. Denna vecka har jag inte mycket på schemat, min vecka kommer till stor del bara bestå av tentläsning och till veckoslutet avslutar jag med jobb hela helgen. En ganska så lugn vecka helt enkelt.

Igår försökte jag mig på att skriva ner viktiga saker i min kalender, jag är verkligen så dålig på att skriva ner, de flesta veckorna i min kalender är helt oskrivna tomma sidor. Tips för att bli bättre på att skriva ner saker i sin kalender mottages!


Everyday is a second chance

Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Foto

Här ovan kan du se före och efter bilder på olika foton jag har redigerat i nouw's egna fotoredigerings appen. När jag själv redigerar mina foton använder jag mig aldrig av de färdiga filtrerna, utan jag använder mig av "manuella inställningarna" där man själv får välja ljus, kontrast, skärpa, färg o.s.v. , för mig funkar det bäst, då får jag själv bestämma hur jag vill ha min bild.

Jag redigerar alltid mina bilder innan jag puplicerar dem offentligt (instagram,facebook,bloggen). Tycker bilderna får mera liv och färg i sig ifall man redigerar dom, självklart kan man även lyckas få till en bra bild med hjälp av kamerans egna inställningar och slipper redigera bilderna sedan på datorn.

Hoppas ni gillade inlägget, gillar själv att se/ läsa när andra redigerar sina före och efter bilder.

Ha en fortsatt bra söndag!


  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Foto

Hej på er! Tänkte visa er lite bilder från i torsdags när jag var ute och fotograferade. Var så fint väder och frosten låg på marken och solen var uppe.


  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Inredning

Dessa två saker fyndade jag idag efter skolan när jag begav mig på en liten snabb shoppingrunda. Två ljuslyktor i glas för 1€ (9,58kr) / st och en liten söt box att förvara sina saker i för 2,50€ (23,95kr) / st, allt är såklart från en av mina favoritbutiker nämligen JYSK.


Likes

Comments