September har passerat och likaså oktober. Vi är inne i halva november och jag skriver mitt första inlägg på 2,5 månad. Nog allt har jag tänkt på bloggen, tänkt att jag ska uppdatera den, tänkt att jag ska skriva av mig och låta er få ta del av min vardag, mina tankar och åsikter. Men tyvärr har det inte blivit mer än en tanke. Jag tror att jag skulle kunna hålla min blogg i liv om jag bara slutade ta allt så extremt seriöst hela tiden. För vem säger att jag måste uppdatera bloggen fyra gånger om dagen? Ingen mer än jag själv. Ett inlägg om dagen räcker egentligen, jag måste bara inse det själv. Jag tror att vi kommer träffas mer här på bloggen framöver, jag tycker trots allt det är kul att skriva.

Likes

Comments

Det märks mer och mer för varje dag som går hur nära det är nu till hösten verkligen är här på riktigt. Jag tycker både att det är mysigt men tråkigt med hösten. Hösten är väldigt vacker, många olika färger i trädkronorna, fina färger på himmeln på kvällarna när solen är på väg ner. Det är väldigt mysigt att tända ljus, krypa ner under en gosig filt och lyssna på regnet som smattrar mot fönsterna.

Det tråkiga med hösten är när träden tappat alla löv, mörkret kommer tidigare på dagarna och de mysiga regnskurarna har övergått till rena rama skyfallen.

Likes

Comments

Igår hann jag med en tur på stan med en utav mina bästa vänner. Vi kollade runt lite i butikerna, fikade och pratade om livet. Jag hittade faktiskt ingenting, André hittade däremot två tröjor som satt jättefint på honom. Efter vårt lilla besök i stan körde vi inom min frisör så att jag kunde köpa med mig hårfärg hem. Jag är egentligen ljushårig, så i takt med att mitt hår växer får jag världens tydligaste utväxt...

Efter färgningen körde jag till stallet och red. Jag red ut med en annan tjej i stallet och vi skrittade faktiskt nästan hela rundan, det bara blev så. Efter ridturen släppte vi ihop våra tre hästar med två andra islänningar. Den tredje hagen behövde mer bete och då behövde automatiskt islänningarna mer bete och mer bete fanns i vår hage. Så för att göra det så enkelt som möjligt så valde vi att släppa ihop. Det gick hur bra som helst. Hästarna har förvisso gått "tråd i tråd" hela sommaren så jag trodde inget annat än att det skulle gå bra.

Det är något speciellt med at stå i hagen på kvällen och studera en hel flock med hästar. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör det så fantastiskt. Kanske är det bara det där lugnet som får en att stanna upp i vardagen.

Likes

Comments

Idag har jag en hel del som ska göras. Jag ska skicka iväg lite mejl, motionera hästen, packa, duscha, fixa naglarna och förhoppningsvis hinna baka. Just det, jag ska hinna köra till pappa med. Jag ska försöka strukturera upp dagen på bästa möjliga sätt så att jag förhoppningsvis hinner med allt jag vill hinna med. I eftermiddag ska nämligen vi åka till Ullared. Mammas kusin + familj ska också dit så vi har hyrt stuga och ska vara där hela helgen.

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag tycker om att spendera hela helgen uppe i själva Ullared. Däremot tycker jag att det ska bli jättekul och mysigt att få umgås med släkten. Jag är sådär töntigt familjekär.

Letade efter en seriös bild på mig och min nästkusin men jag hittade faktiskt ingen. Såå, den här får duga! 😉

Likes

Comments