Idag drog vi till MOS för lite shopping och en lunch, det blev en del shopping till C, jag hittade inte så mycket kul och Ludwig fick en hängselbyxa. Kan visa det lilla vi köpte en annan gång. 

​vi lunchade på vapianio, jag tog pasta som Ludwig fick äta av och C tog bruchetta. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag drog vi till Östervåla där min pappa och hans tjej bor, min syster med familj kom också dit. Vi käkade pizza till lunch, tårta till fika och pizza rester till middag. Barnen lekte, matade hönsen och red.
Det var så otroligt roligt och se hur dom leker och tar del av varandra, innan har dom inte riktigt kunnat leka med varandra. Det skiljer sig 3,5 år och 3 månader mellan barnen.

Likes

Comments

Jag har tänkt väldigt mycket på hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden, vad jag vill ha uppnått och vad jag har för mål/drömmar.
Jag har hela livet framför mig, så många möjligheter och så många äventyr jag kan göra. Jag ska verkligen ta vara på all tid och njuta för varje år som går. Jag ska leva i nuet och vara tacksam för det jag har, men jag ska också sträva efter att nå mina mål.
Jag är inte ensam i mitt liv, jag har min sambo och våran son som också kommer Vilja nå sina mål så allt är ju relativt, det kan ändra sig med tiden. Men jag tror att bara man har mål och visioner av livet så kan man komma precis vart man vill. 

• Jag vill starta ett eget företag 

• Jag vill bo i en villa med pool

• Jag vill resa och upptäcka världen

• Jag vill ha 2 barn och hund 

• Jag vill ha en egen tesla 


Våga tro på dig själv och låt ingenting stoppa dig. Nå din dröm!

Likes

Comments

Nu är det äntligen semester och vi inleder den på bästa sätt med tacos till middag och när Ludwig somnat åkte osten och kexen fram. Vi dukade fram lagom till att den nya brittiska Wallander började, den går just nu på 4an och vi ska fortsätta titta nu!

Ni får ha en fortsatt trevlig fredag!

Likes

Comments

Sista dagen innan semestern, nu kan jag snart leva lyx. Då kommer bloggen inte bli lidande längre. Planen på semester är att bara göra barn relaterade saker, vi ska åka till vårt land i Dalarna och röja, tänkte åka runt i Sverige, kanske blir det en sväng till Gotland. Någon som vart där? Vad får man inte missa?

Om jag bara kunde ligga kvar där nu med dom jag älskar mest! #dötrött

Likes

Comments

Bild tagen från google!

I måndags var jag på Rihannas konsert #antiworldtour och WOW vilken upplevelse, vilken människa, så begåvad och så förbannat snygg!
​Det var min första konsert så jag har ingenting att jämföra med men jag tycker att den var grym. Det var värt varenda krona, varenda missad minuts sömn och all tid av väntan.

Var någon av er där? isåfall vad tyckte ni ? :)

Likes

Comments

Fem fakta om mig:
• jag har panik ångest men den är under kontroll och påverkar mig inte negativt i nu läget.

• Jag har bott i 2 fosterfamiljer.

• jag har ägt en egen häst och har ridit i ca 13 år. Men rider inte längre förutom någon gång ibland hos min pappa.

• jag har aldrig flyttat hem ifrån, men bor själv.

• min biologiska mamma gick bort 2012 och jag kände både sorg och lättnad!

Likes

Comments

Hej alla hjärtan! Hoppas ni har haft en underbar helg!
Våran helg har varit bra och väldigt lugn för en gångs skull. Men man känner att semestern är efterlängtad och jag behöver den nu. På måndag är den äntligen här!

Just nu sitter jag på tunnelbanan gäspandes på väg till jobbet. 1 av 5 dagar att avgöra! Ha en trevlig måndag allihopa

Likes

Comments

Fredagsmyset är igång och Ludwig sover. Han somnade vid 21.00 för jag bad C låta honom sova längre på förmiddagen, 2.15 minuter sov han ;)

Jag bestämde mig för att göra en paj, det fick bli blåbärspaj. Till det blev det glass och vaniljsås.
Ludwig fick hjälpa mig med smuldegen. Den blev kalas god!!
Nu är det ju helg och jag tror att jag ska vila lite från bloggen och umgås med familjen. Men framförallt samla på mig saker att skriva om i veckan!

Hoppas ni får en underbar helg, njut av ledigheten så hörs vi på måndag! Trevlig helg!

Likes

Comments