Header

När jag letar inspiration till huset kollar jag direkt på pinterest, ( bilder tagna där ifrån) kan fastna i timmar för att det finns så sjukt mycket fint och inspirerande!
Jag vill ha en ledtråd genom hela huset, ungefär samma färgskala, möbel val och med hjälp av detaljer göra alla rum unika.

Jag längtar ihjäl mig, samtidigt som vissa saker skrämmer mig! En sån härlig känsla / kram

Likes

Comments

Godmorgon, vad hände med vädret? Jag är inte alls med mer snö, jag går i vår tankar och längtar så efter värmen!
Ludwig är lämnad på föris, morgon och lämning gick över förväntan. Det brukar bestå av skrik, vägran och till slut får jag slänga upp han på höften och gå. Ja ni med småbarn själva förstår mig nog men annars kan de vara svårt att relatera.

Sitter på tunnelbanan nu, ont i halsen och suget efter kaffe är enormt. Men snart framme på jobbet, hoppas denna dag blir perfekt! / kram

Likes

Comments

Godmorgon, ny vecka och nya möjligheter. Jag tycker måndagar är bra härliga, hela veckan full med nya äventyr att se fram emot. Men denna måndag började inte så jätte bra, Ludwigs natt bestod av svår andning och lite feber så vi bestämde oss för en vilodag så förkylningen inte blir värre.

Vi har ätit lite frukost, duschat, hängt tvätt och nu myser vi i soffan framför en film. Jag passar på att kolla heminredning, tar alla chanser jag får haha.

Önskar er en underbar måndag! / kram

Likes

Comments

Hej, har suttit i flera timmar och kollat inredning till vardagsrummet. Jag har en bild hur det ska se ut i alla rum, alla väggar, lister dörrar och tak är vitt, golven är i vit glaserad ek.
Färgerna på möbler etc, kommer att gå i vitt, svart, olika nyanser av grått och lite mässing. Jag vill även få in möbler i trä, så vårt matbord får bli ett träbord för 8 personer, med två industri lampor över. Ska finnas många ljuskällor för att få ett behagligt lugn i huset, blir också mycket ljuslyktor och doftljus.

Nu ska jag göra mig iordning och dra på middag / kram

Likes

Comments

Hej, jag kan fortfarande inte förstå att vi blir husägare i sommar. Hela morgonen har jag suttit och planerat, kollat ritningen och inredning. Det många ytor som ska fyllas men det är sjukt mycket som ska roddas med innan vi flytt. Det ska rensas på saker, vi ska sälja iväg saker vi inte vill ha med oss till det nya huset, vi ska även sälja vårt landställe i Vikarbyn och sen är det lite småpyssel som söka nya förskola till Ludwig, byta bil till en mer pendlar vänlig bil och för min del ska jag hitta ett nytt jobb. Där är jag också lite kluven om jag ska försöka att hitta mig något annat med ett annat yrke eller ska jag hålla mig det jag gör idag. Det skulle vara skönt och lärorikt att bara ändra allt och starta om på nytt. Vi får helt enkelt se vad som händer, det är minst 3-4 månader kvar till flytt men det kan gå undan.

Jag kommer att dela med mig av alla mina idéer, tankar och köp. Det mesta har jag redan föreställt mig hur det ska se ut, men jag tycker att det är lite svårt att veta exakt då vi inte varit inne i huset och kommer inte kunna gå in förens det är färdig byggt och vi fått nycklarna. Men vi har inte bråttom så allt får ta sin tid.

Har ni några bra tips där man kan få bra med inrednings tips så lämna nära en kommentar / kram

Likes

Comments

Vi är nu husägare efter dagens möte, wow vilken känsla! Jag är så spänd, det ska bli så skönt! Vi kommer att bege oss ifrån Stockholm, vi ska alltså flytta från 69 kvm till 136 kvm i Trosa. Vi har så mycket plats att inreda och det ser jag mest fram emot faktiskt.
Vi kommer även att bli grannar med svärmor och familj.
Så fram över kommer det bli mycket inredning /kram

Likes

Comments

Godmorning! Äntligen fredag och jag sitter på tunnelbanan Påväg till jobbet, känner mig något obekväm då en människa inte släpper blicken ifrån mig.
Idag är dagen här, som vi kämpat denna vecka! Men snart så kan jag dela med mig av min lycka. 

Följ mig på snapschap så kanske du blir en av dom första att veta;) casaandras@snapschat

Idag blir det jobb till 12.00 sedan blir det möte, hundvakt, fika och framåt kvällen ska jag möta upp mina kollegor för en AW. Vad är era planer?
/kram

Likes

Comments

Hej alla underbara människor! Hur mår ni? Klockan är 21:50, jag måste egentligen sova för klockan ringer 05.00 imorgon. Jag känner samtidigt att jag vill uppdatera er, men jag har ärligt inte så mycket att säga mer än att jag har jobbat idag. Det är svårt att hitta motivationen när jag spenderar 70 % av dagen på jobbet.
Framtiden ser ljus ut och vi har så mycket att stå i, allt kommer jag att dela med mig av så småningom. Där kan jag hitta motivation och jag har så mycket som ni ska få följa med på, en helt ny värld kommer att öppna sig och det kommer bli så roligt!

Imorgon väntar ett spännande möte, sen hoppas jag att vi kan starta vår nya resa! /kram

Likes

Comments

Hej alla underbara!
Jag är jätte dålig på att uppdatera just nu men det är så mycket som händer just nu att jag knappt hinner reflektera över att jag andas! Jag är helt lyrisk på vad som komma skall, jag längtar tills jag kan berätta allt.

Idag har jag jobbar, suttit i telefon och avslutat dagen med en lekdejt. Jag hämtade Ludwig så gick vi hem till hans föris kompis och lekte, fick även bebis mysa med deras nya tillskott! Suuuuper söt! Drar lite i moderkakan..

Tänkte avsluta denna dag med ett avsnitt unga mammor, någon som tittar på de?
/kram

Likes

Comments