Header
View tracker

Jag saknar dig, ibland gör det så fruktansvärt ont. Världen är inte alls rättvis, men det var ett liv du valde att leva, ett liv där dina barn alltid blev ditt andrahandsval och där jag inget kunde göra. Var du någon gång rädd att lämna oss kvar, omedvetna om va livet innebar.

Jag har bildad mig en egen uppfattning av vad livet ger, att samhället inte är emot en. Studera, skaffa familj, göra karriär är något som är kul. Det handlar om att ge och få tillbaks och att kunna försörja sig själv. Jag valde att skaffa familj i ungålder, men det är det absolut bästa valet jag gjort. Synd bara att Ludwig aldrig kommer att få träffa sin mormor.

Likes

Comments

Godmorogn..🌸

Sedan en tid tillbaka har jag funderat över vad jag vill göra i framtiden, vad mitt framtida yrke kommer att varar och om jag kommer nå mina mål. Jag har visioner och del mål, jag skulle behöva göra ett val, ett val som kan vara eller kommer vara vändningen på mitt livsresa.

Det är läskigt och pirrigt, men jag tror att det är det ända valet jag behöver göra för att känna att jag är på rätt väg. Just nu känner jag inte att jag får utlopp för all min kreativitet och min prestation når inte fram.

Jag har nog bestämt mig.. och det kan bara bli bra!

Likes

Comments

Godmorgon underbara måndag🌸

vi inleder denna vecka med en vab-dag. Till frukost fick det bli en uppfriskande smoothie gjord på:
Banan, hallon, kokosolja och mandelmjölk.

Jag har inte bloggat på ett tag av olika anledningar, men jag hoppas att jag ska finna motivation, tid och lust att börja igen. Det bästa med att blogga är att ha en plats där man kan dela med sig av sina tankar, få tips och framför allt kunna skriva av sig.
Jag hoppas att ni ska vilja följa mig i min vardag och göra bloggandet roligare!
/ciao

Likes

Comments

Idag drog vi till MOS för lite shopping och en lunch, det blev en del shopping till C, jag hittade inte så mycket kul och Ludwig fick en hängselbyxa. Kan visa det lilla vi köpte en annan gång. 

​vi lunchade på vapianio, jag tog pasta som Ludwig fick äta av och C tog bruchetta. 

Likes

Comments

Idag drog vi till Östervåla där min pappa och hans tjej bor, min syster med familj kom också dit. Vi käkade pizza till lunch, tårta till fika och pizza rester till middag. Barnen lekte, matade hönsen och red.
Det var så otroligt roligt och se hur dom leker och tar del av varandra, innan har dom inte riktigt kunnat leka med varandra. Det skiljer sig 3,5 år och 3 månader mellan barnen.

Likes

Comments

View tracker

Jag har tänkt väldigt mycket på hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden, vad jag vill ha uppnått och vad jag har för mål/drömmar.
Jag har hela livet framför mig, så många möjligheter och så många äventyr jag kan göra. Jag ska verkligen ta vara på all tid och njuta för varje år som går. Jag ska leva i nuet och vara tacksam för det jag har, men jag ska också sträva efter att nå mina mål.
Jag är inte ensam i mitt liv, jag har min sambo och våran son som också kommer Vilja nå sina mål så allt är ju relativt, det kan ändra sig med tiden. Men jag tror att bara man har mål och visioner av livet så kan man komma precis vart man vill. 

• Jag vill starta ett eget företag 

• Jag vill bo i en villa med pool

• Jag vill resa och upptäcka världen

• Jag vill ha 2 barn och hund 

• Jag vill ha en egen tesla 


Våga tro på dig själv och låt ingenting stoppa dig. Nå din dröm!

Likes

Comments

Nu är det äntligen semester och vi inleder den på bästa sätt med tacos till middag och när Ludwig somnat åkte osten och kexen fram. Vi dukade fram lagom till att den nya brittiska Wallander började, den går just nu på 4an och vi ska fortsätta titta nu!

Ni får ha en fortsatt trevlig fredag!

Likes

Comments

Sista dagen innan semestern, nu kan jag snart leva lyx. Då kommer bloggen inte bli lidande längre. Planen på semester är att bara göra barn relaterade saker, vi ska åka till vårt land i Dalarna och röja, tänkte åka runt i Sverige, kanske blir det en sväng till Gotland. Någon som vart där? Vad får man inte missa?

Om jag bara kunde ligga kvar där nu med dom jag älskar mest! #dötrött

Likes

Comments

Bild tagen från google!

I måndags var jag på Rihannas konsert #antiworldtour och WOW vilken upplevelse, vilken människa, så begåvad och så förbannat snygg!
​Det var min första konsert så jag har ingenting att jämföra med men jag tycker att den var grym. Det var värt varenda krona, varenda missad minuts sömn och all tid av väntan.

Var någon av er där? isåfall vad tyckte ni ? :)

Likes

Comments