Header

Godmorgon, eller kanske goddag! Jag är på jobbet och det är så fruktansvärt kallt här, fötterna är isbitar och tänderna skakar. Lust att sätta mig i vinterjackan en stund.

Livet är full av glädje och jag är mer än nöjd med tillvaron. Ibland kommer man över tankarna och inser hur bra man har det och vilka fantastiska människor man är omringad av. Jag ser ljust på framtiden och det nya som komma skall. Jag är spänd och nyfiken på det nya huslivet, inredningen och den nya staden.
Men känner även viss oro, kommer saknaden av vänner och storstaden bli jobbig eller kommer man finna mer tid att träffas och umgås. Det är frågan och svaret får framtiden ge.
Nä nu blir det en kopp kaffe och rulla in sig i en filt /kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur varmt blir inte hjärtat när man hittar gamla bilder, här badar Ludwig för första gången med skum. Det värkande läskigt, intressant och spännande.
Tänk så mycket dom utvecklas på bara några månader, en månad för ett barns tidsperspektiv måste motsvara typ 1 år som vuxen. Så fascinerade att så mycket kan hända i dom små kropparna.

Likes

Comments

Godmorgon, vilken kyla denna måndag bjuder på, inte alls vad jag är sugen på!
Det börjar närma sig Ludwigs andra födelsedag, han är född 15 mars 2015. Vi kommer att fira honom på söndag med både släkt och vänner, så denna vecka måste jag beställa hem lite kalas piff och även ta en sväng på stan för att hitta lite presenter. Tänkte köpa saker han behöver, lite saker till hans nya rum och kanske någon leksak.

Tänk att jag varit mamma i snart 2 år, dom två mest slitsamma, fantastiska och kärleksfullaste åren. Jag ångrar inte en sekund valet att bli mamma vid ungålder, livet börjar på något sätt när man får barn. Men min familj vill jag upptäcka världen, spendera tid med och det bästa är att jag har lång tid kvar med mitt barn!

Sitter just nu på jobbet och ska snart ta lite rast, skriva på mitt personliga brev och längta hem till mina skatter! /kram

Likes

Comments

Inredning

Hej, Helgen är över och imorgon väntas en ny arbeta vecka. Jag är som varje söndag så otaggad på jobb, jag är trött och energilös. Kan det kanske bero på dålig kost och extrem D-vitamin brist. Jag är väldigt trött på snuva, hosta, huvudvärk och känner är våren är mer än välkommen.

Vi har spenderat helgen uppe i Dalarna, vi har landställe där som inom snart ska läggas ut för försäljning och det är mycket som ska göras inför försäljning. I Lördags hade vi en mäklare över som vi tillsammans med gick igenom alla papper med. Vi hann städa ut en heldel också men lär bli några mer vänder upp. Helgen har utöver det varit lugn och bra, Ludwig trivdes som fisken i vattnet, hittade massor av gamla leksaker som min lillebror lekt med.

Just. I detta nu sitter jag och letar lite jobb, jag kommer att behöva byta arbete nu när vi flyttar till annan ort. Jag har väl länge känt att jag är färdig med yrket jag har idag och jag är redo att prova på något nytt och även börja studera till något jag vill bli. Jag har enorma krav och mål, jag vill göra så mycket och jag vill komma långt karriär mässigt. Det svåra är att veta vad man Ska göra, Jag älskar inredning, jag drivs av mycket ansvar och jag älskar att leda. Min uppväxt gör att jag ger mig själv sådan prestations ångest, jag vill och ska inte låta mina barn växa upp som jag, dom ska ha allt dom behöver och få göra de aktiviter dom vill. Familjens ekonomi ska inte hindra dom.
Har ni några tips på yrken man kan söka eller roliga och givande utbildningar? vad är eran sysselsättning?

Det blev ett rörigt inlägg där den rödatråden gick av, men jag var tvungen att få ur mig det. Hur har eran helg varit? /kram

Likes

Comments

Hej babes, hur mår ni? Vi går i snuva och trötthet, låt våren komma nu och låt solen sprida lite energi.
Det var ett tag sen nu så tänkte att det var dags att komma tillbaka. Men fick bli en liten paus.

Igår åt vi dom godaste semlorna för året! Vi åt med vanilj i och mmh så gott det var, åt ni några semlor?

/kram

Likes

Comments

När jag letar inspiration till huset kollar jag direkt på pinterest, ( bilder tagna där ifrån) kan fastna i timmar för att det finns så sjukt mycket fint och inspirerande!
Jag vill ha en ledtråd genom hela huset, ungefär samma färgskala, möbel val och med hjälp av detaljer göra alla rum unika.

Jag längtar ihjäl mig, samtidigt som vissa saker skrämmer mig! En sån härlig känsla / kram

Likes

Comments

Godmorgon, vad hände med vädret? Jag är inte alls med mer snö, jag går i vår tankar och längtar så efter värmen!
Ludwig är lämnad på föris, morgon och lämning gick över förväntan. Det brukar bestå av skrik, vägran och till slut får jag slänga upp han på höften och gå. Ja ni med småbarn själva förstår mig nog men annars kan de vara svårt att relatera.

Sitter på tunnelbanan nu, ont i halsen och suget efter kaffe är enormt. Men snart framme på jobbet, hoppas denna dag blir perfekt! / kram

Likes

Comments

Godmorgon, ny vecka och nya möjligheter. Jag tycker måndagar är bra härliga, hela veckan full med nya äventyr att se fram emot. Men denna måndag började inte så jätte bra, Ludwigs natt bestod av svår andning och lite feber så vi bestämde oss för en vilodag så förkylningen inte blir värre.

Vi har ätit lite frukost, duschat, hängt tvätt och nu myser vi i soffan framför en film. Jag passar på att kolla heminredning, tar alla chanser jag får haha.

Önskar er en underbar måndag! / kram

Likes

Comments

Hej, har suttit i flera timmar och kollat inredning till vardagsrummet. Jag har en bild hur det ska se ut i alla rum, alla väggar, lister dörrar och tak är vitt, golven är i vit glaserad ek.
Färgerna på möbler etc, kommer att gå i vitt, svart, olika nyanser av grått och lite mässing. Jag vill även få in möbler i trä, så vårt matbord får bli ett träbord för 8 personer, med två industri lampor över. Ska finnas många ljuskällor för att få ett behagligt lugn i huset, blir också mycket ljuslyktor och doftljus.

Nu ska jag göra mig iordning och dra på middag / kram

Likes

Comments