Usch måste man börja jobba igen någonsin? Kan man inte få vara mammaledig, få massor med pengar och kanske plugga lite för att bli super smart? Låter optimalt i mina öron. Nä men ikväll slog det mig att kommer jag inte in på högskolan som jag sökt i januari måste jag börja jobba igen.... känner mig så sjukt omotiverad till att börja jobba nu när jag har så klara mål med mina studier... jajajajaja. Vi får väl se vart livet leder oss.


Idag har vi varit på kalas här hemma, Hha de låter skumt men a. Vi var här men de va typ inte vi som hade kalas. Jaja. Väldigt rolig och trevlig dag! 😍❤️😍❤️

  • 9 readers

Likes

Comments

#denstorabloggutmaningen av @namnoribebisen och @bolmgren 👍🏻👍🏻👍🏻


Dagens tema är att berätta om min bästa resa. Enkelt val!
Min och Wictors resa till Helsingborg förra sommaren. Vi hade varit tillsammans i två månader, visste inte om graviditeten och bara njöt. Åh vad underbart det var där nere. Vi fick strålande sol alla dagarna så vi bara strosade och åt på massa underbara restauranger. En dag åkte vi över till Danmark, satte oss ner på en mysig resturang och beställde in mat och vin. Efter en stund tog Wictor mig i handen, tittade mig djupt i ögonen och sa för första gången "jag älskar dig". Åh min älskade Wictor, sån romantiker!!!❤️ så ja, detta var lätt den bästa resan av den orsaken :)

  • 20 readers

Likes

Comments

Idag fyller Wictor 25 år. Alltså. Denna fina människa, han förtjänar bara det bästa. Han förgyller vår vardag här hemma varje dag och är så otroligt värdefull för oss. Idag har han firats med frukost på sängen, presenter och favvomat👍🏻


Men vi har ju en till liten födelsedags tjej här hemma! Idag för 6 månader sen låg vi på förlossningen, jag började öppna mig mer och mer och kl 23:18 var Stella ute. Helt otroligt. Ett halvår? Wow. Vad har hänt då fram tills nu?
- hon kryper!
- hon sitter själv
- när hon gråter kan man höra henne säga mamamama
-hon har börjat äta lite mer
- hon sover fortfarande bra

Alltså. Denna fina tjej. Älskade dotter 💕

  • 32 readers

Likes

Comments

Då var det dags för dagen ämne i #denstorabloggutmaningen som är skapad av @bolmgren och @namnoribebisen
Dagens ämne är vad jobbar du med/ är utbildad inom?

Jag är i botten undersköterska. Jag gick omvårdnad på gymnasiet då jag var väldigt inne på socionom och det kändes bra i det sammahanget. Men ja, studenten kom och jag var inte så säker länge. Så min yrkesbana har varit lång känns det som.

-jag har jobbat på äldreboende varje sommar sen 1 året.
- jag har haft olika vik på sjukhuset
- personlig assistent
-jobbat på ett hvb-hem som behandlare
- elevassistent

Det jag jobbade med innan mammaledigheten var på blodcentralen ute på sjukhuset. Intressant jobb men jag kände att jag inte ville vara där till jag var 65.

I januari har jag sökt för att börja plugga, ska läsa till beteendevetare är planen och sedan läsa en kurs utöver för att i slutändan bli kurator. 👍🏻

  • 67 readers

Likes

Comments

I lördags var det dags för bröllop för min älskade mamma och hennes fina man. Det var så vackert i kyrkan. När dom sa sina löften var de nog ingen som inte grät. Åh så vackert det var!!😍
Wictor sjöng en sång för dom i kyrkan, för dig med Lars Winnerbäck. Så passande!

Efter de var de dags för bröllopsfest! Mycket lekar, god mat, sånger och dans så åkte vi hem! Och det var så lyckat! Jag som var nykter fick vara bartender åt en del så de var sjukt kul! Kvällen avslutades efter att gitarrpojkarna spelat en del Eddie medusa låtar på scenen.

Ett väldigt lyckat bröllop skulle jag vilka säga💕

  • 68 readers

Likes

Comments

#denstorabloggutmaningen av @namnoribebisen och @bolmgren 🖖🏼🖖🏼🖖🏼

Dagens tema är vad jag längtade efter när jag var gravid. Älskar att skriva om graviditeten 😍

-Jag längtade efter en härlig vinkväll med Wictor. Det handla inte om att dricka sig full, utan mer sitta och prata hela kvällen, dricka lite vin och bara mysa. Vi hade en så underbar dejt när vi tog med ett par cider och satte oss nere vid sjön på en gräsplätt och mös. ❤️

- jag längtade såklart efter bebisen! Men jag längtade också efter att slippa vara orolig för allt som kan hända i magen. Ville bara träffa vår bebis och se att allt var okej.

- jag längtade efter kaffe!! Var sugen på att men mådde så illa hela tiden av de....

- jag längtade efter att hitta på saker. Alltså jag kände mig ganska begränsad när jag var gravid, åter till förrförra punkten.

  • 100 readers

Likes

Comments

Idag när jag vaknade var jag helt igenkorkad... så sjukt drygt och olägligt. Men dagen började med att vi fick sova till strax efter 11. Så skönt. Älskade Stella. Men de märks att hon också är seg av sin förkylning.
Efter det åt vi frulle/lunch och sen åkte Stella och jag till hasslö för att hjälpa till att fixa inför bröllopet. Alla syskonen var där och pulade så de var väldigt kul, dock tappade Stella tålamodet innan vi var klara så vi fick åka!

Haha bilden ovan är rätt rolig, Wictor gömde min bibel när vi flyttade ihop (och jag gömde lite av hans fula kläder) men den kom fram när vi har skruvat ner möbler här hemma. Så jag tog tillfället i akt och läste för Stella. Alltså jag är inte särskilt kristen, men de är så kul för Wictor blir tokig. 😂

Just de, inatt rullade Stella bort till Wictor och myste ner sig hos honom och sov där. Så gulligt!

Åh just de! Alltså, idag släppte krypandet för Stella. Hon kryper på riktigt! Helt sjukt! Hon är inte ens ett halvår ännu. Varken jag eller Wictor var tidig med det motoriska men Stella har varit de hela tiden. Häftigt enligt oss! Vår lilla iverpotta. Det känns som hennes personlighetsdrag som lyser igenom hela tiden är hennes envishet. (Blir kul i tonåren😳)


imorn är de dags för mammas och Johans bröllop💕

  • 107 readers

Likes

Comments

#denstorabloggutmaningen skapad av @namnoribebisen och @bolmgren . Dagens tema är dop eller namngivning.

Jag och Wictor var båda väldigt överens om att det skulle bli dop. Vi båda är döpta och jag är konfirmerad. Wictor är dock inte med i kyrkan längre.

Vi pratade om Stellas dop innan hon ens var född, hur det skulle bli sjukt mycket folk (vilket de också blev) eftersom vi båda har stora släkter.

Men vi kände typ att när Stella kommer till åldern då de är dags för konfirmation och hon vill göra det är de rätt skönt och vara döpt så man inte behöver göra de sen.

Sen är jag så nöjd med vår ceremoni! Vi hade en underbar präst, Wictors sång och alla människor som var där för Stellas skull!

  • 115 readers

Likes

Comments

Det är sjukstuga som står på schemat här hemma. Stackars Stella är genom förkyld och hes, feber till o från och hosta. Usch. Jag önskar jag kunde tagit det åt henne tio gånger om. Inatt sov hon dock väldigt bra, men det är ju så uttröttande att vara sjuk... och nu har jag sååååå ont i halsen. Usch blääääää. Så tråkigt inför bröllopet på lördag... Jaja så länge inte Wictor blir sjuk, han ska ju sjunga och spela i kyrkan 😍 min fina duktiga❤️

  • 123 readers

Likes

Comments

Idag har vi haft fullt upp, inte hunnit vara inne på bloggen. Jag och Stellas farmor har busat och handlat, sen blev de kalas för min syster Nellie som fyllde 12 år. Alltså de känns så sjukt att hon redan är 12. Hon hade liksom en liten finne på näsan. Ska hon bli tonåring??! Hur gammal är då jag egentligen? (Skönt man inte har åldersnoja osv.....)

Imorgon ska vi åka runt och kolla på olika second hand butiker och affärer. Vi har fått för oss att göra om här hemma då vi fortfarande inte känner oss 100% nöjda. Tänkte lägga upp bilder när vi är klara.

Update om Stella: hon är förkyld och troligtvis inne i en fas, en väldigt tuff sådan. Jag vet inte om den blir ännu värre för hon är förkyld också, men för första gången känner jag mig så där trött som jag trodde man alltid skulle vara. Hon somnar sent, då har hon liksom typ vrålat hela kvällen och varvat det med skrik o gråt. För att sedan vakna 7, det är ovanligt för Stella. Men ja, tider förändras väl. De är bara de att när hon sover så dåligt som hon gör nu blir hela dagen lidande för hon är så skör när hon är trött.

Aja, hoppas på en frisk o glad bebis inför bröllopet på lördag 💕

Bild från BB. Minns känslan 💝

  • 144 readers

Likes

Comments