View tracker

Ännu en dag gryr i detta kalla land. Stella kryper just nu runt här hemma så jag får glatt gå efter och titta så hon inte hittar något att äta på/ ställer sig mot något olämpligt.

Vi tänkte gå till Apoteket idag och handla något till Stella för hennes mage. Har varit stopp där nu lite för länge tycker vi. Alla säger att det är normalt för bebisar att bajsa en gång i veckan men Stella som alltid gjort det minst en gång om dagen känns det inte normalt. Jaja, vi får väl se vad som sägs där.

Jag har bara svårt att välja apotek. Jag gillar ju det som ligger på wachtmeister mest men eftersom en kompis till oss (Stellas fadders sambo) jobbar på Apoteket kronan vill man välja det.... hmmmmm... vi får väl se.

Haha hur söt är hon inte??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nomnomnomnom!

Älskar dessa muggarna, 39kr för två på rusta!
Gjorde lite milkshake nu ikväll, den är gjort på frysta jordgubbar, vanlijglass och mjölk. Sjukt onyttig och sjukt god.

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi varit på promenad i västramark! Väldigt uppfriskande och avkopplande. Heja naturen!❤️❤️❤️

Vi kom fram till att vi skulle vilja bo i skogen, så avkopplande att vakna och inte höra en människa bara ljuden från naturen.

Likes

Comments

Så här gör Stella när vi ska äta. Hon vill bara leka och busa, inte sitta ner och ta det lugnt.... what to do?

  • 34 readers

Likes

Comments

Jag älskar att jag och Wictor delar ett intresse. Att måla. En perfekt kväll når Stella somnat är att sitta och måla till klassisk musik, så underbart och underskattat. Denna tavlan gjorde jag igår. Min inspiration är Carolina Gynning, dock kände jag mig inte nöjd med bakgrunden. Men jag blev faktiskt nöjd med kvinnan.


Vad gör ni när era barn somnar tidigt?💎

  • 39 readers

Likes

Comments

Igår vägde jag mig. Något jag inte gjort på länge och igår, efter ha ätit massor och jag vägde mig på kvällen vägde jag som jag gjorde när Wictor och jag träffades. Det är stort för mig! Huden är dock lös här och där men får väl börja träna så de försvinner! Ville iallafall ge mig själv en eloge! Konstigt, jag har alltid mått dåligt över min kropp, men nu efter en graviditet känner jag mig stoltare över den än någonsin.


En bild på Stella när hon chillar får stå för inlägget.

  • 45 readers

Likes

Comments

En riktig hitt får jag lov och säga att simhallen var! Väldigt skönt att bada i den lilla varma bassängen också. En härlig dag! Nu ska vi vila lite innan besök, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jag är väldigt sugen på att kolla på gåsmamman 2, första var ju sjukt bra!
Trevlig söndag på er alla! 💏

  • 47 readers

Likes

Comments

Idag ska vi till simhallen och busa! Blir kul att se vad Stella tycker om det. Igår var vi på Hasslö, stannade lite för länge men det var så trevligt! Johan lyckades somna Stella i sin famn. Det var så fint att se!

  • 49 readers

Likes

Comments

Stella Stella Stella... hon släpper och tar sig mellan soffan och soffbordet. JAG BLIR SÅ NERVÖS AV DET!!!!
Hon släpper ju liksom lite.... ibland älskar jag att ha en busfis. En buse som inte börjar krypa när den är 5,5 månader gammal... som ligger i sitt gym och leker.... inte sticker iväg 😂 eller, äsch, jag älskar att Stella är så busig och ivrig. Så mycket liv i en så liten kropp ❤️

  • 63 readers

Likes

Comments

Vi har precis ätit mat, inväntat nu idol! Stella står och bankar och fiser. Alltså hon fiser heeeela tiden, högt och dom luktar... fiser era bebisar så mycket?

Får tillägga att jag är glad att hon fiser så man vet att allt funkar som de ska. Hellre att det kommer ut än stannar kvar där inne. ✌🏼️

  • 77 readers

Likes

Comments