Idag gick jag och Melika och strosade runt stan efter jobbet och fick en feeling att ha en photoshoot hahaha.
Vi gick in på JC och kände ba hääär måste vi ha photoshoot, bland alla hyllor med jeans och då fick jag styla henne (älskar de) och ta bilder.
byxor från Lee / t-shirt från crooker / skor från vans

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Booy do I got a confession to make.. Jag har ätit för mycket onyttigt nu på senaste. Detta var inget problem jag hade förr, jag har bara fått en tendes att äta massa sötsaker enda sedan jag tog tag i träningen och då hade jag som regel att bara äta 1 gång i veckan, men tanken att ha något som är förbjudet blev extremt lockande för mig så när jag väl fick äta det.. så exalterade det. Innan jag förbjöd mig själv så var det aldrig ett problem? Jag hatade godis, hatar cola, hatade chips och nu trycker jag i mig allt så fort jag ser det. Men nu måste jag vända på detta, no more sugar!! 

Mitt mål är att i 30 dagar att sluta äta Sweets så får vi se hur det går, egentligen bör jag cut down mjöl också. Okej ny utmaning. Inget socker och inget mjöl. Jag kan la börja med att säga hur det gick idag.. Det sket sig, men jag trappa ner ganska mycket om man jämför med mina värsta dagar. 

Likes

Comments

Efter träning är det viktigt med näääring, vi hade inte så mycket hemma så det fick bli att slänga i det man hade, så jag skrapade ihop denna. Den innehåller banan, spenat, jordgubbar, mandelmjölk, kvarg och en liten ingefära bit. Smakar svingott och är supernyttigt ;P

Likes

Comments

Kan jag först bara börja med att säga hej. Jag har sådana sjuka uppehåll att det blir tråkigt för mig själv att fortsätta, för sanningen är att jag vet inte HUR jag ska fortsätta. Vill ba ge massa hyllningar till alla som bloggar varje dag och ständigt håller upp statistiken för det är fan inte lätt. Jag har velat ge detta tusen chanser men jag tror fan inte det kommer ske. Bloggvärlden är väl inte ens så poppis heller, det är mest youtube som har blivit stora grejen och jag hatar det.. Jag saknar när alla bloggade och visade outfits på bilder och sina nya inköp. Jag kommer hålla det old-school för jag tänker hålla fast vid blogg trenden. Bloggar får fan inte dö ut, för nu känns det så lite. Ingen vill heller läsa en blogg med massa text och inga bilder så jag avslutar det här med en bild på mig som jag tog med min datorkamera för cirkus 5 minuter sedan. Snälla kolla på min coola tischa allihopa.

Likes

Comments

outfit

När man inte har någon bloggkamera så får man istället använda datorn. Lite old-fashion Kenza 2009 style.

Jag har inte så mycket att säga förutom att mina planer blev halvinställda p.g.a. demonstrationen emot nazisterna som vandrar på våra gator. Syftet menar gott, men det är synd när det påverkar omgivningen som inte är med och marscherar. Det är ännu mer synd att vi ens behöver göra dessa demonstrationer för att lyfta fram en poäng som är ganska uppenbar. Jag är tyvärr inte så insatt som jag borde vara, men jag tänker inte ta friheten att skriva ner en massa babbel om vad jag tycker om hela situationen. Den rösten ska höras från en person som brinner för detta.

Iaf, det jag tänkte säga är att jag ska fika idag, i min lilla by.. Eller jag ska inte äta någonting eftersom jag fastar idag iochmed att det är Ashura idag. Som tur är går solen ned vid 19-tiden så då ska jag vräka i mig mat.

Tröja - Monki
Kjol - Monki
Skor - Dr. Martens


Likes

Comments

Söndagar är verkligen sämst har jag märkt, speciellt om man inte vill sitta hemma, som idag kände jag så jag valde att träffa en kompis men visste inte fan vad vi skulle göra så det fick bli att vi käkade på Flavour Market. Det var helt okej kände jag! Den ser supergod ut men den fick bara 6,5 poäng av 10

Gick efter en liten enkel stil med nattlinne från Monki och en sliten tjocktröja från Zara med mina vans, det gick hem i detta väder!

Likes

Comments

Jag är tillbaka... Igen.

Nej men nu är jag mer pepp än någonsin känner jag. Bloggen behöver en nystart and so-do-I. Ikväll ska jag iväg på bio för att se den nya skräckfilmen IT. Kommer förövrigt kissa på mig, haha. Jag har på mig min nya tjocktröja som är strax ovanför knäna med ett par leggings och nu behöver jag bara komma på vad jag ska ha för skor som ska matcha. Tror det får bli mina svarta vans, nu måste jag kila hejssvejs!

Likes

Comments

Det har öppnat ett nytt ställe på kapellgatan som säljer bagels, det var så sjukt gott och sjukt billigt, asså min drink och bagel blev tillsammans 75 kr asså dröm
Om ni går förbi så våga testa, det bästa är att min kompis jobbar där så kommer gå dit utan problem framöver.

Likes

Comments

Får jag börja med att säga att jag har haft en två underbara veckor som ensam hemma. Det har varit frihet av massor av go mat och hög musik när man vill (förlåt grannar).

Föräldrarna är tillbaka nu på onsdag så dom här tre dagarna ska jag njuta till fullo. Nu blir det en go vegetarisk ceasarsallad.

Likes

Comments