Header

Igår gjorde jag en nyttig kladdkaka som smakade väldigt gott. Den påminde mig lite om raw bite som man kan köpa hos hälsobutikerna.

Likes

Comments

Ibland brukar jag sola solarium eftersom man känner sig så otroligt fräsch och man får en fin färg. Snart är april förbi och det känns som att det är höst, sommaren får mer än gärna komma förbi.


Likes

Comments

Godmorgon, dags att vakna för att köra ett benpass. Det är väldigt tidigt men det är så skönt att träna tidigt för då har man blivit av med det och det är knappt ingen i gymmet vid sju tiden. Ska dricka klart mitt kaffe och sen ge mig iväg till gymmet.

Likes

Comments

Det ni ser på bilden åt jag till frukost idag efter ett benpass.


Likes

Comments

View tracker

Idag har det varit en bra dag. Körde på i gymmet så att svettet flöda. Kändes så skönt efteråt. Tänker ta det lugnt idag och kolla på någon bra film.
Likes

Comments

Jag vaknade runt fem idag, väldigt tidigt men kunde inte sova. Men jag älskar att vakna tidigt och bara sitta vid köksbordet och dricka kaffe. Något som jag älskar att äta som mellanmål eller då jag har bråttom och inte har tid att göra mig något om jag är hungrig är raw bite ,det finns i olika smaker. De är både goda och nyttiga.

Likes

Comments

Ännu ett stenhårt pass avklarat. Körde ben idag. Blev riktigt nöjd med hur jag presterade i gymmet idag. Benen känns som spaghetti just nu. Men det är en riktigt bra känsla. Jag åt en riktigt stor frukost efter passet. När jag tränar på morgonen så äter jag inget innan. Här kommer en bild på dagens frukost, ser inte så värst gott ut men det smakar bättre kan jag lova.


Likes

Comments