Header

Godmorgon,

Det blev en tidig träning idag, vaknade 05:00. Nu är träningen avklarad och det känns skönt. Det var helt dött på gymmet och det är inte ofta det händer. Körde ett intensivt rygg pass idag. Ni får gärna kolla in min Instagram där jag laddar upp olika övningar som jag brukar utföra och som är riktigt grymma. Har ni testat Lindahls nya smak, den är obeskrivligt god. Om inte så give it a try. Nu så måste jag gå iväg och äta, Är vrålhungrig haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej gott folk,

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera bloggen men ska ta och skärpa mig. Vill gärna veta vad ni vill att jag ska blogga mer om och vad som kan förbättras. Skulle uppskatta det. Idag har det varit en lugn dag som har bestått av en promenad och en hel del frukt ätande. Vem tackar liksom nej till frukt. Är så kär i vattenmelon och måste äta det varje dag, är så besatt. Imorgon återgår jag till vikterna och ska köra ett stenhårt rygg pass. Kan inte låta bli att inte träna, jag blir så lätt rastlös. Det bara kliar i fingrarna. Men allt handlar om variation och leva livet. Jag älskar att träna men har nyligen lärt mig att njuta av livet och ta vara på saker och ting.

Likes

Comments

Mitt mål med träningen är att ständigt ha en utveckling men att samtidigt acceptera att allting inte kan gå som det ska. Det måste man räkna med oavsett om man har skött kosten och tränat på. Jag mår bara bra av att träna och få lyfta tungt. Progress för mig är inte bara att se det på min kropp, det är också att se att man lyfter tyngre och inte fastna vid en och samma vikt. Våga utmana er själva men glöm inte när ni utför en övning att tekniken är väldigt avgörande för er utveckling och för att inte skada er.
Är ni osäkra så fråga eller sök upp övningen på Youtube än att ta risken.

Likes

Comments

Idag vaknade man med värk över hela kroppen från gårdagens hektiska dag. Men idag är det min vilodag, vilken tur. Ska bara låta min kropp återhämta sig och få vila, men imorgon kör jag på som vanligt. Då står det ben på schemat. Nu så ska jag återgå till plugget.

Likes

Comments

Det har varit en hektisk dag och det har inte funnits tid för vila. Fick åka till flera ställen för att utföra olika ärenden. Äntligen är man hemma och kan få vila ut.

Idag blev det ett tidigt gympass som bestod av axlar och bröst. Kändes så skönt efteråt, så hårt som jag köttade. Nu så ska jag ta och varva ner med en stor fruktskål, mums.

Likes

Comments

Dagens lunch blev så god att det blev inget kvar. Alla här hemma tyckte om mitt mästerverk haha. Det blev en pasta pesto med getost. Näringsrik och fräsch lunch.

Likes

Comments

Sitter just nu hemma med en stor kopp kaffe och skriver ner mina bokade tider i kalendern. Tycker om ordning och reda, så slipper man stressa upp sig.

I morse blev det ett arm pass. Väldigt svettigt och effektivt pass. Nu så ska jag ta och fortsätta med min planering inför veckan och sippra på mitt kaffe.

Likes

Comments

Att vakna tidigt är faktiskt något jag gillar, man får så mycket gjort. Gjorde mig en rejäl frukost och en stor kopp kaffe så klart. Att bara få sitta i lugn och ro och få äta sin frukost är det bästa jag vet.

Efter frukosten blev det att sola en stund, det var väl behövligt då jag börjar blekna till.

Senare idag väntas ett benpass. Ser framemot det.

Likes

Comments


De flesta av er har högst troligen hört talas om cheatday men kanske inte vågat testa sig på det eller missbrukar det. Jag är en utav dem, har inte vågat ha ätardagar då jag har varit rädd för att gå upp i vikt. Men har tankar på att kanske börja med det
Cheatday är exakt vad det låter som, en dag där du ”fuskar”, i detta fall ifrån din diet.

Funktionen:

I våra kroppar har vi ett hormon som heter Leptin, som mer eller mindre reglerar vår fettförbränning, det brukar även kallas för ”anti-svält hormonet”. Exakt vad det låter som är leptinets uppgift att skydda oss från svält. Ju lägre leptinnivåerna är ju svårare är det att tappa fett och vice versa.

Det finns två orsaker som påverkar leptinnivåerna; mängden fett du har på kroppen och kaloriintaget. Leptin produceras nämligen i kroppens fettceller; mycket fett betyder alltså mycket leptin.

Om vi ligger på ett strikt kaloriunderskott under en längre tid tror kroppen att den håller på att svälta och leptinnivåerna sjunker. Kroppen försöker alltså hålla kvar allt fett den kan för att ”överleva”.

Om du ligger på ett rejält kaloriunderskott och samtidigt tappar fett minskar leptinnivåerna, och på så sätt blir det bara svårare och svårare att gå ner i vikt ju längre tid du är på diet.

Det är här cheatday kommer in och räddar dagen (veckan).

Genom att en dag äta mycket mer kalorier än vad du egentligen behöver, höjer du dina leptinnivåer på nytt och kroppen tror inte längre att den ska svälta ihjäl sig. Den släpper nu iväg fettet.

Va inte rädda att släppa loss en gång i veckan, det kommer inte att synas om du vräker i dig en gång i veckan en pizza eller tårta. När jag väl börjar med en ätardag så ser jag till att berätta det för er haha.

Likes

Comments

Här har ni ett gott och hälsosamt snack. Som innehåller en hel del protein, vilket jag alltid strävar  att få i mig till varje måltid.
Den är så god och smakar exakt som glass. Ifall ni vill att jag ska dela med mig av receptet så är det bara att hojta till.

Likes

Comments