Header

Denna dag har varit hektiskt och inte nog med det så har jag endast fått 1 timmes sömn. Då min bror valde att ta hem vänner för att kolla på super bowl. Är helt slut, måste plugga och förbereda mig inför morgon dagens aktiviteter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det slut på helgen och en ny vecka startar igång imorgon. Snart blir det dags för ett axel och rygg pass. Har fått i mig en rejäl frukost och en stor kopp kaffe. Känner mig riktigt laddad och taggad inför träningen.


Likes

Comments

Det blev en tidig morgon som bestod av två tuffa träningspass. Först körde jag igång ett crossfit pass och efter det blev det ett benpass. Min kropp skrek efter vila efteråt. Därefter blev det att äta en kyckling ciabatta med mamma och systern min. Den satt fint då jag var vrålhungrig. Fixade mina naglar igår och resultatet blev otroligt snyggt. Ska sätta mig framför tv:n och dricka mig ett glas vatten. Vi människor är dåliga i att få i oss tillräckligt med vatten. Vatten är så otroligt viktigt då det finns så mycket fördelar. Några utav dem är att du håller dig frisk och blir inte lika mottaglig för infektioner, du slipper huvudvärk och att du får din hud att stråla.


Likes

Comments

Idag har jag endast planerat vad som ska göras inför imorgon. Imorgon blir det två tuffa träningspass, det första blir ett ben pass och det andra blir ett crossfit pass. Det blir att köra stenhårt med träningen och kosten. Nya mål inför detta år. Satsar mycket på att få större lår och rumpa och må bra såklart.


Likes

Comments

Igår gjorde jag en nyttig kladdkaka som smakade väldigt gott. Den påminde mig lite om raw bite som man kan köpa hos hälsobutikerna.

Likes

Comments

Ibland brukar jag sola solarium eftersom man känner sig så otroligt fräsch och man får en fin färg. Snart är april förbi och det känns som att det är höst, sommaren får mer än gärna komma förbi.


Likes

Comments

Godmorgon, dags att vakna för att köra ett benpass. Det är väldigt tidigt men det är så skönt att träna tidigt för då har man blivit av med det och det är knappt ingen i gymmet vid sju tiden. Ska dricka klart mitt kaffe och sen ge mig iväg till gymmet.

Likes

Comments

Det ni ser på bilden åt jag till frukost idag efter ett benpass.


Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag. Körde på i gymmet så att svettet flöda. Kändes så skönt efteråt. Tänker ta det lugnt idag och kolla på någon bra film.
Likes

Comments