Header

Min vikt har pendlat en hel del från år till år. Jag började tänka på min vikt redan som 15 åring. På den tiden så var man "tjock" om man var kurvig och hade en putig rumpa. Jag påverkades så mycket av media och människor i min omgivning. Jag ansågs som "tjock" eftersom jag har kurver. Vilket nu jag är stolt över. Jag vägde 51 kg då jag var 15 år. Ni kan se på bilden att jag inte var ett dugg "tjock" men tyvärr såg inte jag det och lyssnade självklart på min omgivning. Jag började träna VARJE DAG, två timmars promenad oavsett väder. Efter promenaden så gick jag till gymmet. Mat var min fiende. Åt knappt något. Under en dag så åt jag två ostmackor och frukt. Jag såg mig själv i spegeln och jag såg inte hur sjukt smal jag var. Efter två stenhårda månader så vägde jag 42 kg....
Om inte min familj hade pratat med mig och fick mig att förstå hur smal jag verkligen var så hade jag bara fortsatt. Det är sjukt hur mycket vi människor påverkas av andra. Älska dig själv för den du är!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frågan om hur ofta man måste träna för att få synliga resultat är en väldigt bred fråga. Du kan träna tre gånger i veckan och få grymma resultat om du sköter träningen, kosten, återhämtningen, progressionen, sömnen och allt runt omkring till 100 procent. Å andra sidan kan du träna två gånger om dagen sju dagar i veckan och få knappt märkbara resultat, om du inte vet hur du ska lägga upp din kost, vilket schema du bör följa, samt slarvar med sömnen och återhämtningen mellan passen.

För de flesta människor i dagens samhälle (inklusive mig själv) krävs det ett stort pusslande för att få in träningen på ett bra sätt. Familj, vänner, fritid, jobb, barn och deras aktiviteter är bara några saker som även dessa måste prioriteras. Har man inget eller bara några av dessa andra ”åtaganden” och kan och vill fokusera på träningen till 100 procent.

Jag älskar själv att träna och tycker det är bland det roligaste som finns, men jag har även andra saker jag vill få plats med i min vardag. Jag vill få egentid tillsammans med min dotter,  jag vill umgås med min familj, jag vill träffa mina vänner, jag vill se på tv, jag vill gå på bio, jag vill göra utflykter på helgerna.

Att ha som mål att träna tre dagar i veckan är något jag anser vara rätt realistiskt. Själv försöker jag ha som mål att träna fyra dagar i veckan. Det klarar jag allt som oftast, och gör jag inte det är det inte hela världen. Att ha som mål att träna varje dag är säkert realistiskt, men då behöver jag göra avkall på något annat i mitt liv och det är jag inte beredd att göra. Många kanske säger att vill man verkligen bli bäst på något så måste man satsa allt – och det stämmer säkert – men då får jag erkänna att jag inte är beredd att bli bäst och satsa allt. Jag ser hellre till att ge min dotter all den kärlek och tid hon förtjänar.

Likes

Comments

Något som jag är riktigt stolt över är att jag kan leva ett liv utan skräpmat och socker. Jag mår så mycket bättre utan all skräpmat. Jag vet hur jag kände mig då jag åt godis, jag var äcklad på mig själv. Varje dag sa jag idag ska jag börja men det slutade alltid med att jag åt något onyttigt. Jag hade fastnat i den onda cirkeln och jag visste inte hur jag skulle ta mig ur. En dag vaknade jag upp och tänkte det får vara nog!
Jag hade ett mål framför mig och jag ska nå det. Det var extremt svårt att inte fuska då människor i min närhet satt och åt allt jag var sugen på. Men jag tänkte tillbaka på den känslan jag får varje gång jag äter för mycket av något onyttigt. När det hade gått en månad med endast nyttig mat så kände jag inget sug längre. I början vågade jag inte ens äta nyttiga bakelser såsom bananpannkaka. Jag har inte haft en enda "cheatday". Jag känner att jag inte behöver det.

Likes

Comments

​​​​​​​​​

Har varit dålig på att uppdatera eftersom jag har varit upptagen. Dem senaste dagarna har jag köpt en ny åkpåse och en skötväska. Är super nöjd med dem båda. Kan visa er lite senare idag. Har precis ätit klart min skål med gröt om en stund ska jag ut på en promenad med Joline. Vet att det är många som gärna vill äta gröt till frukosten men att kanske inte gillar smaken. Då kan jag rekommendera att du kanske har i ditt favorit proteinpulver i gröten eller varför inte vaniljpulver, inte vaniljsocker! 

På bilden ser ni hur jag brukar toppa min gröt.​

Likes

Comments

Hej på er!

Jag tänkte att jag skulle börja blogga igen. Slipper jag skriva värsta novellerna på instagram. Här kommer jag att dela med mig mer av mina tankar och vad som pågår i mitt liv.

Dem flesta har länge drömt att få gifta sig med den "rätte". När man tänker på giftermål så tänker man lycka och evig kärlek. Jag trodde att jag hade funnit den rätta mannen i mitt liv. Så jag tog beslutet att ge mig in i ett äktenskap med honom. Hade jag vetat att det skulle sluta som en mardröm hade jag aldrig givit mig in i det äktenskapet. Ibland önskar man att man kunde se in i framtiden. Vad har jag gjort för att förtjäna till att bli instängd i mitt egna hem eller utslängd mitt på natten under en vinterdag i endast sommarkläder?

Jag har fått genomlida så mycket men ibland vågar man inte berätta allt. Jag skäms så otroligt mycket, jag såg inte hans rätta jag. Jag känner mig riktigt dum..

Likes

Comments

Godmorgon,

Det blev en tidig träning idag, vaknade 05:00. Nu är träningen avklarad och det känns skönt. Det var helt dött på gymmet och det är inte ofta det händer. Körde ett intensivt rygg pass idag. Ni får gärna kolla in min Instagram där jag laddar upp olika övningar som jag brukar utföra och som är riktigt grymma. Har ni testat Lindahls nya smak, den är obeskrivligt god. Om inte så give it a try. Nu så måste jag gå iväg och äta, Är vrålhungrig haha.

Likes

Comments

Hej gott folk,

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera bloggen men ska ta och skärpa mig. Vill gärna veta vad ni vill att jag ska blogga mer om och vad som kan förbättras. Skulle uppskatta det. Idag har det varit en lugn dag som har bestått av en promenad och en hel del frukt ätande. Vem tackar liksom nej till frukt. Är så kär i vattenmelon och måste äta det varje dag, är så besatt. Imorgon återgår jag till vikterna och ska köra ett stenhårt rygg pass. Kan inte låta bli att inte träna, jag blir så lätt rastlös. Det bara kliar i fingrarna. Men allt handlar om variation och leva livet. Jag älskar att träna men har nyligen lärt mig att njuta av livet och ta vara på saker och ting.

Likes

Comments

Mitt mål med träningen är att ständigt ha en utveckling men att samtidigt acceptera att allting inte kan gå som det ska. Det måste man räkna med oavsett om man har skött kosten och tränat på. Jag mår bara bra av att träna och få lyfta tungt. Progress för mig är inte bara att se det på min kropp, det är också att se att man lyfter tyngre och inte fastna vid en och samma vikt. Våga utmana er själva men glöm inte när ni utför en övning att tekniken är väldigt avgörande för er utveckling och för att inte skada er.
Är ni osäkra så fråga eller sök upp övningen på Youtube än att ta risken.

Likes

Comments

Idag vaknade man med värk över hela kroppen från gårdagens hektiska dag. Men idag är det min vilodag, vilken tur. Ska bara låta min kropp återhämta sig och få vila, men imorgon kör jag på som vanligt. Då står det ben på schemat. Nu så ska jag återgå till plugget.

Likes

Comments

Det har varit en hektisk dag och det har inte funnits tid för vila. Fick åka till flera ställen för att utföra olika ärenden. Äntligen är man hemma och kan få vila ut.

Idag blev det ett tidigt gympass som bestod av axlar och bröst. Kändes så skönt efteråt, så hårt som jag köttade. Nu så ska jag ta och varva ner med en stor fruktskål, mums.

Likes

Comments