Idag har jeg vært på Headline å fikset håre! Det trengtes virkelig.

Her ser dere før. Gamle og utvaskede striper som er fra før sommeren. Veldig ujevn farge å slitte tupper.

Og ferdig! Fikk lagt over en litt mørkere å kaldere farge, å jeg er så fornøyd! Håret mitt var en del rød skjær i, mens nå er meste parten borte.

Var hos min flinke søster Susanne, som er lærling der. Headline er mosjøens fineste frisør salong i mine øyne, å de har de aller beste jentene der💕

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!

Denne uker har gått til å hjelpe min søster å flytte, rydde å vaske, så det å ikke ha planer idag er faktisk litt godt. Men kjenner jeg meg rett, så blir jeg nok mer rastløs senere idag.

Tenkte jeg skulle få tatt outfit bilder, men været er ikke på min side idag. Nå er høsten her, bladene i trærne er begynt å bli gule, og høst været er her, så antrekks bilder kommer de dagene det er opphold. Er veldig koselig da, å sitte inne under ett pledd, med en kopp kakao, når det blåser og regner ute.

Ellers gjerne komme med tips til hva dere synes er interessant å lese om✨

Likes

Comments

En liten fun fact om meg selv er at jeg alltid har vært opptatt av sminke og mote, men jeg er faktisk mer uten sminke enn det jeg er med sminke på.

Jeg liker å sminke meg, men har nå skjønt at jeg er alt for perfeksjonist, med en gang sminken ser kakete ut, eller ser for oransje ut, å til og med når jeg har tørr hud eller kviser, så blir sminken så stygg på meg.

Så jeg tenke at jeg kunne vise dere mine favoritter, og som alltid har faste plass i toalett mappen min.

Glo-minerals

Prøvde dette produktet for første gang for 4 år siden ca. Jeg likte den veldig godt med en gang. Den holdt lenge, ga en fin og jevn farge på huden, og ja, så veldig naturlig ut. Også følte jeg ikke at jeg ha den på meg noe som er ett stort pluss. Jeg får fnatt når jeg prøver våte foundations, det kjennes så godt i ansiktet, og det er alltid klissete, uansett om jeg legger pudder over. Men igjen så har jo jeg atopisk eksem, å er allergisk mot parfyme så det er masse sminke jeg heller ikke kan bruke. Så har funnet ut at pudder sminke er det jeg burde holde meg til, for da får huden min puste.

Too Faced

Sjokolade puddere, som jeg kaller det er min største favoritt i sminke mappen. Har brukt dette i alle fall 5-6 år. Elsker lukten på det, og så klart fargen den gir. Jeg bruker fargen Light/Medium, fordi jeg er ganske lys i huden, så jeg vil ikke bli helt svart i ansiktet å hvit på kroppen.

Kylighters

Kylie Jenner sin Salted Caramel highlighter, å gud denne fargen er så fin! Elsker gløden den gir. Jeg har også fargen Cotton Candy Cream, den er også en favoritt. Men nå som sommeren er her, å som jeg er litt brunere i huden så bruker jeg salted caramel.

Anastasia Dipbrow

Jeg pleier å farge brynene min, men er noen steder ikke tar ordentlig til seg farge. Da er denne perfekt til å fylle inn der det trengs. Veldig lett å påføre, å veldig fin i fargen! Brukte blyant før, måtte kvesse den hele tiden for å få fine linjer. Aldri igjen for å si det sånn!

Maybelline Liquid Eyeliner

Denne eyelineren kjøpte jeg for kanskje en måneds tid siden, å den er allerede en av mine favoritter. Liker at tuppen er tynn, og den er så lett å påføre.

Så dette var mine 5 favoritter. Ingen produkter er sponset. Fortell meg gjerne om du har noen sminkeprodukter du vil anbefale i kommentarfeltet.✨


Likes

Comments

Hei, og god Tirsdag! Denne dagen dere, haha. Sov til klokken 2 idag.. Hvordan er det mulig? Må virkelig ha på vekkeklokke om morgningen, for dette går ikke lenger. Har blitt så utrolig lat, å ikke minst trøtt. Kanskje ikke så rart når jeg sover så lenge. Var så stolt i går da jeg hadde stått opp før klokken var blitt halv 10. Ryddet å shinet hele leiligheten for så å hjelpe min søster å flytte. Litt av en kontrast fra i går dagen til i dag eller hva... Selv om jeg faktisk har hjulpet søsteren min med både mer flytting og vasking.

Uansett, så må jeg bli strenger med meg selv. Max 7-8 timer søvn per natt. Det er vel nok? Noen sier 7 timer er nok, mens noen sier 9 timer er nok. Noen som vet?

Akkurat nå sitter jeg å ser på at søsteren min henger opp forskjellig i ny leiligheten, og venter på at Kjæresten til Mamma skal bli ferdig på jobb så han kan hjelpe oss å flytte de store møblene.

Ellers så håper jeg at dere har hatt en fin tirsdag✨

Likes

Comments

Denne dagen altså. Har ryddet å styrt på i hele dag. Å når jeg først ble ferdig med det, så måtte jeg hjelpe min søster å flytte. Dagen har virkelig gått i ett kjør. Så det å få treffe sofaen nå vart sinnssykt godt! Ellers så ble det dessert til frokost idag, og godt var det! Amerikanske pannekaker med krem, sjokolade og jordbær✨ Digg, Digg, Digg

Men nå må jeg faktisk på matbutikken igjen, har helt glemt av å handle mat idag! Snakkes senere dere

Likes

Comments

Hei dere! Idag startet dagen min hos vippeteknikeren. Må si det er godt å starte dagen med selvpleie. Blir alltid så trøtt når jeg blir dullet med. Pleier alltid å sove av så snart hun begynner med vippene, men idag klarte jeg utrulig nok å holde meg våken.

Før bilde

Etter

Det er godt å slippe å tenke på maskara, det er liksom maskaraen som tar tid på badet om morgningen. Nå er over 4 uker siden sist jeg fylte på, så det var virkelig på tide.

Flere her som bruker vippeextensions?

Likes

Comments