Idag har jeg vært på Headline å fikset håre! Det trengtes virkelig.

Her ser dere før. Gamle og utvaskede striper som er fra før sommeren. Veldig ujevn farge å slitte tupper.

Og ferdig! Fikk lagt over en litt mørkere å kaldere farge, å jeg er så fornøyd! Håret mitt var en del rød skjær i, mens nå er meste parten borte.

Var hos min flinke søster Susanne, som er lærling der. Headline er mosjøens fineste frisør salong i mine øyne, å de har de aller beste jentene der💕

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!

Denne uker har gått til å hjelpe min søster å flytte, rydde å vaske, så det å ikke ha planer idag er faktisk litt godt. Men kjenner jeg meg rett, så blir jeg nok mer rastløs senere idag.

Tenkte jeg skulle få tatt outfit bilder, men været er ikke på min side idag. Nå er høsten her, bladene i trærne er begynt å bli gule, og høst været er her, så antrekks bilder kommer de dagene det er opphold. Er veldig koselig da, å sitte inne under ett pledd, med en kopp kakao, når det blåser og regner ute.

Ellers gjerne komme med tips til hva dere synes er interessant å lese om✨

Likes

Comments

En liten fun fact om meg selv er at jeg alltid har vært opptatt av sminke og mote, men jeg er faktisk mer uten sminke enn det jeg er med sminke på.

Jeg liker å sminke meg, men har nå skjønt at jeg er alt for perfeksjonist, med en gang sminken ser kakete ut, eller ser for oransje ut, å til og med når jeg har tørr hud eller kviser, så blir sminken så stygg på meg.

Så jeg tenke at jeg kunne vise dere mine favoritter, og som alltid har faste plass i toalett mappen min.

Glo-minerals

Prøvde dette produktet for første gang for 4 år siden ca. Jeg likte den veldig godt med en gang. Den holdt lenge, ga en fin og jevn farge på huden, og ja, så veldig naturlig ut. Også følte jeg ikke at jeg ha den på meg noe som er ett stort pluss. Jeg får fnatt når jeg prøver våte foundations, det kjennes så godt i ansiktet, og det er alltid klissete, uansett om jeg legger pudder over. Men igjen så har jo jeg atopisk eksem, å er allergisk mot parfyme så det er masse sminke jeg heller ikke kan bruke. Så har funnet ut at pudder sminke er det jeg burde holde meg til, for da får huden min puste.

Too Faced

Sjokolade puddere, som jeg kaller det er min største favoritt i sminke mappen. Har brukt dette i alle fall 5-6 år. Elsker lukten på det, og så klart fargen den gir. Jeg bruker fargen Light/Medium, fordi jeg er ganske lys i huden, så jeg vil ikke bli helt svart i ansiktet å hvit på kroppen.

Kylighters

Kylie Jenner sin Salted Caramel highlighter, å gud denne fargen er så fin! Elsker gløden den gir. Jeg har også fargen Cotton Candy Cream, den er også en favoritt. Men nå som sommeren er her, å som jeg er litt brunere i huden så bruker jeg salted caramel.

Anastasia Dipbrow

Jeg pleier å farge brynene min, men er noen steder ikke tar ordentlig til seg farge. Da er denne perfekt til å fylle inn der det trengs. Veldig lett å påføre, å veldig fin i fargen! Brukte blyant før, måtte kvesse den hele tiden for å få fine linjer. Aldri igjen for å si det sånn!

Maybelline Liquid Eyeliner

Denne eyelineren kjøpte jeg for kanskje en måneds tid siden, å den er allerede en av mine favoritter. Liker at tuppen er tynn, og den er så lett å påføre.

Så dette var mine 5 favoritter. Ingen produkter er sponset. Fortell meg gjerne om du har noen sminkeprodukter du vil anbefale i kommentarfeltet.✨


Likes

Comments

Hei, og god Tirsdag! Denne dagen dere, haha. Sov til klokken 2 idag.. Hvordan er det mulig? Må virkelig ha på vekkeklokke om morgningen, for dette går ikke lenger. Har blitt så utrolig lat, å ikke minst trøtt. Kanskje ikke så rart når jeg sover så lenge. Var så stolt i går da jeg hadde stått opp før klokken var blitt halv 10. Ryddet å shinet hele leiligheten for så å hjelpe min søster å flytte. Litt av en kontrast fra i går dagen til i dag eller hva... Selv om jeg faktisk har hjulpet søsteren min med både mer flytting og vasking.

Uansett, så må jeg bli strenger med meg selv. Max 7-8 timer søvn per natt. Det er vel nok? Noen sier 7 timer er nok, mens noen sier 9 timer er nok. Noen som vet?

Akkurat nå sitter jeg å ser på at søsteren min henger opp forskjellig i ny leiligheten, og venter på at Kjæresten til Mamma skal bli ferdig på jobb så han kan hjelpe oss å flytte de store møblene.

Ellers så håper jeg at dere har hatt en fin tirsdag✨

Likes

Comments

Denne dagen altså. Har ryddet å styrt på i hele dag. Å når jeg først ble ferdig med det, så måtte jeg hjelpe min søster å flytte. Dagen har virkelig gått i ett kjør. Så det å få treffe sofaen nå vart sinnssykt godt! Ellers så ble det dessert til frokost idag, og godt var det! Amerikanske pannekaker med krem, sjokolade og jordbær✨ Digg, Digg, Digg

Men nå må jeg faktisk på matbutikken igjen, har helt glemt av å handle mat idag! Snakkes senere dere

Likes

Comments

Hei dere! Idag startet dagen min hos vippeteknikeren. Må si det er godt å starte dagen med selvpleie. Blir alltid så trøtt når jeg blir dullet med. Pleier alltid å sove av så snart hun begynner med vippene, men idag klarte jeg utrulig nok å holde meg våken.

Før bilde

Etter

Det er godt å slippe å tenke på maskara, det er liksom maskaraen som tar tid på badet om morgningen. Nå er over 4 uker siden sist jeg fylte på, så det var virkelig på tide.

Flere her som bruker vippeextensions?

Likes

Comments

Vet ikke va som skjedde, men dette innlegget skulle bli publisert klokken 14..

AKKURAT NÅ

Først og fremst - God morgen og fin Søndag dere! Har nettopp klart å kommet meg opp av sengen, så tenkte jeg skulle lage meg en litt bedre frokost, det er jo tross alt Søndag! Men først så trenger denne leiligheten litt rydding. Satt våkne til klokken 4 i natt, fristet ikke å begynne å rydde da.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Game of thrones... Trenger jeg å si noe mer? Den siste episoden gjorde meg litt sur haha. I tilfelle noen ikke har sett episoden jeg snakker om enda, så skal ikke jeg spoile her. Så spent på den siste episoden som kommer i natt!

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt vil jeg si at er min plassering på topplisten denne uken! Jeg klatrer sakte men sikkert opp over, å det er jo utrolig artig å se! Ligger på plass 56 idag! Utrolig stolt haha

UKENS CRAVING

Godter kanskje? haha! Jeg pleier som regel ikke å ha noe søt sug. Pleier bare å kjøpe solo i helgene, å ikke noe godte. Utrolig rart egentlig, for jeg elsker jo alt søtt, men den siste tiden så er det ikke noe som har fristet, foruten om den siste uken. Da har faktisk alt søtt fristet. Nå kommer jeg faktisk på gifflar haha, de svenske små kanel snurrene! NAM

UKENS OPPTUR

Torsdag var ukens opptur dag! Først "jobbintervju", så road trip, shopping og Lipfillers!! Dere kan se før og etter bildene HER!

UKENS NEDTUR

Hmm, nå ma jeg faktisk tenke litt. Jeg kommer faktisk ikke på noen ting, og det er jo bra!

UKENS TANKE

At det snart er September og høst?? Tiden går så utrolig fort, og jeg må virkelig bli flinkere å bruke tiden på å lage flere fine minner med både kjæreste, familie og venner.

UKENS INNKJØP

Genser, belte og disse øredobbene. Innlegge for innkjøpet finner du HER!

UKENS ANTREKK

Se det HER! Det er det eneste antrekket jeg har bilde av, men det er også det fineste denne uken!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

UKENS SANG

Travelle - Wasted On You, åh den er så fin!

Håper dere liker slike innlegg, syns selv det var litt artig å skrive om!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Bildene er lånt av WeHeartIt

Denne fargen har vært en stor favoritt nå i noen måneder. Altså, hvor fint er ikke RoseGull? Syns det er så fin en farge! Både på møbler, tekstiler, hår og, ja alt egentlig. Har til og med drømt om slik farge på håret, men det er en litt mer sommerlig look. Dessuten så er jeg på spare fronten akkurat nå, så vil ikke slite ut håret mitt mer enn jeg må. Kanskje til neste sommer?

Flere som digger RoseGull? Ellers så håper jeg at dere har hatt en fin Lørdag✨

Likes

Comments

Lipfillers var går dagens lille forandring. Synes selv at det ble en ganske stor forandring, å er veeeldig fornøyd med resultatet så langt. Er enda litt hoven, så noe mindre blir de jo. Jeg har alltid syntes at leppene mine har vært så slappe å triste før haha. Mens nå er de fyldige å har mer form, så ja jeg er virkelig fornøyd!

Har testet dette ut en gang før, men det ble ikke store forskjellen, noe som jeg var klar over at kunne skje. Fleste lepper trenger 2-3 ganger for å bygge seg opp og for å holde lengre.

Både jeg og Anette tok Hyabell 1 ml. Mens Susanne var med som støtte. (Bildene er ifra i går)

Før bilde

Etter bilde

Var noe bedøvd ja, haha! Kunne ikke føle leppene mine eller bevege dem ordentlig på over 2 timer etter. Bedøvelseskremen fikk meg til å føle at leppene ble ti ganger så store, både før og etter stikkene. Veldig merkelig følelse.

Om dere lurer på noe, så er det bare å spørre✨

Likes

Comments

Dagen idag startet med en time til kjeveortopeden da strengen bak tennene hadde løsnet å falt av. Så fikk pusset bort lim restene som ikke falt av sammen med strengen. Det var veldig rart å kjenne tennene sine igjen etter å ha hatt streng der i fire-fem år! Videre var det en tur hjem å igjennom dusjen for så å dra på et lite "jobbintervju". Krysser fingrene!

Så ble det en veldig spontan road trip til mo i rana sammen med Anette og Susanne. Det ble det litt shopping, før den lille forandringen skulle skje. Hadde time halv åtte, så hadde noen timer på å slå ihjel tid på. Noen som klarer å gjette hva jeg gjort?

Tenkte også å vise det jeg kjøpte i eget innlegg om ønskelig?😊

Håper dere har hatt en fin dag og får en fin kveld videre!

Likes

Comments

Eggrøre med kyllingfilet og fin hakket chilli✨ Lager eggrøre slik som Gordon Ramsay gjør, nemlig i kasserolle i steden for stekepanne. Den blir mye mer luftig i kasserolle!

Jeg og kjæresten bruker 6 egg, 4 kyllingfileer, og 1 hel chilli. Samt litt creme fresh, salt og pepper.

Brød og bacon må man jo også ha til. Mm, så utrolig godt!

Likes

Comments

Hei dere og god Onsdag! Nettopp startet blogg så blir jeg syk, hvordan er det mulig? Jeg har sovet bort disse tre dagene, men det trengte jeg virkelig! Gikk en liten tur i går kveld sammen med Anette, for så å lage en sunn laksetaco med chill sammen med kjæresten. Tror det hjalp å få luftet seg litt etter å ha sovet døgnet rundt disse dagene.

Likes

Comments


Jakke - Cubus
Genser - Nelly
Bukse - Vero moda


Dette har jeg veldig blandende følelser om haha! Syns outfit bilder er veldig fine og inspirerende, men nå som jeg selv skulle være framfor kameraet selv, så merket jeg at dette er helt nytt for meg å faktisk litt flaut. Er faktisk ikke så glad i å bli tatt bilder av, men slik er det vel i start fasen. Lærer forhåpentligvis med tiden!

Kvaliteten på bildene er så som så, da jeg bare har mobil kameraet. Om jeg klarer å faktisk blogge i 1 måneds tid, så får jeg se om jeg investerer i et litt bedre kamera

Håper jeg at dere får en fin Lørdagskveld videre

Likes

Comments

Frokost klokken halv 2 på en fredag er vel innafor, eller hva?

Tenkte jeg skulle gi denne bloggingen en ny sjanse, da jeg synes blogging er veldig artig. Jeg leser andre sine blogger flere ganger om dagen, å sitter bestandig igjen med følelsen at jeg selv vil holde på med det.

Blir spennende å se om jeg klarer dette, man må jo faktisk jobbe for å få en bra og fin blogg. Jeg skal prøve mitt aller beste, for blogging er noe jeg vil holde på med! Håper at dere synes at denne bloggen blir bra, å at dere vil følge med videre. Gjerne komme med tips om ting dere vil se eller lese om✨

Likes

Comments