Hei fininger! Den siste uken som har vært, har jeg ligget syk med Influensa og feber. Skulle ut å knipse noen oufit bilder til dere på lørdag, men da jeg våknet var formen elendig. Har vært små kuret og hatt sår hals i slutten av forrige uke, men først nå i helgen brøt det ordentlig ut. Har enda sår hals og hoste, men formen er mye bedre! Så derfor ble det stille på denne fronten.

Ellers så er det snart jul! Så nå er det siste innspurt på jobb og julegave handlig. Bare jeg som ikke har begynt enda? Haha, samme hvert år, alltid ute i siste liten.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Linderie is the maximum expression of a women's femininity

. . . .

Cloud Dancer, Rose Smoke, Black

Tre nye favoritter i klesskapet! Hvor fine var ikke disse? Jeg er den personen som kaster av meg bh'en så snart jeg kommer hjem. Jeg hater bh, synes de er både vond og ubehagelig å ha på seg. Mens disse kjenner jeg ikke at den er på engang, men allikevel holder puppene på plass, haha!

Slike Braletter har blitt veldig populære nå den siste tiden, å det skjønner jeg godt! Så myke og behagelig på, samtidig som de er kjempe fine å se på. Kjøpte en i hver farge da de var så gode, å så fine!

Disse fåes kjøpt hos Only og Vero Moda butikker!

Likes

Comments

Port Laurent Marble

. . . . 

Denne pakken har jeg ventet på i over en uke nå, å i går kveld fikk jeg endelig hente melding fra posten. Da jeg åpnet pakken ble jeg faktisk litt skuffet, eller jeg var ikke helt fornøyd med dekslet. For på bildene på siden så er dekslet svart/blått med gull. Mens i virkeligheten så er det svart/blått med hvit, å nesten ikke noe gull, men mer gul og oransje noen steder.

Men jeg betalte bare 149kr, så jeg orker ikke å sende det tilbake. Begynner også å bli mer vant med mønstret nå idag. Liker det vel bedre med tiden!

Hva synes du om dekslet? Har du deksel fra iDeal of Sweden?

Likes

Comments

This Black Friday

På årets black friday ble det ikke så mye shopping på meg. Bestilte meg 2 produkter på Coverbrands og ett mobil deksel fra Ideal of Sweden . Dekslet har jeg ikke mottatt enda, så eget innlegg kommer når jeg har mottatt varen!

. . . . 

Glo Minerals Luxe Liquid foundation - Denne foundation er den eneste som fungerer på min hud. Jeg sliter veldig med eksem og tørr hud, men denne reagerer jeg ikke på! Jeg har lett veldig lenge etter en liquid foundation som ikke tørker ut å irriterer huden min, å nå har jeg endelig funnet en! Jeg har i fargen Porcelain. Du finner den HER . 20% rabatt på den nå!

Etter foundation så bruker jeg dette pudret til å sette det med. Elsker dette pudderet! Sminken holder seg fin hele dagen, uten å måtte "touche" opp sminken! Denne finner du HER . Denne har jeg i fargen Light/medium, å den er 40% rabatt på nå!

Hva handlet du på Black Friday?

Xx Sandra

Likes

Comments

Hei dere! Denne uken har virkelig flydd forbi. Begynte i ny vikarjobb på mandag, så denne uken har jeg vært oppe halv 7 hverdag. Noe tungt å stå opp så tidlig, nå som jeg er vant til å stå opp 11, haha. Mandag var jeg også flink å dro på trening. Så ble tidlig kveld for å si det sånn. Onsdag dro jeg til Karin etter jobb, Torsdag lagde jeg brune pinner sammen med svigermor, fredag tok jeg julevasken her i huset. Er så utrolig godt etter, når alt er rent og fint! Da kan man legge seg med god samvittighet! Og Lørdag var jeg på jobb.

Noen selfies fra i går✌ Ellers så ble det en rolig kveld på sofaen sammen med kjæresten framfor Tven, å det var virkelig godt å få slappet ordentlig av etter en slik uke. Idag har jeg vært i barnedåp for vakreste Emil! Er så å si nettopp kommet inn døra og ut av bunaden. Nå skal jeg overføre over 200 bilder av dagen til Macen, for så å sende dem videre til foreldrene. 

Snakkes senere, Xx Sandra

Likes

Comments