Breakfast with my boyfriend

God kveld dere! Jeg og kjæresten startet dagen med frokost på KingWinn. De serverer ikke bare "dessert" vafler der, så vi tenkte å prøve ut protein vaflene. De inneholder ca 100-120 kcal, 2g fett, 4g sukker og har hele 30g protein i seg. Å de smaker veldig godt! Jeg synes som regel alt som har høyt protein innhold smaker protein, om dere skjønner? Men denne var utrolig god! Bestilte med mozzarella, avokado, skinke, kalkun og en balsamico saus. Mm! Blir nok ikke siste dette nei.

Ellers så har dagen vært veldig rolig, å nå skal vi straks lage en litt bedre middag til kvelds ♥ Håper dere har hatt en fin dag, og får en fin kveld videre, så ses vi i morgen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Happy Wednesday
I kinda love the red lipstick look atm

Hei alle vakre! Jeg skulle egentlig ta bilder av antrekket mitt idag, men min kjære fotograf (kjæreste) måtte på jobb. Jeg har heller ikke lært meg helt enda med kamera å sånn selvutløser(?), så da ble det litt selfies i speilet isteden for. Her er iallfall genseren jeg skulle vise dere. Den er fra Vero moda. Synes den er så fin, og ikke minst grønn fargen! Den passer perfekt med røde lepper til. Buksen jeg har på meg er også ny, men det får jeg vise dere ordentlig senere✨

I morgen har jeg og kjæresten fritt, så får se om vi tar litt bilder da! Er så vakkert ute nå. Trærne skifter farge og bladene faller av. Jeg sier alltid at sommeren er min favoritt års tid, men når høsten kommer så er det plutselig min favoritt. Tenker akkurat samme om jule tiden, så lenge snøen legger seg og det er hvit ute.

Hvilken års tid er din favoritt?

Likes

Comments

AKKURAT NÅ

Sitter jeg å skriver dette innlegget som egentlig skulle bli gjort på Søndag, men det ble litt bort glemt. Skal straks ut å lufte Madonna. Synes jeg har blitt flink! Ute å går tur hver dag.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Vil vel si helgen, da hormonene var overalt. Utrolig irriterende sånn sett å være jente. Er man litt følsom en dag, eller sliten, så kan en liten uskyldig kommentar eller at jeg plages med noe som egentlig er veldig lett. Så er det liksom verdens under gang.

UKENS HØYDEPUNKT

Første dag på jobb trening! Mandag i forrige uke startet jeg min første dag på Vero Moda. Jeg går egentlig sykemeldt, så jeg har arbeids trening via Nav, for de som lurte. Må virkelig si at jeg trives der. Veldig fin butikk, og ikke minst de ansatte. De er så snille og hyggelige!

UKENS CRAVING

Solo! Verdens beste brus

UKENS OPPTUR

At jeg endelig fikk pakken jeg hadde ventet på i lang tid fra Cover bands, forrige uke. Alltid deilig med ny sminke og sminke koster.

UKENS NEDTUR

Det får jeg se om jeg lager egent innlegg om senere. Da det ikke er helt sikkert at skjer enda!

UKENS TANKE

Du skal gjøre mot andre, det du vil andre skal gjøre mot deg. Veldig klisje, men også veldig sant.

UKENS INNKJØP

Det er en genser og bukse, som kommer i eget innlegg i morgen!

UKENS ANTREKK

Tok ikke bilder av noen antrekk forrige uke, så her er går dagens antrekk! Jakke - vero moda, T-skjorte - h&m, Bukse - vero moda, Sko - superga/nelly.com

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Likes

Comments

Altså, NAM!
Vi i Mosjøen har vært så heldige å fått den første KingWinn i Norge! Det er ganske stas til at byen er så liten.

Veldig fornøyd nå ja, heehe

. . . .
De selger faktisk sunne vafler også. Protein vafler og gourmet vafler. Jeg var veldig søt sugen, så jeg gikk for en "dessert" variant.

Å herregud som gode belgiske vafler. Jeg bestilte med jordbær, kiwi, kit kat, vanilje is og sjokolade saus. Jeg trodde jeg kom til å bli veldig full, mett og kvalm, men det ble jeg faktisk ikke. Det var så godt! Neste gang skal jeg teste ut protein vaflene. Det såg også veldig godt ut. Blir sulten av å se på disse bildene igjen haha.

Likes

Comments

Pure Clay Glow Mask
Søndag og spa synes jeg virkelig hører sammen. Egen pleie og kos før man starter en ny uke. Kjøpte denne ansikts masken i går, har hørt veldig mye bra om den. Noen her som har prøvd den? Jeg skulle egentlig prøve den i går, men det ble ikke noe av.
. . . . .
. . . . .

Skulle også legge ut ett innlegg av den nye sminken jeg har kjøpt, men bildene ble så stygge uansett hva jeg gjorde, så jeg valgt rett og slett bare å drite i det innlegget i går. Jeg har noen dager da alt egentlig bare er dritt. Får ikke gjort ting jeg skal gjøre. Å ting jeg får gjort blir bare feil. Å da blir hele dagen ødelagt, utrolig slitsomt og ikke minst irriterende. Bruker mange timer på noe jeg egentlig bruker lite tid på. Å en sånn dag hadde jeg i går. Da jeg skulle legge meg, lå jeg våken å tenkte på det jeg ikke fikk til, jeg ble så utrolig frustrert, for det er liksom ikke noe å blir sint eller frustrert over sånn egentlig, å det igjen gjør ting enda verre. Meg selv i ett lite nøtteskall altså. Hater slike dager da alt bare er dritt. Jeg er vel ikke den eneste som har en depresjons dag i ny og ned?

Men nå er det nok snik snakk fra meg, nå skal jeg gjøre denne dagen litt bedre med hjemme spa✨ Jeg håper at dere har hatt en fin helg også snakkes vi i morgen! Kisses

Likes

Comments