Ny uke, nye muligheter

Akkurat nå:

Sitter jeg å hører på musikk, blar igjennom blogger, youtube kanaler og we heart it for å få litt blogg inspirasjon. Kjenner jeg savner å blogge! Vurdere også å lage meg en egen youtube kanal. Ikke for å legge ut videoer selv, med det første iallfall, men mest for å følge de jeg pleier å følge med på.

Ukens opptur:

Kjæresten min flyttet hjem igjen! Verdens beste følelse

Ukens happening:

Hadde julebord sammens med jobben på Lørdag, Veldig artig kveld med en utrolig koselig gjeng!

Ukens nedtur:

Denne månedens strømregning. Og vi er bare i November.

Ukens matopplevelse:

Meksikansk gryterett, med nachos chips og creme fraiche ved siden av, naam! Takk Karoline for middags tipset!

Ukens selvpleie:

Det nærmeste selvpleie jeg har kommet denne uken er litt shopping, haha! Har lenge vurder om jeg skal bestille meg frisør time eller ikke. Håret mitt er noe slitt og trist, så skulle ha stusset det for lengst.

. . . . 

Har fått en del spørsmål ang. Snapchat. Jeg pleide å snappe fast hver lørdag på Nouwbloggerne, men det gjør jeg altså ikke lengre akkurat nå. Siden jeg ikke var aktiv her på bloggen, så følte jeg det ble feil å være aktiv der. Så jeg har tatt en "pause" der i fra, til denne bloggen "kommer litt mer på plass".

Ellers så må jeg bare si at det er super hyggelig av dere å faktisk komme opp til meg å si at dere leser bloggen min. Selv om jeg synes det er litt små flaut av en eller annen rar grunn. Setter stor pris på det, å det er jo alltids artig å få kompliment!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

is to die for

// Black HER , Camo HER //

Altså, hvor fin er ikke denne jakken? Ribecka mottok denne fra JFR, samt masse annet fint, og filmet en haul på sin youtube kanal. Jeg ble ordentlig forelsket i jakken, å den var så utrolig fin på henne. Det er pels i hele jakken, også den deilige hetten? Denne jakken er virkelig to die for! Pelsen er falsk, for dere som lurer på om det! Jeg er i mot ekte pels. Jeg har ikke kjøpt meg en ordentlig fin vinter jakke enda, og snøen er vel like rundt hjørnet nå. Tenk at vi allerede er i November, og snart er det jul! Tiden går så altfor fort.

Noen som vet om det blir toll eller slik når det står i kassen total inkl. tax & free shipping?

Likes

Comments

@Sandra_huske

Jeg vil følge flere instagrammere, trenger litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Kommenter dine favoritt bruker og gjerne din egen!

Likes

Comments

New me, who dis?

Jeg har et elsk/hat forhold til håret mitt akkurat nå. På Onsdagen, tok jeg og søsteren min ut alt av extensions. Så jeg går rundt å føler meg ganske naken, om dere skjønner? Det å gå i fra 50 cm langt hår, til bare 10-15 cm, og ikke minst tykkelsen som ble halvert. Tar nok litt tid før jeg vener meg på den nye frisyren. Men guud så godt det er å føle hodebunnen min igjen. Bare det å kan dra hår børsten gjennom håret, uten at den setter seg fast, er helt fantastisk. Jeg mistet så utrolig mye hår når vi tok det ut, så blir nok en god stund til neste gang det skal i igjen! Tror hår og hodebunn har godt av en pause.

Likes

Comments

Mosjøen's søte lille flyplass, med palme og greier haha!

I går ble en lang dag. Sto opp klokken halv åtte, måtte pakke siste rest å stelle meg litt, for så å bli kjørt til flyplassen klokken kvart på ni.

Flyet mitt skulle dra klokken 09.20, men pga. alt for tykk tåke, så kunne ikke flyet lande. Så de som jobbet der, jobbet på spreng for å finne ny reise til oss. Vi ble sittende å vente på flyplassen i 2 timer før de fikset en løsning. Så heldig som vi var, så fikk vi servert pizza og brus fra pizzabakeren. Passet perfekt for meg som ikke rakk frokost!

Etter en liten stund fikk vi beskjed om at en buss var på vei for å hente oss, for å kjøre oss til Stokka, flyplassen i Sandnessjøen. Å reise planen ble ny. Skulle egentlig lande i Kirkenes klokken 17.15 i går, men ble heller klokken 20.00. Reisen ble noe lengre enn planlagt, men jeg er bare glad for at jeg kom meg oppover samme dag som planlagt!

Så i stedet for å sitte å vente i Tromsø, så ble det Oslo. Passet meg helt perfekt at de hadde Fridays, synes de har så utrolig godt mat! Bestilte meg Chicken Sandwich og sjokolade milkshake. Milkshake er noe av det beste jeg vet! Men noe kleint var det å sitte på restaurant alene, men jeg var heldigvis ikke den eneste haha.

Etter litt mat, så gikk turen videre. Og neste stopp var Kirkenes! Har ventet på denne dagen så lenge at det var nesten uvirkelig. Når jeg landet i Kirkenes var planen å ta taxi til leiligheten, siden kjæresten var på jobb, men heldige meg ble overrasket på flyplassen av han! Gjett om det var ei som kom til tårene da haha! Hardt å ikke ha sett kjæresten sin på 1 mnd. Etter nesten 12 timer på reise fort, så var det godt å endelig komme frem. Ble Taco fredag og bare kjæreste kos resten av kvelden!

Ellers så snapper jeg på _Nouwbloggerne_ I dag og hver Lørdag. Har snappet masse idag, så legg oss til å gå inn å se!

Likes

Comments

Vero Moda 30 år!
Dagens antrekk - kjole og er en av Tone's favoritter

Så utrolig mye fint!

Hei dere! Og for en dag dette har vært, den har gått i ett kjør! Begynte på jobb klokken 10, men kom litt tidligere for å knipse litt bilder. Var fult kjør i fra vi åpnet til jeg var ferdig. Var mange gode tilbud, å det trekker til seg folk. Var ferdig på jobb klokken 15, Så var det bare å finne bursdags gave til min bror som fylt år her om dagen. Dro så videre til Anette, hvor jeg fikk servert (å dette mener jeg) VERDENS beste biff med bearnaise saus, NAM! Etter det igjen var det rett oppover til mamma hvor vi feiret dagen til Kim. Er ikke lenge siden jeg kom inn døren her hjemme, kjenner det var godt å komme hjem å få slengt seg litt på sofaen.

Likes

Comments