Som typ 80% av alla andra så jobbas mitt sommarlov bort. Men vad gör det när man åker till Grekland snart (räknar ned typ minuter).

Jag är för övrigt överlycklig över att flyttat till hus utanför stan igen. Har glömt bort hur lugnt och skönt det är här ändå. Lite skillnad mot när vi bodde mitt inne i stan, även fast det hade sina fördelar också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det jag är mest exalterad över är att vi har skaffat kattunge!! Han är världens sötaste och enligt mig heter han Aslan. Tyvärr så är mamma och Mats inte lika överens. Hur söt är han inte??

Denna dan hade vi härligaste sommarkvällen när vi bjöd hit några kompisar.

Mer bilder från Tobbes student. Man måste ju ändå älska kvalitén som blir efter man redigerat i vsco.

Sist men inte minst från gårdagen då jag och Tobbe firande vår årsdag. Vi bestämde oss för att göra en repris på allting vi gjorde på första dejten. Det vill säga, köra minigolf och äta middag haha.

Likes

Comments

I fredag var det äntligen dax för Tobbe att ta studenten. Lite smått avis är man men är så glad för hans skull också <3 Vi firade inte bara hans student utan också min och Tobbes årsdag. Allting på samma gång. Tänk vad snabbt tiden har gått.

Likes

Comments

I lördags var det 18-års fest för två av mina närmsta vänner som fyller arton år snart och nyss fyllt! En jätte rolig kväll. Speciellt roligt var det att det var i vår gamla matsal från mellanstadiet.

Likes

Comments

Familjen åkte på en trip till Idre fjäll.

Alla hjärtans dag

Jag och Amanda åkte till Stockholm och så har jag för övrigt ätit och bakat säkert hundratals rawfoodbollar. Haha dom är så himla goda. Recept här

Likes

Comments

Ännu en praktikperiod avslutad och denna gång var jag på hundpensionatet Doggsencenter i Norrköping. Kan på riktigt säga att det var den bästa praktiken jag haft och har lärt mig en hel del, med tanke på att jag knappt hade någon hundvana innan. I torsdags passade vi även på att ta några bilder till Doggsens hemsida och Facebook. Här är mina favoriter!

Likes

Comments

Tillbaka efter en oförglömlig resa till England. Arbetet på rescuecentret, Woodgreen var så lärorikt och kommer allt sakna djuren, londons gator och alla vänner. Att vara borta från vänner och Tobbe här hemma var nog det svåraste.

Likes

Comments