Lovar att jag har 100 sånna här bilder redan på bloggen, men dessa bruncher går alltid hem. I helgen fixade jag och Amanda lite gott för att orka de sista skolveckorna innan lov. Kan knappt fatta att vi bara har en termin kvar sen är skolan äntligen slut, än på ett tag iallafall! Käääämpa.

Får se fram emot Paris i vår med Tobbe (lär bli underbart), samt studentresa, samt vad jag vill sen när jag tagit studenten? Så sköööönt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen var det dags för mig att bli 18!! I torsdags på min riktiga födelsedag hade jag firande med min släkt på mammas sida, jätte mysigt att träffa alla igen. I fredags hade jag en förfest hemma hos mig och sedan min första utgång! Tjooho. Jag och Tobbe var sedan tvungna att gå upp pigga och glada på lördagsmorgonen för ännu ett firande för mig. Fast med pappas sida. Har haft väldigt väldigt bra dagar.

Likes

Comments

Bjussar på några extra extra bilder från resan. Dessa bilder var egentligen tänkt att det skulle bli några fina bilder på oss, men vi blev lite distraherade av all folk och att de gick emellan hela tiden. Så det blev lite blandat. I morgon drar skolan igång och sommarlovet slutar. Kul va ;)

Likes

Comments

Hur snygg är han inte??

Min jumpsuit är ifrån Showpo!

Hela kamerautrustningen fick komma med till Grekland och det var det värt kan jag säga. Fan vad kul det är att fota i sån fin miljö. Nu är vi precis nyanlända här hemma i Sverige igen och vi kan inte haft en bättre resa. Ett inlägg kommer snart med alla fina ögonblick från veckan. Håll utkik!

Likes

Comments

Det jag är mest exalterad över är att vi har skaffat kattunge!! Han är världens sötaste och enligt mig heter han Aslan. Tyvärr så är mamma och Mats inte lika överens. Hur söt är han inte??

Denna dan hade vi härligaste sommarkvällen när vi bjöd hit några kompisar.

Mer bilder från Tobbes student. Man måste ju ändå älska kvalitén som blir efter man redigerat i vsco.

Sist men inte minst från gårdagen då jag och Tobbe firande vår årsdag. Vi bestämde oss för att göra en repris på allting vi gjorde på första dejten. Det vill säga, köra minigolf och äta middag haha.

Likes

Comments

I fredag var det äntligen dax för Tobbe att ta studenten. Lite smått avis är man men är så glad för hans skull också <3 Vi firade inte bara hans student utan också min och Tobbes årsdag. Allting på samma gång. Tänk vad snabbt tiden har gått.

Likes

Comments

Hej på er! Har säkert skrivit samma sak 100 gånger men tar bort det varje gång för att det aldrig blir bra. Men just nu sitter jag i sängen och väntar på att Tobbe ska komma hit. Vi ska hem till pappa idag. De senaste dagarna har varit fullspäckade med skola, jobb, plugg och timmar med vänner. Allt plugg och jobb känns värt det när sommaren är här! Jag och Tobbe bokade en resa till Zakynthos för några veckor sedan och OM jag längtar.

Likes

Comments