Ännu en praktikperiod avslutad och denna gång var jag på hundpensionatet Doggsencenter i Norrköping. Kan på riktigt säga att det var den bästa praktiken jag haft och har lärt mig en hel del, med tanke på att jag knappt hade någon hundvana innan. I torsdags passade vi även på att ta några bilder till Doggsens hemsida och Facebook. Här är mina favoriter!

Likes

Comments

Igår spenderade jag och Amanda några timmar till att slå in julklappar och göra julrim. Jag tycker sånt är så fruktansvärt kul! Och fick verkligen lite snö och julstämning då. Känner mig för en gångs skull nöjd med mina julklappar i år och kan inte vänta tills alla öppnar dom!

Likes

Comments

Tillbaka efter en oförglömlig resa till England. Arbetet på rescuecentret, Woodgreen var så lärorikt och kommer allt sakna djuren, londons gator och alla vänner. Att vara borta från vänner och älskling här hemma var nog det svåraste.

Likes

Comments

Vi började dagen med meditation, och började eftermiddagen igår med Yasuragi Yoga.

Man får speciella rockar och en baddräkt som man ska ha på sig hela tiden. Det är faktiskt väldigt mysigt. Man blir nästan uttittad om man inte har på sig den.

Sen avslutade vi dagen i går med ett bad utomhus över vattnet. Hur härligt. Blundar och låtsas att jag är i japan just nu. 

Likes

Comments

Två rätter från mammas och min fyrarätters middag här på Yasuragi. Dumplings och sushi till förrätt, blomkålshuvud med ris till huvudrätt och japansk sorbe med olika sorters frukt till efterrätt.

Sitter just ni i lobbyn och bloggar och skriver medan yoga musik spelas i bakgrunden. Ja ni förstår ju. Det här är verkligen ett ställe man ska åka till när man ska slappna av, även fast jag har lite svårt för det. 

Likes

Comments

Senaste bilderna från mobilen

Godmorgon! Har känt mig så sliten hela veckan så sovmorgon idag behövdes. Även fast jag har haft fullt upp hela dagarna känner jag mig glad. Livet flyter på väldigt bra på just nu. Nu ska jag fylla i lite vad som har hänt. Jag har trillat i strömmen (alltså bokstavligen, blev därefter sjuk några dagar), haft roliga utgångar, firat Eves 17 års dag, pluggat och skrattat. Har nog dock aldrig spenderat så mycket pengar som jag har gjort nu på några veckor, haha.

Igår såg min klass och jag "How to be single" tillsammans. Den var verkligen så bra! Älskar Rebel Wilson, skrattade nog högst i hela biosalongen haha. Nej men den var så mysig. Så om ni har funderat på att se den, se den!

Likes

Comments