Min klänning är ifrån DryLake. Fastnade för den på direkten.

Äntligen var det dags för mig att bli 18!! Jag har varit så otroligt taggad senaste veckorna, eller typ året. Har blivit så himla mycket firad men det gör inget för min del haha ;) I torsdags på min riktiga födelsedag hade jag firande med min släkt på mammas sida, jätte mysigt att träffa alla igen. I fredags hade jag en förfest hemma hos mig och sedan min första utgång! Tjooho. Jag och Tobbe var sedan tvungna att gå upp pigga och glada på lördagsmorgonen för ännu ett firande för mig. Fast med pappas sida. Har haft väldigt väldigt bra dagar.

Jag har fått så otroligt många grattis och presenter så jag inte kan ta in allting haha. Det är så fint. Tack <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bjussar på några extra extra bilder från resan. Dessa bilder var egentligen tänkt att det skulle bli några fina bilder på oss, men vi blev lite distraherade av all folk och att de gick emellan hela tiden. Så det blev lite blandat. I morgon drar skolan igång och sommarlovet slutar. Kul va ;)

Likes

Comments

Hur snygg är han inte??

Min jumpsuit är ifrån Showpo!

Hela kamerautrustningen fick komma med till Grekland och det var det värt kan jag säga. Fan vad kul det är att fota i sån fin miljö. Nu är vi precis nyanlända här hemma i Sverige igen och vi kan inte haft en bättre resa. Ett inlägg kommer snart med alla fina ögonblick från veckan. Håll utkik!

Likes

Comments

Det jag är mest exalterad över är att vi har skaffat kattunge!! Han är världens sötaste och enligt mig heter han Aslan. Tyvärr så är mamma och Mats inte lika överens. Hur söt är han inte??

Denna dan hade vi härligaste sommarkvällen när vi bjöd hit några kompisar.

Mer bilder från Tobbes student. Man måste ju ändå älska kvalitén som blir efter man redigerat i vsco.

Sist men inte minst från gårdagen då jag och Tobbe firande vår årsdag. Vi bestämde oss för att göra en repris på allting vi gjorde på första dejten. Det vill säga, köra minigolf och äta middag haha.

Likes

Comments

I fredag var det äntligen dax för Tobbe att ta studenten. Lite smått avis är man men är så glad för hans skull också <3 Vi firade inte bara hans student utan också min och Tobbes årsdag. Allting på samma gång. Tänk vad snabbt tiden har gått.

Likes

Comments

Hej på er! Har säkert skrivit samma sak 100 gånger men tar bort det varje gång för att det aldrig blir bra. Men just nu sitter jag i sängen och väntar på att Tobbe ska komma hit. Vi ska hem till pappa idag. De senaste dagarna har varit fullspäckade med skola, jobb, plugg och timmar med vänner. Allt plugg och jobb känns värt det när sommaren är här! Jag och Tobbe bokade en resa till Zakynthos för några veckor sedan och OM jag längtar.

Likes

Comments

I lördags var det 18-års fest för två av mina närmsta vänner som fyller arton år snart och nyss fyllt! En jätte rolig kväll. Speciellt roligt var det att det var i vår gamla matsal från mellanstadiet.

Likes

Comments

Familjen åkte på en trip till Idre fjäll.

Alla hjärtans dag

Jag och Amanda åkte till Stockholm och så har jag för övrigt ätit och bakat säkert hundratals rawfoodbollar. Haha dom är så himla goda. Recept här

Likes

Comments