I lördags var det 18-års fest för två av mina närmsta vänner som fyller arton år snart och nyss fyllt! En jätte rolig kväll. Speciellt roligt var det att det var i vår gamla matsal från mellanstadiet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familjen åkte på en trip till Idre fjäll.

Nu var det ett tag sen då men Jag och Tobbe firade Alla hjärtans dag. Vet inte varför jag är så dålig på att uppdatera egentligen, har ju alltid så mycket bilder som bara ligger och skräpar på mobilen.

Jag och Amanda åkte till Stockholm och så har jag för övrigt ätit och bakat säkert hundratals rawfoodbollar. Haha dom är så himla goda. Recept här

Likes

Comments

Ännu en praktikperiod avslutad och denna gång var jag på hundpensionatet Doggsencenter i Norrköping. Kan på riktigt säga att det var den bästa praktiken jag haft och har lärt mig en hel del, med tanke på att jag knappt hade någon hundvana innan. I torsdags passade vi även på att ta några bilder till Doggsens hemsida och Facebook. Här är mina favoriter!

Likes

Comments

Igår spenderade jag och Amanda några timmar till att slå in julklappar och göra julrim. Jag tycker sånt är så fruktansvärt kul! Och fick verkligen lite snö och julstämning då. Känner mig för en gångs skull nöjd med mina julklappar i år och kan inte vänta tills alla öppnar dom!

Likes

Comments

Tillbaka efter en oförglömlig resa till England. Arbetet på rescuecentret, Woodgreen var så lärorikt och kommer allt sakna djuren, londons gator och alla vänner. Att vara borta från vänner och älskling här hemma var nog det svåraste.

Likes

Comments