Hej på er! Har säkert skrivit samma sak 100 gånger men tar bort det varje gång för att det aldrig blir bra. Men just nu sitter jag i sängen och väntar på att Tobbe ska komma hit. Vi ska hem till pappa idag. De senaste dagarna har varit fullspäckade med skola, jobb, plugg och timmar med vänner. Allt plugg och jobb känns värt det när sommaren är här! Jag och Tobbe bokade en resa till Zakynthos för några veckor sedan och OM jag längtar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags var det 18-års fest för två av mina närmsta vänner som fyller arton år snart och nyss fyllt! En jätte rolig kväll. Speciellt roligt var det att det var i vår gamla matsal från mellanstadiet.

Likes

Comments

Familjen åkte på en trip till Idre fjäll.

Alla hjärtans dag

Jag och Amanda åkte till Stockholm och så har jag för övrigt ätit och bakat säkert hundratals rawfoodbollar. Haha dom är så himla goda. Recept här

Likes

Comments

Ännu en praktikperiod avslutad och denna gång var jag på hundpensionatet Doggsencenter i Norrköping. Kan på riktigt säga att det var den bästa praktiken jag haft och har lärt mig en hel del, med tanke på att jag knappt hade någon hundvana innan. I torsdags passade vi även på att ta några bilder till Doggsens hemsida och Facebook. Här är mina favoriter!

Likes

Comments

Igår spenderade jag och Amanda några timmar till att slå in julklappar och göra julrim. Jag tycker sånt är så fruktansvärt kul! Och fick verkligen lite snö och julstämning då. Känner mig för en gångs skull nöjd med mina julklappar i år och kan inte vänta tills alla öppnar dom!

Likes

Comments

Tillbaka efter en oförglömlig resa till England. Arbetet på rescuecentret, Woodgreen var så lärorikt och kommer allt sakna djuren, londons gator och alla vänner. Att vara borta från vänner och älskling här hemma var nog det svåraste.

Likes

Comments