Idag mötte jag upp Amanda för att ta några mysiga höstbilder nu när det var så fint väder! Känns att det var länge sedan hehe. Har sån tur att ha henne som vän! Efter vi hade tagit alla bilder så stack jag på min första körlektion. Verkligen dags för mig att ta tag i det där nu. Vill helst ha körkortet nu nu.


I morgon är det första dagen på mitt nya jobb också! Har hoppat runt på rätt många olika arbetsplatser på sistonde, tack vara praktik och lite inhopp då och då. Så jag hoppas detta jobb blir lite mer långvarigt. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med Tobbe som förövrigt med snart har körkort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt mellan plugget och jobb passade jag och Tobbe på att åka på en spahelg. Väldigt mysigt och välbehövligt för tillfället. Spaet var också en födelsedagspresent från honom och kan inte annat än säga att det var det perfekta presenten just nu. Jag för tillfället är på en praktikplats då min utbildning jag går på kräver 3 veckors praktik varje termin. Därav allt prat om djur och praktik i tidigare inlägg då jag går en sån utbildning.

Blev riktigt bortskämd med ansiktsbehandling, bubbelpool, bastu och middag.

Likes

Comments

Äntligen var det dags för mig att bli 18!! I torsdags på min riktiga födelsedag hade jag firande med min släkt på mammas sida, jätte mysigt att träffa alla igen. I fredags hade jag en förfest hemma hos mig och sedan min första utgång! Tjooho. Jag och Tobbe var sedan tvungna att gå upp pigga och glada på lördagsmorgonen för ännu ett firande för mig. Fast med pappas sida. Har haft väldigt väldigt bra dagar.

Likes

Comments

Bjussar på några extra extra bilder från resan. Dessa bilder var egentligen tänkt att det skulle bli några fina bilder på oss, men vi blev lite distraherade av all folk och att de gick emellan hela tiden. Så det blev lite blandat. I morgon drar skolan igång och sommarlovet slutar. Kul va ;)

Likes

Comments

Hur snygg är han inte??

Min jumpsuit är ifrån Showpo!

Hela kamerautrustningen fick komma med till Grekland och det var det värt kan jag säga. Fan vad kul det är att fota i sån fin miljö. Nu är vi precis nyanlända här hemma i Sverige igen och vi kan inte haft en bättre resa. Ett inlägg kommer snart med alla fina ögonblick från veckan. Håll utkik!

Likes

Comments

Det jag är mest exalterad över är att vi har skaffat kattunge!! Han är världens sötaste och enligt mig heter han Aslan. Tyvärr så är mamma och Mats inte lika överens. Hur söt är han inte??

Denna dan hade vi härligaste sommarkvällen när vi bjöd hit några kompisar.

Mer bilder från Tobbes student. Man måste ju ändå älska kvalitén som blir efter man redigerat i vsco.

Sist men inte minst från gårdagen då jag och Tobbe firande vår årsdag. Vi bestämde oss för att göra en repris på allting vi gjorde på första dejten. Det vill säga, köra minigolf och äta middag haha.

Likes

Comments

I fredag var det äntligen dax för Tobbe att ta studenten. Lite smått avis är man men är så glad för hans skull också <3 Vi firade inte bara hans student utan också min och Tobbes årsdag. Allting på samma gång. Tänk vad snabbt tiden har gått.

Likes

Comments