Idag har vi varit i skogen, jag, lillgrabben och mamma. Hur mysigt som helst😍

Nu blir det lussebullsbak inför första advent imorgon😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är ju inte direkt först med att blogga om dessa produkter, men har testat dom nu och kan verkligen rekommendera till andra👍
Jag brukar använda ACOs rengöringslotion för att tvätta bort ögonmakeupen och då får jag tvätta två ibland tre gånger för att allt ska försvinna!
Igår testade jag Cetaphils Facial Cleanser och den tog bort all makeup direkt, hur bra som helst och en underbar doft😍!!!
Handkrämen var väldigt återfuktande och sjönk in i huden direkt, inget kladd alls!
Jag provade deras Moisturizing Lotion på armarna och den var precis som handkrämen i konsistensen👍

Någon som har provat andra produkter från deras serie?

💖

Likes

Comments

Före

Efter

Klippte av ca 15-20 cm😱 det är modigt för att vara lilla jag😁

Likes

Comments

Hur glad blir man inte när man har en kartong med smink och andra skönhetsprodukter att öppna så här en grå tisdag?! Känns som julafton varje gång det händer!Innehåller annonslänkar

1. Makeup Revolution Ultra Blush Palette Hot Spice

Den här paletten är perfekt för highlighting och contour. Bra pigmentering till ett väldigt bra pris. Tummen upp!


2. Makeup Revolution Ultra Base Corrector Palette

Färgerna känns krämiga och lättarbetade. Har tyvärr inte hunnit testa dom än men ska göra det på direkten imorgon bitti så kan jag återkomma med en recension.

3. NYX Make Up Setting Spray Dewy Finish/Long Lasting

Om den här är lika bra som det sägs så kommer det bli en ny favorit. Priset är top notch!

4. NYX Soft Matte Lip Cream

Känns som sammet på läpparna och luktar gräddkola, kan ju inte bli bättre....MUMS! Valde färgen London, väldigt fin nudefärg som passar alla tillfällen.

5. Uniq One Kokos Spray 150 ml

Värmeskydd och återfuktning som luktar MUMMA!

Gör håret mjukt och glansigt och reparerar torrt hår.

Likes

Comments

Nån som slarvar bort nycklarna gång på gång, eller inte kan somna utan ljudbok i öronen, men hatar att öronpluggarna skaver? En händig person som behöver ha ordning på alla skruvar när hen renoverar eller vill du skänka en slant till välgörenhet?


Innehåller annonslänkar

Likes

Comments

...en morgon och stora delar av ansiktet har prickiga röda utslag😱
Det här hände mig förra sommaren när vi var på semester i Halmstad. Jag trodde såklart att jag drabbats av soleksem eller någon allergisk reaktion, men när det flera månader senare inte va någon förbättring så kontaktade jag vårdcentralen. Efter undersökning av läkare så konstaterade hon att jag drabbats av en hormonell komedoakne😳 Jag hade fyra månader tidigare slutat med p-piller och det här blev resultatet av dom hormonella störningarna i kroppen😩
Jag, som i stort sett aldrig har haft en finne i ansiktet någonsin, led som f*n! Jag kan förstå vad personer som lider av akne går igenom😔
Jag köpte ansiktscremer och bytte ut allt smink till mineralsmink, vilket kostade mig flera tusen totalt och inget av det hjälpte för fem öre.
Nu 1,5 år senare har mina hormoner kommit i balans igen och finnarna är borta! Nu tappar jag hår i massor istället...suck!
Nån som har varit med om liknande situation?

💋

Likes

Comments

Igår den 9/11 släpptes Therese Lindgrens bok Ibland mår jag inte så bra. Har du inte hunnit läsa eller lyssnat på den så tycker jag att du ska göra det på direkten!

Therese varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta vilket gör boken väldigt intressant enligt mitt tycke. Jag kunde, säkert som många andra, känna igen mig i mycket av det hon skriver och många tårar blev det. Psykisk ohälsa drabbar många i livet men vi pratar inte gärna om det, vilket är ganska typiskt för det här avlånga landet. Boken är skriven på ett personligt och lättsamt sätt och med en gnutta humor emellanåt och riktar sig från tonåringar och uppåt.

Jag har själv haft utmattningssyndrom, ångest, panikångest, varit med om traumatiska händelser och velat ta mitt liv. Jag har blivit starkare i mig själv efter varje händelse men ännu har jag inte nått upp till toppen av ett inre lugn. Den här boken peppade mig till att ta klivet in i bloggvärlden efter att ha tänkt på det under en längre tid. Så ja, vi gör ett försök :)

Tack Therese för en fantastisk bok <3Likes

Comments