Header

Älskar(!!) verkligen vårt nya matbord samt lite andra nya detaljer i köket. För tillfället är det favoritplatsen i hela huset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Dagen idag har bara flugit förbi men jag har haft det så mysigt så jag är nöjd. Hittade det jag skulle på Ikea och det passade in så bra här hemma, vilket jag var tveksam till först men det blev verkligen över förväntan. Emelie kom över och hjälpte mig att skruva ihop några väggskåp och nu på kvällskvisten har vi ätit tacos tillsammans vid det nya köksbordet, vilken härlig känsla det var. Nu är det bums i säng för min del för imorgon börjar jag jobba klockan 7.

Likes

Comments

God kväll. Vilken otroligt lång dag det var varit idag bestående av i princip bara jobb. Jag jobbade även hela helgen så dagen idag har känts lite extra tuff.
Nu har jag i alla fall äntligen landat i den renbäddade sängen och jag kunde inte vara gladare. Som pricken på i:et är jag ledig imorgon och då ska jag passa på att åka en sväng till Ikea och inhandla lite nya saker till hemmet. Sedan jag flyttade hemifrån har det blivit så roligt att införskaffa möbler och inredning till vårt hem, prioriterar det före kläder nu för tiden. Nu ska jag skriva klart inköpslistan så jag får med mig det viktigaste hem, och inte bara spontanköpen, sen är det sovdags. Vi hörs en annan dag, godnatt!

Likes

Comments

Nu var det ungefär en vecka sedan vi kom hem och gud vad jag redan längtar tills nästa resa. Som tur är dröjer det inte allt för länge innan vi flyger iväg igen.
Semesterveckan var hur som helst helt fantastisk och precis som vi ville ha den. Lugn och ro, fint väder, god mat och massa tid och kärlek för varandra. Jag har varit i Grekland flera gånger tidigare men jag slutar aldrig förvånas, kommer helt klart besöka Grekland och Korfu igen.

Likes

Comments

Nu är det bara några få dagar kvar innan vi beger oss utomlands och får oss en väl efterlängtad semester. Har en hel jobbhelg framför mig men när den är över åker vi så det känns som en härlig morot att sukta efter.

Enligt väderrapporterna ska vädret inte vara helt hundra men jag hoppas på några dagar med sol i alla fall. Hur som helst ska det bli väldigt skönt att komma iväg med min kärlek och bara umgås han och jag konstant i en hel vecka, det har aldrig hänt förut. Det ser jag fram emot.

Korfu är en ö som tillhör Grekland men ligger faktiskt närmare Italien än Greklands fastland vilket jag tycker man kan se när jag har tittat på bilder därifrån. Miljön och kulturen verkar inte vara den samma som på Greklands andra öar som jag har besökt så jag är väldigt nyfiken på att upptäcka ön och se vad den har för guldkorn att upptäcka.

Likes

Comments