Dessa är alla fyra från DM retro, jag har testat den första och den va inte riktigt min typ!! Som nästa på tur tänker jag beställa hem nr 2 eller 4 av dessa :)) gillar verkligen nummer 2 dock så vore underbart om den passade!!

Dessa fyra klänningar är alla från Nelly och jag tycker dem alla är väldigt enkla men ändå jätte snygga!!

Dessa 3 är från sidan bubbleroom och där har jag beställt den första av dem men den var jätte genomskinlig så blir en retur på den tyvärr!!
Men alla dessa 11 klänningar tycker jag är jätte fina iallafall, släng nu gärna in en kommentar på vilken ni tycker jag ska köpa! Thihi kramizzz

Likes

Comments

Idag har det varit en jätte mysig dag. Gick i skolan från 09:30 till 12:15 sen drog jag och min söta lilla vän till Ammos för att testa och se om det är så gott som många säger och för att jag skulle ha en bra bild att lägga upp på insta som passade mitt feed.. haha!! Vi tog med nutella, jordgubbar och banan och det var enligt mig jätte gott men väldigt mastigt, man vart extremt mätt.
Sen en fråga till er! Jag är jätte förkyld och har haft lock för örat i 4 dagar.. hur tusan blir man av med det?! Någon som vet? Haha, Kramisss

Likes

Comments

Nu är påsklovs veckan över och skolan står på listan för morgondagen. Måste säga att detta är en av dem bättre loven jag haft. Känner mig helt utvilad, så avslappnad så bacillerna kunnat anfalla mig så jag är totalt genom förkyld nu.. haha
Nej men måste faktiskt erkänna att jag är lite taggad på skolan imorgon, komma upp och få ordentliga rutiner! Älskart!!
Hur är det med er då?! Krammmmis

Likes

Comments

Denna väska köpte jag på mall of Scandinavia på Scorett för 450kr. Köpte även 2 saker till i Stockholm som inte kommer vara med i haulen men det var en concealer från Mac och 2 par trosor från Viktoria secret! :)

Köpte igår ett par balhandskar för 250kr på bröllopshuset!

Ett par örhängen till balen från Lily and rose för 399kr!! Älskar dem!!!

En Anastasia penna för 250kr från Pinkroom!!

En svart kappa från h&m för 399kr!! Min nya favorit jacka :))

En tröja från GinaTricot för 199kr, också blivit en favorit :')

Sen en liten sneekpeak på min balklänning!! Vad tycks?! Jag är käääääär i färgen :''')))

Likes

Comments

Nu är min största vecka i livet slut, mitt gymnasiearbete, klassens musikal. Måste ärligen säga att denna vecka var värd all stress som man levt med, tårarna bara rann ner för kinderna igår när man skulle tacka alla. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från föreställningarna när jag fått tag i fler kort!
Fick även hem massor paket denna vecka från wish och H&m, bland annat dessa fish nets, och måste erkänna att det är fruktansvärt snyggt på men enormt obekvämt att gå runt i haha! Dessa var även väldigt tunna så har tänkt beställa ett par till från madlady för att se vilka som är skönast! Men som sagt, sjukt snygga på kort :')

Likes

Comments