Vet absolut inte hur ja ska lägga upp den här bloggen. Vet inte äns om det är kul o läsa om ena vardag eller om ens liv eller bara tankar o åsikter, I dunno!

På ett sett vill ja ha min blogg för att dela me mig av vad ja är med om, mina åsikter o allt sånt.. Kanske då få någon att inte känna sig ensam me sina "problem". Hatar o säga att nån har problem, de e inga problem, de e bah hur man e. Vissa accepterar en för de o vissa inte..
De där e bland annat en grej ja gått igenom mkt o något jag kan skriva mera om!

Vet inte hur många som kommer tycka om en blogg me bara massa skrivande om en bruds liv, händelser o åsikter om allt!
Me vill ge de här ett försök!

Kramiz// Senzie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helluuu!
Efter typ 1år så är ja back. Fick bara tillbaka feelingen att blogga o kom på att ja har kvar den här där ja dessutom inte skrev mycket på, hahah! Men har kvar dem inläggen ändå for fun :)
Men mycket har hänt, mycket händer och ska hända så är exited på att kunna dela de på bloggen för jag är en jävel på o skriva av mig om saker o ting asså, hahah!
Hope u will like it!

Kizzez/ Senzie

Likes

Comments

Ni vet när man finns där som bästa och omtänksamaste vännen och det ända man får tillbaka är luft. Vi tjejer är värre än värst när det gäller allt sånt här. In this moment vill man bara ha killkompisar. The problems would be completly solved.

Jag själv är en jävel på att ge och vägra ta imot nått tillbaka, satt lite får man skylla sig själv, men när det gäller att finnas där för en blir det bara helt osynligt.

Killar har det simpelt dem, they don't care at all!

Likes

Comments

Jag är så sjukt skoltrött just nu. Eller okej, har varit det i några månader (;P)
Har inte lett till bra saker. Inte haft orken till att plugga och då blir de att jag bara ligger mer och mer efter och ger upp! Orkar inte äns träffa kompisar!
(Tänker folk "wow smart Sandra att starta en blogg") and yupp det är väldigt smart för det distraherar mig från att tänka på annat and thats what I need :) Har suttit och drogat Youtube nu för tiden också. Fått mig på better mood!

Allt är förvirrande för mig och skulle bara göra de förvirrande för er om jag ska skriva/berätta allt när inte äns jag fattar. Har personer som får berätta allt för mig just nu lixom XD
Längtar tills Sommarlovet så sjukt mycket. Dock kommer jag få plugga och jobba men what so ever :D Exited för att umgås med alla kompisar jag inte träffat på länge pga skolan osv. Ska bli så j**vla kul! Och alla sena kvällar/nätter vid poolen, ​lööööv!
Inget planerat men ska kanske till Göteborg några gånger, sen kanske till Norrköping med! :D

Likes

Comments

Du tänker på honom hela tiden. Han ger dig sömnlösa nätter. Han distraherar dina dagar! Du gillar honom så mycket att du inte kan stanna för en sekund och tänka efter hur han behandlar dig. Det är inte förens det är för sent som du kommer på det! När det gått så långt finns det inget att gå tillbaka till. Men du är så j**la dum och förlåter för att känslorna inte försvinner och han håller sig kvar. Du lovar dig själv att inte förlåta honom nå mer, men det löften är svårt o hålla när han har kvar hela ditt hjärta!
Men tillslut så går det så pass långt att du inte orkar nånting mer, du ger upp på allt, på honom tillslut. När du gjort det så är det nog det bästa du kunnat gjort, du känner att klumpen du haft i magen hela tiden bara löses upp mer o mer pga att alla problemen med honom är helt borta!

It takes time to come over, but the time is more worse it then that idiot!

Likes

Comments

Why not start a blog! ;)
Vet inte direkt min anledning till det här, men vill bara köra på, som en sida där jag berättar om moments/tankar/minnen/drömmar o kanske lite om mitt egna liv! Vill inte börja så mycket och babbla en massa om mig själv, blir bara jävulskt tråkigt och läsa om. Tycker jag iallafall när jag läser andras som baaara berättar om sig själva o problemen. Bra sometimes men har sätt vissa som har det på varje inlägg. Det är sjukt tråkigt att läsa och höra att nån mår dåligt men bäst o få ut de på annat sätt! #myopinion
Mitt syfte är typ att få andra att må bättre på något sätt. Men kommer säkert berätta om dagshändelser sometimes med ;)

Likes

Comments