Blogg

Tirsdag 1. mars, kl. 22:30

I går var det den 29. februar!

Gjorde ikke noe spesielt siden det var mandag, men..... hehe

På fredag hadde vi online day. Heldigvis fikk jeg ikke utrolig mye skolearbeid, så jeg ble ferdig på formiddagen. Senere på ettermiddagen kom ei fra fysikk klassen min hit, for å jobbe med et prosjekt vi har.

I engelsk har vi en konkurranse basert på boka vi leser, Othello, og forrige time (torsdag) skulle alle lagene lage en modell av Globe Theatre kun ved hjelp av materialet som vi fikk utdelt i timen. Jeg tror vi hadde ca. 15 minutter på oss. Alle modellene ble tatt bilde av og dømt av andre lærere på skolen. Laget mitt kom på første plass! Vi hadde ligget på tredje hele uka, men siden vi vant med modellen gav det oss nok poeng til å komme på førsteplass i hele konkurransen (til nå hvertfall)!

Dette var bare en kjapp oppdatering, ikke noe superinteressant som har skjedd. Det var ganske gøy å komme på første plass i konkurransen da :D

 

Tenkte å ha en spørsmålsrunde, så hvis du har noen spørsmål kan du skrive dem i kommentarfeltet til dette innlegget :)

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Blogg

Lørdag 13. februar, kl. 16:30

Forrige søndag var det både fastelavn og Super Bowl :)

For dere som ikke vet hva Super Bowl er, så er det finale kampen i NFL (amerikansk fotball). Itillegg var det 50-års jubileet til Super Bowl. Vi så på det hele ettermiddagen. Jeg skjønte ikke mye av det som skjedde egentlig, men det var gøy likevel.

Jeg bakte også fastelavnsboller med vaniljekrem, som var en suksess! :D

Denne uka har jeg egentlig bare stresset med prøver osv. på skolen, så det har ikke skjedd noe utrolig spennende.

 

- Sandra

 

 

#utveksling

 

Likes

Comments

Blogg

Søndag 31. januar, kl. 21:30

I går dro vi til J. Paul Getty Museum i Malibu. Vi dro rund klokka ti/halv elleve, og var framme cirka klokka halv tolv. Heldigvis var det ikke utrolig mye trafikk da vi dro dit.

Museet var utrolig kult. Hele museet var egentlig en eiendommen til J. Paul Getty, der han hadde kunst samlingene sine, som de gjorde om til et museum etter han døde. Kunsten som var der var fra Antikkens Hellas og Romerriket, også var det en veldig fin hage utenfor. Utstillingen var kjempe kul! 

Etterpå dro vi til Duke's og spiste lunsj. Restauranten var rett ved siden av havet, og vi fikk vindusplass :DEtter lunsj kjørte vi tilbake til Irvine. Det var kjempe mye trafikk så det tok lengre tid. Vi stakk en tur innom South Coast Plaza (kjøpte ingenting fordi jeg ikke hadde penger hehe) før vi dro hjem.

 Dette var den første turen min til Los Angeles siden jeg kom hit.

- Sandra

 

#utveksling

Likes

Comments

Blogg

Fredag 29. januar, kl. 22:42

Hei, hei! Lenge siden sist.

Forrige uke var det finals week, og vi fikk karakterer for høstsemesteret på mandag. Siden karakterene ble satt på mandag var vi ikke på skolen (planleggings dag på en måte).

På søndag overnatta jeg Amanda, noe som var veldig koselig :) Vi snakka sammen, så på Sherlock, og senere på kvelden dro vi og kjøpte frozen yoghurt. Vi prøvde også å få Wii-en deres til å funke - resultatet var mislykket. På mandag på ettermiddagen så gikk vi til butikkene som ligger like i nærheten av huset til Amanda, og spiste lunsj på en kafé der. 

 

Tirsdag var den første dagen av 2. semester. Jeg hadde fylt ut skjema og greier i juleferien om å bytte fag, men timeplanen min var ikke endret, så jeg startet dagen med å gå til rådgiveren. Rådgiveren visste vist ikke om skjemaet................................... Siden jeg skulle bytte fysikk og kjemi, måtte jeg finne lærerne mine så de kunne skrive under på at det var greit. Ingen av hadde time da, så jeg endte opp med å gå til 1. timen min isteden. I 15 min friminuttet etterpå fikk jeg underskrift fra begge, men da var det en kjempelang kø utenfor kontoret til rådgiveren... Lang historie kort; timeplanen min ble ikke ferdig endret før etter skolen den dagen..... ja... Så nå har jeg Honors Physics og Honors Chemistry isteden og kortere skoledag på tirsdag og torsdag :)

Resten av uka gikk bra, og det var ikke forferdelig mye lekser, og i dag hadde jeg quiz i spansk og historie.

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Likes

Comments

Blogg

Tirsdag 19. januar, kl. 23:00

Hei hei!

Nå er jeg frisk igjen. Jeg var tilbake på skolen forrige onsdag, og nå i helga har jeg gjort alle leksene som jeg må ta igjen... Jeg vet - veldig spennende (not)!

I dag begynte finals week! Så da har jeg to "tentamener" hver dag. Jeg er ganske nervøs for finals, siden den kun er 1,5 time hver, og det er mellom 80-100 spørsmål på hver prøve... ja........ Hadde religion og matte i dag. Matte........ jeg døde......... 

I morgen har jeg spansk, på torsdag har jeg fysikk og engelsk, og på fredag har jeg historie og kjemi.

Det blir nok litt stress denne uka, men jeg overlever nok!  hehe. Har kort dag hver dag da :P I stedet for å ha skole fra kl. 07:55-14:35, så er skoledagene denne uka fra kl. 08:00-11:30.

Overlevde dag én! haha!

- Sandra

 

 

#utveksling

Likes

Comments

Blogg

Søndag 10. januar, kl. 15:00

På tirsdag begynte skolen igjen. Siden vi ikke hadde finals før jul så har vi dem om to uker, og vi har allerede begynt å gå igjennom stoff som vi skal kunne i de fleste fagene.

På onsdag kveld så følte jeg meg utrolig dårlig. Det hadde pøset ned hele dagen, og det var utrolig varmt i klasserommene. Jeg følte meg utrolig kald, og det viste seg at jeg hadde feber. Da ble jeg hjemme fra skolen på torsdag, siden jeg følte meg verre. På fredag hadde vi online day, og siden jeg fortsatt er syk, så får jeg levere inn oppgavene når jeg er bedre (heldigvis).

Håper at jeg blir bedre igjen til neste uke haha

 

 

Hvordan var uka di? 

- Sandra

 

 

#utveksling

Likes

Comments

Helligdager

Fredag 1. januar, kl. 01:29

Godt Nyttår alle sammen! :)

Første innlegg for det nye året. Jeg kan ikke tro at det allerede er 2016! Tiden flyr virkelig avgårde.

Jeg tilbrakte nyttårsaften hjemme sammen med vertsfamilien min. Vi kjøpte inn en del godis, også lage vi s'mores. Vi så på en film på TV, også så vil på "ball drop" fra New York til klokka ett.

Dessverre så er det ikke noe fyrverkeri her så da måtte jeg nøye meg med å se det på TV (det var gøy det også da haha).

Håper alle sammen hadde en flott nyttårsaften hjemme!

Nytt år, nye muligheter.

-Sandra

 

#utveksling

 

 

Likes

Comments

Helligdager

Fredag 1. januar, kl. 01:29

Godt Nyttår alle sammen! :)

Første innlegg for det nye året. Jeg kan ikke tro at det allerede er 2016! Tiden flyr virkelig avgårde.

Jeg tilbrakte nyttårsaften hjemme sammen med vertsfamilien min. Vi kjøpte inn en del godis, også lage vi s'mores. Vi så på en film på TV, også så vil på "ball drop" fra New York til klokka ett.

Dessverre så er det ikke noe fyrverkeri her så da måtte jeg nøye meg med å se det på TV (det var gøy det også da haha).

Håper alle sammen hadde en flott nyttårsaften hjemme!

Nytt år, nye muligheter.

-Sandra

 

#utveksling

 

 

Likes

Comments

Helligdager

Torsdag 31. desember, kl. 16:00

 

På julaften dro jeg, vertsmor, og vertsbrødrene mine, Dylan og Kyle på midnattsmesse sammen med vertssøster, Alyssa, mannen hennes, "Big" Kyle og moren hans. Messen varte i ca. to timer, og var ferdig klokka ett. Det var egentlig ikke sånn kjempe annerledes fra julegudstjenestene som vi har hjemme. Hele veien hjem hadde vi latterkrampe. Presten som holdt messen var asiater, og han hadde den morsomste aksenten noensinne. Vi hadde det kanskje litt for gøy haha XD

Første juledag dro alle sammen til huset til Alyssa og Kyle, der vi feiret jul. Der var også den eldste vertsbroren min Andrew, som kom hjem fra New York den 22. Vi dro dit på formiddagen, også var vi der hele dagen. Vi spiste middag, åpnet julegaver, og så på film. det var utrolig hyggelig :)

Her er noen bilder jeg tok:

 Resten av juleferien har vi egentlig bare slappet av og kost oss (og sett maaange filmer hehe)

 

Håper alle hadde en fantastisk jul!

 

- Sandra

 

 

#utveksling

Likes

Comments

Blogg

Søndag 20. desember, kl. 22:00

 

Nå er det kun 4 dager igjen til jul!

Forrige søndag så var det Luciadagen, så da bakte jeg lussekatter. Jeg var litt redd for at ingen andre enn meg kom til å spise dem siden safran har en litt spesiell smak, men de ble borte så og si med en gang! Suksess! :D

På mandag hadde jeg prøve i kjemi og en spansk quiz, og på tirsdag hadde jeg gloseprøve i engelsk. Alle sammen gikk helt greit :)

På onsdag så hadde jeg prosjekt innlevering i historie, der oppgaven var å lage julepynt inspirert av noe vi har lært i historie. Jeg lagde en om den amerikanske marinen. Dessverre så har jeg ikke noe bilde av den, og jeg har ikke fått den tilbake... I dans hadde vi hip-hop, noe som var kjempe gøy (var dårlig da... hehe...) og vi lærte en kort combo (dans som varer i 30 sek). Det var også "free-dress", så da kunne man ha på seg vanlige klær.

På fredag var det siste skole dag før juleferien, og vi hadde halv dag, så skolen var ferdig kl. 12:30. Det var herlig å ha en kort skole dag. I kjemi hadde vi presentasjoner for extra credit. Alle hadde presentasjon om et molekyl, og vi måtte også lage en modell av molekylet. Gruppa mi hadde om Uracil. Hele resten av dagen koste vi oss med mat og godteri :) Også var det ekstra lang chapel, med julesanger, som var ganske koselig.

Denne helga har jeg bare slappet av :)

 

- Sandra

 

#utveksling

 

Likes

Comments