Hej fina ni. Hur mår ni? 💘 Jag sitter på tåget påväg hem från Umeå. Har varit i skolan hela dagen idag, uppgift i basgrupper imorse och i eftermiddag hade vi seminarium. Alla människor i klassen är så fina och intressanta, så spännande möten, ger en så mycket! Jag som älskar att diskutera är IN HEAVEN, haha 😄🙌🏻 Och att diskussionerna är både av det höga och det låga är det absolut bästa jag vet!! Det är ju inte så att jag bara älskar "att diskutera", utan diskussionerna ska ge mig något, inspirera mig, göra mig nyfiken, få nya tankar, utvecklas. Vilket jag känner att får och kan göra i min klass. Det är många personer där som ger mig positiv energi.

Och just detta med energi hörni, som kan vara så knepigt, för mig iallafall i min högkänslighet som är högst närvarande jämt. Just nu är jag helt jäkla slut på när jag sitter här på tåget, dock på ett positivt sätt då jag tagit del av positiva energier. MEN när en ger så mycket av sig själv också som jag kan göra, just för att jag blir så engagerad i saker som jag brinner för och inspireras av så behöver den energin jag "kastat ut" också tankas upp. Och allt jag tagit del av måste jag bearbeta. Och det ska jag göra ikväll, på bästa sätt enligt mig.

Min pappa är hemma hos oss nu med Oliver och Truls, Oscar har hemmamatch ikväll och åkte iväg vid 16 tiden. Så när jag kommit hem, bytt om till myskläder, lagt barnen och dom båda sedan somnat vid åtta så ska jag göra en massa gott kvällsfika, te och mackor. Sedan sätta mig i soffan och se på något som bara jag vill se och bara mumsa på i min "ensamhet". Oscar är väl hemma vid tio, elva någon gång.

Att jag får komma hem och bara ha en kväll för mig själv när barnen somnat, efter en lång dag som det varit idag, DET är tankning DELUXE för min del 🙌🏻

Nu har jag suttit här och skrivit och är alldeles strax hemma i Övik. Hoppas att ni haft en fin dag idag och att er kväll blir minst lika fin. Eller om er dag varit mindre bra eller rent av piss så hoppas jag att det vänt eller snart vänder för dig. Gör saker som du vet kan hjälpa dig att vända eller iallafall få en början på det. Ring någon som ger dig den energi du behöver, gråt, lyssna på en peppig podd, städa, se en serie som gör dig glad, som får dig att skratta. Lyssna på musik på hög volym, dansa, måla, rita, laga mat, baka, skriv. Gå till dig själv och lyssna på vad du behöver just nu.

Kram 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 201 Readers

Likes

Comments

God morgon på er! Onsdag idag och jag sitter just nu på tåget till Umeå och skolan. Idag har vi två föreläsningar på schemat, en nu på förmiddagen och en på eftermiddagen. SÅ kul!! Jag är så pepp på detta då allt är så jäkla intressant! Jag vill så gärna lära mig mer av att kunna prata i dom termer och uttryck som det görs inom genusvetenskapen. Så mycket att lära! ☺️ I måndags var första dagen och jag var sååå pirrig. Men så fort jag befann mig i salen vi skulle vara i och mina klasskamrater droppade in en efter en så byttes nervositeten till pepp! Alla verkar vara så gulliga också, bra start alltså! 💖
Mindre bra var dock att hela helgen var en sjukhelg med dålig sömn, både Oliver och Truls blev dunderförkylda på fredagen och var inte helt krya i måndags. Som tur var så kunde barnens farmor ställa upp och vabba från hennes jobb! Så snällt, TACK för det!! 🙏🏻💖 Och nu är ju såklart jag också förkyld! Men förväntade mig inte något annat direkt 😆. Bara att preppa med nässpray och Ipren 🤷🏻‍♀️
Idag är dom båda på förskola/skola och barnens farmor hämtar eftersom jag är i Umeå hela dagen och Oscar åker iväg på match. När jag senare idag kliver av tåget i Övik vid 17 tiden så ska jag gå raka vägen till min frisör Helena och fixa håret, skön nedvarvning? JA!! 😍🙌🏻 Efter det hämtar jag upp kidsen hos farmor och så åker vi hem och sussar 😄 Mycket lovande dag detta!

En sak som jag ska ta med mig denna dag, för mig själv, är att våga. Ibland kan jag hamna i gamla spår där min mindre bra självkänsla för ta över. Inte alls lika mycket som förut, för jag har jobbat otroligt hårt i många år, men den kan komma och knacka på och liksom stå där på glänt om ni förstår vad jag menar, märklig förklaring kanske haha! Men jag har alltid haft en tendens av att verkligen inte vilja vara dålig, jag har otroligt höga krav på mig själv och det kan bli väldigt hämmande i vissa situationer.

Snart är det september och ansökan för högskola till våren öppnar, då ska jag söka socionom ännu en gång och hoppas på det bästa. Kommer även att söka denna kurs jag läser just nu fast B som är fortsättningen. Högskoleprovet vete tusan om jag ids sitta och skriva en gång till! Sista anmälan för det är nu på fredag. Men tredje gången gillt.. kanske skulle bli en rejäl höjning från mina andra två gånger, inte för att jag tror det dock 😅.

Nu ska jag äta frukost på tåget innan jag är framme i Umeå, har med mig yoghurt och banan. Hann bara slänga i mig lite kaffe innan jag åkte hemifrån. Längtar tills jag sitter på tåget hem i eftermiddag, då ska jag lyssna på veckans avsnitt av Josefin och Vanja, grymmaste tjejerna!! Som jag lyssnat på sedan dom startade, vilket måste vara typ 2 år sen eller nåt ju?!
Ännu mer pepp till denna dag alltså! 😁🔮✨

På tal om dessa två fantastiska brudar så fick jag ett så härligt meddelande på Facebook i måndags. Jag vann en goodiebag som just dessa två fina lottade ut för någon månad sedan. HUR KUL?!! 😍🍀 Tror en ju aldrig 🙈Men ibland så! 💫

Hoppas ni får en fin dag. Kom ihåg att DU är bra precis som den DU är, alltid.

Kram.

Den fina goodiebagen som jag lyckades vinna 💖🍀✨


  • 434 Readers

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak ett flertal gånger när jag varit ute och sprungit eller promenerat ensam på kvällen den senaste tiden. Eller tänkt och tänkt, det har dykt upp i mitt huvud just för att det bara finns där, och det är så sjukt irriterande att det ska vara så. Jag är idag 30 år och kan fortfarande få dom tankar som jag fick när jag var yngre. Som då vi bodde i Göteborg tex. Alla dom gånger under 3 års tid som jag promenerade från spårvagnen till vår lägenhet på Guldheden när jag slutat jobbet på kvällen. Där dök dessa tankar upp, "Tänk om någon bara kommer och hoppar på mig nu, förföljer mig i mörkret från spårvagnen, drar ner mig på marken och in i buskarna" "Vad gör jag då?" Jag minns att jag, som många med mig säkert också har gjort, höll mina nycklar mellan mina fingrar för att känna mig lite mer säker, eller pratandes högt i telefonen. Råd från en (förståeligt) orolig mamma dryga 90 mil bort. Minns att jag kunde bli så jäkla förbannad att behöva känna den där oron. Att jag många gånger hellre kunde stanna hemma på kvällen istället för att behöva ta mig hem i mörkret och promenera vägen hem från den plats där spårvagnen stannade, speciellt dom gånger Oscar var iväg och ingen kunde möta mig. Allt för att minimera risken (!!).

Alla vi människor är olika, vi är mer eller mindre oroliga, känsliga och allt annat däremellan. Jag har alltid, och är fortfarande en person som känner in och jag tar inga onödiga risker. Sen har min rädsla, som jag nämnt förut, fått styra alldeles för mycket väldigt ofta, och det är något jag är oerhört medveten om idag. Det jag vill säga med det är att jag minns hur jag kunde fundera hur andra tjejer "vågade" gå ensam eller åka taxi hem från stan alldeles själv, med en chaufför som allt som oftast var en man utan att verka det minsta orolig. Men än om vi är olika så tror jag att alla tjejer någon gång känt sig obekväm, rädd eller orolig i någon situation, iallafall att majoriteten hamnar på den vågskålen, och det är så fruktansvärt ledsamt.

För att sammanfatta där jag började så kommer ofta dessa tankar fortfarande tillbaka mig när jag är ute och springer eller promenerar på kvällen "Tänk om den bilen skulle stanna här nu, bara dra in mig" kan vara en tanke som dyker upp i mitt huvud. Att dom tankarna kan ha dykt upp senaste tiden har fått mig att tänka tillbaka på hur jäkla rädd jag varit för att något sådant skulle hända mig, tänk alla tjejer/kvinnor som faktiskt har blivit utsatta, och blir det just precis nu.

Jag har fått två fina pojkar och den gåvan ska jag ta hand om på allra bästa sätt. Jag har ansvaret att vara förebilden för mina barn som tillsammans med Oscar visar vikten av att respektera andra, synen på kvinnan, synen på mannen. Vad som är normer och att det inte alls behöver följas. Ansvaret att inte bli bekväm utan att just TA ANSVAR.


Kärlek.


Likes

Comments

Hej på er fina! Vad gör ni denna onsdag? Hoppas ni mår bra. Jag är i Umeå just nu, tog tåget imorse efter jag lämnat Truls på förskolan. Har kollat in den plats jag kommer hänga på det kommande halvåret, yaaay!! ☺️💫 Så himla fint och stort Universitetet är här i Umeå! Känns så skönt att ha fått lite koll på vilka "hus" som är var i universitetsområdet och att jag inte behöver irra runt en massa första dagen ☺️. Känns så himla spännande, ska bli kul att träffa alla i klassen! Få ta del av intressanta föreläsningar om vad som intresserar mig, och att sedan få diskutera det med andra, så givande!! 🙌🏻 Längtar tills allt är igång! Jag gillar INTE när saker står stilla, det ger mig ångest. Inte för att det typ nånsin står helt stilla med två barn, och planering för att allt ska fungera smidigt både för mig och Oscar. Menar mer när det står stilla i min egna kreativitet. Jag blir så rastlös och får inte ut det jag måste få ut i mig själv, jag älskar att vara i flow, i ett positivt flow, bästa känslan som finns!!

Att lära sig nya saker och göra något en är "rädd" för ger en så jäkla mycket! Så mycket mer än vad en kan tro. Jag som låtit min rädsla få styra en stor del av mitt liv, att hämma sig själv, vet att det inte ger dig något gott överhuvudtaget. Vad jag anser iallafall. Sen är det lättare sagt än gjort, men det är bara att GÖRA, det är det enda sättet.

Jag tror ju så mycket på att du varje dag ska ha ditt mindset inriktat på att vilja utvecklas, att vilja lära dig, vara öppen. Öppen till vad som kommer till dig, öppen inför vad ANDRA människor tycker och känner. Att inte sätta en stämpel på varken dig själv eller andra att: "Så tyckte hon, han eller jag DÅ, då måste hon, han eller jag tycka så IDAG med". Nej, nej, NEJ! Så tråkigt sätt att gå efter, jag anser att vi människor ska utvecklas, och genom utveckling få ta del och ge av dom olika resurser som vi alla sitter inne på. Hur ska vi annars komma fram till saker om vi inte testar? Sen är ju det detta med utveckling såklart olika för alla, som i allt annat. Kanske är det viktigare för vissa (som jag själv) för att jag ska må bra. MEN jag tror ändå att det är viktigt för alla människor att vara öppen inför det, att inte stanna. Det gör dig lyckligare i livet.

Nu ska jag passa på att läsa lite i en bok vi fick tips om att börja med innan skolan startar, tåget hem till Övik går om 45 min.

Ha en fin eftermiddag allihopa!

Kom ihåg att våga och gå emot din rädsla.

Kram 💖

  • 612 Readers

Likes

Comments

Hej på er 💖 Hur mår ni? Hoppas er sommar varit fantastisk, och fortfarande är! Sommarmånad ännu och augusti har ju ändå levererat bra med sol här uppe iallafall ☺️.
Hos oss har vardagen precis börjat dra igång, Oscar har tränat sedan några veckor tillbaka och träningsmatcher har börjat spelas innan säsongen startar på riktigt.

Igår var det Olivers allra första skoldag, helt galet!! ❤️ Min fina, fina Oliver, han var så förväntansfull. Dagen gick jättebra och han var så glad över att få träffa sina kompisar igen. Dom är några stycken i klassen som följts åt från förskolan upp till skolan ☺️. Truls var tillbaka på förskolan igår också, väldans nöjd över det, och SÅ TRÖTT då jag hämtade honom vid två tiden 😅. Idag har han varit hemma med mig medan Oliver var på skolan, han går 15h i veckan fram tills måndag den 28 augusti då jag också börjar i skolan! 😁 I Umeå! Tyvärr blir det inte Socionom som jag hade som första val när jag sökte, där är jag fortfarande reserv, MEN jag kom in på min backup plan som var att fortsätta läsa genusvetenskap. Och denna gång blir det på heltid i Umeå, så spännande!! Kursen är fram till mitten av januari och heter "Genusvetenskap makt och kön A". Skulle jag vilja kan jag efter detta halvår söka vidare och läsa B kursen och därefter även C, gör jag det så får jag en kandidatexamen inom genusvetenskap. Får se vad som händer helt enkelt, jag tror att allt har en mening, än om en inte ser eller förstår det just precis i stunden så är det något en kan förstå längre fram när en ser tillbaka.

Enligt mitt schema så kommer jag behöva vara i Umeå 3-4 dagar i veckan på olika föreläsningar, seminarier och grupparbeten. Ska bli väldigt spännande att träffa alla som jag ska läsa med, pirrigt! ☺️ Så pendling IT IS för Sandra i höst och vinter! Kuuul!! Kommer dock bli tufft ibland då Oscar är iväg många dagar med hockeyn, och om barnen är sjuka är det jag som måste vabba, tyvärr inget som Oscar "får" göra. Surt, men det är som det är. Skulle varit så skönt om vi haft någon som hade möjlighet att vara med barnen då vi båda är borta och jag kommer hem senare från Umeå tex. Någon som är flexibel och skulle tycka det var skoj att hänga med Oliver och Truls 💖 Än om vi har våra familjer i samma stad så har dom alla sina jobb och så, en person utanför hade också varit väldigt bra och skönt ☺️. Jag har pratat med en vän till mig som gärna hade ställt upp men hon jobbar rätt så sena eftermiddagar tyvärr. Ja, vi ser hur allt blir, ska iallafall bli väldigt skoj att fortsätta lära mig mer inom genus, så otroligt intressant!

Jag åker till Umeå i veckan och spanar in universitetet, gillar att vara förberedd och ha lite koll, vill inte komma till ett helt nytt ställe och inte ha någon som helst aning om hur det ser ut tex. No, no inte min grej. Vill ha ett hum om vart alla salar är och var jag ska vara första dagen vid "uppropet", allt för att minimera onödig stress.

Till något helt annat än skola så satte jag upp nya tavlor på vår vägg i hallen, visst blev det fint! 😍 Älskar att det täcker så mycket av väggen.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, alla sover utom jag. Denna helg känns för övrigt väldigt skön, vi har inga planer alls! Oliver har inga träningar eller matcher och Oscar är ledig både lördag och söndag!! Lovely! Så vi ska ta vara på att bara vara alla fyra tillsammans hemma, sista ledigheten på ett bra tag ihop ❤️

Hoppas ni haft en fin kväll och får sova gott inatt.

Kram.


  • 671 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Ett tag sedan jag skrev nu, men har inte känt så mycket för det och bara låtit det vara ☺️. Hoppas du mår bra och har en fin sommar 💖 Det måste jag säga att jag har, att vi har. Jag är tacksam att jag får vara ledig med mina barn såpass länge under sommaren, än om dom två gör mig (oss) GALEN emellanåt. Truls är både VÄRLDENS gosigaste och gladaste men har också en hääääärlig vilja och bestämdhet som han bjuder på lite nu och då under dagarna 😁Oliver vill helst av allt göra något hela tiden, inte "bara vara hemma" som en annan, haha. Mycket funderingar från honom just nu också, somnar väldigt sent på kvällarna och vill helst ligga och prata en massa ❤️ Han vill både vara väldigt liten men samtidigt stor. Galet att han börjar skolan i augusti!

Oscar är också ledig nu, så skönt! Två veckor har han kvar på sin semester innan dom kör igång igen. I helgen gifter sig hans yngsta bror här hemma i Övik, SÅ kul att få gå på bröllop!! 😍✨ Barnen ska inte med utan mamma och pappa kommer till oss och är med dom. Mycket skönt tycker jag, kan en få fokusera på sig själv (och Oscar 😁😍) för en gångs skull. Sen så är det sista veckan lediga tillsammans och då ska jag och Oscar åka iväg en natt bara vi två, längtar!!

Och så är vi helt plötsligt inne i augusti (!!), och ANDRA beskedet från högskolan kommer. I torsdags kom det första beskedet på alla antagningar för utbildningarna till hösten. Jag sökte ju som jag nämnt till Socionom i Umeå som första val. Därefter sökte jag några kurser inom genus och sociologi som backup. Jag blev verkligen sååå nervös när jag skulle logga in på min sida, trodde inte jag skulle bli det. Jag har varit inställd på att jag inte kommer att komma in direkt, att jag skulle hamna som reserv. Jag lyckades komma in efter en stund, många som var inne och kollade såklart, och där stod det RESERV. Min reaktion, trots att jag var inställd på att hamna som reserv, blev starkare än jag trodde. Först blev jag bara tom, sen less och irriterad, och efter ännu en stund så ville jag bara gråta. Och det gjorde jag. Jag blev verkligen så ledsen och besviken. Så jobbigt. Jag GILLAR INTE att känna mig ledsen, jag vill vara pepp, glad, driven. Men jag lät mig vara ledsen i den stunden och det var så skönt. Och jag vet att det inte är kört än, jag kan komma in på min reservplats, det vet jag många andra i min närhet som har gjort, och gör jag inte det så är det meningen. Jag tror att allt har en mening, och jag kan komma dit jag vill, och göra det jag vill, ge av det jag vill ge på andra sätt. Det visar sig. Än vilken väg det kommer vara så kommer den vara den rätta.

Kom ihåg ge andra människor av din positiva energi, tänk på vilken energi du själv vill få. Döm inte andra, det om nåt är en så dålig energi att sprida, både för dig själv och andra.

Kram 💖💫✨

  • 1556 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas er midsommar varit precis så bra som ni ville att den skulle vara, eller ännu bättre! Vi hade en jättemysig midsommarafton i fredags med vänner på besök från Sundsvall, deras två barn var också med på dagen. Vi hade, som alltid, väldigt mysigt. Vi pratade om ALLT möjligt, skrattade massor, vilket var underbart! En måste skratta oftare, på riktigt!! Så härlig känsla. Vi säger det jämt, men det hade verkligen varit fantastiskt att få bo i samma stad, att få göra spontana saker tillsammans, ge varann en kram när man behöver det, "bara vara" med varann när man behöver det, dricka en kaffe, gå en promenad. Men om en vecka åker jag och Jennie till Stockholm, måndag till onsdag, längtar!! Känner att jag behöver det också, vara själv litegrann, inte för att jag åker själv, jag åker ju med Jennie. MEN det bästa är att när vi är med varandra så finns inga krav, om jag känner för att vara tyst och "bara jag" så kan jag vara det, och tvärtom. Och det är så himla skönt! I slutet av denna vecka så går Oscar på semester också, fyra veckor. Ska bli skönt att få vara tillsammans, bara ta dagarna som dom kommer.

På midsommardags morgonen innan Jennie, Andreas och barnen kom hem till oss så gick jag en sväng på min favoritpromenad, vädret var hur fint som helst, lite kyligt, men soligt och blå himmel. Väldigt skönt att vara ute och gå eller springa då. När jag går min promenad så passerar jag alltid en strand som jag VARJE gång går ner på och sätter mig en stund, om det är bra väder. Som i fredags, tog dessa bilder ovan då. Jag ÄLSKAR havet, jag ÄLSKAR verkligen ljudet av vattnet och glittret som bildas på ytan av solen. Jag skulle på riktigt kunna sitta och titta på detta och höra vattnet huuuuur länge som helst, alla tankar bli rena och massa idéer kommer till mig då. Jag är så tacksam att jag bara har en liten promenad bort till just denna strand och detta glitter dagar med sol på vår och sommar.

Denna underbara bukett kom våra vänner med på midsommarafton, SÅ HIMLA FIN!!

Visst har jag nämnt att jag skulle spraya Truls nya säng grå? Vi köpte en vit stålsäng från Ikea för några veckor sedan, "MINNEN" heter den tror jag. Och här ser ni resultatet efter typ FEM sprayburkar och en sprayburk med grundfärg. Helt galet vad mycket spill det blir med spray! Men jag är sjukt nöjd, färgen är SÅ HIMLA FIN!! Precis den gråa nyans som jag ville ha. Visst blev det mysigt i Truls rum? Det är en växasäng så den går ju att dra ut allteftersom. Truls sov sin första natt i den inatt och det gick jättebra, han vaknade dock alldeles för tidigt! Tror den var runt 5, det är vi inte vana alls, han har alltid sovit rätt så länge på morgnarna. Och han har trivts jättebra i sin spjälsäng, men det kändes så kul med en större säng och när jag fick min ide med att spraya denna stålsäng grå, haha, plus att han börjat klättra över sin spjälsäng nu på slutet. Så några tidiga morgnar får vi ta nu i början.

Nu har solen kommit fram här, så härligt! Har småregnat och varit mulet hela dagen, men kvällen blir säkert fin då! Igår spöregnade det HELA dagen, men det var rätt skönt, en mysdag inne kändes ändå helt okej just då.

Ha nu en fin söndag och kom ihåg att göra det DU vill, säg vad DU tycker, gå på DIN egna känsla i vad DU vill göra och vad DU vill skapa.

Lita på dig själv.

Kram.


Likes

Comments

God kväll! 💜 Hoppas ni mår toppen! Jag ligger i soffan och ska strax äta kvällsfika, Oscar är ute och jobbar med huset nere vid vattnet, eller "sjöbon" som vi kallar det. Eller nu kommer han upp, dåå blir det fiiika, bästa målet på dagen! Går icke för sig att skippa! 😁Ska visa er någon bild här nere i inlägget på "sjöbon" som vi säger☺️

Idag har vi haft en hemmadag jag och grabbarna, fint väder idag igen 😍 Lite blåsigt dock. Oscar kom hem strax efter 14 tiden och då åkte jag iväg och köpte grundspray och ljusgrå spray. Truls ska få en större säng nu, han sover i sin spjälsäng fortfarande, det är en stålsäng som jag ska spraya ljusgrå, den är vit just nu. Hann spraya med grundsprayen tidigare ikväll då barnen somnat, i 12 timmar ska den torka så imorgon kan jag spraya den grå, så kul!!

Igår var det söndag och Oliver hade sitt efterlängtade kalas, som jag nämnde i tidigare inlägg, med sina kompisar. Såå taggad och exalterad inför detta, såklart! 😄💚 Går väl inte att undgå vilket tema det var på kalaset, haha. Oliver älskar grönt också så det var ju passande 😍 Ja barnkalas, sjukt roligt att fixa för sina barn tycker jag, och jag älskar att hålla på med ballonger, serpentiner och grejer för att göra det ännu mer KALAS. Än om det "bara" är för två timmar, två timmar som är över på typ en kvart också! 😅 HEAVEN när jag fick lägga mig raklång på soffan på kvällen 🙏🏻💖 Men det är så sjukt värt det för att se sitt barns glädje tycker jag ☺️ Så energin får jag tanka upp på mina sätt efteråt.

Här har ni "sjöbon" ☺️💖🌿 Tog dessa bilder för en dryg timme sedan, sommarkvällar alltså!! 🙌🏻 Det kommer bli så mysigt här nere, eller det ÄR så mysigt här nere, invigde ju inglasningen med mina matte kompanjoner i fredags ☺️ Oscar är så sjukt duktig på att bygga, han kan fasen bygga vad som helst! Grym ❤️

Nej nu ska vi fika.

Kram och godnatt.


  • 2085 Readers

Likes

Comments

Hej på er alla fina 💕 Hur mår ni? Hoppas ni har en härlig lördag ☺️ Själv mår jag toppen, dock väldigt seg och små ont i huvet efter gårdagen 😄 Hade nämligen tjejerna som jag pluggade matten med hemma på middag 😍🥂 Jag sa i början av mars någon gång till dom att om och NÄR vi klarar denna kurs så ska vi fira! Jag ska bjuda hem er till mig, vi ska äta och dricka gott och fira att vi gjort det så jäkla bra!! 💪🏻✨ Och japp, så var det helt plötsligt mitten av juni och vi alla klarade kursen i maj, så middag IT IS! 💖 Vi hade verkligen jättetrevligt, mycket surr om allt möjligt, älskar! 🙌🏻 Diskutera, bland det bästa jag vet 😅 Och vädret kunde inte varit bättre, sol och varmt. Så härligt att vi kunde sitta ute och äta, och senare flytta oss ner till vattnet och vår inglasning där nere som nu är klar. Köpte ett matbord på Ikea förra helgen och i torsdags ,passande nog, kom stolarna som jag beställt från Ellos. Det var väldigt mysigt att få inviga rummet med dessa tjejer ☺️☀️ Så nu hoppas vi på att vi alla fyra kommer in på det vi sökt för hösten 🍀

Jag tycker verkligen att man ska fira saker mer, alla framsteg du gör inom ditt yrke, din utbildning, eller som människa är värt att fira! Behöver inte alls vara värsta uppstyrt och så, men att ta sig tiden att faktiskt se det en har åstadkommit och ge sig själv och andra cred för det ❤️

Just nu ligger jag i soffan ute på altanen och tar igen mig 😄, Oscar åkte med grabbarna och handlade middag. Får se vad det kommer bjudas på 😁 Imorgon är det söndag och en dag som Oliver längtat sååå mycket till, hans kalas med sina vänner ☺️🍭 Han fick bjuda 9 st på sitt kalas och alla 9 kunde komma, så roligt för han! 😍 Så ikväll ska jag förbereda med godispåsar (som Oscar lovat ska gömmas för skattjakt) blåsa lite ballonger och grejer som det ska dekoreras med. Hans kalas går lite i fotbollstema och färgen grön (favoritfärgen), beställde hem både papperstallrikar, muggar, sugrör, girlanger, partyhattar och lite annat med fotbollar på ⚽️✨ Jag tycker det är så kul att piffa och greja med sånt här, och det finns rätt bra sidor med massor av roliga dekorationer, och inte alls dyrt heller! 🙌🏻 Annars så blir det en lugn eftermiddag och kväll för oss, bara att njuta av detta väder ☺️☀️

Ha en fin helg och ta hand om er.

Kram 💕


  • 2148 Readers

Likes

Comments

Hej fina! 💖 Har precis lagt mig i sängen och kände för att skriva lite innan jag ska sova. Tog dessa två bilder alldeles nyss innan jag gick ner, hur fint?! Alldeles blankt och stilla på vattnet ikväll. Vi har haft vårt hus sedan 2009, tror jag det är, inte helt säker, vi köpte det då vi bodde i Göteborg. Vi har inte alltid bott här permanent, utan det är dom senaste fyra åren vi verkligen bott här på riktigt och skapat oss en vardag här hemma. Åren innan var vi hemma i huset under semestern på sommaren. Var så skönt att få komma hem till något eget 🙏🏻. Sen att vi, då 22 och 23 år gamla typ, köpte ett ställe som vi fullkomligt ÄLSKAR och gjort till vårt eget, trodde jag absolut inte då. Herregud jag tänkte typ ingenting! Haha. Men livet är här och och nu, och det är bara att köra! Glad att vi "körde" för 8 år sen 🙌🏻 Blir det bra, blir det inte bra? Ingen som vet, bara att testa å se! Livet ger dig erfarenheter varje dag. Välj att se möjligheterna i dina erfarenheter, vare sig dom är bra eller dåliga ❤️ Ta vara på alla chanser att lära dig nya saker, det kan komma så himla mycket bra av det! Saker du aldrig tänkt på tidigare. VÄLJ att VILJA utvecklas, gå FRAMÅT.

Nej nu ska jag säga godnatt, imorgon hänger jag med kidsen på deras förskola i tre timmar. Oliver och hans kompisar som är födda samma år, alltså dom som ska börja skolan (😱😭!!) har "sommarfest" från 9-12 då vi föräldrar får komma och äta lunch och fika med dom, och så vet jag att dom också övat in sånger och ska uppträda för oss. Ett avslut på deras förskoletid. Blir roligt! 😍 Jag kan inte fatta att Oliver fyller 6 år nu på torsdag och börjar skolan till hösten, helt galet!! Min kloka, fina kille. Så spännande! På fredag får mina grabbar sommarlov också, ett lååångt sommarlov enda fram till skolstarten i augusti. Tacksam att jag får vara ledig tillsammans med dom hela sommaren! Ladda inför en förhoppningsvis späckad höst av socionom plugg för min del! ✊🏻


Sov så gott så hörs vi snart igen 🌈💕✨


  • 2387 Readers

Likes

Comments