Header

Allmänt!

Hejsan på er alla!
Ja som ni märkt har jag varit borta väldigt länge! Det har väl sina anledningar kan man säga.
Jag hamnade i en svacka där jag vart så stressad över skolan och kämpade med att få klar mina sommarkurser! 😫
And so I did!
Nu är äntligen sommarkurserna över, kämpar fortfarande lite med att det är jobbigt att plugga..men håller på med en kurs som är väldigt intressant och som jag även ska ha praktik i, akutsjukvård! Jag ser fram emot det men ändå inte! I och för sig det kan vi ta i ett annat inlägg!
Jag ville mest flika in å berätta att jag lever😂 jag har inte glömt bort bloggen, jag har bara valt att ta en medveten paus och fokusera på mig själv! 2017 har inte varit mitt år och har satt sina spår..på ett väldigt jobbigt sätt, kanske kommer gå in på den biten längre fram!
Min sommar utöver plugg har varit bra! Jag har fått lite ledig tid samt skaffat mig lite nya hobbys!
Jag hoppas verkligen att ni mår bra och haft en superbra sommar även om vädret kanske inte varit bland de bästa! 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt!

Gud va tom min lägenhet vart utan säng! Vi flyttade bort min säng idag å min gamla micro för att jag får by i morgon, haft fullt upp med å rensa å städa innan de nya grejerna kommer! Nu är jag riktigt trött och ska snart sova! Tänkte jag slänger upp lite bilder i morgon på mitt projekt hemma 😂

Likes

Comments

Allmänt!

Hejsan alla! Så skönt att va klar med plugget! Har tagit lite ledigt å vara slappat! Hoppas ni mår bra? Själv så har jag ont efter att jag lyckades skada mig lite på gymmet 🙄 klantig som man är!
Nog om det! Dagen till ära hade jag cheat day med kebab 😍
I morgon ska jag fortsätta rensa ut här hemma! Har de som uppdra innan de nys grejerna anländer till lägenheten 😍 nu ska jag sova!

Likes

Comments

Allmänt!

Vilken dag det har varit! Både gymmat, pluggat och rensat ut här hemma! Jag bor på 25 kvadrat, så det är ju ingen större yta man bor på! Jag är riktigt duktig på att samla på mig massa grejer som jag egentligen inte behöver som bara ligger å skräpar!
Nu är jag i alla fall en bit på vägen, haha det låter som om jag har mega mycket grejer å knappt kan röra mig hemma. Men så är inte fallet! utan att jag har haft massa smink å kläder som jag inte använder längre, sminket är kastat och jag fick ihop en del kläder som ska skänkas! Plus att jag hatar verkligen när mina grejer inte är organiserade..Jag har inte fått klart här hemma än så som jag vill ha det så pö om pö fixar jag lite här tills allt är klart!
Sen har jag beställt hem en tidig födelsedagspresent till mig själv, en ny säng! Fick världens deal på den så kunde inte låta bli, jag har haft min säng länga nu och det är dagas att byta ut den! Samt att jag kommer kunna fixa lite bättre förvaring med pga den!
Tänkte sen när den väl har kommit å den är på plats ska jag lägga ut före och efter bild :D! Ni kanske skulle vilja ha en lite tour å se hur jag bor? Faktiskt rätt mysigt här :D
Asså känslan som uppstår när man är så nöjd över vad man har gjort! Känner rent allmänt att jag har fått gjort så mycket denna vecka och att jag har haft sån energi! OCH! Kommit upp ändå i relativt bra tid på dagen med!
Å liksom under denna månaden kommer jag kunna fixa lite mer här hemma å inreda mer! Alltså livet är bra just nu, haha.
Ja bloggen har ju blivit lite lidande pga att jag haft å stå i, vilket jag tycker är lite tråkigt, jag vill ju satsa på det här igen, men man måste hinna ta det lite lugnt med mellan varven! Kommer ha så mycket mer tid att lägga på bloggen med nu när jag blir klar med min kurs redan i morgon, som det ser ut som nu i alla fall! Börjar inte nästa kurs förns om typ en och en halv vecka om jag minns rätt!
Blev väl ett rätt svamligt inlägg men det är bättre än ingenting alls!
Jag hoppas alla har en riktigt fin kväll! Här är vädret underbart, nu ska jag äntligen slänga mig i en dusch och fortsätta plocka lite här, sen blir det lite filmmys :D

<3


Likes

Comments

Efter en lång dag är det dags att lägga mig! Fått gjort en massa å lite till! Så himla skönt 😍 nu kan jag snart vara lite ledig innan nästa kurs kör igång, Najs Najs Najs!
Trött å både kropp å själ, i morgon blir de ännu en produktiv dag! Ladda inför morgondagens pass på gymmet, motivationen på topp! Det var längesen jag kände såhär, hoppas den här känslan håller i sig 😍


Sov gott mina vänner 😍


Likes

Comments

Contains affiliate links Träning!

Gör din träning lite roligare med snygga träningskläder! Här är några byxor jag vill ha! Som dessutom är mega sköna! Bältet hamnade där bara för det var snyggt och det är bra å ha ;)

Likes

Comments

Allmänt!

Tjena alla!
Som jag nämnde igår är det ännu en hektisk dag med massor att göra! Har hunnit med att träffa mamma, fått klart en examination som ska skickas in, tackar henne för hjälpen! Ett mindre pass på gymmet är också avklarat, nu ska jag slänga i mig lite mat och få in examinationen, sen ska jag tvätta och efter, hinna plocka lite till här hemma.
Senare ikväll ska jag jobba på en del inlägg som jag inte hann med igår.
Musiken på högsta volym, energin är på topp! För en gångs skull kom jag upp i morse, poäng till mig!
Tänkte mest slänga ut något innan jag har röven full igen ett par timmar framöver!
Hur brukar era dagar se ut?

Likes

Comments

Allmänt!

Nu har jag fått i ordning hemma och fått in en examination idag med + påbörjat en ny! Ganska produktiv dag! I morgon ska jag mysa lite med mamma, städa och tvätta och plugga! Kommer bli en lång dag i morgon med!
Just nu sitter jag med wifey på Skype, nyfärgat hår å myskläder, det spöregnar till å från ute. Välkommen till svensk sommar 😩 när ska jag få använda mina nya fina skor då?!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt å små plocka lite hemma kanske 🙄

Ha det bra 😘

Likes

Comments

Allmänt!

Hej alla!

Förlåt för att jag inte har varit aktiv på en liten tid men har haft å göra! Var tvungen att tänka lite på studierna då jag verkligen har kört in i en liten pluggsvacka! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni haft en mysig helg!
Idag har jag pluggat, städat å pratat med wifey! behövdes verkligen för annars hade jag inte fått gjort något!
Ska sitta å planera lite inlägg som ska komma ut inom kort :DLikes

Comments