Header
View tracker

Ja idag har jag alltså haft NP i matte hela skoldagen, vi hade inga andra ämnen heller. Gjorde mitt bästa även fast att det gick ganska så dåligt på en av delarna, men jag hoppas på det bästa ändå!

Kram Sandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min lilla fina kisse, hur söt är hon inte!

Kram Sandra

Likes

Comments

View tracker

Här är lite smink som jag nyligen köpte, tycker om båda väldigt mycket så vill dela med mig av dom.

Den här primern från Lumene har jag köpt flera gånger nu och det är helt klart den bästa som jag har provat hitills.

Sedan så den här eyelinern från IsaDora som var sjukt bra, jag cyklade i både snöstorm och tränade med den och min eyeliner såg fortfarande bra ut efter det.
Båda produkterna finns på b.la. Kicks.

Kram Sandra

Likes

Comments

Nu så sitter jag i bilen påväg hem från Kristinehamn. Jag å släkten på mammas sida har överraskat min mormor på hennes födelsedag med att vi skulle hänga lite i en relax med bastu och bubbelpool. Supermysigt. Just nu så är vi påväg hem till oss där alla ska äta och ha de bara trevligt! Mysig start på helgen.

Kram Sandra

Likes

Comments

Första december idag innebär att man får börja äta i chokladkalendern. Tänker aldrig sluta att ha det😂. Även snö kom det idag med. Passande tycker jag eftersom jag anser att det ska vara snö i december och helst ingen annan månad för att det är så kallt. Kortdag i skolan även idag och det blir det imorgon med. Så har inte vart så mycket i skolan den här veckan för har väl mest haft hemmauppgifter, funkar för mig.

Kram Sandra

Likes

Comments

Kortdag i skolan idag, har endast 2 lektioner och börjar vid 13:20. Superskönt med en lång sovmorgon. Så till frukost fick det bli det godaste som finns, avokado macka!!!

Kram Sandra

Likes

Comments