Header

Så skönt att jag nu äntligen har fått höstlov. Det kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt för det är nu som jag är som mest trött och skulle behöva lite ledigt. Varför jag fick lov idag är för att jag har studiedag imorgon. Men det är inte så att jag kan koppla av fullt ut under lovet för har lite skolarbeten att göra.

Kram Sandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad har jag gjort idag egentligen😂. Stannade hemma idag från praktiken för vakande med super ont i halsen och så kände jag mig allmänt hängig och seg. Så kände att jag stannade hellre hemma idag från praktiken så jag kan gå till skolan imorgon för vill inte missa skolarbeten. Så jag har nästan bara legat i sängen och myst med katterna och kollat på serier idag. Serier är typ mitt liv! Just nu kollar jag om How I Meet Your mother och även nya avsnitt av The big bang theory och Modern family. Så jag har fullt upp😂.
Men var lite duktig som gjorde lite plugg nyss.

Kram Sandra

Likes

Comments

Ah idag började dagen bra även fast att jag sov dåligt inatt. Men det var på eftermiddagen när jag skulle hem som det mesta bara blev dåligt. Det är så typiskt mig att varje gång jag är trött och hungrig och bara vill hem så är det då en massa småsaker som skiter sig. Ett exempel var att jag bröt en av naglarna och det gjorde jätteont och det gör det fortfarande.  Men sämre dagar existerar ju dom också och ibland får man ha sånna dagar då man tycker synd om sig själv😂.
​Så nu hade jag tänkt att ta en dusch och sen ska jag tända lite ljus, dricka te och kolla på någon serie och sen försöka sova. 

Slänger in en söt bild på Signe med mig för att det inte ska bli så deppigt inlägg😂

Kram Sandra

Likes

Comments

Bästa med hösten och vintern är ju när man kan ta på sig stora, varma och mysiga halsdukar. Gillar speciellt halsdukarna från Bik Bok, de har så fina färger och deras är sådär stora och varma.

​Kram Sandra

Likes

Comments

Åh så gott, i fredags så åt jag på restaurang med min mamma släkt, vi åt på Joans. Sedan så beställde jag och Elin supergoda alkoholfria drinkar som smakade som mango glass. Vi skulle egentligen ha tagit dom till efterrätt eftersom de smakade glass och konsistensen var det också, men det visste vi ju inte innan.

​Kram Sandra

Likes

Comments

Idag var det barnsminkning på schemat igen, men idag var det mina tur att sminka Isabelle. Jag gjorde en leopard, och jag tyckte att det blev väldigt bra faktiskt. 

Likes

Comments