Header

Vardagligheter

TJENA! (Läs med överdriven söderslang för bästa effekt)

Det är ju tisdag redan, hur skönt? Vet inte riktigt vart måndagen tog vägen men jag känner spontant att det inte gör något, måndagar är ju inte roligaste dagen på veckan om man säger så.
Idag har jag varit ruskigt produktiv måste jag säga. Eller ja, produktiv med en students mått mätt. Jag var på gymmet strax innan åtta för morgoncardio och sen var det plugg 9-12. Jag tycker kursen vi läser just nu är rätt svår så min lilla sega hjärna får jobba på. Sen var det ju skola också såklart och sp har jag hunnit med ett pass på gymmet och lite matlagning. Bra tisdag helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardagligheter

Om du skulle leva i en tv-serie, vilken hade du levt i då?
Behöver vi ens diskutera detta? FRIENDS. Såklart.

Vilken är din favoritdoft?
Nytvättat (tvättat med sköljsmedel som ni säkert förstår.)

Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Haha what. Eh, jaha. Jo men jag vet, jeans som sitter som en smäck, som passar mina större lår och lite mindre midja (FÖR DET FINNS UPPENBARLIGEN INGA SÅNNA IDAG. ARG.)

Vilket är ditt favoritverktyg?
Plattången. Det är så nära verktyg jag kommer i dagsläget.

En situation du tycker är jobbig?
Situationer när jag inte är förberedd eller har 100% koll på läget. Gillar att veta vad som ska hända liksom.

När känner du dig som vackrast?
När man är nytränad, nyduschad, osminkad och med fixat hår.

Det senaste som gjorde dig glad?
Min och Magnus mitt-i-veckan date i onsdags, älskar såna spontana mystillfällen!

Det senaste du googlade?
”Gymshark Sverige” Hahah alltså fakk vilken torr googling.

Ser fram emot just nu?
Så mycket saker, sommaren, framtiden, livet. Men just nu främst att vi troligen åker till Stockholm i april.

Likes

Comments

Mat. Och eventuellt hur man lagar den.

Att protein är viktigt för oss antar jag att alla vet. Lite extra intressant bukar folk som tränar en del tycka att just proteinet är. Jag gillar generellt sett inte proteinpulver och dricker det ca aldrig utan försöker hitta andra goda(!) saker att stoppa i mig efter ett pass. Typ som idag när det blev 250g ProPud och hallon, både kolhydrater och protein rakt in i min kropp. Så bra!

Likes

Comments

Vardagligheter

Känner att det är lite av min plikt att recensera JOS på avenyn för er med tanke på att jag och Jennifer har en viss kärlek för JOS vid Domkyrkan. Jag blev besviken. Jag vet, jag vet, jag blev lika chockad som ni. Men nej, det var inte alls lika mysigt som Domkyrkans. Dels var det renoveringar utanför vilket gjorde att man hörde nada av vad någon sa eller vad man tänkte. Sen hade dom inte samma utbud. Gnällig är vad jag är. Köpte med mig en smoothie hem med gjord på jordnötter, dadlar, banan, avokado, spenat, sojamjölk, dadlar och säkert något mer som jag har glömt.

Likes

Comments

Vardagligheter

HEJ KOMPISAR OVÄNNER OCH BEKANTA!

Visst är vi peppade idag? Det är ju måndag liksom. Har alltid hatat just måndagar maniskt med på senaste tiden har dom små rackarna börjat vara helt acceptabla och jag tycker nästan om dom lite. Kul! Min dag började pinsamt tidigt (kvart i sex, kom igen, sjukt orimlig tid) med morgoncardio följt av massor med tentaplugg inför onsdag. Det känns ganska bra nu faktiskt, tackar som frågar!

Sen efter en eftermiddag av andra aktiviteter pallrade jag rumpan till gymmet för att träna just den kroppsdelen. Ni vet känslan när passet känns sådär dåligt och segt i början men sen bara vänder och blir bra? Så var det idag, mycket kul! Firade det med en skål ProPud och hallon.

Likes

Comments

Vardagligheter

Det finns flera anledningar till att Emma är bäst, här kommer dom:

1. Hon har den bästa tatueringen jag vet

2. Hon är den första som någonsin fått mig att tycka om semlor

3. Hon är bästa människan att prata med.

Likes

Comments

Vardagligheter

Alltså älskade söndag <3 veckans i särklass bästa dag! Speciellt efter en lång vecka med föreläsningar, tentaplugg och tre dagars jobb (ja men gråt dig själv en flod då Sandra). Började med att ta en fet sovmorgon för att sen få massor med morgonmys, det blir liksom inte så mycket "vakna-tillsammans" tid när zombiesandra går upp 6 och Magnus börjar jobba 10 hehe. Veckohandling och tvätt har vi hunnit också. Med andra ord har jag lyckats med konststycket att skjuta upp tentaplugget ännu mer YES!

Ikväll blir det tacos och film, kan jag bli mer Svensson eller? Älskar´t!


Likes

Comments

Vardagligheter

From her snow white streak in her jet black hair
Over sixty years I've been loving her
Now we're sat by the fire, in our old armchairs
You know Nancy I adore ya

Har ni lyssnat på hans senaste album eller? Om ni inte har det så är ni sämst (hets, förlåt) och bör göra det omedelbums! (fult ord by the way). Mina favoriter so far (förutom the obvious ones: Shape of you och Castle on the hill såklart) Är Nancy Mulligan, New man och Galway girl. Bäst, bara bäst!

Annars då, hur mår vi idag? Bra hoppas jag, det är ju ändå lördag liksom. Jag är på jobbet och räknar ner timmarna tills jag kan kollapsa i sängen hemma. SÅ TRÖTT IDAG. Inte ok.
Efter jobbet ska jag träna och om jag och mannen i mitt liv har lite energi kvar så ska jag försöka dra med honom på bio, vill se skönheten och odjuret ju!

Likes

Comments