Header
Everytime i see a dog in the street

  • me:look at him go with his dog legs
  • me:i bet it has great dog plans today
  • me:i hope it has a good dog day
  • me:
  • me:what a dog

My morning routine includes 10 minutes of sitting on my bed and thinking about how tired i am

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardagligheter

Jag satte ett nyårslöfte i år. ETT. Var det att skapa världsfred? Nej. Var det att sluta äta godis (HAHAHAHA) Nej. Nej det var något mycket djupare och viktigare än så. Jag ska se klart Lost. Alltså ahh den serien ger mig typ ögoncancer med tanke på hur värdelös den blir mot slutet, men jag måste få veta hur skiten slutar. Har börjat på den typ 3 gånger men slutar alltid på mitten. Förutom första gången, då spg jag alla avsnitt utom dom tre sista. Jäkla noobSandra. Men nu, nu kör vi!

Likes

Comments

Vardagligheter

Inte i form av tabletter eller mat eller något annat. Jag behöver sol. Massor med underbar soooool. Jag behöver få förvandlas från spöket jag är nu. Såhär såg sommaren ut för några år sen.


Likes

Comments

Vardagligheter

​Nu funderar ni säkert på varför jag är så pass efterbliven att jag ägnar tid åt att skriva ihop det här tramset i stället för att plugga? För att jag inte har tentaperiod just nu. Så det så. I alla fall, varför är det så pinsamt svårt att börja plugga i tid? Jag fattar inte?????? Sen sitter man där dagen innan tentan (eller provet eller förhöret eller något annat) och liksom nästan kissar på sig för att man har sån ångest för vad som ska komma. Jag SUGER på att börja i tid, men det blir bättre. *klappar mig lite på axeln* 

Här kan ni få veta hur jag motiverar mig.
  • ​Ta pauser. Klyschans klyscha men så bra. Läs 30 minuter, chilla 10, upprepa.
  • Träna. Inget rensar huvudet så bra som lite mysiga endorfiner
  • Belöna dig. Visst är 60 minuters plugg värt ett avsnitt av den där pinsamt braiga serien?
  • Ät något gott. Allt blir roligare med något gott.  

Likes

Comments

Vardagligheter

Nu har jag tagit helg. Jag är helt finito i huvudet efter att ha suttit med min powergrupp och jobbat med vårt grupparbete konstant i sex timmar. Men bra blir det, det ska ni veta!
Och med tanke på att jag är livets pensionär no.1 så blev det såklart en välbehövlig tupplur på cirkus två timmar (20 minuters powernaps är för noobs) dock vaknade jag på fel sida (haha) och var döende. Var helt enkelt tvungen att gå och handla kvarg så att jag vaknade till liv. Lyckades i alla fall släpa mig till gymmet vilket resulterade i ett dunderbra axelpass, så det kan gå! Och med den helt onödiga informationen avslutar vi det här inlägget.Likes

Comments

Träna med Sandra (jag alltså)

(Nu när jag är göteborgare måste jag lära mig att fippla mer ord sådär coolt som alla gör här. Rubriken är alltså ett desperat försök till att accepteras in i göteborgarnas coola klubb.)

Efter den onödigt långa parentesen kan vi ju gå in på vad rubriken faktisk betyder. Jag kör cardio (förlåt, "konditionsträning", vi är ändå i Sverige) ett par gånger i veckan, typ 3-5 stycken kanske. Oftast efter att jag har tränat styrka innan. Oftast kör jag ett styrkepass innan vilket gör mig så utmattad (haha) att det räcker med cirkus 30 minuter per gång. Och nu ska jag lära er hur man på ett snabbt och smidigt sätt framkallar spykänslor och trappmaskinshat på dessa 30 minuter.

Börja på en hastighet som är snäppet snabbare än du är van vid och knata på där ett tag. När det har gått ett par minuter så höjer du hastigheten och fortsätter göra så tills du inte kan andas mer, alternativt ramlar av maskinen. Med tanke på mina pygmében så är det sista alternativet mest troligt i mitt fall. Min stege idag blev i alla fall 8-9-10-11.

Ha så kul!
(Det kommer ni inte ha)

Likes

Comments

Ska vi inte bara vara ärliga? Alla har någon last här i livet. Hur kul skulle det vara att leva annars? Typ jättetråkigt? En del har rökning, andra kaffe och någon kanske älskar lakrits, men jag kan nog nästan lova att ni kan hitta något hos er själva. Här har vi i alla fall mina. En del äter jag mer av. andra mindre av (kom igen, hade jag ätit lösgodis så ofta jag ville hade jag varit lika bred som jag är lång. Sexigt!)

Jag dricker lightläsk i princip varje dag. Jag älskar det. Seriöst älskar. Sen får man ju tycka vad man vill om att få i sig sötningsmedel och yadayadayada, men jag anser (nu låter jag nästan viktig) att jag som aldrig har testat att röka, jag dricker alkohol typ 1 gång om året och tränar regelbundet så kommer den lilla mängden sötningsmedel i min pepsi inte döda mig. Och gör den det så dör jag i alla fall lycklig.  

Likes

Comments

Mat. Och eventuellt hur man lagar den.

Välj ut ett gäng rotisar (HAHAHA VILKET FULT ORD) du gillar. Eller ogillar, vad vet jag. Förslagsvis Sötpotatis, morot och palsternacka.

Hacka och dela i valfri form och tillsätt lagom med olja (jag föreslår raps eller olivolja) och kanske kryddor? (jag hade salt. Bara salt.)

​Jag som har djupa känslor för vår air-fryer körde dom såklart där (alltså skulle kunna äta det här som snacks<33) på ca 160 grader i 20 minuter. Har man inte en sån går ugn bra. Har man inte en sån så får man steka eller koka. Jag avtar mig allt ansvar för smaken på de sistnämnda alternativen.

Likes

Comments

Mat. Och eventuellt hur man lagar den.

Nu förväntade n er säker nåt snuskigt era äckelpottor. Men icke sa nicke, här ska vi diskutera gröt! Jag är inne i en grötperiod och måste bestämt ha det till frukost annars dör jag (hets) men idag kändes det lite extra trist att bara hacka äpplet som jag annars gör. Lösning? Stek det. I massor(!!) av kanel tills det blir sådär gosigt mjukt. Sen kan du lägga det på gröten som du såklart har bombarderat med mer kanel (såklart)

Vänligen anteckna detta och tacka mig senare.

Likes

Comments